Normal.arkadaşlar ekran döndürmede her şey dönüyor bir tek Facebook uygulaması dönmüyor bu normal mi?
İyi akşamlar özelden mesajıma cevap verebilirmisiniarkadaşlar ekran döndürmede her şey dönüyor bir tek Facebook uygulaması dönmüyor bu normal mi?
iFixitİyi akşamlar özelden mesajıma cevap verebilirmisini"z"s plus hakkında
Bildirim olayı güncellemeyle düzelir yanlız iCloud şifrenizi unutmasaydınız iyidi yedeklediğiniz bütün fotoğraf ve videolara geçmiş olsun hatırlasanız iyi olur.Yaa iOS 10 ne biçim bi şey olmuş. Bildirim şeyinde ses düğmesi gitti. Bu arada güncelledikten sonra iCloud şifremi girmedim unutmuştum çünkü. Ne gibi sıkıntı olur?
Hiçbir şey yedeklemedim ki. .zaten 5 gblık şey. Telefon 64 gb. Yedekleme gereği duymamıştım açıkçası.Bildirim olayı güncellemeyle düzelir yanlız iCloud şifrenizi unutmasaydınız iyidi yedeklediğiniz bütün fotoğraf ve videolara geçmiş olsun hatırlasanız iyi olur.
Apple Kimliğinizin parolasını unuttuysanız - Apple Destek
O zaman fazla sorun olmaz ama o yinede Apple parolanız yerine geçer Appstore'u kullanamamak biraz sıkıntı olabilir.Hiçbir şey yedeklemedim ki. .zaten 5 gblık şey. Telefon 64 gb. Yedekleme gereği duymamıştım açıkçası.
Bu home tuşuna 2 kere dokununca (basınca değil) ekran niye aşağı kayıyor?O zaman fazla sorun olmaz ama o yinede Apple parolanız yerine geçer Appstore'u kullanamamak biraz sıkıntı olabilir.![]()
Plus modellerde ekranın üst kısımlarına tek elle rahat ulaşılması için bence hoş bir özellikBu home tuşuna 2 kere dokununca (basınca değil) ekran niye aşağı kayıyor?
Hmm teşekkür ederimPlus modellerde ekranın üst kısımlarına tek elle rahat ulaşılması için bence hoş bir özellik![]()
Biraz öyle olmuş ama fikir de fena değil çift ekran güzel olabilirdiBeklentimi yüksek tuttum sanırım![]()
Bu ekranı sağa artık sadece bildirim ekranı geliyor. Ben home ntuşunu fazla kullanan biri değilim deBiraz öyle olmuş ama fikir de fena değil çift ekran güzel olabilirdi![]()
Maalesef artık home tuşuna basmak zorundasınız ama touch-ıd kullanıyorsanız touch-ıd ile açmaya ayarlayabilirsinizBu ekranı sağa artık sadece bildirim ekranı geliyor. Ben home ntuşunu fazla kullanan biri değilim de
İyi de o açık zaten. Tıklama hızı da saptanmış olarak ayarlı. Ana ekran düğmesini iki veya üç kez tıklamak için gereken hızı seçin diyor. Bu ne ola ki?Maalesef artık home tuşuna basmak zorundasınız ama touch-ıd kullanıyorsanız touch-ıd ile açmaya ayarlayabilirsinizAyarlar>Genel>Erişilebilirlik>Ana Ekran Düğmesi yolunu izleyip "parmağı koyarak aç" seçeneğini işaretleyin
(neden kalın punto seçildi bilmiyorum)
O zaman touch-ıd ile kullanabilirsiniz kildin başka alternatifi yok maalesefİyi de o açık zaten. Tıklama hızı da saptanmış olarak ayarlı. Ana ekran düğmesini iki veya üç kez tıklamak için gereken hızı seçin diyor. Bu ne ola ki?
Ama dönse fena olmazdıSnapchatte var sanırım sadece döndürme