iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Aynen öyle
Teknosa: teşhir ürünü dahi yok.
Vatan: ücretini öde bir hafta sonra al.
Türk Telekom: var 7 32 Plus 32 siyah.
Türkcell: ben 8 eylülde ön sipariş verdim ve size güveniyorum başka yere gitmiyorum 14 ekimde alacağım değil mi dedim kesin alacaksınız 13 ekimde sizi arayı alıp almayacağınızı soracağız dediler aramadılar sizin ki gelmedi 32 plus rose gold var onu verelim dediler dalga geçer gibi. Dün gittiğimde neden gelmedi dediğim de abi geldi de hemen satışa sunduk satıldı dedi arkadaşım ben 8 eylülde sipariş verdim siz benim ürünümü nasıl satarsın dedim ! Abi işte talep yoğundu.
Turkcell 2: ikinci diğer verdiğim bayi de bugün gelecek o gün gelecek ve 8 gün oldu gelmedi 14 ekimden beri bekliyorum

sen turkcell den kontratlımı alıcaktın

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
bide kontratlı olduğu halde oyalıyolarsa baya iş ahlakı eksik bir bayiymiş ben sizin yerinizde olsam turkcell hattımı bile iptal ederim
Hat ile filan alakası yok kız benim yanımda edirne çorlu florya aradı yok hiç birinde 128 gb plus gold

11 yıllık hattı mı kapattırayım mantık işi mi ?

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Asla ve asla imkan varken neden düşüğünü alayım ayrıca ben inanki watsapp spofity face instagram swarm dan başka birşey kullanmam ama yedekte bulunsun hafıza fazlası göz çıkarmaz foto bile nadir çekerim
imkan olması demek illaki ihtiyacınız olmadığı halde fazla para harcamanızı gerektirmez bizim ülke hep bundan kaybediyo benimde 7plus 256 gb bile alacak bütçem var ama benim kullanım şeklime 32 gb yeteceği için onu alacağım sırf dosya yüklicekken 40-50 saniye vakit kazanıcam diye kullanmayacağım hafızaya ek para vermeme gerek yok

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
imkan olması demek illaki ihtiyacınız olmadığı halde fazla para harcamanızı gerektirmez bizim ülke hep bundan kaybediyo benimde 7plus 256 gb bile alacak bütçem var ama benim kullanım şeklime 32 gb yeteceği için onu alacağım sırf dosya yüklicekken 40-50 saniye vakit kazanıcam diye kullanmayacağım hafızaya ek para vermeme gerek yok
Benim derdim 45 50 saniye kazanmak değil ben bunu her zaman yaparım 1.4 araba yetecekken gittim 1.6 corolla premium aldım neden imkanım varki fazlasını aldım. İmkan varken neden kendimi kısıtlayım ayrıca telefonu 9 a kadar kullanacağım

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Hat ile filan alakası yok kız benim yanımda edirne çorlu florya aradı yok hiç birinde 128 gb plus gold
ışl
11 yıllık hattı mı kapattırayım mantık işi mi ?
yanınızda istediği kadar arasın sonuçta bunlar size ayıracakları telefonu satmışlarmı satmışlar ticari ahlakları sıfır öyle bi yerden ne olursa olsun telefon almamanız lazım birine söz verdiysen gerekirse para kazanmaktan bile o anlık vazgeçmek gerekir "size söz vermiştik ama yoğunluk vardı sattık" demek küfür etmenin başka bir şekli gibi müşteri hizmetlerini arayıp 11 yıllık müşterinizim , ön sipariş verdiğim halde ne kadar zamandır bekledim ayıp filan diyin hatta turkcell i bırakıyımmı diyin

headworks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle merhaba. Aranıza yeni katıldım. Bende iphone 7 alma niyetindeyim. Vodafonedan kontratlı alacaktım ama çok fazla fark olacağı için vatandan nakit almaya karar verdim. Öncelikle aranızda vatan bilgisayardan alanlar var mı? Okuduğum kadarıyla vatana paraya ödeyip 1 hafta telefonu bekliyormuşuz. Bu 1 haftalık süre uzar mı veya kısalır mı? Bugüne kadar kullandığım bütün iphone modellerinin hepsi beyaz olduğu için artık beyaz ekran görmek istemiyorum :) 7 jet black 128 gb düşünüyordum malum biraz fazla çizildiği için ve kılıf kullanmayı sevmediğim için mat siyah 128 gb a gönlüm kaymaya başladı. Vatandan alan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Vatandan almalı mıyım? Birçok kişi mediamarkt tan şikayetçiydi. Ön sipariş verdik parayı ödedik internet sitelerinde cihazları satmaya başladılar ama bizim cihazlarımızı hala teslim etmediler diye. Vatanda da böyle bir sıkıntı yaşarmıyım? Biraz bilgilendirirseniz sevinirim :)

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Umarım umarım artık renkte önemli değil rose,mat,gold kabul ederim ama silver ve jet asla kabul etmem

araba konusuna gelirsek 1.4 aslında kimseye yetmez yani telefon işiyle aynı keseye koycak bişey değil tabiki karar yine sizin rose gold beğenip silver beğenmemenizde biraz ilginç olmuş

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
yanınızda istediği kadar arasın sonuçta bunlar size ayıracakları telefonu satmışlarmı satmışlar ticari ahlakları sıfır öyle bi yerden ne olursa olsun telefon almamanız lazım birine söz verdiysen gerekirse para kazanmaktan bile o anlık vazgeçmek gerekir "size söz vermiştik ama yoğunluk vardı sattık" demek küfür etmenin başka bir şekli gibi müşteri hizmetlerini arayıp 11 yıllık müşterinizim , ön sipariş verdiğim halde ne kadar zamandır bekledim ayıp filan diyin hatta turkcell i bırakıyımmı diyin
Öyle tabi fakat adamlara öyle desem .... De bile olmaz onların kardeşim :)

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
İnşallah furkan bakalım. Bekliyoruz bende inşallah olacağını düşünüyorum
İlk ben alırım diye düşünüyordum ama sonuncu alacağım galiba :)
bide bence üstünede fazla düştüğünden başına bu aksilikler geliyo kardeş oluruna bırak bende iphone 6 çıktığı zaman herkesden önce sipariş vermiştim uğraşmıştım yan gelip yatan arkadaşlar kullanmaya başlarken beklemiştim baya

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
bide bence üstünede fazla düştüğünden başına bu aksilikler geliyo kardeş oluruna bırak bende iphone 6 çıktığı zaman herkesden önce sipariş vermiştim uğraşmıştım yan gelip yatan arkadaşlar kullanmaya başlarken beklemiştim baya
Aynen senin gibiyim bende hergün tüm mağazaları geziyorum

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Eveeeet yarın saat 11 de mat black iphone7 ile aranıza katılıyorum inşallah

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
IMG_0010.PNG
Arkadaşlar w.appta bu sorun nedir bilen var mı

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Arkadaşlar ios 10 beta sürümlerini deneyebilmek için beta.apple.com sitesine girip kayıt yaptırdım profili kurdum telefona ama güncelleme gelmiyor hala .
Hata yaptığım bir yer var mı?