iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Beyler tıslama olayına ne diyorsunuz? Kulağınızı arkaya dayayın,alanlar bir denesin bakalım. Geri dönüş yapın lütfen.
Konusu çıkar elbet çok sıkıntı yapma hele dur ne olacak var diyen de var Yok diyen de var olup duyulmuyor diyen de

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Yaw bu ne sıkıntı :(

Daha once ios kullanmadım hiç bilemiyorum ki 32 gb (27.35 gb) yeter mi bana 10 dk lik bir 4k video 3.5 gb ablamda 6s var facebook belgeler ve veriler 600 mb yazıyor instagrami geri kalır yani yok 9 ay oldu alali kafa karıştırıcı ne yapayım bilemedim 32 gb plus mat var suan almak istiyorum ekim gitmyor @mrjokes @Apocalypse_ @FOM @MrSmoke

Ablam surekli boşaltmak için bir şeyler yapıyor 16 gb onun ki oyun oynamıyor bir de doğru düzgün video çekmez

Ben ınstagrama takip ettiğim sayfalardan foto video indiriyorum saklıyorum lazım oluyor sıklıkla

Hele ki su 4k sınırsız çekimi cezbediyor çok video çekerim

Acayip derecede foto

Şimdi mesele su 32 alsam bana 800 lira kalıyor biraz beklesem ya da zorlasam orta halli bir pc toplarim depolama için de kullanırım

Değerlendirin bir bakalım bana yardım edin

Heves kalmadı telefonu alacak
128 alın kafanız rahat olsun

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Yaw bu ne sıkıntı :(

Daha once ios kullanmadım hiç bilemiyorum ki 32 gb (27.35 gb) yeter mi bana 10 dk lik bir 4k video 3.5 gb ablamda 6s var facebook belgeler ve veriler 600 mb yazıyor instagrami geri kalır yani yok 9 ay oldu alali kafa karıştırıcı ne yapayım bilemedim 32 gb plus mat var suan almak istiyorum ekim gitmyor @mrjokes @Apocalypse_ @FOM @MrSmoke

Ablam surekli boşaltmak için bir şeyler yapıyor 16 gb onun ki oyun oynamıyor bir de doğru düzgün video çekmez

Ben ınstagrama takip ettiğim sayfalardan foto video indiriyorum saklıyorum lazım oluyor sıklıkla

Hele ki su 4k sınırsız çekimi cezbediyor çok video çekerim

Acayip derecede foto

Şimdi mesele su 32 alsam bana 800 lira kalıyor biraz beklesem ya da zorlasam orta halli bir pc toplarim depolama için de kullanırım

Değerlendirin bir bakalım bana yardım edin

Heves kalmadı telefonu alacak

Şimdi şöyle pc başka birşey akıllı telefon başka o yüzden ihtiyacın neyse onu al bence. 32gb konusuna gelecek olursakta ben 64gb kullanıyorum hunharca kullanıyorum birde dolduramıyorum alırken 32 olsa 32 alırdım fiyat için çünkü ayda bir pcye yedeklesen foto video hiç sorun kalmaz bence yeterli olacaktır.

Şunuda demeden geçemeyeceğim eğerki bütçe yetiyorsa 128gb alın almışken hunharca kullanırsınız ama bütçede sıkıntı olur diyorsanız 32gb yeterli olacaktır.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Beyler tıslama olayına ne diyorsunuz? Kulağınızı arkaya dayayın,alanlar bir denesin bakalım. Geri dönüş yapın lütfen.

O tıslamadan hiç bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ki çıksa bile apple dan bahsediyoruz en iyi müşteri memluniyeti olan bir firma. Sıkıntı yaşamazsınız.

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Konusu çıkar elbet çok sıkıntı yapma hele dur ne olacak var diyen de var Yok diyen de var olup duyulmuyor diyen de
Benlik bir sıkıntı yok,zaten rahatsız edici değil ama bir ses var orası kesin. İlerde bir sıkıntı çıkarmaz inşallah malum note7 leri duyunca biraz kafa kurcalıyor. Büyütecek bir mevzu değil haklısın.

O tıslamadan hiç bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ki çıksa bile apple dan bahsediyoruz en iyi müşteri memluniyeti olan bir firma. Sıkıntı yaşamazsınız.

Aynen dediğin gibi büyük bir sorun olsa çaresine bakardı apple. Bunu bilmek bile insanı rahatlatıyor

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Benlik bir sıkıntı yok,zaten rahatsız edici değil ama bir ses var orası kesin. İlerde bir sıkıntı çıkarmaz inşallah malum note7 leri duyunca biraz kafa kurcalıyor. Büyütecek bir mevzu değil haklısın.

Aynen dediğin gibi büyük bir sorun olsa çaresine bakardı apple. Bunu bilmek bile insanı rahatlatıyor

Kesinlikle öyle bu yüzden için rahat olsun. Bu tarz sorunları apple da düşünmeye değmez. Müşter memluniyeti çok önemli.

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Cidden gelmiyor heralde bu kadar oyalamazlardı diye düşünüyorum. 32 plus da sen istemiyorsun beklemekten başka seçenek yok malasef.
Aynen öyle
Teknosa: teşhir ürünü dahi yok.
Vatan: ücretini öde bir hafta sonra al.
Türk Telekom: var 7 32 Plus 32 siyah.
Türkcell: ben 8 eylülde ön sipariş verdim ve size güveniyorum başka yere gitmiyorum 14 ekimde alacağım değil mi dedim kesin alacaksınız 13 ekimde sizi arayı alıp almayacağınızı soracağız dediler aramadılar sizin ki gelmedi 32 plus rose gold var onu verelim dediler dalga geçer gibi. Dün gittiğimde neden gelmedi dediğim de abi geldi de hemen satışa sunduk satıldı dedi arkadaşım ben 8 eylülde sipariş verdim siz benim ürünümü nasıl satarsın dedim ! Abi işte talep yoğundu.
Turkcell 2: ikinci diğer verdiğim bayi de bugün gelecek o gün gelecek ve 8 gün oldu gelmedi 14 ekimden beri bekliyorum

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Appe Watch'a kavuştum da bu mesaj atarken scrable neden gözükmüyor?

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Aynen öyle
Teknosa: teşhir ürünü dahi yok.
Vatan: ücretini öde bir hafta sonra al.
Türk Telekom: var 7 32 Plus 32 siyah.
Türkcell: ben 8 eylülde ön sipariş verdim ve size güveniyorum başka yere gitmiyorum 14 ekimde alacağım değil mi dedim kesin alacaksınız 13 ekimde sizi arayı alıp almayacağınızı soracağız dediler aramadılar sizin ki gelmedi 32 plus rose gold var onu verelim dediler dalga geçer gibi. Dün gittiğimde neden gelmedi dediğim de abi geldi de hemen satışa sunduk satıldı dedi arkadaşım ben 8 eylülde sipariş verdim siz benim ürünümü nasıl satarsın dedim ! Abi işte talep yoğundu.
Turkcell 2: ikinci diğer verdiğim bayi de bugün gelecek o gün gelecek ve 8 gün oldu gelmedi 14 ekimden beri bekliyorum

İşte illa kapıda bekletecekler insanı. Neyse her işte bir hayır vardır diyip sabredelim. İşte büyük şehirde olmamanın dezavantajı bu istanbulda çoğu yerde vardı hala da olabilir satılıyor.