Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya birşey diyecem artık son zamanlarda birçok kişiyi göremiyorum SDN'de ya ben rastlamıyorum ya da onlar cidden yok eskiden princess vardı o da kızdı, alia vardı ,emu fazla konu açıyordu,yarışmalar yapılıyordu,troy fazla ilgiliydi,romantic çok muhabbet yapıyordu spybot hala burda o devam magazin...
Ah ah neredeyse orda son çıkan oyunların çoğunu indirdim ama bir sorun çıktı çoğunu oynayamadım.Splinter cell conviction dondu bilgisayarı bozdu nasıl yaptıysa patlama anında dondu.GTA Episodes From Libert City indiriyorum.Aliens VS Predatörü indiriyorum.Split Second'u indiriyorum.NFS Worldu...
Güzel bir ders şu sigara niye içiliyor anlamıyorum ki hayır bare tadıda güzel olsa bir keresinde bir fırk çekmiştim bir daha ağzıma sürmedim.Tadı yok birşeyi yok zehir içiyor insanlar resmen zehir.
Böyle dizileri seviyorum hiç yoktan sapıkça değiller sapıklığı bile şu lafla yok ediyor zekai.
Hani diyor ya lan kütük tayanç tikisi senin hakkında kötü konuştu ben onun bacısını dansa kaldırırım diyo:D
Öyle kıza böyle köpek:D
Bencede alıştırmışlar yoksa böyle yapacağını zannetmem he mevsimine denk gelmiştir dişi bir köpeğin kokusu üstüne sinmiştir daha sonra... olanlar olmuştur:DBu sadece fragman:D
Allah'tan başka kimse geleceği bilemez ha şöyle olur.Derler işte bir ülkeyle ilgili ekonomisi hızla büyür işte 2012 de dünyanın en büyük ekonomisi o olacak derler onun gibi tahmin yürütürler.Ama yok işte dünya yok olacak şu olacak şunlar ölecek falan Allah 2012'de yazdıysa da bozar 2013te...
Aşağıda savaş butonu olması lazım tıkla ona günde 5 kere savaşabiliyon.Sonra hastaneye tıkla yanındaki iyileştire tıkla 24 saat sonra tekrar savaş 5 kere savaştıktan sonra bir daha savaşma.
Kaç aydır msnye girmiyom sırf bu erepublik grubu için girdim.Güzel güzel yunanistanda bize saldırmıştı onlarada mı dalsak diyecem ama Rusya'yı şu Kuzey koreden kurtaralım müttefiğimiz sonuçta onlar yardım etti bize.
Pek birşeye benzeyeceğini sanmam activisionun kahramanlı oyunlarını bildiğim için biraz umudum var sırf activision imzası taşıyor diye.Tasarımlar banada kötü geldi o ses neydi öyle ya.Hep robotlarla savaş üstüne mekanların genellikle aynı olması pek güzel olmaz sanırım ne o öyle benzer...
Çıksın çıksın hatta içinde İstanbul hiç yoktan Türkiye'nin bir şehri olsun başka birşey istemem şimdiki İstanbul'un bütün semtlerini dolaştığınızı düşünsenize avrupa yakasını anadolu yakasını dolaş çok süper olur.Umarım başarılı olur.
Bende girdim bugün sınava ve o kadar zor gelmedi bana zaten bu son senemdi bitti sbs benim için önümde 4 sene var yeni bir sınav için farketmez kalksada kalkmasada ama her sene durmadan sınav olması kötü bence.
Bende NeMeSiS41 oyundaki ismim bu 2 levelim şuan.Oyunla ilgili detaylı bilgi verirseniz falan sevinirim.Bu arada junge şirket parti kur falan benide al kurunca.
Bencede fiili birşey olmaz diye düşünüyorum ama inşaallah olur.Ama şansıma daha 14 yaşındayım eğer olursa Allah'ın izniyle askerde silah değil uçak kullanacam.
Helal olsun İran'a bizim hükümet onu demeye bile cesaret edemiyor ve de burda saldırılan biziz asıl olarak bülent arınç ne dedi kimse bizden savaş beklemesin artık konu diplomatik ve hukuk yolları ile çözülecek dedi.Böyle hükümete çok şey söylenirde ban yemekten istemiyorum.
Bülent Arınç:Kimse bizden savaş beklemesin.Sorun hukuk ve diplomatik yollarla çözülecek.
Ya böyle birşey olur mu ya Allah belalarını versin bunu yapanlarada göz yumanlara da.Böyle hükümet olmaz olsun.Şimdi başımızda Atatürk,ya da Osmanlı'nın önemli padişahları olsa ne olurdu acaba.
Cidden müthiş ya keşke haziranda çıkartsalardı da yazın durmadan oynasaydık şayet yazın en çok yapacağım şey oyun oynamak olacak.Bütün sene ders çalış çalış dur birazda oyun oynayalım.
Ya hiç yoktan TSK akdenizdeki donanmayı alıp oraya gitse İsrail gemileriyle görüşse yaralıları alcaz falan dese sonra yardım gemilerini de kendi korumasına alıp ya Gazze'ye yollasa ya da geri çekse olmaz mı?Biraz karışık dedim dimi bende fazla anlamadığım dediğimden.
Arkadaşlar sizdede var mı bu hata bilmiyorum google dns kullanıyorum ve bazı yasaklı sitelere girdiği halde bazılarına girmiyor youtubeye girmiyor mesela.Ama diğer yasaklı sitelerden bazılarına giriyor tabi hepsine değil nasıl düzelir bu sorun?Sizde de var mı?
İnşaallah çabucak çıkar episode three çünkü ne yalan söyleyeyim half life 2 gerek atmosfer gerek diğer şeyler grafik vs kendimi oyunda hissettim crysisten daha gerçekçi geldi bana her bakımdan.
