Hoşlandığım kıza nasıl açılırım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan unvrld
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

unvrld

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle iyi günler. Daha önce hiç kimseden hoşlanmadığım veya bu konular hakkında konuşmadığım için bilgisizim. Daha önceden yakın olarak konuştuğum bir arkadaşım var. Fakat yaklaşık birkaç aydır ondan hoşlanıyorum. Artık ona bu duygularımı söylemek istiyorum. Yakın birkaç arkadaşına durumu anlatıp ne yapmam gerektiğini sordum. Onlarda bana ona olan duygularımı söylemem gerektiğini söyledi. Hislerimden eminim ve kararlıyım. Fakat nasıl ? İşte sizden bu konuda yardım istiyorum. Teşekkür ederim.

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Yakın arkadaşınsa hiç sıkıntı yok açık açık rahatça söyleyebilirsin. Ben birkaç aydır senden hoşlanmaya başladım gibisinden. Ama telefonda mesaj,arayıp söyleme yüzyüze konuşurken kafede oturuyoken falan söyle. Hayır derse zaten yapıcak bişey yok. En kötü olacak şey 1 tokat yersin. Ama en güzeli bu işlere hiç bulaşmamak :)

unvrld

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yakın arkadaşınsa hiç sıkıntı yok açık açık rahatça söyleyebilirsin. Ben birkaç aydır senden hoşlanmaya başladım gibisinden. Ama telefonda mesaj,arayıp söyleme yüzyüze konuşurken kafede oturuyoken falan söyle. Hayır derse zaten yapıcak bişey yok. En kötü olacak şey 1 tokat yersin. Ama en güzeli bu işlere hiç bulaşmamak :)
Hocam sordum benimle baloya gelir misin diye (okulumuz mezun olanlar için balo düzenliyor). Olabilir dedi. Ben bi sevindim tabii daha sonra başka bi çocuk sormuş ona tamam demiş. Ama sağolasın be. Bi umut gittiysem sayende gittim. Teşekkür ederim.

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Hocam sordum benimle baloya gelir misin diye (okulumuz mezun olanlar için balo düzenliyor). Olabilir dedi. Ben bi sevindim tabii daha sonra başka bi çocuk sormuş ona tamam demiş. Ama sağolasın be. Bi umut gittiysem sayende gittim. Teşekkür ederim.
Rica ederim. Bu konuda fazla üzerine gitme o zaman. Aşırı ilgide gösterme.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Seni teddetmek için kibarca "olabilir" demiş diğerini direk onaylamış yol ver gitsin bırak peşini.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
abi-seviyorsan-git-konus-bence_b.jpg

unvrld

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir şey yapmasına gerek yok kız yol vermiş :)
Ya hocam ben bu olayın üstüne gittim açıkça seviyorum dedim. Bikaç gün sonra benim için "Çıkardım ama o beni mutlu etmek için herşeyi yapar" demiş. Tabi ben bi şok oldum. Anlamıyorum ki kızlar kendilerine kötü davranan erkekleri mi seviyor ? Bu durumda ne yapayım hocam ? Aklımda gidip konuşmak var neyi yanlış yaptım diye.

unvrld

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rica ederim. Bu konuda fazla üzerine gitme o zaman. Aşırı ilgide gösterme.
Ya hocam ben bu olayın üstüne gittim açıkça seviyorum dedim. Bikaç gün sonra benim için "Çıkardım ama o beni mutlu etmek için herşeyi yapar" demiş. Tabi ben bi şok oldum. Anlamıyorum ki kızlar kendilerine kötü davranan erkekleri mi seviyor ? Bu durumda ne yapayım hocam ? Aklımda gidip konuşmak var neyi yanlış yaptım diye. Sen nr dersin ?

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Ya hocam ben bu olayın üstüne gittim açıkça seviyorum dedim. Bikaç gün sonra benim için "Çıkardım ama o beni mutlu etmek için herşeyi yapar" demiş. Tabi ben bi şok oldum. Anlamıyorum ki kızlar kendilerine kötü davranan erkekleri mi seviyor ? Bu durumda ne yapayım hocam ? Aklımda gidip konuşmak var neyi yanlış yaptım diye.
Çıkardım ne ya? Bu arada bence çok üstelemeyin.

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Ya hocam ben bu olayın üstüne gittim açıkça seviyorum dedim. Bikaç gün sonra benim için "Çıkardım ama o beni mutlu etmek için herşeyi yapar" demiş. Tabi ben bi şok oldum. Anlamıyorum ki kızlar kendilerine kötü davranan erkekleri mi seviyor ? Bu durumda ne yapayım hocam ? Aklımda gidip konuşmak var neyi yanlış yaptım diye. Sen nr dersin ?
Zorlamanın anlamı yok. Lise çağındasın sanırım. Bu çağda kızlar kıl erkekleri severler. Onunla uğraşsın çocuksu hareketler yapsın vs vs. Bunlar boş iş emin ol. Efendiliğini bozma kızlar kendiliğinden geliyor zaten. Lisede olmazsa üniversite'de olur. Çok sıkıntı yapma bunları. Dalgana bak sen.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Kıza aynen şöyle diyebilirsin.
Bizim bir arkadaş var senden çok hoşlanıyormuş ama sana söyleyemiyormuş de. Eğer ki kız senden hoşlanıyorsa, üzülmüş gibi bir tepki veriyorsa bil ki bir umudun vardır o_O

Fazla aşk acısı çekmeden gidip söyleyip, daha sonrasında duruma göre hareket etmen senin için daha iyi olabilir.

Umut Can ORAL

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Reis yapma içimizi yaktın...