Konusu çıkar elbet çok sıkıntı yapma hele dur ne olacak var diyen de var Yok diyen de var olup duyulmuyor diyen deBeyler tıslama olayına ne diyorsunuz? Kulağınızı arkaya dayayın,alanlar bir denesin bakalım. Geri dönüş yapın lütfen.
Konusu çıkar elbet çok sıkıntı yapma hele dur ne olacak var diyen de var Yok diyen de var olup duyulmuyor diyen deBeyler tıslama olayına ne diyorsunuz? Kulağınızı arkaya dayayın,alanlar bir denesin bakalım. Geri dönüş yapın lütfen.
Kurumsal hat alacağız ve maalesef trkcll şartParayı verdiysen iade işte başka yerden al
128 alın kafanız rahat olsunYaw bu ne sıkıntı
Daha once ios kullanmadım hiç bilemiyorum ki 32 gb (27.35 gb) yeter mi bana 10 dk lik bir 4k video 3.5 gb ablamda 6s var facebook belgeler ve veriler 600 mb yazıyor instagrami geri kalır yani yok 9 ay oldu alali kafa karıştırıcı ne yapayım bilemedim 32 gb plus mat var suan almak istiyorum ekim gitmyor @mrjokes @Apocalypse_ @FOM @MrSmoke
Ablam surekli boşaltmak için bir şeyler yapıyor 16 gb onun ki oyun oynamıyor bir de doğru düzgün video çekmez
Ben ınstagrama takip ettiğim sayfalardan foto video indiriyorum saklıyorum lazım oluyor sıklıkla
Hele ki su 4k sınırsız çekimi cezbediyor çok video çekerim
Acayip derecede foto
Şimdi mesele su 32 alsam bana 800 lira kalıyor biraz beklesem ya da zorlasam orta halli bir pc toplarim depolama için de kullanırım
Değerlendirin bir bakalım bana yardım edin
Heves kalmadı telefonu alacak
İşte suan varken 32 lik alayım mi kafasindayim 128 alsam pc ihtiyacım kalmaz128 alın kafanız rahat olsun
Yaw bu ne sıkıntı
Daha once ios kullanmadım hiç bilemiyorum ki 32 gb (27.35 gb) yeter mi bana 10 dk lik bir 4k video 3.5 gb ablamda 6s var facebook belgeler ve veriler 600 mb yazıyor instagrami geri kalır yani yok 9 ay oldu alali kafa karıştırıcı ne yapayım bilemedim 32 gb plus mat var suan almak istiyorum ekim gitmyor @mrjokes @Apocalypse_ @FOM @MrSmoke
Ablam surekli boşaltmak için bir şeyler yapıyor 16 gb onun ki oyun oynamıyor bir de doğru düzgün video çekmez
Ben ınstagrama takip ettiğim sayfalardan foto video indiriyorum saklıyorum lazım oluyor sıklıkla
Hele ki su 4k sınırsız çekimi cezbediyor çok video çekerim
Acayip derecede foto
Şimdi mesele su 32 alsam bana 800 lira kalıyor biraz beklesem ya da zorlasam orta halli bir pc toplarim depolama için de kullanırım
Değerlendirin bir bakalım bana yardım edin
Heves kalmadı telefonu alacak
Beyler tıslama olayına ne diyorsunuz? Kulağınızı arkaya dayayın,alanlar bir denesin bakalım. Geri dönüş yapın lütfen.
Teknosada yok sipariş verirsek aralıkta gelir diyor
Vatan ilk para ver sonra bekle bir hafta diyor
Sabret 128 alİşte suan varken 32 lik alayım mi kafasindayim 128 alsam pc ihtiyacım kalmaz
Her yere haber aldım 128 256 gold rose haric her renk olur diye
Vallahi 8 gün oldu bakalım bir 8 gün daha bekleyecek miyimAralık mıgetirmesinler daha iyi
Benlik bir sıkıntı yok,zaten rahatsız edici değil ama bir ses var orası kesin. İlerde bir sıkıntı çıkarmaz inşallah malum note7 leri duyunca biraz kafa kurcalıyor. Büyütecek bir mevzu değil haklısın.Konusu çıkar elbet çok sıkıntı yapma hele dur ne olacak var diyen de var Yok diyen de var olup duyulmuyor diyen de
O tıslamadan hiç bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ki çıksa bile apple dan bahsediyoruz en iyi müşteri memluniyeti olan bir firma. Sıkıntı yaşamazsınız.
