Battelfiel Bad Company 2 Yorumlarınız..?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan okanic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar Ben Oyunu 2 Saat Önce Bitirdim Ve Modern Warfare 2 Den Daha İyi Olduğunu Finalininde Ondan Daha İyi Bittiğini Söylicem Sizinde Yorumlarınızı Bekliyorum:)??

**osk@r78**

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Henüz alma fırsatım olmadı ama en kısa zamanda alacağım herkes çok övüyo bu oyunu.Şu an Warfare2 ile cebelleşiyorum..

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Warfare Dan Çok Daha Uzun Sürüyor Ve Bunu Söylicegim Hiç Aklıma Gelmezdi Ama Ondan Çok Daha İyi:)

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Grafik olarak mw2den daha iyiydi.. Fakat toz-sis yoğun olarak kullanıldığı için oyun bazen iğrençleşebiliyor.. Mesela gemide bombayı bulmadan önce gemiye giderken her taraf toz sis adamı bile göremiyorsun.. Multiplayer'da modern warfare 2 den eğlenceli olamaz bence.. Single playerda iyiydi.. bazı yerler dışında..

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Evet Bazen Oluyorduda Çöldeki Bölümde Yaşadım Bi Tek Onu O Konuda Haklısın Ama Oyun Unutturuyor Bunları Ya :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Yeni açtım oyunu, bir sorunum var giderebilirsem oynayacağım.

trem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Herkez çok iyidi diyo ama unutmayınki bu oyun modern warfare 2 çıkmadan yapılmaya başlandı ve ilk oyunu sadece consollar içindi ama adamlar modern warfare 2deki parayı görünce acayip bir reklam kampanyası başlattılar,oyunu pc'yede çıkarttılar bide iki oynuda karşılaştırıp olayı kızıştırdılar olay bu bence oyuna gelince oyun çok yavaş yani modern warfare 2 gibi seri değil adam vurma olsun koşma olsun,silah modellemeleride kötü bence ama iyi yanlarıda çok,grafikler çok iyi tabi ayarlar full olursa,savaş ortamı,silah sesleri de süper ama kesinlikle modern warfare 2yi geçemez geçemedi zaten satışlar call of duty gibi olmadı.

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Önyargılardan Dolayı Ve Tabiki Etiket Önemlidir Tanınmışlık Birazda Oyunun Nasıl Zevk Verdiğini Görmek İçin Oynamak Şart!

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ben daha indirmeye başlayacam 2 hafta oyunlarla ilgilenmedik neler neler olmuş.