Cidden ya sınır ötesi operasyon o kadar zor mu?Askeri gücümüz yeteri kadar var 30 senedir yok edemedik 1 sene durmadan sınır ötesi operasyon yapsak en teknolojik silahlarımızla 3 bin çocuk 3-4 çocuğa düşer.Şöyle ırağa kuzeyden girsek.Amerika her istediğini söylesin yaptırsın ama biz...Ama işte...
Penguine katılıyorum bende 6.0.408.1 sürümünü kullanıyorum.Özellikleri güzel.Hele bu şekilde sürüm sayısı bakımından internet exploreride geçecek gibi görünüyor:D
Birşey soracam bu filmde çalan tüm müzikleri ve şarkıları bulabilir misiniz hele gerilim anlarında çalan bir müzik var
http://www.vidivodo.com/308473/avrupaya-cevap
burdaki gibi hatta bundaki müzik bulabilir misiniz bunları acil lazım?
Hayatımda birtek Ultimate Spider-man ile Spiderman 3 oyununu beğendim piyasaya çıkan birsürü spiderman oyunundan sadece bu ikisini bu oyunda birşeye benzemeyecek gibi gözüküyor.
Aman drmymiş neymiş olduda noldu ben assassins creed 2yi indirdim belki 1 saatimi aldı en az oyunu 3 kere silip baştan kurdum birsürü crack işlemi falan yaptım değişik değişik şeyler yaptım şimdi oynuyorum internetten save ediyor savelerimde duruyor.Ne yaparlarsa yapsınlar yine kırıyorlar.
Ama...
Gerçekten bende katılıyorum ve büyük çoğunluğu da doğru(hepsini okumadım ondan büyük çoğunluğu diyorum)hatta belkide hepsi doğru okuduklarımın gerçek olduğunu görünce devamını okumadım çünkü gerçekler büyük ihtimalle devamı da.Gerçekten anlamıyorum hükümet,muhalefet falan yetkili kişiler devlet...
Türkçe olmassa bir gıdım oynamam zaten bana göre ilk oyunu da güzel yapan Türkçe idi.Türkçe olmassa oynamam zaten çok değişik geldi Türkçe olur inşaallah yoksa Türkiye'deki birçok oyuncusunu kaybeder Crysis.
Jeaqures sende şimdi hava harp okuluna falan mı gidiyon?Başvurdum diyorsunda.
Benim asıl sorum şu Türk Hava Kuvvetlerinde savaş uçağı pilotu olmak için ne yapmam gerek yani onu soruyorum.
Düzgün lise derken hangi liseler hava harp okuluna tam olarak nasıl girerim?
Hava harp okuluna girdikten...
Soru gayet açık araştırdım ama fazla karışık geldi öss,lys,ösym falan.
En baştan başlayayım benim küçüklükten beri birşeyleri uçurmaya sevdam var ve de uçmaya.Özellikle şu savaş uçaklarına hayranım ve haliyle bende Türk Hava Kuvvetlerinde savaş uçağı süren bir pilot olmak istiyorum.8.sınıfa...
Bencede gerçekten iyi sürüyor hem olur öyle şeyler bende küçükken bir yarış oyununda da koniler vardı bende konilere çarparak gideceğimi zannediyordum yani yol konilerdi diye zannediyordum kimse birşey demedi tabi öyle oynadım bu da onun gibi birşey yoksa çok iyi sürüyor.
Bana da diyordu annem hep onlardan ne eksiğin var diye sonra çok zeki ama çalışmıyor falan hep aynı şeyler ya anlamıyorum ülkenin başına geçen bir parti lideri zamanında herkes çocuğuna şu lafları mı söylesin dedi anlamıyorum herkes aynı şeyi söylüyor bir harfi eksiksiz olarak kaç kere duydum...
Benim pc ilk iki oyunu bazı ayarları yükselterek yani ortaya getirerek 2-3 tanesini diğerleri normalken hiç kasmadan oynamıştım bunda en azından en düşük ayarlarda kasmadan oynarım sanırım.
Bence de doğukan_gti haklı niye hep ABD bıktık artık şunlardan başka bir yer olsun İstanbul'da geçen bir...
Ya oyunu indirdim torrentten bu olaydan haberim bile yoktu kurdum crackini yaptım ve açmaya çalıştığımda belirtilen windows sürümü desteklenmiyor olur mu böyle şey ya ama valla doğru bende xpden vazgeçecek değilim bir oyun için kenarda durur setup dosyaları vistaya ya da windows 7ye geçince...
Cidden modern warfare 3 e noldu şimdi ya paranın gözü kör olsun neyse inşaallah modern warfare 3 modern warfare 2den daha güzel olur diyelim de şimdilik.
Şu şah damarı sıkma olayı boğazımı tuttuğum gibi bıraktım tırstım yav ya elektrik çarpması gibi tutunca bırakamassam şah damarımı sıkmayı:DDenedim gözlerim kararmadı yani her tarafı karanlık görmedim de yani bir an herşeyi bulanık görmeye başladım tırstım yav.
Saçmalık ötesi ya kim inanır böyle bir reklama tabiki de Kadir İnanır:DNeyse ama çok saçma ya laptopun yere deydiği yok ama bir sazan bulunur bu reklamı izleyip alacak bir sazann.
Valla ben 14 yaşındayım ama elimde olsa o türkçeyi ingilizce yazanları katlettirirdim ama işte benim kuzenlerimde kız onlarda öyle yazıyor canm bu ne şimdi canım yazınca bir yerin mi eksiliyor ya da k yerine q yazıyorlar q yüzünden ölün emi.
Valla güzel bölümdü de şimdi İskender kafasına sıkarsa iş bitti diziyi izlemem(öyle desemde her türlü izlerim:D )yani ama yine de bilinen oyuncuların diziden çıkması bile kötü daha 1 aya kadar Abdülhey çıksada kurtulsak diziden diyordum şimdi niye çıksın kalsın diyorum sessiz sedasız durdu...
Yardım edin ya battlefield bad company 2yi indirdim iso dosyasını açarken geçerli bir win32 uygulaması değil diyor dirt 2 yi daha dün tekrar kurmuştum o da aynı hatayı verdi daemon tools litede aynı hatayı veriyor.3-4 gündür win32 sality.aa virüsü vardı onu bugün ca antivirüs ile temizledim...
