iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Arkadaşlar yeni home butonu manyak bişey daha önce söyleyen arkadaşlara katılıyorum kesinlikle.

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Bana 7 plus jet black bulana komisyon vericem. artık işi ciddiye bindirdim.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Katılıyorum söylemiştim zaten tt den başka yerde almak imkansız gibi bir şey oldu pazartesiyi ile çekiyorum umarım kalmıştır ve ertesi gün elime ulaşır diye düşünüyorum En geç çarşamba safak 3.5 :)
İnşaallah hocam şimdiden hayırlı olsun :)
Arkadaşlar yeni home butonu manyak bişey daha önce söyleyen arkadaşlara katılıyorum kesinlikle.
Bana biraz anlatırmısın ben hiç bir şey anlayamadım bu tuştan dokunmatik gibi bir acayip geldi kullanamadım :D
Bana satmadılar satan şubesindede jetblack yok.
Onlar sana özel muamele yapmışlar sanırımo_O:mad:

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
İnşaallah hocam şimdiden hayırlı olsun :)

Bana biraz anlatırmısın ben hiç bir şey anlayamadım bu tuştan dokunmatik gibi bir acayip geldi kullanamadım :D

Onlar sana özel muamele yapmışlar sanırımo_O:mad:
Şu şekilde 6s plus veya 6s kullandıysan 3D Touch sert basma olayı gibi durum sanki bir ekran varmışçasına az bi sert basmada hemen algılıyor. Ama tişört tırnak vs. algılamıyor.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Şeffaf mı telefonun rengini gösteriyor mu ? Spigen ismi olduğu için mı pahalı yoksa cidden kaliteli mi ?

Test videolarını izleyebilirsiniz crystal şeffaf kılıflar rengini gösterir ve parlak görünüm sunar fiyatını tamamen hakediyor bana göre onun dışında ürünü dün sipariş ettiğim için pazartesi kargolanacakmış daha elime ulaşmadı.

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Bugün mediamarkta inceleme fırsatım oldu 2 bayan inceliyordu sadece mat 7 vardı bende yanlarında başka bi telefon inceliyormuş gibi yapıp onları bekliyordum ama ne beklemekmiş arkadaş bi bırakmadılar ayrıca telefon kilitliydi yani hiçbişe yapamıyolardı tasarımla home butonuna basmaktan başka neyse dayanamdım artık kendimi tutuyorum sonunda bıraktılar. Keşke bırakmasalrmış yarım saat bırakmadım şimdi hak veriyorum onlara o home butonunun verdiği hissi hiç bişe vermiyor :D tasarımı falan harika bir şey alan arkadaşlara tekrardan hayırlı olsun :)

ylmz42

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Bugün mediamarkta inceleme fırsatım oldu 2 bayan inceliyordu sadece mat 7 vardı bende yanlarında başka bi telefon inceliyormuş gibi yapıp onları bekliyordum ama ne beklemekmiş arkadaş bi bırakmadılar ayrıca telefon kilitliydi yani hiçbişe yapamıyolardı tasarımla home butonuna basmaktan başka neyse dayanamdım artık kendimi tutuyorum sonunda bıraktılar. Keşke bırakmasalrmış yarım saat bırakmadım şimdi hak veriyorum onlara o home butonunun verdiği hissi hiç bişe vermiyor :D tasarımı falan harika bir şey alan arkadaşlara tekrardan hayırlı olsun :)
Home butonunu 6 ve 6s kullananlardan bazıları sevmedik felan dediler ama bence hem hızlı hemde çok güzel bir his veriyor.

Erol Yıldırım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hocam bu home tuşu tam olarak nasıl bişey ? fiziksel olarak içeriye hiçmi çökmüyor yoksa o da ekrana basar gibi dokunmatikmi ?

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Aynen dokunmatik çökmüyor ama Taptic Engine motorunun verdiği haptic his çökmüş hissi oluşturuyor. :D
ben tamamen dokunmatik gibi bişey diye düşünmüştüm başta elimi dokunduruyorum dokunduruyorum bişey olmuyo sonradan gördüm ki normal tuşa basar gibi basılacakmış değişik bir basma hissi oluyor sanki telefonun içinde bişey kıprıyomuş gibi geliyo

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Varda nakit satmıyorlar arkadaş ya.

yeni model çıktığında operatörlerde aynen şu oluyo gidiyosun elinizde varmı diyosun evet diyolar daha sonra nakit alıcam diyince bi yüz ifadeleri değişiyo sonra daha kontratsız satış için telefonlarımız gelmedi diyolar

dbicer83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Öncelikle alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanın. 7 32 yeterli olur mu? Video kaydı pek işim olmaz ama çok fotoğraf çok uygulama kullanırım. Ayrıca 2010 yılından bu yana BlackBerry kullanıyordum. İlk IOS deneyimi olacak. Home tuşu gerçekten çok etkileyici. Renk mat siyah düşünüyorum. Ama 32/128 kararsız kaldım. Teşekkürler.

hysahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Slm iphone 7plus kullananlar sizdede ekran böyle sarımtırak oluyormu bide uyku moduna geçince bende öyle oluyor

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Test videolarını izleyebilirsiniz crystal şeffaf kılıflar rengini gösterir ve parlak görünüm sunar fiyatını tamamen hakediyor bana göre onun dışında ürünü dün sipariş ettiğim için pazartesi kargolanacakmış daha elime ulaşmadı.

selam kardeş mat siyah için şeffaf slikon kılıfta siyah renk mi daha iyi olur ki

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Kıpır kıpır home tuşu kullananlar kulübüne hoş geldiniz [emoji4]