Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Ben Oyunu 2 Saat Önce Bitirdim Ve Modern Warfare 2 Den Daha İyi Olduğunu Finalininde Ondan Daha İyi Bittiğini Söylicem Sizinde Yorumlarınızı Bekliyorum??
Grafik olarak mw2den daha iyiydi.. Fakat toz-sis yoğun olarak kullanıldığı için oyun bazen iğrençleşebiliyor.. Mesela gemide bombayı bulmadan önce gemiye giderken her taraf toz sis adamı bile göremiyorsun.. Multiplayer'da modern warfare 2 den eğlenceli olamaz bence.. Single playerda iyiydi.. bazı yerler dışında..
Herkez çok iyidi diyo ama unutmayınki bu oyun modern warfare 2 çıkmadan yapılmaya başlandı ve ilk oyunu sadece consollar içindi ama adamlar modern warfare 2deki parayı görünce acayip bir reklam kampanyası başlattılar,oyunu pc'yede çıkarttılar bide iki oynuda karşılaştırıp olayı kızıştırdılar olay bu bence oyuna gelince oyun çok yavaş yani modern warfare 2 gibi seri değil adam vurma olsun koşma olsun,silah modellemeleride kötü bence ama iyi yanlarıda çok,grafikler çok iyi tabi ayarlar full olursa,savaş ortamı,silah sesleri de süper ama kesinlikle modern warfare 2yi geçemez geçemedi zaten satışlar call of duty gibi olmadı.