Bende bugün başlasam mı almaya?Bir ara birşey için kupon biriktiriyordum bayağı biriktirmiştim bayisine mi ne gidip onaylatmayı mı ne unutunca gitti o kadar para ve emek.
Zorhak zaten şu Elazığ'ı başkent yapma konusunu unut anayasanın ilk 3 maddesini biliyorsun değişştirme imkanın olmadığı gibi ama ben olsam.
1.Nükleer Enerji Güç sahibi olmak.
2.Satılan herşeyi(liman fabrika vs vs) geri almak.
3.Ab üyeliğinin olur olmaz iptali.
4.BOP projesinden çıkmak...
Birçoğunu oynadım şuan madeniyet ve desert operationsla devam ediyorum swon6 güzeldi ama aylarca uğraştığım beta server asıl server açılınca kapandı kocaman ordu falan yapmıştım gitti onların hepsi bir daha da yanına yaklaşmadım o gameye bi basacağını söyleyebilirim swon6nın klanlar.orgu da...
Emirates mi ovv emiratesi alsın da görelim coşa coşa geberirler:DYa zaten alsa nolcak her şey özelleştiriliyor **** satmadığı şey kalmadı alsa nolur lotu alırlar başka firmaya satarlar.
Güzel olcağını düşünmüyorum ilk iki oyunu oynamıştım ikisini de tam bitirmeden sildim gerçekten iğrençti.E tabi eskiden oynarken çok güzel bir oyun diyordum ama şimdi nedense midem bulanmıştı oyunu son oynadığımda.
Driver 3 ü indiriyorum küçükken oynuyordum hiçbirşey bilmiyordum çirkin diyordum hep görev falan yapıldığını da bilmiyordum meğersem görev falan varmış kesinlikle oynayacağım orjinal adı şu sanırım driv3r değil mi?
Bir aralar interneti Türkler bulsaydı isimli bir geyikte interneti açarken bu nüfus cüzdanı fotoğraf gibi şeylerden bahsediyordu bunları ister açman için diye Çin'de gerçekleşmiş bile:D
Vay anasını be Erhan'da mı ölüyor?Zaza ölüyor, Abdülhey ölüyor.Bu gidişle Ünsal'da gidecek.Valla film film olmaktan çıktı ama böyle çok sevilen karakterlerin çıkarılması benim fazla hoşuma gitmiyor adam çıkara çıkara bir Memati birde Polat'ın ailesi kalacak dizide:D
Ben ön ayakları dua eder gibi olduğundan öyle deniyor diye biliyordum.Bir yerde öyle okumuştum ama insan korkar ondan ya.
Kocaman böcek yalnız ben zaten bazı böceklerden korkuyorum.
Arkadaşlar kaspersky 2010 windows 7 parti için lisansları vardı ya kaspersky dağıtıyordu 1 yıllık almıştım o lisanslardan kullanıyordum 3-4 ay anca oldu lisans 1 yıllık ama bir haftadır lisans yenileyin süresi doldu falan demeye başladı.Bedavadan lisans verdiler sonra geri aldılar.
Kocaeli'ye uğrarsanız pişmaniye almayı unutmayın gerçekten çok süper oluyor pişmaniyeler Kocaeli'de de gezcek birkaç yer var uğrarsanız dolaşın Kocaeli'yi bir Kocaeli'li olarak söylüyorum bana göre İstanbul kadar güzel Kocaeli.
Yapar yapmaz hemen ingiltere ile satış işlemleri yaparlar amerika ingiltere beraber sonra da akdenize yollarlar o denizaltılarını işleri güçleri nasıl daha güçlü oluruz nasıl millet bizden korkar nasıl insan harcamadan savaş kazanıp toprak alırız.
Çöksünler çöksünler diyecem ama gülme komşuna gelir başına o kadar hava sahamızı kara sularımızı ihlal ediyorlardı utanmasalar asker sokacaklar ülkeye dolaştırmak için getirdik diyecekler e tabi böyle birşey olsa akp koşa koşa kabul eder.Valla bu son zamanlarda okuduğum birçok ülke olayı...
Ya kardeş ama yine de benim kafamı bozuyor hele videodaki gibi sonra şu sınırın ermenilere verilmesi şuranın kürdistan olması tamam imkansız diyorsunuz ama internette bop diye birşey dolaşıyor araştırırsanız tayyipten falan gülden de bahsediyor.
Şu videoyu izleyin...
Valla doom 3 ü birkere oynadım tırsmaktan en sonunda sildim ulan ne korkuyon be dedim yükle şu oyuna o yaratıkların hepsinin... dedim.Yeniden yükledim.5. 6. bölümdeydim oyun hata verdi ama garip olan şu daha öncede hata vermişti Allah'tan save ile devam etmiştim kaldığı yerden o zamanda verdi...
Şu kartalgöz olayını duymuştum ameliyatla oluyormuş sanırım askere gitmeden ah bir ben de olabilsem şu ameliyattan daha 6 yılım var ama nişancılıkta usta olurum oyunda ustayız o ameliyatla gerçekte de usta oluruz gözlerim zaten keskindir benim de.
İnşallah amerikacıktaki bütün nükleer santraller bir anda patlar gebersinler dünyaya yaptıklarının yanında 50 kişi az bile.En az 50 milyon kişi ölmeli patlatsınlar o nükleer santralleri bir anda hepsini.
Polat ile Zaza ilişkileri kötü oldu Polat Zaza'yı sevmekle tehdit etti.Polat'ın dediği onların(amerikalıların)bir adamı ölüyor savaş çıkıyor bizim bir adamımızı ölüyor bare kriz çıksın.Çok güzel dedi orda.Star'a geçti güzelleşti bu film gerçekten ya.Zaten hangi kanala gitsin anketinde görüntü...
