İphone 6s 64gb donuyor dokunmatik basmıyor

kozmikoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben 1.5ay önce ağustos sonunda işte iphone 6s 64 gb aldım telefonda bazen donmalar oluyor sonra dokunmatik işlemiyor arada sırada kendini kapatıp açıyor böyle sorunlar var acaba telefonu değiştirirlermi ben sinir oldum 3650tl para verdik bumu yani beklemeden direk yenisini verebilecek yer varmı acaba

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Arkadaşlar ben 1.5ay önce ağustos sonunda işte iphone 6s 64 gb aldım telefonda bazen donmalar oluyor sonra dokunmatik işlemiyor arada sırada kendini kapatıp açıyor böyle sorunlar var acaba telefonu değiştirirlermi ben sinir oldum 3650tl para verdik bumu yani beklemeden direk yenisini verebilecek yer varmı acaba
Hiç vakit kaybetmeden garantiye gotür iade edebiliyosan et. Zira şuan sıfırı o fiyatın baya bi altında.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Go go doğru apple store a. Onlar halleder ve iade etmene gerek kalmaz;)

dripad2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ayni tel bende de var
Aldıktan 2 hafta sonra benzer bir sorun oldu
Sürümü güncelledim
Hiçbir sorun kalmadı
6-7 Aydir kullanıyorum bir daha donma yapmadi

kozmikoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ayni tel bende de var
Aldıktan 2 hafta sonra benzer bir sorun oldu
Sürümü güncelledim
Hiçbir sorun kalmadı
6-7 Aydir kullanıyorum bir daha donma yapmadi
kardeş sonuçda aynı ios sürümünü kullanıyoruz sende yok bende var olursa sorun telefonda oluyo

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
kardeş peki akasya applede direk yenisini verirmi ben telefonsuz kalamam ama o fiyat 16lık falandır 64 bu
Akasyadakinde daha az beklersin ama telefonu incelemeden yenisini vermezler. Güncel fiyatlara apple tr den bakabilirsin 128 gb 3150 filan 6s in

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Öncelikle telefonunuzu itunes üzerinden sıfırlayın ve yedek almayın(yeni bir iphone olarak ayarlayın.)Aynı sorunları gene yaşarsanız apple ın sitesinden destek bölümünden bir danışman ile konuşun telefonunuza tanılama yapacaktır telefonunuzda yazılımsal mı donanımsal mı sorun var öğrenecektir(yazılımsal değil derse anlayın ki donanımsaldır zaten.)Eğer donanımsal sorun var ise genius bar dan randevu alıp cihazınızı götürün 1 gün içinde cihazınızın donanımsal sorunu var ise yenisini verirler büyük ihtimalle.

kozmikoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle telefonunuzu itunes üzerinden sıfırlayın ve yedek almayın(yeni bir iphone olarak ayarlayın.)Aynı sorunları gene yaşarsanız apple ın sitesinden destek bölümünden bir danışman ile konuşun telefonunuza tanılama yapacaktır telefonunuzda yazılımsal mı donanımsal mı sorun var öğrenecektir(yazılımsal değil derse anlayın ki donanımsaldır zaten.)Eğer donanımsal sorun var ise genius bar dan randevu alıp cihazınızı götürün 1 gün içinde cihazınızın donanımsal sorunu var ise yenisini verirler büyük ihtimalle.
apple sitesinden desteğe ulaştım donanımsal büyük ihtimal dedi bana randevu aldı haftaya gitcem bakalım

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Bu hiç normal değil direk servise koşun.