iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

Morki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bir tane daha 6s almayı düşünüyorum bu 32 GB olan ne zaman çıkar. Aslında bana 16GB olan yetecek, ne kadar bekleyim ne zaman fiyatlar çekilir fikri olan var mı ?
Tavsiye ediyorum yaklaşık dört aydır kullanıyorum 16Gb çok memnunum

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Hadi hayırlı olsun.

48dda2822422b18d574f9777678991e2.jpg

thr00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben itunes ten güncelledim. hiç sıkıntı yok. 9a göre daha hızlı.

mustafaatess_

Asistan
Reaksiyon puanı
10
7AQE3v.png
telefonu sııkıntısız restore ettim böyle bir ekran geldi bir problem olurmu

barney

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Selam 6s'te kasa değişimi yapılıyor mu ?
şeffaf ince kılıfla kullanırken elimden düşte tek köşesinden boyası kalktı

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Selam 6s'te kasa değişimi yapılıyor mu ?
şeffaf ince kılıfla kullanırken elimden düşte tek köşesinden boyası kalktı

Hayır, telefonda darbe olduğu takdirde garanti kapsamına bile kabul edilmiyor. Sadece ekran kırığında onarım veya telefon değişimi yapabiliyorsun oda ücretli.

Coloredd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
iOS 10 güncellemesini yapan arkadaşlar "9'a dönebilseydim iyiydi" diyen varmı aranızda?

Ayberk7777

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Güncellemeyi indirdiğimde 1 gb yer kaplıyor yüklediten sonra o 1 gb yer geri açıklacak mıdır ?

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
Güncellemeyi indirdiğimde 1 gb yer kaplıyor yüklediten sonra o 1 gb yer geri açıklacak mıdır ?
normal de 16 gb lık bir iphone 6s, ios 9.3.2 sürümünde kullanılabilir alan 11 küsür gb ama ios 10 a geçtikten sonra bana kalan alan 12 gb oldu yani ios 10 ios 9 dan yaklaşık 1 gb daha az yer kaplıyor indirdiğin güncelleme dosyası da zaten sisteme yükleniyor seni etkilemez

Şirvan AVCI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Dostlar merhaba. İphone 6s plus kullanıcısıyım. Telefonumda diğer başlığı altında dosyalar mevcut. Sanırım arama geçmişi, oyun geçmişi, uygulama geçmişi. Şimdi ben uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyince kapladığı alan azalıyor ama aynı şey oyunlar için geçerli olmuyor. Kaldığım yerden devam etmek istediğim zaman tekrar dosyaları indirmem gerekiyor. Bu olayın önüne geçebilir miyiz ?

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
Dostlar merhaba. İphone 6s plus kullanıcısıyım. Telefonumda diğer başlığı altında dosyalar mevcut. Sanırım arama geçmişi, oyun geçmişi, uygulama geçmişi. Şimdi ben uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyince kapladığı alan azalıyor ama aynı şey oyunlar için geçerli olmuyor. Kaldığım yerden devam etmek istediğim zaman tekrar dosyaları indirmem gerekiyor. Bu olayın önüne geçebilir miyiz ?
malesef.. :( hayır

Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar selam; ben bir şey sormak istiyorum, Evde youtube dan video izlemeyi seven 2 kızım var ios işletim sisteminde
youtube videolarını kalıcı olarak her açıldığında düşük kalitede açmasını sağlayacak bir ayar bulamadım.
Her ay kota aşımı ile internetim yavaşlıyor.
Videoların kalitesini her açıldığında yeniden otomatik ayarlıyor ve hep yüksek kalite açıyor.
Bunun çözümünü bileniniz varmı?...

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Arkadaşlar selam; ben bir şey sormak istiyorum, Evde youtube dan video izlemeyi seven 2 kızım var ios işletim sisteminde
youtube videolarını kalıcı olarak her açıldığında düşük kalitede açmasını sağlayacak bir ayar bulamadım.
Her ay kota aşımı ile internetim yavaşlıyor.
Videoların kalitesini her açıldığında yeniden otomatik ayarlıyor ve hep yüksek kalite açıyor.
Bunun çözümünü bileniniz varmı?...

Tubidy diye bir program var izlenen videoları birkere buraya indirin sürekli izlensin.

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
36 saat 20 dakika bekleme süresine karşılık 3 saat 30 dakika kullanım var şuan sarj 33 beklme süresi fazla oluca verim az mı oluyor ?