E olacak o kadar jeaqures oyunu bitirdim sonunda nükleer patlamadan kurtarıyon şehri başlayış ve bitiş sahneleri en güzel sahneler valla.Geçen yaz bitirmiştim sanırım.Videoları gerçekten kaliteli ama kısıtlı bir alanda olduğu için oyun ve genel olarak tekrarlandığı için artık bilgisayarımda yok...
Ya bir yazar mısınız buraya sesi açtım ama pek birşey anlayamadım bıdı bıdı diye konuşuyorlar ne dediklerini anlamadım tam olarak yazar mısınız buraya?
Heh tam oldu şimdi hemen Amerikan ordusu bunlardan savaşta kullanmak için ister eee ben olsaydım sipariş verirdim 90-100 tane orduda kullanmak için(ona göre silahlancak tasarımı değişecek tabi).
Kardeş bende nvidia var 8500 gt video başlayamadı daha the saboteurde kaldı öyle siyah ekran kaldı bir yağmur sesi falan var hiçbirşey yapamıyorum.O hatalar oyunla ilgili.
Bence de saçmalık hemen durdursunlar o olayı böyle birşey olur mu hem onlarında 3 tarafı denizlerle okyanuslarla çevrili gitsinler kendi yerlerinde tatil yapsınlar tövbe tövbe ya.
Ne olacak kardeş ben de ülke yönetseydim ölene kadar savaşırdım dünyayı iki kutba bölmüşün be kardeş:D Osmanlı ve ortası:D(Avrupa ortada ve Fransa da Avrupa'da diye öyle dedim)Hindistan he tamam kardeş şu paralar bitmeden 1740 yılına kadar Hindistan'ı alırsam zaten toprak satın almada var...
Ama yinede orjinalinde de sorunlar oluyormuş belki daha az ama yine bunun gibi sorunlar oluyormuş acaba diyorum şu 100000000 parayı bitirince oyunu silip tekrar yüklesem(nasılsa uninstall dosyası yok shiftdelete:D )savelerde gitmiyor Cumhuriyeti ilan hileyle öncekinin 10 katı kadar para transfer...
Şansa bak be nolur nolmaz diye 14.patch indikten sonra önce razordox update 5 sonra da razor 1.5 patch-updateyi indirdim ikisininde setup dosyası açılır gibi oluyor açılmıyor:DNe kadar sorunlu oyun ya.
İstanbul'u fethedicem o zaman ne diyeceksiniz hahahahaha:D:D:D:D:D:D:D:D
Viyanaya kadar dayıcam ingiltereden sonra amerika hindistan hepsi benim olacak hepinize fazla vergi ödeteceğim interneti 5 kbye düşürecem:D
Ya oyundaki en güçlü donanma ordu bende en yüksek teknolojide yeniden başlasam...
Kardeş önce konuyu oku da konuş adam düğünü kaydetmek için kamera getiriyor zobmi basınca olanları o kamerayla çekiyor yani bir bakıma amatör biri düğünde olanları çekmek için kamera getiriyor tutup tutamaması normal.
Ada:Zombilerin Düğünü
İlk Türk yapımı zombi filmi.
www.adafilmi.com sitesinden en kaliteli fragmana ulaşabilirsiniz.
Eh adamlar zombi kılığına girmiş fotoğraf çektirsinler demi biraz:D
Fragmandan Laflar:
Karı ısırmış l** beni:D
Hocam bunlar zombi abi yaşayan ölü
Bunların neresi...
Silahı da Polat'a doğrultuyo İnci anladı ama sanırım Polat'ın öldürtmediğini Abdülhey silahı Polat'a doğrulttuğunda Abdülhey'e bakıyordu.(delidir ne yapsa yeridir:D )Ulan Feller hep senin yüzünden bare şu Amerikalı adam sorunsuz girse Feller'in yanına Polat'larda bulup dalarlar.Ünsal'a da gıcık...
Araçtan başka herşeye benziyordu hurdacıya versin küfür ederdi sana öyle diyim yani. :D
Neyseki sadece otomatik seçilen arabalar bölümünde bir araba çok iyi gelmişti yeşildi orjinali oyunda unuttum ismini ama sonu 7di galiba birde 8 i vardı şimdi dilimin ucunda ama işte söyleyemiyorum çok iyi...
Arkadaşlar ben empire total warda Osmanlı İmparatorluğu ile başladım.1725 yılına geldim.Başlangıçta çok az para vardı para hilesini yapandan Allah razı olsun 100000000dan fazla param oldu.Oyundaki en güçlü ordu en büyük toprak en güçlü donanma bende neyse bunu geçeyim cumhuriyet ilan edecektim...
Valla ben dönüşlerde basıyordum araba dönerken bırakıyordum tuşu sonra tekrar kontrolü alıyordum elime ama çok oldu sildim ben o oyunu.
Hele dönüşlerde sakın sağ sol tuşuna basılı tutma benim tavsiyem bu.
Valla bende ilk birkaç turda zorlanmıştım ama sonra alışınca işte az çok geçtim hatta öyle bir alışmıştım ki araba bir keresinde uzun bir yolu yan yan kayarak bitirmişti uzun dediysem fazla uzun değil sonra dönüşü yaptıktan sonra düz yol vardı düz yolu yan yan bitirdim genelde de fark atıyordum...
Allah'ın verdiği canı siz nasıl alıyorsunuz.Neler demek geliyor içimden her böyle habere Allah belanızı versin Allah uykunuzda çekiçle vurdutturur sizin bir tarafınıza.
Hitler gelicek ama ne zaman gelicek önce bir Mustafa Kemal daha gelsin Hitler'i de gelir Fatih Sultan Mehmet'i de, Kanuni Sultan Süleyman'ı da gelir.Önce bir Mustafa Kemal gelsin.
Valla bende kuruk bilgisayardan kesinlikle silmeyeceğim bir oyun setup dosyaları falan herşeyi bilgisayarda 1 yıldır da silmedim her formatta tekrar kuruyorum gta 4ü 2 kere bitirdim iki ayrı senaryosuyla güzeldi valla.
