Trafik Canavarı Eğitim Videosu

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Bu videodaki ufaklık, adeta trafik canavarlarına ders veriyor. İnternet'te dolaşan bu eğlenceli görüntüler, küçük yaştaki bir yarış tutkununun, otomobil sürmekten ne anladığını(!) gözler önüne seriyor.

Aşağıdaki videoda yer alan Japon ufaklık, tam bir yarış tutkununa benziyor. Kendisi için hazırlanan simülasyona kurulan ufaklığın yarışmak ile ilgili bazı yanlış fikirleri var. Zira yoldaki engellere çarparak ilerlemekten başka bir şey yapmıyor. Bu eğlenceli videoyu mutlaka izleyin.
İleri Sürücülük Teknikleri(!)

[SDNTV]http://umtrailers.gametrailers.com/gt_usermovies/um_124/um_1819138-624994-Littlejapanesedriver-1272046243.flv[/SDNTV]
:: Bu tür videoları beğeniyor musunuz?​

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bence engeller yanlış yerde yada amaç onlara çarpmak çünkü çocuk gayet iyi sürüyor =)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Oyun Gran Turismo 2 sanırım. :D Eleman iyi kontra veriyor yanlız tuttum bunu iyi şöför olacak kerata. :D

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Amaç engellere çarpmak değil mi zaten?İlginç bi konu olmuş...

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Amaç Eğer Engeller Çizgisinden Sürmek Olsaydı Bu Çoçuk Bir Numaraydı :)

Direksiyon Hakimiyeti Çok iyi Yalnız :)

Bu tür videoları beğeniyor musunuz?

Kedilerin Halleri Çok Hoşuma Gidiyor Acaip Güldürüyor Beni

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Bence amaç engellere çarpmak..Bu çocuk çarpıyorsa vardır bir bildiği hem hepsine çarpmak çarpmamaktan daha zor olmalı.Yani sonuç Number 1 !!! :D:D:D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bencede gerçekten iyi sürüyor hem olur öyle şeyler bende küçükken bir yarış oyununda da koniler vardı bende konilere çarparak gideceğimi zannediyordum yani yol konilerdi diye zannediyordum kimse birşey demedi tabi öyle oynadım bu da onun gibi birşey yoksa çok iyi sürüyor.

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Oyunun amacı engellere çarpmak olabilir. Gerçekte engellere çarpmak olmasa bile ufaklık yanlış anlamış olabilir(Çünkü o ufaklık) .Her türlü çocuk mükemmel kullanıyor.

Yine Aykut Göker yine saçma bir haber. Bir diğeri için tıklayınız.

mgsmus

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Amaç engellere çarpmak çünkü oyun gran turismo ve tüm gt lerde bu mevcut. Zaten engeller de yolun en iyi gidilebilecek yerinde. Ayrıca gt oynayanlar varsa video aslında çocuğun bölümü ne kadar iyi oynadığını gösteriyor. Bir tane bile engel bırakmadı :)

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Erkek olarak fıtratımızda var kardeşim :D Arabasını, oyuncağını kırmayan var mı? YOK

Adam gibi oyna dimi. Yok illa tekeri çıkacak, üstüne basacak, sökülecek. Sonra da işi bitecek :D

Bu çocuk da aynı. Adam gibi yoldan gitmek yerine dubaları devirmeyi amaç edinmiş. Eskiden Carmageddon diye bi oyun vardı. Yayaları, hayvanları ezdikçe, arabalara çarptıkça puan kazanılıyodu. Tam bu çocuğa göreymiş :)

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Amaç engellere çarpmak çünkü oyun gran turismo ve tüm gt lerde bu mevcut. Zaten engeller de yolun en iyi gidilebilecek yerinde. Ayrıca gt oynayanlar varsa video aslında çocuğun bölümü ne kadar iyi oynadığını gösteriyor. Bir tane bile engel bırakmadı :)

Yazarımız utanmıyor olsa gerek, öm'lere bile cevap vermiyor. Call of Duty haberi için de mesaj yolladım. Ancak cevap vermiyor.