iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YED

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Arkadaşlar iphone 7 almak istiyorum pil kullanımı ve performansı nasıl kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ?

dbicer83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar alacağım cihazın yurtdışı yada TR garantili olduğunu nasıl öğrenebilirim. Telefoncudan alacağım sorun yaşamamak adına ne önerirsiniz. Teşekkürler.

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Öncelikle merhaba. Aranıza yeni katıldım. Bende iphone 7 alma niyetindeyim. Vodafonedan kontratlı alacaktım ama çok fazla fark olacağı için vatandan nakit almaya karar verdim. Öncelikle aranızda vatan bilgisayardan alanlar var mı? Okuduğum kadarıyla vatana paraya ödeyip 1 hafta telefonu bekliyormuşuz. Bu 1 haftalık süre uzar mı veya kısalır mı? Bugüne kadar kullandığım bütün iphone modellerinin hepsi beyaz olduğu için artık beyaz ekran görmek istemiyorum :) 7 jet black 128 gb düşünüyordum malum biraz fazla çizildiği için ve kılıf kullanmayı sevmediğim için mat siyah 128 gb a gönlüm kaymaya başladı. Vatandan alan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Vatandan almalı mıyım? Birçok kişi mediamarkt tan şikayetçiydi. Ön sipariş verdik parayı ödedik internet sitelerinde cihazları satmaya başladılar ama bizim cihazlarımızı hala teslim etmediler diye. Vatanda da böyle bir sıkıntı yaşarmıyım? Biraz bilgilendirirseniz sevinirim :)
Denizli, Mediamarkta stok için aradım ben ellerinde yoksa şu tarihte gelcek dediler söyledikleri tarihte bir daha stok sordum geldi dediler plus 128 mat aldım geldim sorunsuz:) iki gün oldu alalı yeni tel'den yaziyorum

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Arkadaşlar iphone 7 lte modemini cihazlara 2 farklı şekilde koymuş ni intelli var bir qualcom lu var qualcom lu modemin testlerde %30 daha hızlı olduğu söyleniyo(eğer seri no nuz 17 ile başlıyorsa intel yani yavaş modem) detaylar apple foni facebook sayfasında var
17 ile başlıyor ama şebeken iyise işini fazlasıyla görürsün fazla takılmamak lazım

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Arkadaşlar iphone 7 lte modemini cihazlara 2 farklı şekilde koymuş ni intelli var bir qualcom lu var qualcom lu modemin testlerde %30 daha hızlı olduğu söyleniyo(eğer seri no nuz 17 ile başlıyorsa intel yani yavaş modem) detaylar apple foni facebook sayfasında var
Seri no 17 baslamıyor benim ama model no 17 başlıyor kötümü lte

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Şu adama gidip ben telefon alıcam kaç gündür eziyet çekiyor

Yagizzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Ekli dosyalar

• IMG_0188.PNG
    IMG_0188.PNG
    162.6 KB · Görüntüleme: 438

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
Bence sadece karalama kampanyasi. Turkiyedeki tum iphonelarin model numarasi A1788 zaten bu avrupa cihazi demek. Ne yani tum hepsi kotu mu. Buyuk bi sacmalik, iciniz rahat olsun.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Türkiyede int şartları belli etkilemez bizi :D
Onlar internet hızında 300-600 arası hız kullanırken biz en fazla 25-50 arası hızla görüyoruz bence de bizi pek etkilemek bi durum duruma takılmayın almak istiyorsanız sorun etmeyin modem sorununu

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Beyler birşey sorucam

mesajlarda çizip gönderirken gönderilemedi hatası veriyor sürekli neden yapıyor bunu?