İnşaallah karadeniz yarısı petrol doludur da petrol manyağı olup ekonomik yönden hem güçlenip hemde dışa bağımlılıktan kurtuluruz.İnşaallah bir 100 yıl en azından bir 70 yıl daha petrol bitmez dünyada hiç yoktan bir 40 yıl biz çıkarsak petrol süper olur diyecem ama biraz zor gibi gözüküyor.
Valla kara listede demiş olayım kardeş 2 kere bitirdim ama bazıları çok kolay gelse de bazıları çok uğraştırıyor 5ten fazla tekrar yarıştığım adamlar oldu.
Google bizi yine unutmamış logo yapmış valla yabancılardan en sevdiğim şirket bu.
İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti
http://www.google.com.tr
Adresinde logoyu görebilirsiniz.
Bu oyunu ilk çıktığında oynamıştım hatta çıkmasını beklemiştim travian türü bir browser oyunu koloni kuruyorsun sonra gemiler falan beta serverde çok güçlüydüm ilk 200 arasındaydım yüzlerce savaş gemim(oyunda uzay gemisi bunlar) vardı(kruvazör türü şeyler)Hatta en güçlü ittifaklardan birine...
Bende babamınkini anlatayım.
Babam askerde kıdemli falanmış(tam rütbesini unuttumda yüksekmişti rütbesi)işte koğuşta uyuyorlarmış onları kaldırmaya çavuş gelirmiş(öyle hatırlıyorum anlatalı bayağı oldu babam)işte sonra bu sefer tesadüf komutan gelmiş onları kaldırmaya 5 kişi yatıyorlarmış...
Bende her siteye üye olurken yaşımı en az 17 yaparım ama 14 yaşındayım:D
Nedeni ise basit bazı engellemeler yok şu yaştan küçükler giremez(cinsellik,şiddet,korku vs vs)Tabi bu sitede engelleme ile karşılaşmadım o ayrı.
Bak jeaqures findukfareside kız iyi arkadaş olursunuz uslu uslu oynayın bakim:D
Verdiğin linkte şu lafları okudumda ne diyim Allah belalarını versin.
İlk atom bombasının öncüsü ve Manhattan Projesinin mimarı Robert Oppenheimer 16 Temmuz 1945 günü, deneme alanının kurulduğu New Mexico çölünde beton tabyalarla çevrili alandan uzakta dalgın dalgın yürürken, önüne ters...
Valla pesimist abi lafı ağzımdan aldın bir chromeye benziyor başka çakmalığını göremedim.Ama adam yanlış birşey dememiş belki temadır da adam tasarım olarak çakma gibi demiş yani bu konuda haklı temadandır belki ama tasarım olarak chromeden çalınmış gibi olduğu için öyle demiştir.
Dün dirt 2 yi kurdum yarışçı seçecektim listede travis pastrana da vardı hatta ilk olarak onu tanıtmıştı bana bende o girişteki yeşil beyaz subaruyu ken block sürüyor diye ken blocku seçmiştim travis pastranayı mı seçseydim acaba?
Korsan denen şeyden Allah razı olsun torrent denen şeyden Allah razı olsun kim icat ettiyse mekanı cennet olsun diyesim geliyor içimden bende 1.liğe katkıda bulundum e boşuna beklemedik 1 hafta insin diye 1 mbitle neler indirdim ama indirdiğim en güzel oyunda Call Of Duty 6:MODERN WARFARE 2
Valla grafikler çok iyi gibi geliyor bana empire total war gibi olacaksa oynanır hele empire total war gibi bir harita üzerinden bakılırsa satın bile alabilirim inşaallah demosunu çıkarırlar da karar veririz alıp almayacağımıza 2 yıl da olsa bekleyelim yeterki ortaya güzel birşey çıksın.
Bir thepiratebay kaldı adam gibi demek torrent servislerini kullanıyor musunuz?: anasını ağlatıyorum:D
Mininova torrent işinde en çok girdiğim siteydi o gitti 2. thepiratebaydı sonra google de hızlı torrent diye aratıyordum indirceğim şeyi çıkmassa isohunta giriyordum.Valla devleri deviriyorlar...
Ya olmuyor ya boşa mı indirdim şu reg dosyalarını upload edebilir misiniz rapide hussmen kardeş sende ra3.reg Ing.reg key.reg diye 3 tane dosya varsa upload edebilir misin rapide bu dosyalar ra3 uprisingle ilgiliymiş galiba.
GKHNCKR'ye bu konuda katılıyorum g data çok büyük güçlü bir o kadar da zorlayıcı eset hafif küçük bir o kadar virüs bulamama sistemi kaspersky ikisinin ortası hızlı ve g data gibi başarılı bir antivirüs kaspersky 2010 lisanslı kullanıyorum en ufak bir sorunum olmadı virüslerle ilgili.
Arkadaşlar yardım edin lütfen red alert 3ü rip olarak indirdim 4 gb kurduğumda 5.26 gb oldu herşey tamam ama oyunu açacağım zaman install at least one language pack diye bir hata veriyor açılmıyor yardım edin nasıl açarım sanırım üç tane reg(kayıt defteri) dosyası varmış onları çalıştırmak...
Bu arada biraz araştırırsan googlede birsürü server bulursun ama önce sxe injectedi kur sonra ara serverleri.Dediğim gibi yaparsan girer servera oynarsın.
Torrentlerde bulursun kardeş torrent kullanmayı bilmiyorsan googleda part olarak da bulursun ya da 1 gb bile değil counter ne ki...
O şöyle çalışıyor kardeş sxe injected anti hile programı yani servera girince hile yazmanı engelliyor sxe injectedın olmassa serverden atarlar seni o yüzden servera ise internette bir sürü server var konsolu açıp işte connect oyunalemi13.com gibi şeyler yazıyorsun bağlanıyorsun.