Vallahi 8 gün oldu bakalım bir 8 gün daha bekleyecek miyim
Bende öyle bir sorun yokBeyler tıslama olayına ne diyorsunuz? Kulağınızı arkaya dayayın,alanlar bir denesin bakalım. Geri dönüş yapın lütfen.
Cumada olmadıBugün ne dediler cuma diyorlardu çarşamba günü
Cumada olmadı![]()
Abi hakikaten iyi sabrediynCumada olmadı![]()
Gelmiyor stoklarında yok zorla 6S Plus aldıracaklaVay arkadaş. Yeni birşey söylediler mi peki ?
Şimdi 6s plus alsam türkcellde hem pahalı hemde eskidi o yüzden beklemek şart elden başka biriey gelmiyorAbi hakikaten iyi sabrediyn![]()
Gelmiyor stoklarında yok zorla 6S Plus aldıracakla
Şimdi 6s plus alsam türkcellde hem pahalı hemde eskidi o yüzden beklemek şart elden başka biriey gelmiyor
Benlik bir sıkıntı yok,zaten rahatsız edici değil ama bir ses var orası kesin. İlerde bir sıkıntı çıkarmaz inşallah malum note7 leri duyunca biraz kafa kurcalıyor. Büyütecek bir mevzu değil haklısın.
Aynen dediğin gibi büyük bir sorun olsa çaresine bakardı apple. Bunu bilmek bile insanı rahatlatıyor
Aynen öyleCidden gelmiyor heralde bu kadar oyalamazlardı diye düşünüyorum. 32 plus da sen istemiyorsun beklemekten başka seçenek yok malasef.
Almak istesem babam hayır diyor 7 plus illa diye6s plus fena seçenek değilde 7 plus alma imkanı varken alınmaz.
Aynen öyle
Teknosa: teşhir ürünü dahi yok.
Vatan: ücretini öde bir hafta sonra al.
Türk Telekom: var 7 32 Plus 32 siyah.
Türkcell: ben 8 eylülde ön sipariş verdim ve size güveniyorum başka yere gitmiyorum 14 ekimde alacağım değil mi dedim kesin alacaksınız 13 ekimde sizi arayı alıp almayacağınızı soracağız dediler aramadılar sizin ki gelmedi 32 plus rose gold var onu verelim dediler dalga geçer gibi. Dün gittiğimde neden gelmedi dediğim de abi geldi de hemen satışa sunduk satıldı dedi arkadaşım ben 8 eylülde sipariş verdim siz benim ürünümü nasıl satarsın dedim ! Abi işte talep yoğundu.
Turkcell 2: ikinci diğer verdiğim bayi de bugün gelecek o gün gelecek ve 8 gün oldu gelmedi 14 ekimden beri bekliyorum
Olmadı ben araştıracağım bakalım istanbuldanİşte illa kapıda bekletecekler insanı. Neyse her işte bir hayır vardır diyip sabredelim. İşte büyük şehirde olmamanın dezavantajı bu istanbulda çoğu yerde vardı hala da olabilir satılıyor.
Appe Watch'a kavuştum da bu mesaj atarken scrable neden gözükmüyor?
Olmadı ben araştıracağım bakalım istanbuldan
Babam bugün yine uğramış bu cumartesi pazar bir parti daha gelecekmiş bakalımİstanbuldan bir türkcellden alıp yollatma şansın olabilir aslında ama evrak imzaları felan sıkıntı olabilir