MrJokes
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 283
Bana satmadılar satan şubesindede jetblack yok.Nasıl satmıyorlar yav? Mağazadan mağazaya mı bu iş? Ben sordum 3.600 plus a nakit istediler!?!!?!?![]()
Bana satmadılar satan şubesindede jetblack yok.Nasıl satmıyorlar yav? Mağazadan mağazaya mı bu iş? Ben sordum 3.600 plus a nakit istediler!?!!?!?![]()
İnşaallah hocam şimdiden hayırlı olsunKatılıyorum söylemiştim zaten tt den başka yerde almak imkansız gibi bir şey oldu pazartesiyi ile çekiyorum umarım kalmıştır ve ertesi gün elime ulaşır diye düşünüyorum En geç çarşamba safak 3.5![]()
Bana biraz anlatırmısın ben hiç bir şey anlayamadım bu tuştan dokunmatik gibi bir acayip geldi kullanamadımArkadaşlar yeni home butonu manyak bişey daha önce söyleyen arkadaşlara katılıyorum kesinlikle.
Onlar sana özel muamele yapmışlar sanırımBana satmadılar satan şubesindede jetblack yok.
Şu şekilde 6s plus veya 6s kullandıysan 3D Touch sert basma olayı gibi durum sanki bir ekran varmışçasına az bi sert basmada hemen algılıyor. Ama tişört tırnak vs. algılamıyor.İnşaallah hocam şimdiden hayırlı olsun
Bana biraz anlatırmısın ben hiç bir şey anlayamadım bu tuştan dokunmatik gibi bir acayip geldi kullanamadım
Onlar sana özel muamele yapmışlar sanırım![]()
Yan taraf derken anlıyamadımyan tarafın fotosunu çekip atma imkanın var mı? hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim bu arada
İlginç bir çalışması var güzelmiş öyle iseŞu şekilde 6s plus veya 6s kullandıysan 3D Touch sert basma olayı gibi durum sanki bir ekran varmışçasına az bi sert basmada hemen algılıyor. Ama tişört tırnak vs. algılamıyor.
yani yanlar da mı mat yoksa yine jetteki gibi parlak mıYan taraf derken anlıyamadım
Elime alıp baktım okadar hiç dikkat etmedim yavyani yanlar da mı mat yoksa yine jetteki gibi parlak mı
Yanlarda mat sadece ekranın cevresini kaplayan ufak kısım jet black duruyoryani yanlar da mı mat yoksa yine jetteki gibi parlak mı
Yaw sen almamismiydin şimdi komisyon felanHayirli ugurlu olsun bende 7 plus jetblack aldim eve gittigimde atarim bi foto
Şeffaf mı telefonun rengini gösteriyor mu ? Spigen ismi olduğu için mı pahalı yoksa cidden kaliteli mi ?% 25 indirimle 90 tlye aldım spingen kılıflarını seviyorum ve arkadaki aparatta hoşuma gitti
Şeffaf mı telefonun rengini gösteriyor mu ? Spigen ismi olduğu için mı pahalı yoksa cidden kaliteli mi ?
Home butonunu 6 ve 6s kullananlardan bazıları sevmedik felan dediler ama bence hem hızlı hemde çok güzel bir his veriyor.Bugün mediamarkta inceleme fırsatım oldu 2 bayan inceliyordu sadece mat 7 vardı bende yanlarında başka bi telefon inceliyormuş gibi yapıp onları bekliyordum ama ne beklemekmiş arkadaş bi bırakmadılar ayrıca telefon kilitliydi yani hiçbişe yapamıyolardı tasarımla home butonuna basmaktan başka neyse dayanamdım artık kendimi tutuyorum sonunda bıraktılar. Keşke bırakmasalrmış yarım saat bırakmadım şimdi hak veriyorum onlara o home butonunun verdiği hissi hiç bişe vermiyortasarımı falan harika bir şey alan arkadaşlara tekrardan hayırlı olsun
![]()
Alamadım bekledim bekledim 3 saat boyunca bi getirdiler kutu açık 5000 lira yaparız dedi bana.Yaw sen almamismiydin şimdi komisyon felan
Aynen dokunmatik çökmüyor ama Taptic Engine motorunun verdiği haptic his çökmüş hissi oluşturuyor.hocam bu home tuşu tam olarak nasıl bişey ? fiziksel olarak içeriye hiçmi çökmüyor yoksa o da ekrana basar gibi dokunmatikmi ?
desenize o zaman sırf o home tuşu için bile alınabilir.bu parmaklar kaç tane home tuşu bozduAynen dokunmatik çökmüyor ama Taptic Engine motorunun verdiği haptic his çökmüş hissi oluşturuyor.![]()
ben tamamen dokunmatik gibi bişey diye düşünmüştüm başta elimi dokunduruyorum dokunduruyorum bişey olmuyo sonradan gördüm ki normal tuşa basar gibi basılacakmış değişik bir basma hissi oluyor sanki telefonun içinde bişey kıprıyomuş gibi geliyoAynen dokunmatik çökmüyor ama Taptic Engine motorunun verdiği haptic his çökmüş hissi oluşturuyor.![]()
Arkadaş bu ne 5000 nedir allah aşkına sabır fiyatı disinda ve açık ben senin yerinde olsam küfür ederdim one beAlamadım bekledim bekledim 3 saat boyunca bi getirdiler kutu açık 5000 lira yaparız dedi bana.
Varda nakit satmıyorlar arkadaş ya.
Test videolarını izleyebilirsiniz crystal şeffaf kılıflar rengini gösterir ve parlak görünüm sunar fiyatını tamamen hakediyor bana göre onun dışında ürünü dün sipariş ettiğim için pazartesi kargolanacakmış daha elime ulaşmadı.
onun ile alakası yok ekranın kendisinde sararma var
selam kardeş mat siyah için şeffaf slikon kılıfta siyah renk mi daha iyi olur ki
Evet telefonun orjinalliği gitmiyor