Of ya the saboteuru bende yükledim loading ekranından sonra açılmadı ses var ses dediysem uçak sesi ya da yağmur sesi var görüntü yok.Nvidia karta sahibim ve araştırdığıma göre çoğu kişinin oyunu menüde takılıyormuş ati, nvidia farketmez the saboteur oyunu için genel bir sorun bu...
Kardeş zaten Modern Warfare 2 en iyi aksiyon, en iyi macera, en iyi shooter vs vs hepsine layıktı o satış rakamlarını ve hatta daha da fazlasını hakediyordu Modern Warfare 2 ve hala da hakediyor boşuna dünyanın en çok satan oyunu değil.
Adamın suratı birşeye benzemiyor zaten kendini iyice hayvana çevirmiş valla aynen nikesteel yaşayasım gelmedi biraz oyun oynayayımda unutayım şu adamı midem bulandı valla.
Bende kankama aşık olmadım zaten erkek:DAma şimdi anketteki soruyla senin yazdığın soru farklı sevgiliden kanka olmaz bence ankete göre hayır dedim ama senin soruna göre kankadan sevgili olur.
Exkenanın söylediği de bir bakıma doğru yani karşı cinsten kanka olmaz genelde.
Arkadaşlar the saboteur reloaded sürüm olarak indirdim bugün(7.03 gb) crackini mirekini herşeyini yaptım ayarları da yaptım oyunda tanıtımlar geçiyor bana gamma ayarını soruyor ondan sonra bir loading ekranı var o ekran yavaşça kayboluyor(2 saniyede)bir yağmur sesi var ve de başka birşey olmuyor...
Bence de laptop ekran kartları her ne kadar bazılarının değiştirilse de biraz kötüler yani o laptopu alacağın yerde orta seviye bir oyun bilgisayarı toplayabilirsin.(biraz daha para katarak tabi)
Ana avrat girecem şimdi ya şöyle bir ilk sayfaya baktım Türkiye sayfasında Atoş şarkı söylüyor demişler Atatürk için montajlı bir video yapmışlar MHP başkanına montaj yapmışlar Genelkurmay başkanına gay faşist demişler şimdi bildiğim bir küfür programı var 5 dk boyunca sayfalarca ana avrat...
Valla strateji oyunlarını bende çok severim.Tabi bundaki en büyük paylardan biri gelişmiş silahların olması ve de bunları bize gösteren üst düzey grafikler medieval 2 total warı sırf grafikleri fazla olmasa da empire total wardan kötü, tüfekler falan yok diye oynamayı düşünmüyorum.
Ya zaten bilgisayardan anlayan anlamayan birçok kişi google yapmıyor mu internet exploreri valla kim kullanıyor bu bingi ben pek sevmedim yani içim ısınmadı googlein sadeliğinden olsa gerek daha güzel geliyor bana.
Valla deniyorum o da sorunlu ileriye tıklıyorum tıklanır oluyor 3 saniye sonra yine ileri yazısı tıklıyorum sonra durmadan sanki komutumu algılamıyor.Sistem geri yükleme yapamıyorum bu yüzden.
Evet.Ama belki 5 aydır yüklü çok kullanıyorum yeni yapmaya başladı böyle mavi ekran falan.
Bir de bin dosyası açacam diye 3 tane program yüklemiştim daemon tools gibi dosyada birşey varmış 3 üde açmadı halbuki diğer bin dosyalarını açıyordum alcohol 120yi yüklemiştim onun da sanal sürücüsü...
Arkadaşlar yardım edin cd roma cd takıyorum ne cdsi olursa olsun film,müzik,oyun önce 4 saniye falan duruyor sonra donuyor bilgisayar sonra da tak mavi ekran hatası veriyor hatayı verir vermez de resetliyor kendini pc önceden böyle yapmıyordu niye böyle oldu anlamadım deamon tools gibi...
Doğru valla ilk iki oyunda hiç uğraşmamışlardı halbuki ilk oyunun reklamı gerçekten güzeldi görüntüleri falan ama vasat çıktı ikinci ilkinden 5 kat vasat bare bunu birşeye benzetseler 2 ay uğraşıp piyasaya sürüyorlar bu birşeye benzese bare.
Call Of Duty 7
Crysis 2
Gran Turismo 5
Mafia 2
Max Payne 3
Red Dead Redemption
listede oynanabilecek ve grafikleriyle bana göre kendine hayran bırakan oyunlar bunlar.
Ya şimdi söylediği şeye ben mantıklı bir cevap verdim sonuçta oyunun olduğu biliyor büyük ihtimal denemiş linkini bile verdi adam şurada vardı diye falan şimdi tekrar arıyor anlamadım oyunun grafikleri çok mu gerçekçi ki bu oyunu arıyor minare vurmanın neresi güzel oyunda olsa insan açar bakar...
Miroğlu safe game açılsın mı olayını ayarları düşürerek çözersin anca normalde ben single de texture resolution extra map resolution hıgh ve de specular map resolution normal diğer herşey full normalde bana soru moru sormuyor açılırken bu ayarlarda oyun çabucakta açılıyor ama sadece normal map...
Oyun çıkalı yıl olacak neredeyse grafikler güzel ama şehir tasarımlarını fazla beğenmemiştim sonra bir bölümde takılmıştım 1 hafta geçmeye uğraşmıştım hiçbirşey okumadan izlemeden(walktrough izlemeden)kırmızı bir alan vardı orayı geçince füzelerle vuruluyordun birşeyi mi koruyordun ne galiba tam...
Kedilemize elletmem sonuçta Van kedisi Türk kedisi şu Rumlarda fazla oldu bakalvaymış, peynirmiş geldi geçti ama kediden bahsetmeleri bile dur dedittirir bize kedimiz onlara tescilliymiş falan da filan da bak bak şöyle mutasyon geçirmiş dinozor gibi vahşi kediler salacan o rum tarafına kıbrıs...
Zaten yaratık gibi suratı var bu millet kendini çirkinleştirmeye ne kadar meraklı normal olsaydı beli neyse azcık birşey iyi derdim böyle iyice yaratığa dönmüş.
