iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Arkadaşlar bir sorum var telefonu aldım her şeyimi tamamladım programlar rehber oyunlar , şimdi ben telefonu itunes a bağladım , bana diyor ki yrni bir iphone olarak ayarlamayı seç, ya da yedeklemeyi yükle diyor. Ben yedek kurmak istemiyorum tekrardan , yeni bir iphone olarak ayarla dersem ip7 im tekrar sıfırlanacak mı:confused::eek::(lütfen hayır sıfırlanmaz diyin ya bilrn cevapladın bekliyorum pc başında müxik vs atacam @FOM

Son düzenleme:

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Yarın stoklara girebilir ve yarın burda her yer kapalı olacak bazı ölüm sebebleri ile bir şansım vardı oda olmayacak of of :(

3750 ye 32 lik mat alsam pişman olacağım diye düşünüyorum yoksa suan var bilemiyorum

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Yarın stoklara girebilir ve yarın burda her yer kapalı olacak bazı ölüm sebebleri ile bir şansım vardı oda olmayacak of of :(

3750 ye 32 lik mat alsam pişman olacağım diye düşünüyorum yoksa suan var bilemiyorum
Bende aynı şeyi düşünüyorum ondan alamıyorum

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Arkadaşlar bir sorum var telefonu aldım her şeyimi tamamladım programlar rehber oyunlar , şimdi ben telefonu itunes a bağladım , bana diyor ki yrni bir iphone olarak ayarlamayı seç, ya da yedeklemeyi yükle diyor. Ben yedek kurmak istemiyorum tekrardan , yeni bir iphone olarak ayarla dersem ip7 im tekrar sıfırlanacak mı:confused::eek::(lütfen hayır sıfırlanmaz diyin ya bilrn cevapladın bekliyorum pc başında müxik vs atacam @FOM

Sıfırlanmaz sadece telefonu pcye kaydetmet için öyle soruyor. Yeni bir iphone seç'e bas bu cihazı kaydetsin.

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Ya klavyesi takılan var mı Snapchatte whatsappta yazarken birden donuyor ve çöküyor uygulama :confused:

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
257gb gerek yok bence zaten almanyada euro yine bize göre pahalıya geliyor 3 bin küsürdü en son baktımlığımda 128gb plus
Dün vatana gittim adamlar benden hemen para istediler ilk önce para ondan sonra bir hafta sonra gelecekmiş

Bu nasıl mantıktır yahu görmediğim mala neden para vereyim

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Dün vatana gittim adamlar benden hemen para istediler ilk önce para ondan sonra bir hafta sonra gelecekmiş

Bu nasıl mantıktır yahu görmediğim mala neden para vereyim

Sakın sakın. Öyle oldumu para garanti zaten diye salladıkça sallarlar.

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Kapalı olurmu haftasonu kapanmaz teknoloji marketler apple operatör bayiileri gelirse direkt alırsın
Bugün cuma haftasonu değil bazı ölüm sebepleriyle esnaf kepenk kapatıyor hepsi Turk telekom vodafone teknosa

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
6-8 haftaydı şimdi baktım 3-4 hafta arası yazıyor bir kaç gün daha bekleyeyim bakalım eğer hafta değil de gün sayısına düşerse oradan sipariş geçebilirim.

Güne düşermi acaba daha erlen gibi ama 3 güne düşse gayet iyi olur