Yardım Gaming Notebook Önerisi? (2025 ağustos-eylül)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrazex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrazex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hemen madde şeklinde kriterlerimi belirtiyorum:

1- 40K - 70K arası bir bütçem var fakat 70K'yı zorlamak istemiyorum. Yani alacağım diğer notebooklar ile arasında devasa farklar varsa önerilerinize açığım.

2- Yeni ve adı bilinmedik markalara açık değilim. Game Garaj tarzı yeni şirketlere başarılarının devamını diliyor fakat ben garantici ve köklü şirketler ile yoluma devam ediyorum.

3- Kronik sorun muhabbeti hakkında bilgi sahibi değilim fakat Victus modellerinde "Hall Sensör" sıkıntıları olduğunu gördüm. Öneri yaparken kronik şikâyetleri görmezden gelmeyelim.

4- Gaming ve üniversite için kullanacağım bir bilgisayar olacak. Yani aşırı ısınma sorunu olursa sıkıntı olabilir. Aynı zamanda UFO gibi ses çıkarması da problem. Ama ECO mod gibi seçeneklerle pek sorun olmaz gibi.

Bu tercihler ışığında günümüzde alabileceğim en iyi notebook sizce hangisi arkadaşlar? Önerilerinizi bekliyorum, iyi forumlar :)

stevan112231

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Casper
Excalibur G880, Excalibur G915 bu ikisi sınır fiyatına yakın

Monster
Abra a5 serisine bak fiyat aralığının ortası tam

MSI
Thin GF63 12v

fiyat aralığında kalmaya çalıştım kardeşim benim önerim bunlardan bir tanesi olabilir

Sefa Göregen

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
79
Genel olarak bu modelleri öneririm ama bunlar arasında ASUS TUF serisi wasd tuşlarını silinmeler ve yumuşamalar olduğunu görmüştüm . Asus teknik servis de kullanıcı hatası olduğu için herhangi bir değişim yapmamıştı. WASD tuşlarının altı çok ısındığı için yumuşuyor ve harfler siliniyor senesi dolmadan.

1-Lenovo LOQ 15
2-ASUS TUF Gaming A15
3-Dell G15 5530
4-MSI Cyborg 15
5-Acer Nitro V 15 / Nitro 16

penthaL

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Hemen madde şeklinde kriterlerimi belirtiyorum:

1- 40K - 70K arası bir bütçem var fakat 70K'yı zorlamak istemiyorum. Yani alacağım diğer notebooklar ile arasında devasa farklar varsa önerilerinize açığım.

2- Yeni ve adı bilinmedik markalara açık değilim. Game Garaj tarzı yeni şirketlere başarılarının devamını diliyor fakat ben garantici ve köklü şirketler ile yoluma devam ediyorum.

3- Kronik sorun muhabbeti hakkında bilgi sahibi değilim fakat Victus modellerinde "Hall Sensör" sıkıntıları olduğunu gördüm. Öneri yaparken kronik şikâyetleri görmezden gelmeyelim.

4- Gaming ve üniversite için kullanacağım bir bilgisayar olacak. Yani aşırı ısınma sorunu olursa sıkıntı olabilir. Aynı zamanda UFO gibi ses çıkarması da problem. Ama ECO mod gibi seçeneklerle pek sorun olmaz gibi.

Bu tercihler ışığında günümüzde alabileceğim en iyi notebook sizce hangisi arkadaşlar? Önerilerinizi bekliyorum, iyi forumlar :)
Dostum burası yardım isteyeceğin en son forum. Son olaylardan sonra bu forumda sadece maklubeciler ve malum partililer kaldı zaten. Onlardan da pek hayır bekleme, ben de sileceğim hesabı.