canberk sagnak
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 314
arkadaşlar internette her okudunuza inanmayn
Bence sadece karalama kampanyasi. Turkiyedeki tum iphonelarin model numarasi A1788 zaten bu avrupa cihazi demek. Ne yani tum hepsi kotu mu. Buyuk bi sacmalik, iciniz rahat olsun.
Teşekkür ederim aydınlattığın için. 256 gb hız farkı şu şekilde uygulama indikten sonra yükleme aşamasına geçtiğinde o çember biraz daha hızlı dönüyor. Model no olarakta benim ne 16 ne 17 anlayamadığım bu model no:MN4W2TU/ASu modem işini söyleyeyim içiniz rahat olsun
Qualcomm 650 mbit destekli fakat 450 ile sınırlandırılmış 13cat
İntel 10 cat 450 mbit
Apple ikisini esir tutmak adına qualcomm sinirlandirdi
1660 1661 ile 1778 1784 modellerini esit tuttu farkı amerikanlar biraz sim farkı var sanırım tam bilmiyorum orasını
@mrjokes 256gb hakkında bizleri aydinlatirsan sevinirim
@Apocalypse_ üzüldüm adına yarın kontrol ettir yarın cumartesi
@FOM kardeşim güzel dedin pc 32 gb için fakat söyle bir durumun var
32 alsam 800 artıyor dosya saklamak amaçlı ve lol oynayabilmek için bir pc yaptırırım orta halli
Ya da eğer mrjokes 256 ile ilgili 128 arasındaki hiz farkını aydinletirsa 256 alacam para kalmayacak
Ama bekle bekle imanim
Napsam hala bilemiyorum 32 alayım almayayim allahtan ise girdim de çok düşünmek zorunda kalmıyorum![]()
son yükleme kısmında hocam netflixte arabelleğe alınırken sanki daha hızlı . arkadaşınki ile karşılaştırdım. yarın çekebilirsem video atarım32 gb la arasında mı? Nerede hissediyorsunuz?
Su modem işini söyleyeyim içiniz rahat olsun
Qualcomm 650 mbit destekli fakat 450 ile sınırlandırılmış 13cat
İntel 10 cat 450 mbit
Apple ikisini esir tutmak adına qualcomm sinirlandirdi
1660 1661 ile 1778 1784 modellerini esit tuttu farkı amerikanlar biraz sim farkı var sanırım tam bilmiyorum orasını
@mrjokes 256gb hakkında bizleri aydinlatirsan sevinirim
@Apocalypse_ üzüldüm adına yarın kontrol ettir yarın cumartesi
@FOM kardeşim güzel dedin pc 32 gb için fakat söyle bir durumun var
32 alsam 800 artıyor dosya saklamak amaçlı ve lol oynayabilmek için bir pc yaptırırım orta halli
Ya da eğer mrjokes 256 ile ilgili 128 arasındaki hiz farkını aydinletirsa 256 alacam para kalmayacak
Ama bekle bekle imanim
Napsam hala bilemiyorum 32 alayım almayayim allahtan ise girdim de çok düşünmek zorunda kalmıyorum![]()
Atarsanız sevinirimson yükleme kısmında hocam netflixte arabelleğe alınırken sanki daha hızlı . arkadaşınki ile karşılaştırdım. yarın çekebilirsem video atarım
Katılıyorum hocam aldım diye cihazı övecek değilim . 256 çok gereksiz . Hız farkına takılmayın daha önce 5s ler 5 ler ile de mutluyduk biz . Bundan sonrası materyalistlik oluyor alın kullanın . Sakınan göze çöp batar aza tamah etmeyen çoğu bulamaz.256gb çok fazla bence gerek yok o kadar büyük bir hafızaya 32 yetmez diyorsan 128gb al ama 256gb çok fazla şahsi düşüncem ve o 13 cat 9 cat farkı ülke farkı japonya çin gibi ülkelere farklı avrupada fark olmaz.
Sabırsızlıkla bekliyorum2 gb diyor sabaha anca iner![]()
Sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Şimdiden teşekkürlerAKK girdik can çekişiyor :/
yarın oynayıp mesaj atarım
Verdiğin değilTeşekkür ederim aydınlattığın için. 256 gb hız farkı şu şekilde uygulama indikten sonra yükleme aşamasına geçtiğinde o çember biraz daha hızlı dönüyor. Model no olarakta benim ne 16 ne 17 anlayamadığım bu model no:MN4W2TU/A
HayırlısıBakalım bugün ne olacak
hayırlı olsun kardeşim, dert etmeyin sıkıntı filan değil bunlar millet abartıyor sebebi ıos 10'un 7 lerde tam oturmamasından dolayıŞöyle mesajlara bakıyorumda herkes bi çok sıkıntı yaşıyor iphone 7 ile alakalı inşallah güncelleme ile giderilebilir sorunlardır. Bende şimdi 32gb mat black almaya gidiyorum.
Katılıyorum hocam aldım diye cihazı övecek değilim . 256 çok gereksiz . Hız farkına takılmayın daha önce 5s ler 5 ler ile de mutluyduk biz . Bundan sonrası materyalistlik oluyor alın kullanın . Sakınan göze çöp batar aza tamah etmeyen çoğu bulamaz.
Bence fark yok . Hiç takılmayın derim uygulamayı da tam söylerseniz indirir test ederimVerdiğin değilama tu a tr model plus olduğu için 1784 sanırım ya da 1778 üçte intelin
Ben zaten 32 almati istememin sebebi beklemek istemiyorum mat plus 32 var suan burda hemen alabilirim fakat 1 haftayı geçti 128 geliyorumgelmiyor yok
Onun için böyle bir değerlendirme istedim
256 ile 128 arasında fark var mi sence bunu karşılaştırmak adına hem sen kendi deneyimini Aktar hem de
Passmark uygulaması indir bir benchmark testi yap
128 gb olan bir arkadaş da aynı uygulamayı indirip bir test yapsın
İse gidiyorum fırsat bulursam konuşuruz
Aynen ne yaptınBakalım bugün ne olacak
Hala ses yok türkcelldenAynen ne yaptın
Nerden alıcaksınız ve 32 gb'lık modelinimi alıcaksınız?@FOM 6S Plus almaya gidiyorum şimdi hayırlısıyla