iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
b5691d88c4cb88e514ccd35d98d2d00c.png

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Arkadaşlar sizde de telefonu her yeniden başlatmada iMessage ve FaceTime etkinleştirmek için operatöre mesaj gönderme bildirimi çıkıyor mu?
Sırf bu yüzden faturada bir dünya yurt dışı kullanım ücreti yansıdı SMS olarak..
Evet bende de oluyor vazgeç diyorum yine de bi yansıma olur mu ?

ladder

Asistan
Reaksiyon puanı
33
İos 10dan sonra çok hata var.

Mesela watsapp zil sesim "not" olarak ayarlı ama canı isteyince üç ton olarak çalıyor. Veya messenger bildiriminde üç ton çıkıyor, periscope bildiriminde çın sesi geliyor :))

home tuşu artı power tuşu ile reset at hocam düzeliyor. (resmi açıklama ios 10 için )

Morki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben denedim bir kaç gün oldu eski sıkıntılar kalmadı

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Safarinin şarjı çok tükettiğini düşünüyorum chrome da durum nasıl ?

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Bu güne kadar karşılaşmadığım bişeyle karşılaştım cihaz 6s kendi orjinal kablosuyla şarja taktım bu kablo veya aksesuar onaylı değil iphone için zararlı olabilir hatası aldım yaşayanınız var mı

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Bu güne kadar karşılaşmadığım bişeyle karşılaştım cihaz 6s kendi orjinal kablosuyla şarja taktım bu kablo veya aksesuar onaylı değil iphone için zararlı olabilir hatası aldım yaşayanınız var mı

Dün akşam aynısını bende yaşadım ipad şarjı takınca sonra çıkarttım biraz bekledim taktım bir uyarı almadım.

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Dün akşam aynısını bende yaşadım ipad şarjı takınca sonra çıkarttım biraz bekledim taktım bir uyarı almadım.
Ben orjinal şarj aletimi takınca aldım sonra uyarıyı kapattığımda doldurmaya başladı internetten araştırdım biraz düşük boltaj değerinden de kaynaklanabileceği yazıyodu büyük ihtimalle de ondan vermiştir diye düşünüyorum

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Ben orjinal şarj aletimi takınca aldım sonra uyarıyı kapattığımda doldurmaya başladı internetten araştırdım biraz düşük boltaj değerinden de kaynaklanabileceği yazıyodu büyük ihtimalle de ondan vermiştir diye düşünüyorum

Benimde orjinal kablo ve adaptörü ile gördüm zaten orjinal olmayanı kullanmam. Birkere gördüm daha görmedim aynı pirizde şarj ediyorum.

IsmailAktepe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Iphone 6s 32 gb versiyonunu pazar gunu gitsem zorlucenter da bulabilir miyim ? Gidipte geri donmek istemiyorum

brk.a50

Asistan
Reaksiyon puanı
50
merhaba arkadaşlar 6s için önerebileceğiniz ekran koruyucu varmı şu anda spigenin crystal filmini kullanıyorum normal film ortada sırıtıyor tam kaplayacak şekilde full body olanlardan aldım arka kısım için iyi ama camda tam şeffaf durmuyor ön cam için tam kapatacak cam yada pet film önerebilirmisiniz ?

hasanalicelen

Asistan
Reaksiyon puanı
55
merhaba arkadaşlar 6s için önerebileceğiniz ekran koruyucu varmı şu anda spigenin crystal filmini kullanıyorum normal film ortada sırıtıyor tam kaplayacak şekilde full body olanlardan aldım arka kısım için iyi ama camda tam şeffaf durmuyor ön cam için tam kapatacak cam yada pet film önerebilirmisiniz ?

Clear coat önerebilirim

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Maalesef hafif kavisli tasarımından dolayı önü %100 kapatacak bir cam filmi yok. :)

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
6s kullanım sürelerimde düşüş fark ediyorum ama bekleme 41 42 saat kullanım 4.30 saat civarı beklemeden dolayı olabilir mi çok beklemede olunca verim azalıyor mudur ?

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
6s kullanım sürelerimde düşüş fark ediyorum ama bekleme 41 42 saat kullanım 4.30 saat civarı beklemeden dolayı olabilir mi çok beklemede olunca verim azalıyor mudur ?
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz? ve ne kadar süredir bu durum var¿

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
2 günde bir takıyorum ama şarjı 1 günde bitirdiğim de oluyor o zaman 5-6 saat kullanım oluyor beklemede bıraktığım zaman 4.30 saat

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
2 günde bir takıyorum ama şarjı 1 günde bitirdiğim de oluyor o zaman 5-6 saat kullanım oluyor beklemede bıraktığım zaman 4.30 saat
Beklemede kaldıysa normaldir lityum-ion piller gün içinde şarj oldukça daha verimli çalışır :)

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
İos 10 ile safarideki 3d touch kaldırıldı mı ?

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
İlk anda çalışmadı şuan çalışıyor bir de şu imassage olayı nedir kapattım ben
Çalışmaması ilginç yakın zamanda servislik olabilirsiniz. İmessage olayını denemek nasip olmadı ama sanırım kendi el yazımızla mesaj gönderme farklı farklı baloncuklar gönderme tarzı özellikler eklenmiş bence hoş bir özellik :)

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Çalışmaması ilginç yakın zamanda servislik olabilirsiniz. İmessage olayını denemek nasip olmadı ama sanırım kendi el yazımızla mesaj gönderme farklı farklı baloncuklar gönderme tarzı özellikler eklenmiş bence hoş bir özellik :)
3d touch çalışmamasıyla ilgili bi sorunum yok safaride olmuyordu yeni güncelledim 10 dakika sonra denedikten sonra algılamaya başladı şuanda da sorun yok teşekkürler

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
3d touch çalışmamasıyla ilgili bi sorunum yok safaride olmuyordu yeni güncelledim 10 dakika sonra denedikten sonra algılamaya başladı şuanda da sorun yok teşekkürler
O zaman sorun yok ufak bir bug olmuş her zaman yardımcı oluruz tabiki bu arada :)

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Yeni güncelledim 10 a güzel bi güncelleme olmuş beğendim

mslhclkky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sevgili arkadaşlar iphone 6s plus telefon aldım , kamerayı açınca 3-5 sn ye sonra kamera açılıyor donuyor gibi oluyor.apple müşteri temsilcisiyle iki defa da pc den güncelledik ama düzelmedi , daha öncede iphone kullandım böyle bir problem yoktu . oldukça hızlıydı . bütün 6s plus larda aynı proplem var mı , yardımcı olursanız .. teşekkürler şimdiden.