CorvoAttano
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 61

Evet bende de oluyor vazgeç diyorum yine de bi yansıma olur mu ?Arkadaşlar sizde de telefonu her yeniden başlatmada iMessage ve FaceTime etkinleştirmek için operatöre mesaj gönderme bildirimi çıkıyor mu?
Sırf bu yüzden faturada bir dünya yurt dışı kullanım ücreti yansıdı SMS olarak..
İos 10dan sonra çok hata var.
Mesela watsapp zil sesim "not" olarak ayarlı ama canı isteyince üç ton olarak çalıyor. Veya messenger bildiriminde üç ton çıkıyor, periscope bildiriminde çın sesi geliyor)
home tuşu artı power tuşu ile reset at hocam düzeliyor. (resmi açıklama ios 10 için )
Bu güne kadar karşılaşmadığım bişeyle karşılaştım cihaz 6s kendi orjinal kablosuyla şarja taktım bu kablo veya aksesuar onaylı değil iphone için zararlı olabilir hatası aldım yaşayanınız var mı
Ben orjinal şarj aletimi takınca aldım sonra uyarıyı kapattığımda doldurmaya başladı internetten araştırdım biraz düşük boltaj değerinden de kaynaklanabileceği yazıyodu büyük ihtimalle de ondan vermiştir diye düşünüyorumDün akşam aynısını bende yaşadım ipad şarjı takınca sonra çıkarttım biraz bekledim taktım bir uyarı almadım.
Ben orjinal şarj aletimi takınca aldım sonra uyarıyı kapattığımda doldurmaya başladı internetten araştırdım biraz düşük boltaj değerinden de kaynaklanabileceği yazıyodu büyük ihtimalle de ondan vermiştir diye düşünüyorum
merhaba arkadaşlar 6s için önerebileceğiniz ekran koruyucu varmı şu anda spigenin crystal filmini kullanıyorum normal film ortada sırıtıyor tam kaplayacak şekilde full body olanlardan aldım arka kısım için iyi ama camda tam şeffaf durmuyor ön cam için tam kapatacak cam yada pet film önerebilirmisiniz ?
nerden bulabilirim nevşehirde yaşıyorum burda bayii si yoktur internette bulamadımClear coat önerebilirim
Maalesef hafif kavisli tasarımından dolayı önü %100 kapatacak bir cam filmi yok.merhaba arkadaşlar 6s için önerebileceğiniz ekran koruyucu varmı şu anda spigenin crystal filmini kullanıyorum normal film ortada sırıtıyor tam kaplayacak şekilde full body olanlardan aldım arka kısım için iyi ama camda tam şeffaf durmuyor ön cam için tam kapatacak cam yada pet film önerebilirmisiniz ?
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz? ve ne kadar süredir bu durum var¿6s kullanım sürelerimde düşüş fark ediyorum ama bekleme 41 42 saat kullanım 4.30 saat civarı beklemeden dolayı olabilir mi çok beklemede olunca verim azalıyor mudur ?
Beklemede kaldıysa normaldir lityum-ion piller gün içinde şarj oldukça daha verimli çalışır2 günde bir takıyorum ama şarjı 1 günde bitirdiğim de oluyor o zaman 5-6 saat kullanım oluyor beklemede bıraktığım zaman 4.30 saat
Apple tarafından öyle bir şey söylenmedi. Çalışmıyorsa bir sebebi vardırİos 10 ile safarideki 3d touch kaldırıldı mı ?
İlk anda çalışmadı şuan çalışıyor bir de şu imassage olayı nedir kapattım benApple tarafından öyle bir şey söylenmedi. Çalışmıyorsa bir sebebi vardır![]()
İos 10 ile safarideki 3d touch kaldırıldı mı ?
Çalışmaması ilginç yakın zamanda servislik olabilirsiniz. İmessage olayını denemek nasip olmadı ama sanırım kendi el yazımızla mesaj gönderme farklı farklı baloncuklar gönderme tarzı özellikler eklenmiş bence hoş bir özellikİlk anda çalışmadı şuan çalışıyor bir de şu imassage olayı nedir kapattım ben
3d touch çalışmamasıyla ilgili bi sorunum yok safaride olmuyordu yeni güncelledim 10 dakika sonra denedikten sonra algılamaya başladı şuanda da sorun yok teşekkürlerÇalışmaması ilginç yakın zamanda servislik olabilirsiniz. İmessage olayını denemek nasip olmadı ama sanırım kendi el yazımızla mesaj gönderme farklı farklı baloncuklar gönderme tarzı özellikler eklenmiş bence hoş bir özellik![]()
O zaman sorun yok ufak bir bug olmuş her zaman yardımcı oluruz tabiki bu arada3d touch çalışmamasıyla ilgili bi sorunum yok safaride olmuyordu yeni güncelledim 10 dakika sonra denedikten sonra algılamaya başladı şuanda da sorun yok teşekkürler
Önümüzdeki bir kaç güne gelir herhalde.İos 10.0.3 bize ne zaman gelir ?