Galaxy Note 3 N9000Q imei null/null sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hrnkse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hrnkse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
telefonuma güncelleme gelmeyince root attim.. sonra beğenmeyip eski haline çevirdim, telefon eskisi gibi çalışıyor ama imei null/null yazıyor ve sim kartı görmüyor.. napmam gerekiyor telefoncu 500 TL dedi değer mi telefonu satsam o kadar etmez şimdi.. acil yardım:sob::pensive:

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
E - Devletten pasaporta kayıtlı İMEİ yüklet yada başka programlarla kendin İMEİ at.

Hrnkse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
şu an note 3 yerine eski bi telefon kullanıyorum.. note 3'ü harici olarak kullanıyordum birden sim kart yok hatası verdi hemen imei'ye baktım imeim geldi.. heyecanla hattımı taktım ama sonuç yine hüsran.. tekrar kontrol ettim imei yine null/null diyor..

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Acaba sim kartında bir şey olabilir mi?
şu an note 3 yerine eski bi telefon kullanıyorum.. note 3'ü harici olarak kullanıyordum birden sim kart yok hatası verdi hemen imei'ye baktım imeim geldi.. heyecanla hattımı taktım ama sonuç yine hüsran.. tekrar kontrol ettim imei yine null/null diyor..

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Bir deneyin bence, böyle bir şey hayatımda görmedim belkide tel. den ümidi kesmek gerekir.
Yeni sim kart aldim.. sonuc ayni.. ama dün 2 3 dakikaligina imei geldi gitti .. acaba o surede efs yedegini alsam ise yarar mi