Morki
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Aynen öyleTelefonu iclouda yedekledikten sonra restore ettiğim zaman hiçbi veri kaybı yaşamam demi fotoğraflar vsvs
Aynen öyleTelefonu iclouda yedekledikten sonra restore ettiğim zaman hiçbi veri kaybı yaşamam demi fotoğraflar vsvs
Tavsiye ediyorum yaklaşık dört aydır kullanıyorum 16Gb çok memnunumArkadaşlar bir tane daha 6s almayı düşünüyorum bu 32 GB olan ne zaman çıkar. Aslında bana 16GB olan yetecek, ne kadar bekleyim ne zaman fiyatlar çekilir fikri olan var mı ?
Selam 6s'te kasa değişimi yapılıyor mu ?
şeffaf ince kılıfla kullanırken elimden düşte tek köşesinden boyası kalktı
telefonu sııkıntısız restore ettim böyle bir ekran geldi bir problem olurmu![]()
Hayır bi sıkıntı yok ama çok az şarj önceki sürüme göre daha fazla gidiyor. Ama okadar fazla değil.iOS 10 güncellemesini yapan arkadaşlar "9'a dönebilseydim iyiydi" diyen varmı aranızda?
normal de 16 gb lık bir iphone 6s, ios 9.3.2 sürümünde kullanılabilir alan 11 küsür gb ama ios 10 a geçtikten sonra bana kalan alan 12 gb oldu yani ios 10 ios 9 dan yaklaşık 1 gb daha az yer kaplıyor indirdiğin güncelleme dosyası da zaten sisteme yükleniyor seni etkilemezGüncellemeyi indirdiğimde 1 gb yer kaplıyor yüklediten sonra o 1 gb yer geri açıklacak mıdır ?
malesef..Dostlar merhaba. İphone 6s plus kullanıcısıyım. Telefonumda diğer başlığı altında dosyalar mevcut. Sanırım arama geçmişi, oyun geçmişi, uygulama geçmişi. Şimdi ben uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyince kapladığı alan azalıyor ama aynı şey oyunlar için geçerli olmuyor. Kaldığım yerden devam etmek istediğim zaman tekrar dosyaları indirmem gerekiyor. Bu olayın önüne geçebilir miyiz ?
Bende de ayni durum var yapılıyordur bence ama pahalı olabilir. Paralı değiştirirler.Selam 6s'te kasa değişimi yapılıyor mu ?
şeffaf ince kılıfla kullanırken elimden düşte tek köşesinden boyası kalktı
Arkadaşlar selam; ben bir şey sormak istiyorum, Evde youtube dan video izlemeyi seven 2 kızım var ios işletim sisteminde
youtube videolarını kalıcı olarak her açıldığında düşük kalitede açmasını sağlayacak bir ayar bulamadım.
Her ay kota aşımı ile internetim yavaşlıyor.
Videoların kalitesini her açıldığında yeniden otomatik ayarlıyor ve hep yüksek kalite açıyor.
Bunun çözümünü bileniniz varmı?...
Evet.36 saat 20 dakika bekleme süresine karşılık 3 saat 30 dakika kullanım var şuan sarj 33 beklme süresi fazla oluca verim az mı oluyor ?
Haklısınız ama compact makineler her daim yanımızda olmuyor bu anlamda telefonların kamerası her zaman ön planda oluyorKardesim al birtane 500 tl lik compact fotograf makinesi 1000 kat daha iyi ceker .Takılmayın bu konulara cep telefonu ile alacagin sonuc sınırlı
Aynen katılıyorum. Eskiden sony cybershot model bir makine kullanirdim ve yanimdan hic ayirmazdim. Su anda kompaktlara hic ihtiyaç duymuyorum. Cep telefonlarin kameralari gunluk hayatta gayet iyi oldular. Eskiden blur efekti va icin veya raw formati icin tercih de edilirdi kompaktlar, artik cift kamera telefonlarda standart gibi bir sey olunca ve format destekleri de artinca buna da gerek kalmadi.Haklısınız ama compact makineler her daim yanımızda olmuyor bu anlamda telefonların kamerası her zaman ön planda oluyor
Arkadaşlar sizde de telefonu her yeniden başlatmada iMessage ve FaceTime etkinleştirmek için operatöre mesaj gönderme bildirimi çıkıyor mu?
Sırf bu yüzden faturada bir dünya yurt dışı kullanım ücreti yansıdı SMS olarak..
Yine ben dostlar. Ios 10.0.2 güncellemesinden sonra kamerayı açtığım zaman kamera donuk bir şekilde açılıyor. İki defa home butonuna basınca normale dönüyor ve nedense itunes iphone'umu görmüyor. Bir iphone 6s Plus kullanıcı olarak yardımlarınızı bekliyorum.