Apocalypse_
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,283
İnşallah demekten başka bir yapacağımız bir şey yokki kardeşim ortalık hhep 32Şu adamın alması lazım ya @Apocalypse_

İnşallah demekten başka bir yapacağımız bir şey yokki kardeşim ortalık hhep 32Şu adamın alması lazım ya @Apocalypse_
Ekli dosyayı görüntüle 12363 Arkadaşlar w.appta bu sorun nedir bilen var mı
32 leri niye eziyonİnşallah demekten başka bir yapacağımız bir şey yokki kardeşim ortalık hhep 32![]()
peşin alma şansın varsa iş kolay heleki gold istiyosanAynen senin gibiyim bende hergün tüm mağazaları geziyorum
Çözümü var mı kardeşimAynı durum bende de var. Turkcell superonline kullanan arakdaşlarımda da var.
Denizli, Mediamarkta stok için aradım ben ellerinde yoksa şu tarihte gelcek dediler söyledikleri tarihte bir daha stok sordum geldi dediler plus 128 mat aldım geldim sorunsuzÖncelikle merhaba. Aranıza yeni katıldım. Bende iphone 7 alma niyetindeyim. Vodafonedan kontratlı alacaktım ama çok fazla fark olacağı için vatandan nakit almaya karar verdim. Öncelikle aranızda vatan bilgisayardan alanlar var mı? Okuduğum kadarıyla vatana paraya ödeyip 1 hafta telefonu bekliyormuşuz. Bu 1 haftalık süre uzar mı veya kısalır mı? Bugüne kadar kullandığım bütün iphone modellerinin hepsi beyaz olduğu için artık beyaz ekran görmek istemiyorum7 jet black 128 gb düşünüyordum malum biraz fazla çizildiği için ve kılıf kullanmayı sevmediğim için mat siyah 128 gb a gönlüm kaymaya başladı. Vatandan alan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Vatandan almalı mıyım? Birçok kişi mediamarkt tan şikayetçiydi. Ön sipariş verdik parayı ödedik internet sitelerinde cihazları satmaya başladılar ama bizim cihazlarımızı hala teslim etmediler diye. Vatanda da böyle bir sıkıntı yaşarmıyım? Biraz bilgilendirirseniz sevinirim
![]()
Çözümü var mı kardeşim
17 ile başlıyor ama şebeken iyise işini fazlasıyla görürsün fazla takılmamak lazımArkadaşlar iphone 7 lte modemini cihazlara 2 farklı şekilde koymuş ni intelli var bir qualcom lu var qualcom lu modemin testlerde %30 daha hızlı olduğu söyleniyo(eğer seri no nuz 17 ile başlıyorsa intel yani yavaş modem) detaylar apple foni facebook sayfasında var
Seri no 17 baslamıyor benim ama model no 17 başlıyor kötümü lteArkadaşlar iphone 7 lte modemini cihazlara 2 farklı şekilde koymuş ni intelli var bir qualcom lu var qualcom lu modemin testlerde %30 daha hızlı olduğu söyleniyo(eğer seri no nuz 17 ile başlıyorsa intel yani yavaş modem) detaylar apple foni facebook sayfasında var
Evet model no önemli zaten 1778 veya 1771 ise kötü olan mevcutSeri no 17 baslamıyor benim ama model no 17 başlıyor kötümü lte
Benimki öyle başlamıyorEvet model no önemli zaten 1778 veya 1771 ise kötü olan mevcut
Evet model no önemli zaten 1778 veya 1771 ise kötü olan mevcut
Evet oda yavaşBenim a1784 yavaş olan mı bu ?
Evet oda yavaş
Yapıcak bir şey yok apple yine sinir bozuyor :/Moralimi bozdunuz :s
Yapıcak bir şey yok apple yine sinir bozuyor :/
Ç kesinlikleTürkiyede int şartları belli etkilemez bizi![]()
Onlar internet hızında 300-600 arası hız kullanırken biz en fazla 25-50 arası hızla görüyoruz bence de bizi pek etkilemek bi durum duruma takılmayın almak istiyorsanız sorun etmeyin modem sorununuTürkiyede int şartları belli etkilemez bizi![]()
Ç kesinliklesizde hangi oyunlar yüklü acaba?
Gangstar 4 var mc5 var bende de asphalt 8 var ama nedense oyunu tam akıcı oynayamıyorum aynı sorum gangstar da da var ::Asphalt oynuyorum arada
Pek oyun bulamadım var mı bildiğiniz :/
Gangstar 4 var mc5 var bende de asphalt 8 var ama nedense oyunu tam akıcı oynayamıyorum aynı sorum gangstar da da var ::
SevinirimAsphalt da bir sıkıntı yok bende.
gangstarı indirip bakayım.
Yüklediniz mi?Asphalt da bir sıkıntı yok bende.
gangstarı indirip bakayım.