Hadi Gonca güzel kız tamam da yani şimdi Cevahir'in suçu yok madem o duruma düştü kurtuluşu yok görünürde bare acısını alsaydı gerçek yapsaydı:DBen olsam kurtuluşum olmasaydı hiçbirşey yapmadığım halde nasılsa hamile olduğunuda bilmiyom gerçeğini yapardım görürdü gününü iftira atmak neymiş.
Troy abi 8500 gtim artık eskimeye başladı bana da bir ekran kartı verirsiniz artık olur mu?
---------- saat 11:48 eklendi ---------- önceki mesaj saat 11:47 eklenmişti ----------
Fotoğraf özelliğini sevdim ya güzelmiş gerçekten.
Valla reklamı izlerken kusasım geldi televizyondaki saçma ötesi reklamlar gözüme birden melek gözüktü:D.İcat güzel de görüntü de kalite yok, tipler kayık, tanıtım yeri saçma eh işte kanal 7 daha ne olacak böyle kalitesiz şeyler saçma şeyler yayınlıyor.Gerçekten midem bulandı zor izledim ya hadi...
Ama resimdekiler harbi salakmış be abi benim bir tanıdığımda sarışın malın önde gideni televizyondaki ceyda falan kardeşler var unuttum isimlerini kızıl olan yarı salak yarı akıllı sarışın olan hepten salak sarışınlar niye böyle ya gidin saçlarını boyatın en azından dimi:D
Kaynaktaki bir yorum dikkatimi çekti gerçekten adam doğru söylemiş.
"Maymundan gelmedik belki ama hayvanlaştığımız kesin"
Benim de kuzenim var annesini hiç dinlemiyor bir yere gidecek hiç söylemeden anne ben çıkıyom diyor annesi cevap vermeden baktın gitmiş sonra gece 12 de arkadaşlarından...
Aynen ya pkk yandaşlarını tespit edecen üstlerine ateş açacan evinde kafasına sıkacan öldürecen işte asacan dünyanın önünde bak bakalım bir daha yapıyorlar mı.O polislerden biri kendini tutamayıp üstlerine ateş açsa helal olsun derdim.
Arkadaşlar ben şu windows 7 parti kasperksy lisans kampanyasından bir lisans buldum orijinal 365 günlük kurdum iyi 1 buçuk ay sonra baktım yani dün-bugün baktım kendini resetlemiş ayarlar sıfırlanmış lisansın bitmesine kalan gün 320lerdeyken tekrar 365 olmuş 1 milyondan fazla dosya taramıştı...
Kardeş orada yazıyor zaten mousenin bir sol tuşuna bir sağ tuşuna basacan tek tek tırmanacan ama böyle durmadan sol sağ yaparsan olmaz önce bir kazığı geçirsin ondan sonra at kazığı tam geçirmeden diğer kazığı atmaya kalkarsan geberirsin.
Biliyordum valla filmde fantastik dörtlünün ateş adamı oynuyordu ismini unuttum aradığı adam oydu.Bir hafızamı yoklayayım izlemiştim filmi güzeldi de unuttum ismini.Wikipediadan önce fantastik dörtlüyü sonra ateş adamı ordan ismiyle oynadığı filmleri ve de o filmi bulabilirim sanırım.Görünüşe...
Valla şimdi bu ak partiye söyleyecek laf bulamıyorum küfür etsem birşey olacak diye korkuyorum içimden söveyim bare gıcık olmaya başladım ak partiye 20 tl zam işçi arayan yerlere işçi başvurusu yapıldığın ak partinin oraya çalışacak adam yollayıp başvuru yapanların çalışmasını engellemesi ülkeyi...
Kardeş ama ne yalan söylüyorum kaplamaların kalitesi anti aliasing fullken ortaya çıkıyor benim sistemde texture resolution extra normal map resolution hıgh bütün özellikler açık anti aliasing en fazla 4 x oluyor ve 4 xteyim 1024-1080 çözünürlükte kasmadan oynuyorum optimizasyonu gerçekten çok...
Bence de sıkmaya başladı film ya hele şu süper bir aksiyon macera filminden farkı olmayan sahneleriyle modern warfare 2 den sonra oyunu geç filmlerde sıkıcı gelmeye başladı.
Güzel oyundu ama çabuk bitmesine üzüldüm ya gerçekten şu dlcler ne zaman gelecek inşaallah 4-5 gb olmaz dlcler 3-4 bölüm için 5-6 gb indiremem.
Ovv kardeş oyunun artık konusu o bölümden sonra general yani general sana ihanet ettikten sonra artık iki tarafla da kapışıyorsun hem teröristlerle...
Kardeş ben oyunu bitirdim o dsm denilen çalıştırdığın şey var ya o sağdaki 2067 falan var doluyor o dolana kadar o çalıştırdığın aleti düşmanlardan koruyacaksın o dolunca bir kere daha alete e diyecen sonra helikoptere gidecen zaten general orada ihanet ediyor sana vs vs.
Ben senaryo kötü demiyorum gerçekten böyle senaryo hiçbir oyunda yok ama ilk oyunun senaryosu bundan daha iyiydi onu diyorum ama ilk oyunda karanlık bir hava hakimdi sanki bu oyunda gerçekten çok güzel bir atmosfer yaratılmış 1 haftaya kalmaz yeniden bitiririm bak görürsünüz.
Evet bende sevdim...
----------------
SPOİLER VARDIR.
----------------
Bende oyunu bitirdim daha dün valla senaryosu ilk oyun kadar iyi olmasa da oynanış,savaş atmosferi,grafik bakımından ilk oyundan çok ileride bazı bölümler kötü bazı bölümler iyi bence de garip mesela no russian bölümü sırf biraz katliam yapmak...
Valla Osmanlı haritasına bakıyorumda gerçekten Amerika'dan bile büyüktük, Rusya'nın yarısından büyüktük belki şimdi Amerika bizim 4-5 katımız belki de daha fazla Allah şu Avusturya Macaristan veliahdını öldüren Sırpın belasını versin diyecem ama çoktun göçmüş adam bu dünyadan.Of ya valla Osmanlı...
