iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
;

Nasıl bir sarılık VALLA şuan hiç bir problem yok. Portre modu ne oluyordu ?

Arka plan bulAnık ön taraf belirgin bunun gibi.
Şuan sadece plus ta var
image.jpeg

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
32 Gb alan vatandaşlar memnun mu? Sanırım telefonda yazılım hatası var 27 Gb falan alan kalıyormuş.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
o arkadaki yazı değil aparat onu açınca masaya sabitleyip elle tutmadan video izlemeyi sağlıyor o yüzden aldım zaten fiyatını hak ediyor
tamamda sonuçta aparatı kullanmadığın zaman arkada o görünecek zaten spigen in tüm kılıflarında kocaman marka yazıyo tabi kişisel bişey senin için farketmiyosa sorun yok hayırlısı olsun ama sırf marka parası verilmiş gibi

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
256 gb baya bi gereksiz olur paranın çok olması gereksiz yere saçmayı gerektirmez madem babanın parası çok ise sana 256 gb parasını versin sen 128gb al kalan paraylada kendine başka bişey al
Zaten sipariş verdim 128 lik de aklima gelmiyor değil yeter mi bana :)

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Bu arada iphone 7 sistem hafızadan kaç gb alıyor (Aldığımız zaman 32gb tın tamamını kullanamıyoruz)
sistem dosya boyutu 5.65 gb Yani 32 den 27.35 kalıyor

7 de sistem dosyası boyutu biraz daha düşük 4 kusur ve 28 civarı oluyor

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Bizim havale onaylanana kadar memleketde iphone kalmayacak :mad:

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Şafak 3 :) yeter o kadar bunaldım ki mağazalarda teşhir ürünleriyle oynuyorum o hale getirdiler beni :D bu gün bir tt mağazasında oynuyordum :D baktım adları falan hiç bir şey yazmıyor kimse iPhone 7 olduğunu anlamamış yanından geçip samsung tabletlere falan bakıyorlar tabi ben elime aldım biraz inceledim birisi bu ne dedi iPhone 7 dedim şaşırdı biraz bakıp çıktı bende biraz asphalt 8 atıp çıktım çıkarken arkamdan iPhone 7'yi görmeye gelen en az 30-35 kişi saydım duyan incelemeye koşmuş neye uğradığımı şaşırdım :eek::D

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
bugün turkcell bana 2. el iphone getirdi yalanım varsa ne olayım. Ve sırf jetblack diye 6000 tl fiyat çekti

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Şafak 3 :) yeter o kadar bunaldım ki mağazalarda teşhir ürünleriyle oynuyorum o hale getirdiler beni :D bu gün bir tt mağazasında oynuyordum :D baktım adları falan hiç bir şey yazmıyor kimse iPhone 7 olduğunu anlamamış yanından geçip samsung tabletlere falan bakıyorlar tabi ben elime aldım biraz inceledim birisi bu ne dedi iPhone 7 dedim şaşırdı biraz bakıp çıktı bende biraz asphalt 8 atıp çıktım çıkarken arkamdan iPhone 7'yi görmeye gelen en az 30-35 kişi saydım duyan incelemeye koşmuş neye uğradığımı şaşırdım :eek::D
Heryerde 7 var 7 plus yok ya.

Berkay1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar çok istedigim iphone 7 plus mat siyaha kavuştum 2saattir kullanıyorum çok guzel olmuş hepinize tavsiye ederim ozellıkle mat siyah harika

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Arkadaşlar çok istedigim iphone 7 plus mat siyaha kavuştum 2saattir kullanıyorum çok guzel olmuş hepinize tavsiye ederim ozellıkle mat siyah harika
yan tarafın fotosunu çekip atma imkanın var mı? hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim bu arada

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
7 plus arıyorsan tt'den başka yerde bulabileceğini sanmıyorum hiç bir yerde olmasa tt'de kesin vardır bak istersen.
Katılıyorum söylemiştim zaten tt den başka yerde almak imkansız gibi bir şey oldu pazartesiyi ile çekiyorum umarım kalmıştır ve ertesi gün elime ulaşır diye düşünüyorum En geç çarşamba safak 3.5 :)

POH

Asistan
Reaksiyon puanı
78
Evet dün aldım..Gayet şık duruyor (siyah) yeni home butonuna alışmak biraz zamanımı alacak..Farklı bir şey olmuş.. Daha çözemedim tam olarak mantığını