Kedi Kesen Kız +16

okaliptus01

Doçent
Reaksiyon puanı
9
kedi-kesen-kiz-ic1_4854_%20334.jpg

Kedi kesen kız ilköğretim öğrencisi çıktı

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta kedi keserken fotoğrafları yayınlanan küçük kızın Yalova'da yaşayan 13 yaşındaki ilköğretim öğrencisi olduğu ortaya çıktı.

Görüntüler üzerine harekete geçen İstanbul polisi gelen bir ihbarı değerlendirerek küçük kızın kimliğine ulaştı.

Evdeki bilgisayarda abisinin şifresi ile internete giren küçük kızın satanist olduğunu söylediği iddia edildi.

Görüntülerde yere çizdiği pentagram işareti üzerinde ikisi de 1 aylık olan kedileri canice kesen genç kız ölü kedilerle ve iç organlarıyla caniliğini hiç çekinmeden ve keyifle belgeleyip insanlara gösteriyor.

ARKADAŞLARINDAN DESTEK
D.S.'nin yayınladığı video ve fotoğraflara gelen yorumlarda destek mesajları veren gençlerin olması ve yakın arkadaşlarının da tepki göstermemesi ayrıca ilgi çeken bir nokta! Daha önceki mesajlarından D.S.'nin yakın arkadaşı M. ile insanlığa sığmayan davranışlar sergiledikleri anlaşılıyor.

Genç kızın kollarındaki "faça" olarak tabir edilen kesikler ve evde çekindiği fotoğraflar da nasıl bir ruh haline sahip olduğunun göstergesi. En azından kızının kollarındaki façalara dikkat etmeyen ya da görse de bu konuda harekete geçmeyen ailenin suçu da görmezden gelinmeyecek türden.

İnsanın kanını donduran bu görüntülerin ardından hayvanseverler bu konuda harekete geçilmesi için çalışmalara başladı.

Kaynak:

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
sadece yazık diyebiliyorum...

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
cok ilgili bir ailesi varmis. bu aileye onur madalyasi vermek lazim

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Allah kahretsin yaa. Ne haller düştük ya Rabbim, sen affet bizi

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Bu kız bunları kendine yaparken, ailesi neredeydi acaba??? çok yazık...

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Hayvanseverler mi geçmiş sadece harekete sosyal hizmetler bu çocuğu o aileden alıp bakımını üstlensin bence.Belli ki çocuk ciddi sorunlara sahip ve aile vasıfları yerine getirilemiyor.

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
onların bi tanesini kessek nasıl olur acep ?

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Neler oluyor bu çocuklara, nasıl yetiştiriyor aileler bu çocukları!

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Bu kız bugün kedi kesmiş yarın olur anasını, babasını, komşusunu keser. Yazık o aileye, yazık bu çocuğa, yazık onun büyüklerine, yazık arkadaşlarına...

angoren

Doçent
Reaksiyon puanı
5
uğur namaz kılan lise talebelerini öyle terörist gibi gösterirse normal bunlar. bayramlık ağzımı açmayım ben gene.

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
beyler bu tipleri çok mu merak ediyorsunuz
yolunuz düşerse kadıköye veya bakırköy meydana uğrayın ama kamerasız değil o görüntüleri tipleri herzaman göremezsiniz bir anı olur
kainat boşluk barındırmaz boşluk anında doldurulur
yabancı kültüryle büyüyen milli örf anane ve değerlerden uzak yaşayan kendi dinini yaşamaya kalktığında lince uğrayan bir gençlikten ne bekliyorsunuzki
o çocuk bizim çocuğumuz yaniş kendi ürünümüz hatayı kendimizde arayacağız
eğer o bir yaşta bir canlıya kıyabiliyorsa bununla iftihar ediyorsa kabahatı onda değil ebeveyninde aramak lazımdır
yok yok daha yukarılarda
küçücük kızların başortüleriyle dini yaşamlarıyla uğraşan kendi çocuklarınıda dansöz kıyafetiyle balolarda oynatan habis ruhlu ilerici uygar geçinen ....venklere
evet rüzgar eken fırtına biçer kur'anı elden alırsanız pentagram yani david yıldızı doldurur
dizilerde ensesti pedofiliyi işleyin
büyü cadı hurafeleriyle çocukların beynını yıkayın
okul önlerinde cadı avına[başörtülü avına ]çıkın
müslüman çocuklarına dini eğitimi kısıtlarken yabancı menşeili etkinlikleri destekleyin
bu gençlik zamanında namus değer yargılarını yitirmiş babası belli olmayan vietnam zamanındaki amerikan gençliğini hatırlarıyor
nefsi her türlü sapıklıktan arındıran sıratımüstakıyme yönelten sadece islamdır ne kadar uzaklaşırsanız o kadar delalete düşersiniz

