iPhone 7, kullanıcısının elindeyken patladı

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Bunların hepsi teknolojik alet patlaması alev alması arızalanması çok normal eğer Note 7 gibi hepsi patlama yaşıyorsa o zaman sıkıntı bugüne kadar 2 adet ıphone 7 patlama olayı gördüm birisi kasıtlı zarar vererek patlatılmış biride bu. bakıyorum da samsungcular burada kuyruk acılarını hafifletiyorlar.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Yok yok, ben mate 9 ile karıştırmışım, p9 varmış dediğin gibi. Ama o benim ilgi alanım dışında, çünkü 5" tanıtılan hiçbir telefona bakmıyorum bile. :)
Mate9 5.9" olacakmış; Tam da benim istediğim boyut yani.
Telefon mu alıyoruz defansa stoper mi belli değil :D

Reaksiyon puanı
10,315
Telefon mu alıyoruz defansa stoper mi belli değil :D

Yok Yeşil Okçu, defansa stoper almıyoruz. Sen bu sitede yenisin bilmezsin, geçmiş yıllarda büyük boyut ekranlı telefonlara en çok kızan kişiydim ben. Azami 4" üstü telefonlar bana göre fuzuliydi, gereksizdi. Lakin Zaman içinde telefonlar telefon olmanın ötesine taşındı. Telefon özelliğindeki amacın çok ötelerine taşındı. Kur'an oldu, kitap oldu, yolda yürürken adımlarımı sayan bir sayaç oldu, sinema oldu, televizyon oldu vs... Say sayabildiğin kadar... Keza durum buralara taşınınca gün geldi ki 5" bile çok küçük gelmeye başladı. Bi zamanlar Samsung'un 3.5" lik 'bada' lı telefonunu aldığımda "Ben buna nasıl alışırım" diyen ben bugün artık 5.5" ekranlı bir telefona yetinmez hale gelmişiz. Biz buna zaman ve şartlara göre ayak uydurma diyelim. Sen daracık kale içinde kalabilirsin yeğenim, biz defansta koşturmaya alışımışız bi kere... :D

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Yok Yeşil Okçu, defansa stoper almıyoruz. Sen bu sitede yenisin bilmezsin, geçmiş yıllarda büyük boyut ekranlı telefonlara en çok kızan kişiydim ben. Azami 4" üstü telefonlar bana göre fuzuliydi, gereksizdi. Lakin Zaman içinde telefonlar telefon olmanın ötesine taşındı. Telefon özelliğindeki amacın çok ötelerine taşındı. Kur'an oldu, kitap oldu, yolda yürürken adımlarımı sayan bir sayaç oldu, sinema oldu, televizyon oldu vs... Say sayabildiğin kadar... Keza durum buralara taşınınca gün geldi ki 5" bile çok küçük gelmeye başladı. Bi zamanlar Samsung'un 3.5" lik 'bada' lı telefonunu aldığımda "Ben buna nasıl alışırım" diyen ben bugün artık 5.5" ekranlı bir telefona yetinmez hale gelmişiz. Biz buna zaman ve şartlara göre ayak uydurma diyelim. Sen daracık kale içinde kalabilirsin yeğenim, biz defansta koşturmaya alışımışız bi kere... :D
Üzdün :( İyiymiş hocam hayırlısı :D Daha iyileri nasip olur inşallah :)