6s plus ekran döndürme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan badinen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

badinen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
arkadaşlar ekran döndürmede her şey dönüyor bir tek Facebook uygulaması dönmüyor bu normal mi?

badinen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Hadi ya :( teşekkürler

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Korkma sorun yok facebook yan dönemiyor maalesef öyle bir özelliği yok :)

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Normal bazı uygulamalar destekliyor bazı uygulamalar desteklemiyor.

badinen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Yaa iOS 10 ne biçim bi şey olmuş. Bildirim şeyinde ses düğmesi gitti. Bu arada güncelledikten sonra iCloud şifremi girmedim unutmuştum çünkü. Ne gibi sıkıntı olur?

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801

badinen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15

badinen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
. Sadece şifre yanımda değildi. Şifreyi güncellerken girmek için yazmam gerekiyordu o sırada da bakabilecek durumda değildim.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Hiçbir şey yedeklemedim ki. .zaten 5 gblık şey. Telefon 64 gb. Yedekleme gereği duymamıştım açıkçası.
O zaman fazla sorun olmaz ama o yinede Apple parolanız yerine geçer Appstore'u kullanamamak biraz sıkıntı olabilir. :)

badinen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Beklentimi yüksek tuttum sanırım :)

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Bu ekranı sağa artık sadece bildirim ekranı geliyor. Ben home ntuşunu fazla kullanan biri değilim de
Maalesef artık home tuşuna basmak zorundasınız ama touch-ıd kullanıyorsanız touch-ıd ile açmaya ayarlayabilirsiniz :) Ayarlar>Genel>Erişilebilirlik>Ana Ekran Düğmesi yolunu izleyip "parmağı koyarak aç" seçeneğini işaretleyin :) (neden kalın punto seçildi bilmiyorum)

badinen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Maalesef artık home tuşuna basmak zorundasınız ama touch-ıd kullanıyorsanız touch-ıd ile açmaya ayarlayabilirsiniz :) Ayarlar>Genel>Erişilebilirlik>Ana Ekran Düğmesi yolunu izleyip "parmağı koyarak aç" seçeneğini işaretleyin :) (neden kalın punto seçildi bilmiyorum)
İyi de o açık zaten. Tıklama hızı da saptanmış olarak ayarlı. Ana ekran düğmesini iki veya üç kez tıklamak için gereken hızı seçin diyor. Bu ne ola ki?

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
İyi de o açık zaten. Tıklama hızı da saptanmış olarak ayarlı. Ana ekran düğmesini iki veya üç kez tıklamak için gereken hızı seçin diyor. Bu ne ola ki?
O zaman touch-ıd ile kullanabilirsiniz kildin başka alternatifi yok maalesef :( hız olayınıda kendinize göre ayarlıyorsunuz yani ben öyle anladım :)

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Telefon dönmüyorsa kendini yan döndür Türk espirisi