Helal olsun diyeceğim ama birşey kafama takıldı ben mi yanlış okudum bilmiyorum ama sanırım Türkiye'de 171 tane bu tanktan var?Orada 171inci ve sonuncu olan falan dediği için söyledim bu kadar az mı var bu tanklardan Türkiye'de?
O kadar kısa mı gerçekten yuh bu ne böyle mario mu oynuyoz mario bile daha uzundur bir röportajda 20 saat oyun istediler ama biz bu kadar süreyle iyi oyun yaptık falan diyorlar tamam grafikler,atmosfer, o silahlanmanın a teş etmenin bizde bıraktığı etki müthiş ama ben bu oyunu tahminimce artık...
Valla hayatımda ilk kez bir oyunu en zorda başlayarak bitirecem %45 oldu 2 güne iner 1 mb ile.Alacaktım ama boşver dedim.He ama yinede elime fırsat geçerse alırım.Ya ben oyunu merak ettim oynayamadım daha da call of duty 4 modern warfare mi daha uzun sürüyor yoksa call of duty 6 modern warfare 2...
İnşaallah pcye çıkar gta 4ünkine benziyor grafikler ama olsun gta 4 te kocaman bir şehir vardı belkide ondan kasıyordu bu büyük ihtimal yamalarıyla beraber fazla kasmaz pcde diye düşünüyorum inşaallah gelir resimlerini beğendim.
Bende lisanslı kaspersky 2010 türkçe kullanıyorum Allah razı olsun Militarist adlı üye sağolsun 1 yıllık key yolladı lisans konusundan şimdi 350 gün falan kaldı diyor arasıra 2 gün birden gidiyor ama olsun.
Shiftdeleteden ilk olarak bir inceleme bekliyoruz bu oyun hakkında.Ben oyunu cumartesi alacam indirmeyecem alacağım da korsan ama olsun az birşey katkımız olsun piyasaya:DGerçekten güzel oyun oyunu gerçekten iyi oynayanlar için bitirme süresi 8 saatmiş öyle okumuştum bir yerde.Gerçekten oyunları...
Valla şu gerçek pisti görünce oyun gerçekten iğrenç olmuş diyesim geliyor yolların şeklinden başka hiçbirşey gerçek piste benzemiyor neredeyse.Valla olduğu haliyle bıraksalar pisti iyi olurdu Troy birinci olmuş:D
Şu cumartesi bir gelsede alsam oyunu okul var diye alamıyorum para hazır ama vakit yok.Neyse bana xbox360da ışık efektleri daha çekici geldi ama en iyisi pc olur diye düşünüyorum.
Merak etmeyin ingilizce dilde crack dosyası da internette dolaşıyor isohuntta modern warfare 2 diye aratınca crack dosyasınıda ingilizce dilli oyunu da bulabilirsiniz.Vay be 4 gün kala torrente düştü.
Valla gerçekten o hareketleri gerçekte yapanlar var nasıl yapıyorlar şaşırıyorum.
Birde oyunu ilk kez görüyorum ama gördükten sonra grafikleri önemli değil zaten yeteri kadar güzel pcye çıkmasını istediğim en iyi oyun şuan bence bana göre.Keşke pcye çıksa be.
Valla helal olsun gerçekten ucuzmuş fiyatı diğer ekran kartlarına göre gerçekten çok ucuz en fazla 300 tl helal olsun gerçekten fiyat performans ürünü.
Valla adamlar haklı zaten şu steama gıcığım steama bağlanacakmış şimdi nah bağlanırsın oyun çıksın ilk... şimdi tövbe tövbe şu oyunda çıksın artık en geç 10 gün içinde elimde olacak oyun tabi birşey olmassa bu 10 gün içinde (10 kasımda oyun çıkıyor diye biliyorum) oyuna birşey olursa(erteleme...
Bende uncharted 2 diyorum grafik olarak uncharted 2 daha iyi ama gerçekten asıl savaş havasını grafiklerini kullanarak veren oyun modern warfare 2 şu 10 kasım gelsede çabucakta mw2 çıksa alıp oynasak ciddi diyorum hiç beklemeyecem indirmek için çıkar çıkmaz alacam hemen en yakın cdciden.
Valla bazı yerleri gerçekten komikti mesela iskenderin kızına silah kullanmayı öğretirken var var sende harbiden bir psikopatlık var demesi kopardı beni orada:D
10 Kasım diyor haftaya oyun elimde olacak sabırsızlıkla bekliyorum sdn inşaallah oyunun çıktığı tarihi verir.(makale olarak)Hatta üzerine birde ellerine çabuk geçerse inceleme yaparlarsa tadından yenmez.
Ultraslan 91 doğru söylüyor amerikalı kadın aşı yüzünden felç geçirdi hayatı kaydı kızın benim anlamadığım aşı vurulmadığı halde bazı domuz gribi olanlar nasıl kurtuluyor yoksa onlara zaten aşı vuruluyor muydu?(haberlerde gripten kurtuldukları söyleniyor ama aşı oldukları söylenmiyordu gribe...
Doom 3te bende oynamıştım 5.bölümdeydim oto kayıt yoktu sanırım 1 saattir 5.bölümdeyim birşey oldu oyun kapandı elektrikler gitmişti sanırım az sonra tekrar açtım oyunu baktım kaydetmemiş bölümün en başından başlatıyor sinirlendim sildim oyunu da kurulum dosyalarınıda.Ama gerçekten titreye...
Bende de otomatik güncelleme ile ilgili birşey yok benim tek sorunum askerlerin bazı yerlere gidememesi bunun 1.4 yaması ile çözülüyor diyorlar ama denemeden bilemeyiz işte.Yamanın steam linki yada başka bir linkini ya da sorunu nasıl düzelteceğimi söyleyebilir misiniz yardım edin lütfen.