Televizyonu açtığıma lanet olsun!

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Bu nedir arkadaş ben normalde flaşı takar film bakarım yada hdmi'dan notebook'u bağlar kullanırım bugün bir değişiklik olsun deyip uyduyu açtım allah belamı verdi bu nedir bütün kanalların hepsi evlenme programı aşk dizisi:eek: bir tane normal bir şey yok:mad: çocuklar bunları izleyerek büyüyecek aynı bunlar gibi olacak böyle bir şey düşünebiliyor musunuz bir dahakine akıllı tv alıp youtube'dan çıkmiyacağım :mad::mad::mad:saçmalığa bakın:mad:

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Bu nedir arkadaş ben normalde flaşı takar film bakarım yada hdmi'dan notebook'u bağlar kullanırım bugün bir değişiklik olsun deyip uyduyu açtım allah belamı verdi bu nedir bütün kanalların hepsi evlenme programı aşk dizisi:eek: bir tane normal bir şey yok:mad: çocuklar bunları izleyerek büyüyecek aynı bunlar gibi olacak böyle bir şey düşünebiliyor musunuz bir dahakine akıllı tv alıp youtube'dan çıkmiyacağım :mad::mad::mad:saçmalığa bakın:mad:
Aynen yaa.. maalesef böyle büyüyor gençler. Bende senin gibi hdmi ile full youtube takılıyorum:mad:

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Benim ufak kardeşim alıyor kumandayı direk çizgi film açıyor ama şimdiki çizgi filmler de kötü örnek oluyor.Mesela rafadan tayfa var sinir oluyorum o çizgi filme bunların sanki hiç okulu vs yok izleyen çocukta bunları taklit ediyor zamanın çizgi filmleri bile bozulmuş.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Dün yemek yerken haber açıyım dedim yolda ezilen köpekler kıyma makinasına elini kaptıran çocuk ölenler kalanlar kazalar içim karardı kapattım .

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Dün yemek yerken haber açıyım dedim yolda ezilen köpekler kıyma makinasına elini kaptıran çocuk ölenler kalanlar kazalar içim karardı kapattım .
En son haberimi geçen sene izlemişimdir. Düşünün yani nasıl bir habercilik anlayışı var.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Haberlerdede bir acayiplik var malum note 7 leri haberde adam anlatıyordu note 7 den yola çıkarak bütün telefonların patlayacağı kanısına varmış uyarı yapıyordu :D:mad:

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Haberlerdede bir acayiplik var malum note 7 leri haberde adam anlatıyordu note 7 den yola çıkarak bütğn telefonların patlayacağı kanısına varmış uyarı yapıyordu :D:mad:
Birtanesi de akıllı telefon almayın demiş:D

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Benim ufak kardeşim alıyor kumandayı direk çizgi film açıyor ama şimdiki çizgi filmler de kötü örnek oluyor.Mesela rafadan tayfa var sinir oluyorum o çizgi filme bunların sanki hiç okulu vs yok izleyen çocukta bunları taklit ediyor zamanın çizgi filmleri bile bozulmuş.
Bizim ahlaksız dizilerimizden her şekilde daha iyiler ama cidden kötü örnek oluyorlar.

Black15

Asistan
Reaksiyon puanı
151
Siz Disney Channel 'daki Gravity Falls çizgi filmine bakın orada çocukların beynini nasıl yıkamaya çalışıyorlar.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Ona tesadüfen bir bölümüne denk geldim 20dk sürdü 20dk da zehirlendim :D
Eskiden güzel diziler oynardı disneyde mesela iyi şanslar charlie vardı onu açardım herkes toplanırdı bakardık şimdi sadece çizgifilm oynuyor :(

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Ona tesadüfen bir bölümüne denk geldim 20dk sürdü 20dk da zehirlendim :D
Eskiden güzel diziler oynardı disneyde mesela iyi şanslar charlie vardı onu açardım herkes toplanırdı bakardık şimdi sadece çizgifilm oynuyor :(
Eski disney candı ciğerdi şimdi saçma sapan şeyler var... zack ve cody. O kaykaycılar zack ve luther...:(:(

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
amerikada 11 eylül saldırıalrının halk üzerinde etkilerinin hala devam ettiği saptanmış. bizde bütün haber bültenleri 40 dk darbe haberi yapıyor, kalan sürede de terör belası haberleri ve yurt içi cinayetleriyle final yapıyor.gel de türk halkının psikolojisni bir düşün. tv'ler sadece çocukları etkilemiyor, aynı oranda yetişkinleri de etkiliyor. belki de daha fazla etkiliyor.

gündüz progları zaten başlı başına rezalet ve pislik çukuru. hayatını kitap okuyarak ve evi için çalışarak geçiren, ergenlik çağından itibaren neredeyse hiç namazını aksatmamış olan rahmetli dedem bile, rahmeti olmadan 1 sene öncesinde bunları izlemeye tutularak rahmetli oldu. aklıma geldikçe dedemin katili olarak görürüm bunları.

ya evinizden televizyonu atın, ya da maç, belgesel, film ve video izleme dışında açmayın arkadşlar.

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
TV'yi bırakalı çok oldu ama eğer açarsam da sadece TRT Belgesele bakarım o kadar

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
amerikada 11 eylül saldırıalrının halk üzerinde etkilerinin hala devam ettiği saptanmış. bizde bütün haber bültenleri 40 dk darbe haberi yapıyor, kalan sürede de terör belası haberleri ve yurt içi cinayetleriyle final yapıyor.gel de türk halkının psikolojisni bir düşün. tv'ler sadece çocukları etkilemiyor, aynı oranda yetişkinleri de etkiliyor. belki de daha fazla etkiliyor.

gündüz progları zaten başlı başına rezalet ve pislik çukuru. hayatını kitap okuyarak ve evi için çalışarak geçiren, ergenlik çağından itibaren neredeyse hiç namazını aksatmamış olan rahmetli dedem bile, rahmeti olmadan 1 sene öncesinde bunları izlemeye tutularak rahmetli oldu. aklıma geldikçe dedemin katili olarak görürüm bunları.

ya evinizden televizyonu atın, ya da maç, belgesel, film ve video izleme dışında açmayın arkadşlar.
Zaten bu saçmalıkları açıp izlediğimiz yok hocam. Ben hdmi den note book'u bağlayıp youtube'dan video seyrediyorum :)

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025

En güzeli. 2013 ten beri fetodan başka haber yok zaten