E.Lokmanoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Kardesim al birtane 500 tl lik compact fotograf makinesi 1000 kat daha iyi ceker . ;) Takılmayın bu konulara cep telefonu ile alacagin sonuc sınırlı
Haklısınız ama compact makineler her daim yanımızda olmuyor bu anlamda telefonların kamerası her zaman ön planda oluyor

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Haklısınız ama compact makineler her daim yanımızda olmuyor bu anlamda telefonların kamerası her zaman ön planda oluyor
Aynen katılıyorum. Eskiden sony cybershot model bir makine kullanirdim ve yanimdan hic ayirmazdim. Su anda kompaktlara hic ihtiyaç duymuyorum. Cep telefonlarin kameralari gunluk hayatta gayet iyi oldular. Eskiden blur efekti va icin veya raw formati icin tercih de edilirdi kompaktlar, artik cift kamera telefonlarda standart gibi bir sey olunca ve format destekleri de artinca buna da gerek kalmadi.

Ama tabi halen optik zum, makro gibi konularda iyi bir kompaktin eline su dokemezler zira telefonlarin kullanabilecegi sensorun boyutu belli. Sirf sensor olarak ek kit satan markalar da oldu, sony ve motorola gibi ama tutmadi, tutmaz. Adam o kite verecegi parayla gidip adam gibi orta ust kompakt alabiliyor zaten, neden ekstra parca tasiyacagi ve telsen bagimsiz kullanamayacagi bir seye para versin?

hiujang

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhaba arkadaşlar dün 6s aldım malesef şanssızlık ilk verdikleri telefonun ekranın bir problem çıktı ve değiştirdiler şu anki cihaz ise bazen whatsapp ve ayarlar da kitleniyor yani whats app ta örneğin ne mesaj yapabılıyorum ne de herhangi bir dokunmatik özellik o an işe yarıyor telefonu yan taraftakı tustan 1 2 sn kapatıp acınca duzelıyor bunun nedenı nedır acaba ios 10.0.2 yuklu su anda servise gondermelımıyım yoksa yazılımsal bır problem mı yardımcı olursanız sevınırım.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar sizde de telefonu her yeniden başlatmada iMessage ve FaceTime etkinleştirmek için operatöre mesaj gönderme bildirimi çıkıyor mu?
Sırf bu yüzden faturada bir dünya yurt dışı kullanım ücreti yansıdı SMS olarak..

yalimbaris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
6S Plus kullanıcısıyım. Laptop'ta da Windows 10 kullanıcısıyım. İki ekipmana da gelen son güncellemelerin ardından fotoğraflarımı aktarmada sorun yaşıyorum. Kablo (orjinal) ile laptopa telefonu bağlıyorum telefon şarj olmasına rağmen her hangi bir şey görmüyor. Sizce nedeni nedir?

emrgba

Asistan
Reaksiyon puanı
8
7 plus a1661 modeli Türkiye'de garanti geçerli mi bilen bilgisi olan var mı bu konuda ?

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Arkadaşlar sizde de telefonu her yeniden başlatmada iMessage ve FaceTime etkinleştirmek için operatöre mesaj gönderme bildirimi çıkıyor mu?
Sırf bu yüzden faturada bir dünya yurt dışı kullanım ücreti yansıdı SMS olarak..

Malesef çıkıyor, bende artık bıktım kabul etmiyorum her seferinde para yazıyor faturaya...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bende olmuyor; sadece sıfırdan restore yaptıktan sonra oluyor

Şirvan AVCI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Yine ben dostlar. Ios 10.0.2 güncellemesinden sonra kamerayı açtığım zaman kamera donuk bir şekilde açılıyor. İki defa home butonuna basınca normale dönüyor ve nedense itunes iphone'umu görmüyor. Bir iphone 6s Plus kullanıcı olarak yardımlarınızı bekliyorum.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Yine ben dostlar. Ios 10.0.2 güncellemesinden sonra kamerayı açtığım zaman kamera donuk bir şekilde açılıyor. İki defa home butonuna basınca normale dönüyor ve nedense itunes iphone'umu görmüyor. Bir iphone 6s Plus kullanıcı olarak yardımlarınızı bekliyorum.

Aynı sorunlar bende de mevcut. Yazılımsal sorunlar yeni gelecek güncellemeyle bu sorunlar çözülecektir.

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
İos 10dan sonra çok hata var.

Mesela watsapp zil sesim "not" olarak ayarlı ama canı isteyince üç ton olarak çalıyor. Veya messenger bildiriminde üç ton çıkıyor, periscope bildiriminde çın sesi geliyor :))