MrJokes
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 283
EstağfrullahGözümden kaçmış olmalı. Teşekkürler.
EstağfrullahGözümden kaçmış olmalı. Teşekkürler.
Telefon mu alıyoruz defansa stoper mi belli değilYok yok, ben mate 9 ile karıştırmışım, p9 varmış dediğin gibi. Ama o benim ilgi alanım dışında, çünkü 5" tanıtılan hiçbir telefona bakmıyorum bile.
Mate9 5.9" olacakmış; Tam da benim istediğim boyut yani.
Telefon mu alıyoruz defansa stoper mi belli değil![]()
Rush B rush B cyka blyatBombayı b ye kuruyurum beyler
Bu sene hazır yükselişteler bir de bu patlamalar falan kesin bunların işiHepsi Huawenin işi![]()
ÜzdünYok Yeşil Okçu, defansa stoper almıyoruz. Sen bu sitede yenisin bilmezsin, geçmiş yıllarda büyük boyut ekranlı telefonlara en çok kızan kişiydim ben. Azami 4" üstü telefonlar bana göre fuzuliydi, gereksizdi. Lakin Zaman içinde telefonlar telefon olmanın ötesine taşındı. Telefon özelliğindeki amacın çok ötelerine taşındı. Kur'an oldu, kitap oldu, yolda yürürken adımlarımı sayan bir sayaç oldu, sinema oldu, televizyon oldu vs... Say sayabildiğin kadar... Keza durum buralara taşınınca gün geldi ki 5" bile çok küçük gelmeye başladı. Bi zamanlar Samsung'un 3.5" lik 'bada' lı telefonunu aldığımda "Ben buna nasıl alışırım" diyen ben bugün artık 5.5" ekranlı bir telefona yetinmez hale gelmişiz. Biz buna zaman ve şartlara göre ayak uydurma diyelim. Sen daracık kale içinde kalabilirsin yeğenim, biz defansta koşturmaya alışımışız bi kere...![]()