- Reaksiyon puanı
- 747
Lwl 5 nick stinghardy Yen'i başladık ama alışdımAz önce eski mesajları okuyordum oyunlarda vainglory var demişsin kaç levelsın nick ver beraber atalım
Lwl 5 nick stinghardy Yen'i başladık ama alışdımAz önce eski mesajları okuyordum oyunlarda vainglory var demişsin kaç levelsın nick ver beraber atalım
Spigen Apple iPhone 7 Plus Kılıf Ultra Hybrid Black Fiyatı
Bunun replika olma ihtimali var mı?
spigen sitesinde stok yok mat siyah için en güzel bu duruyor![]()
Jetblack almayın aldırmayın arkadaşlar. Sattım mat black alacağım bulunca
Bak ben aldım bugün geri sattım.
ürünün satıcısı hepsiburada o nedenle replika ürün kesinlikle olamaz.Zaten aynısı spigen sitesinde de var 4 renk seçeneği var dikkatli bakmadıysanız gözünüzden kaçmış olabilir linkinide veriyim
iPhone 7 Kılıf, Spigen Ultra Hybrid
Yarın sorabildigin yere sor bulabilirsin kardeşim bir tane de bana bul alNe zaman gelecek bu matlaar![]()
Bende aynı şeyi düşünüyorum ondan alamıyorumYarın stoklara girebilir ve yarın burda her yer kapalı olacak bazı ölüm sebebleri ile bir şansım vardı oda olmayacak of of
3750 ye 32 lik mat alsam pişman olacağım diye düşünüyorum yoksa suan var bilemiyorum
Az önce eski mesajları okuyordum oyunlarda vainglory var demişsin kaç levelsın nick ver beraber atalım
Arkadaşlar bir sorum var telefonu aldım her şeyimi tamamladım programlar rehber oyunlar , şimdi ben telefonu itunes a bağladım , bana diyor ki yrni bir iphone olarak ayarlamayı seç, ya da yedeklemeyi yükle diyor. Ben yedek kurmak istemiyorum tekrardan , yeni bir iphone olarak ayarla dersem ip7 im tekrar sıfırlanacak mılütfen hayır sıfırlanmaz diyin ya bilrn cevapladın bekliyorum pc başında müxik vs atacam @FOM
Bende bu yüzden almadım vatandan
Sizi dinliyorum o zaman.Bekle kardeşim bekle bak ben o kadar isyan etmeme rağmen yinede bekliyorum
İndirdiniz mi?Deniyorum![]()
Ya klavyesi takılan var mı Snapchatte whatsappta yazarken birden donuyor ve çöküyor uygulama![]()
Heves kalmadı arkadaş @mrjokes @Apocalypse_ @FOM @MrSmoke
Bugün cuma belki stoklara girecek her yer kapalı şansıma tukureyim![]()
Eğer 3 kasıma kadar gelmezse almanyadan alacağım almanyadan alırsam 7 plus 256 gb alırımKapalı olurmu haftasonu kapanmaz teknoloji marketler apple operatör bayiileri gelirse direkt alırsın
Eğer 3 kasıma kadar gelmezse almanyadan alacağım almanyadan alırsam 7 plus 256 gb alırım
Dün vatana gittim adamlar benden hemen para istediler ilk önce para ondan sonra bir hafta sonra gelecekmiş257gb gerek yok bence zaten almanyada euro yine bize göre pahalıya geliyor 3 bin küsürdü en son baktımlığımda 128gb plus
Dün vatana gittim adamlar benden hemen para istediler ilk önce para ondan sonra bir hafta sonra gelecekmiş
Bu nasıl mantıktır yahu görmediğim mala neden para vereyim
Aynen öyle hatta niyetlendim babam yok dedi onlar parayı esir alırlar telefonuda zor alırız dediler apple sitesinde gönderim tarihi erken olsa oradan alacağım da yok yaSakın sakın. Öyle oldumu para garanti zaten diye salladıkça sallarlar.
Aynen öyle hatta niyetlendim babam yok dedi onlar parayı esir alırlar telefonuda zor alırız dediler apple sitesinde gönderim tarihi erken olsa oradan alacağım da yok ya
6-8 haftaydı şimdi baktım 3-4 hafta arası yazıyor bir kaç gün daha bekleyeyim bakalım eğer hafta değil de gün sayısına düşerse oradan sipariş geçebilirim.Şuan site ne kadar zaman veriyor 1-2 haftamı 2-3 mü
Bugün cuma haftasonu değil bazı ölüm sebepleriyle esnaf kepenk kapatıyor hepsi Turk telekom vodafone teknosaKapalı olurmu haftasonu kapanmaz teknoloji marketler apple operatör bayiileri gelirse direkt alırsın
6-8 haftaydı şimdi baktım 3-4 hafta arası yazıyor bir kaç gün daha bekleyeyim bakalım eğer hafta değil de gün sayısına düşerse oradan sipariş geçebilirim.
Düşeceğini düşünüyorum ama yavaş yavaş şimdi 2-3 hafta arasına düşer sonra 1-2 hafta belki o da yaniGüne düşermi acaba daha erlen gibi ama 3 güne düşse gayet iyi olur