• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

32 Gb alan vatandaşlar memnun mu? Sanırım telefonda yazılım hatası var 27 Gb falan alan kalıyormuş.

o arkadaki yazı değil aparat onu açınca masaya sabitleyip elle tutmadan video izlemeyi sağlıyor o yüzden aldım zaten fiyatını hak ediyor
tamamda sonuçta aparatı kullanmadığın zaman arkada o görünecek zaten spigen in tüm kılıflarında kocaman marka yazıyo tabi kişisel bişey senin için farketmiyosa sorun yok hayırlısı olsun ama sırf marka parası verilmiş gibi

Şafak 3 :) yeter o kadar bunaldım ki mağazalarda teşhir ürünleriyle oynuyorum o hale getirdiler beni :D bu gün bir tt mağazasında oynuyordum :D baktım adları falan hiç bir şey yazmıyor kimse iPhone 7 olduğunu anlamamış yanından geçip samsung tabletlere falan bakıyorlar tabi ben elime aldım biraz inceledim birisi bu ne dedi iPhone 7 dedim şaşırdı biraz bakıp çıktı bende biraz asphalt 8 atıp çıktım çıkarken arkamdan iPhone 7'yi görmeye gelen en az 30-35 kişi saydım duyan incelemeye koşmuş neye uğradığımı şaşırdım :eek::D

bugün turkcell bana 2. el iphone getirdi yalanım varsa ne olayım. Ve sırf jetblack diye 6000 tl fiyat çekti

Şafak 3 :) yeter o kadar bunaldım ki mağazalarda teşhir ürünleriyle oynuyorum o hale getirdiler beni :D bu gün bir tt mağazasında oynuyordum :D baktım adları falan hiç bir şey yazmıyor kimse iPhone 7 olduğunu anlamamış yanından geçip samsung tabletlere falan bakıyorlar tabi ben elime aldım biraz inceledim birisi bu ne dedi iPhone 7 dedim şaşırdı biraz bakıp çıktı bende biraz asphalt 8 atıp çıktım çıkarken arkamdan iPhone 7'yi görmeye gelen en az 30-35 kişi saydım duyan incelemeye koşmuş neye uğradığımı şaşırdım :eek::D
Heryerde 7 var 7 plus yok ya.

Arkadaşlar çok istedigim iphone 7 plus mat siyaha kavuştum 2saattir kullanıyorum çok guzel olmuş hepinize tavsiye ederim ozellıkle mat siyah harika

7 plus arıyorsan tt'den başka yerde bulabileceğini sanmıyorum hiç bir yerde olmasa tt'de kesin vardır bak istersen.
Katılıyorum söylemiştim zaten tt den başka yerde almak imkansız gibi bir şey oldu pazartesiyi ile çekiyorum umarım kalmıştır ve ertesi gün elime ulaşır diye düşünüyorum En geç çarşamba safak 3.5 :)

Evet dün aldım..Gayet şık duruyor (siyah) yeni home butonuna alışmak biraz zamanımı alacak..Farklı bir şey olmuş.. Daha çözemedim tam olarak mantığını