iPhone 7, kullanıcısının elindeyken patladı

Reaksiyon puanı
10,315
iPhone 7, kullanıcısının elindeyken patladı

Teknoloji devi Apple'ın geçen ay piyasaya sunduğu iPhone 7'ler milyonlarca insanın kuyruklarda beklemesine neden oldu. China Daily, iPhone 7'lerden birinin, Çin'in Çengçou kentinde yaşayan bir kullanıcının elindeyken patladığını aktardı.

KAMERA KULLANIMI ESNASINDA PATLAMIŞ

Olayın kamera kullanımı sırasında meydana geldiği ve cep telefonunun iki parçaya ayrıldığı belirtilirken, telefon sahibinin olayı küçük bir yaralanmayla atlattığı ifade edildi. Bu arada Apple'ın Çin temsilciliğinin de durumla ilgili Apple merkezine bilgi verdiği gelen bilgiler arasında.

Kaynak: sputniknews

KaynaK

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Biriniz de rahat dursun be hepiniz patlamak zorundamısınız?

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
iPhone'larda patlıyor işte. İlk patlamada kabullenmemek için saçma sapan şeyler yazan fanboylar. Üzgünüz. İP7'de patladı. Ben bir parçanın 2 telefondada aynı olduğunu ve onun yüzünden patladıklarını düşünüyorum.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
iPhone'larda patlıyor işte. İlk patlamada kabullenmemek için saçma sapan şeyler yazan fanboylar. Üzgünüz. İP7'de patladı. Ben bir parçanın 2 telefondada aynı olduğunu ve onun yüzünden patladıklarını düşünüyorum.

Dostum note 7 patladıgında birşey olmaz diyenler vardı sonra toplama kararı aldılar hala vermeyenler oldu şimdi yenisini verdiler oda patladı ver geri çekildiler iphone 7 nin ilk telefonu kargodan oluşan sıkıntıdan dolayı patlamıştı buna birşey diyemem ama yakınımda 7 plus var s.arabistandan getirdi takır takır çalışıyor 26 eylülden beri bi sıkıntı yok yani 2 telefona göre değerlendirme yapman çok yanlış.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Günlerdir şafak sayıyordum bu moral oldu vallahi.:(:eek:Ben gidip tee ebesinin nikahındaki mağazada sıraya girip iPhone 7 alıcam o da bir taraflarımda patlıyacak müthiş...:mad:

samsung fanboyları neysede bu yorumu senden beklemezdim :p:D:D

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Dostum note 7 patladıgında birşey olmaz diyenler vardı sonra toplama kararı aldılar hala vermeyenler oldu şimdi yenisini verdiler oda patladı ver geri çekildiler iphone 7 nin ilk telefonu kargodan oluşan sıkıntıdan dolayı patlamıştı buna birşey diyemem ama yakınımda 7 plus var s.arabistandan getirdi takır takır çalışıyor 26 eylülden beri bi sıkıntı yok yani 2 telefona göre değerlendirme yapman çok yanlış.
Note 7'lerin de hepsi patlamıyor zaten. Ama ortada bir sorun var o belli. Benim ablamda İP7 sipariş etmiş. 7 serilerinde var bir sıkıntı. Note 7 veya İP7 Samsung seviyorum ama sevip sevmeme olayı değilki bu. Ayrıca bir İP7'de birinin arka cebinde patladı yorumlarda arka cebinde tuttuğu için patlamıştır tarzı savunmalar görmüştüm.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Note 7'lerin de hepsi patlamıyor zaten. Ama ortada bir sorun var o belli. Benim ablamda İP7 sipariş etmiş. 7 serilerinde var bir sıkıntı. Note 7 veya İP7 Samsung seviyorum ama sevip sevmeme olayı değilki bu. Ayrıca bir İP7'de birinin arka cebinde patladı yorumlarda arka cebinde tuttuğu için patlamıştır tarzı savunmalar görmüştüm.