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
uğur namaz kılan lise talebelerini öyle terörist gibi gösterirse normal bunlar. bayramlık ağzımı açmayım ben gene.
evet arkadas baska bir sey bu saatte aklima gelmiyor ,bu gibi seylerde hic ortalikta yok ,abdest namaz diyince direkmen ,sanki kiyameti onlar kopariyormus gibi davraniyor

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Adı Zerrin Süküt'muş. 15 yaşındaymış ve Taksim Ticaret Meslek Lisesi öğrencisiymiş. Netlog profili buymuş.
http://tr.netlog.com/Daniela_Victoria_666

Daha bir çok iğrenç bilgiye sahibim bu kızla ilgili. Dehşet verici görüntüler vermiş. :sneaky2:

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bu yaşta nasıl bir ruh haline bürünüyor bu çocuklar anlamış değilim. yazık ya ama Allah acısın bu çocuğa.

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Toplumun psikolojisinin şirazesi kaymış.. Ne oluyor yaaw. Gün geçmiyor ki tecavüz, adam yaralama, öldürme.. Hele ki bu yaşlardaki bir çocuğun kedi le bu derece alıp veremediği ne olabilir. İyice sapıttı toplum..

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kaynaktaki bir yorum dikkatimi çekti gerçekten adam doğru söylemiş.

"Maymundan gelmedik belki ama hayvanlaştığımız kesin"

Benim de kuzenim var annesini hiç dinlemiyor bir yere gidecek hiç söylemeden anne ben çıkıyom diyor annesi cevap vermeden baktın gitmiş sonra gece 12 de arkadaşlarından geliyor Allah'tan kız arkadaşlarının evine gidiyor bir de daha 12 yaşında düşünün ya şımarıkta birşey ulan kızlara birşey dersin hazır cevap verirler böyle olanları kurşuna dizeceksin var ya ama önce şu pkk yandaşlarını sonra böylelerini kurşuna dizecen sonra da kendi çıkarlarını ülkenin çıkarlarının üstünde tutanı valla biraz kabaca oldu söylediklerim ama artık onlarca haberden sonra aklıma bunları yapmak geliyor.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ailesinde sorun var yeteri kadar ilgilenmiyorlar ondan oluyor bugün kedi kesen yarın insan keser iyice hissisleşir ne yaptıgını anlamaz

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ben Bu Yaşta O Şeyi Yapmaktan Tiksinirim 16 Yaşındaki Çoçuğun Ruh Haline Bakın
Çok Yazık Çok

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Bu ne ya böyle korku filmi gibi. :cursing: Şaka mı gerçek mi emin olamadım yani. 13 yaşında ve bir kız! Hayırdır inşallah.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ailesi taktiri hakediyor , süper bir aile imiş , tüm genç kızlarımız bu kız gibi olmasını temenni ediyorum , yakında daha büyük hayvanları kesmesini ve Türkiye nin ilk kadın kasabı olmasınıda düşünmüyor değilim hani...

snow fox

Profesör
Reaksiyon puanı
13
pis satanist.Allah kötülüklerden korusun bizi.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Burda Kızın Suçu yoktur Burda Tek Suçlu anne Babadır Sen Kızını Takip Etmesen Gerçekleri Anlatmasan Sağa Sola bırakırsan Bunlardan Herşey Beklenir.