- Reaksiyon puanı
- 1,279
;
Nasıl bir sarılık VALLA şuan hiç bir problem yok. Portre modu ne oluyordu ?
Arka plan bulAnık ön taraf belirgin bunun gibi.
Şuan sadece plus ta var
;
Nasıl bir sarılık VALLA şuan hiç bir problem yok. Portre modu ne oluyordu ?
iphone 7 alacaklar şanslı her rengi her yerde kolayca bulunuyo
arkasında kocaman marka yazan hiçbir kılıfı beğenmiyorum fiyatı biraz abartı
Hayirli ugurlu olsun bende 7 plus jetblack aldim eve gittigimde atarim bi fotoEkli dosyayı görüntüle 11996 Ekli dosyayı görüntüle 11997
İphone 7 ye sonunda kavuştum darısı diğer arkadaşların başına @FOM @Apocalypse_ @mrjokes
CELLULAR LINE IPHONE 7 CAM EKRAN KORUYUCU ekran koruyucum budur
iPhone 7 Kılıf, Spigen Crystal Hybrid kılıfımda bu
arkadaş kaç gb aldı27 kusut kalıyor arkadasta suan 1200 sarkı ıygulamalar oyunlar felan herseyi yükledi 19gb kaldı bende 115 kaldı
Sabret geç olsun güç olmasın. Bende sarılık yok şuan . Ben 32 lik felan aldım dolduramam kolay kolay spotify kullanıyorum . Ayrıyeten depolama var 50GB Vodafone dan oraya atarım resimleri.Bir ben alamadım
27 gb kalması normal ki işletim sistemini nereye yükleyecekler yoksa32 Gb alan vatandaşlar memnun mu? Sanırım telefonda yazılım hatası var 27 Gb falan alan kalıyormuş.
27 gb kalması normal ki işletim sistemini nereye yükleyecekler yoksa
Ekranda sarımtraklık yok olsa bile çözümü ayarlarda var.
Kılıf biraz pahalı değil mi?Ekli dosyayı görüntüle 11996 Ekli dosyayı görüntüle 11997
İphone 7 ye sonunda kavuştum darısı diğer arkadaşların başına @FOM @Apocalypse_ @mrjokes
CELLULAR LINE IPHONE 7 CAM EKRAN KORUYUCU ekran koruyucum budur
iPhone 7 Kılıf, Spigen Crystal Hybrid kılıfımda bu
Kılıf biraz pahalı değil mi?
tamamda sonuçta aparatı kullanmadığın zaman arkada o görünecek zaten spigen in tüm kılıflarında kocaman marka yazıyo tabi kişisel bişey senin için farketmiyosa sorun yok hayırlısı olsun ama sırf marka parası verilmiş gibio arkadaki yazı değil aparat onu açınca masaya sabitleyip elle tutmadan video izlemeyi sağlıyor o yüzden aldım zaten fiyatını hak ediyor
Zaten sipariş verdim 128 lik de aklima gelmiyor değil yeter mi bana256 gb baya bi gereksiz olur paranın çok olması gereksiz yere saçmayı gerektirmez madem babanın parası çok ise sana 256 gb parasını versin sen 128gb al kalan paraylada kendine başka bişey al
sistem dosya boyutu 5.65 gb Yani 32 den 27.35 kalıyorBu arada iphone 7 sistem hafızadan kaç gb alıyor (Aldığımız zaman 32gb tın tamamını kullanamıyoruz)
Heryerde 7 var 7 plus yok ya.Şafak 3yeter o kadar bunaldım ki mağazalarda teşhir ürünleriyle oynuyorum o hale getirdiler beni
bu gün bir tt mağazasında oynuyordum
baktım adları falan hiç bir şey yazmıyor kimse iPhone 7 olduğunu anlamamış yanından geçip samsung tabletlere falan bakıyorlar tabi ben elime aldım biraz inceledim birisi bu ne dedi iPhone 7 dedim şaşırdı biraz bakıp çıktı bende biraz asphalt 8 atıp çıktım çıkarken arkamdan iPhone 7'yi görmeye gelen en az 30-35 kişi saydım duyan incelemeye koşmuş neye uğradığımı şaşırdım
![]()
7 plus arıyorsan tt'den başka yerde bulabileceğini sanmıyorum hiç bir yerde olmasa tt'de kesin vardır bak istersen.Heryerde 7 var 7 plus yok ya.
Varda nakit satmıyorlar arkadaş ya.7 plus arıyorsan tt'den başka yerde bulabileceğini sanmıyorum hiç bir yerde olmasa tt'de kesin vardır bak istersen.
yan tarafın fotosunu çekip atma imkanın var mı? hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim bu aradaArkadaşlar çok istedigim iphone 7 plus mat siyaha kavuştum 2saattir kullanıyorum çok guzel olmuş hepinize tavsiye ederim ozellıkle mat siyah harika
Katılıyorum söylemiştim zaten tt den başka yerde almak imkansız gibi bir şey oldu pazartesiyi ile çekiyorum umarım kalmıştır ve ertesi gün elime ulaşır diye düşünüyorum En geç çarşamba safak 3.57 plus arıyorsan tt'den başka yerde bulabileceğini sanmıyorum hiç bir yerde olmasa tt'de kesin vardır bak istersen.
Nasıl satmıyorlar yav? Mağazadan mağazaya mı bu iş? Ben sordum 3.600 plus a nakit istediler!?!!?!?Varda nakit satmıyorlar arkadaş ya.