O savunmaları yapan kişiler kullandı telefon samsung veya iphone olan fanboyluk taslayan iphone veya samsung ne yapsa en iyisini yapar görüşünde olan kişiler pek aldırış etmemek lazım :D

İphone 7 nin sorunsuz olcağını düşünüyorum umarım beni yanıltmaz bende note 7 alcaktım 1-2 ay bekliyim dedim hem iphone 7 yide görmüş oluruz iyiki beklemişim.

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Apple acaba hizli sarj olayini guvenlik nedeniyle mi koymuyor ki

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
O savunmaları yapan kişiler kullandı telefon samsung veya iphone olan fanboyluk taslayan iphone veya samsung ne yapsa en iyisini yapar görüşünde olan kişiler pek aldırış etmemek lazım :D

İphone 7 nin sorunsuz olcağını düşünüyorum umarım beni yanıltmaz bende note 7 alcaktım 1-2 ay bekliyim dedim hem iphone 7 yide görmüş oluruz iyiki beklemişim.
Haklısınız pek takmamak lazım. Maalesef her taraftan çıkıyor onlar. Umarım İP7 sorunsuz olur.

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
bu sene samsung - apple bomba işine girdi galiba

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
cepte patlayan iphone. 6s plus idi bu arada.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Benim P9, bu yaz patlamadıysa bir daha patlamaz. :D Güneş altında %100 parlaklıkta ellerim sızlaya sızlaya kullandığım bile oldu.. Metal kasa, acayip güneş çekiyor. Bir de ekranın sıcaklığı da eklenince..

Reaksiyon puanı
10,315
Benim P9, bu yaz patlamadıysa bir daha patlamaz. :D Güneş altında %100 parlaklıkta ellerim sızlaya sızlaya kullandığım bile oldu.. Metal kasa, acayip güneş çekiyor. Bir de ekranın sıcaklığı da eklenince..

Bloother, P9 ne zaman çıktı da kullandın yav? Benim bildiğim daha tanıtılmadı bile. Fakat süper bir telefon olacağı söyleniyor. Note7 hikayesi bittiğine göre bakarsın P9 bizi cezbedebilir belki :)

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Bu arada çok konuşulmadı ama xiaomi'ninde patladığını belirtmek isterim :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben size diyorum, Huawei yapıyor bunları hep. :D Kendisi taş gibi telefon üretmiş, rakiplerini patlatıyor. 1-2 seneye zirve olurlar.. :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bloother, P9 ne zaman çıktı da kullandın yav? Benim bildiğim daha tanıtılmadı bile. Fakat süper bir telefon olacağı söyleniyor. Note7 hikayesi bittiğine göre bakarsın P9 bizi cezbedebilir belki :)
Nisan'da tanıtıldı. Benimki 5. ayını doldurdu hocam. :) Zaman ne çabuk geçiyor..

Reaksiyon puanı
10,315
Senin dediğin Mate 9 hocam ...

Hakkaten yav, karıştırmışım. P9 satıştaymış. Bu mate 9 sızdırılan bilgilere göre tam benim aradığım özelliklerde telefon ya o da kasım ayı ortalarında tanıtılacakmış... Ki, Türkiyeye gelse bile takriben yılbaşını geçebilir.

Reaksiyon puanı
10,315
Nisan'da tanıtıldı. Benimki 5. ayını doldurdu hocam. :) Zaman ne çabuk geçiyor..

Yok yok, ben mate 9 ile karıştırmışım, p9 varmış dediğin gibi. Ama o benim ilgi alanım dışında, çünkü 5" tanıtılan hiçbir telefona bakmıyorum bile. :)
Mate9 5.9" olacakmış; Tam da benim istediğim boyut yani.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hakkaten yav, karıştırmışım. P9 satıştaymış. Bu mate 9 sızdırılan bilgilere göre tam benim aradığım özelliklerde telefon ya o da kasım ayı ortalarında tanıtılacakmış... Ki, Türkiyeye gelse bile takriben yılbaşını geçebilir.
Huawei Türkiye'ye önem veriyor artık. Daha erken gelebilir ama Türkiye'de çıkar çıkmaz telefon almak mantıksız. Yurt dışına göre çok pahalı oluyor.