Call Of Duty'den İlk Saniyeler!

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
FPS severlerin ilgiyle takip ettiği Call of Duty serisinin yeni oyunu Modern Warfare 2'nin açılış videosu yayınlandı. İşte yeni Call of Duty'den ilk saniyeler!

İkinci Dünya Savaşı konulu oyunlarıyla tanınan Call of Duty serisi ikinci kez modern zamanlara dönüyor. Kısa süre önce erteleme dedikoduları çıkan Call of Duty: Modern Warfare 2, Avrupa'ya PC, PS3 ve X360 için 10 Kasım'da gelecek. Merakla beklenen yapımın şimdiye dek birçok materyali yayınlandı. Buna karşın yeni oyunun başlangıç videosu kullanıcıların beğenisine sunulmamıştı. Modern Warfare 2'nin satışa çıkmasına sayılı günler kala, beklenen trailer da gözüktü. İşte Call of Duty: Modern Warfare 2'nin giriş videosu:

[SDNTV]http://trailers-ak.gametrailers.com/gt_vault/11043/t_codmodernw2_launch.flv[/SDNTV]
:: Sizce FPS türünde Call of Duty serisinin en büyük rakibi hangisi?
Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Grafikler fena değil ama karanlık sahnelerdeki ışığın nesnelere çarpması sonucu oluşan ışıklar patlıyor. Tek renk kullanılmış birbirine yakın ama farklı tonlarda(Geçiş şeklinde) kullanılsaymış çok daha gerçekçi olurmuş.

Fotoğrafta değilde videoda daha çok belli oluyor.

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bir combat arms bir call of dut varmı başka fps action :G

onn.off

Asistan
Reaksiyon puanı
3
muhteşem bir iş çıkarmız infinity şimdi bu oyunu oynadıktan sonr insanı başka oyun oynayası gelmiyor...

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Harika Oyun ya Çıksada Oynasak

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
10 Kasım diyor haftaya oyun elimde olacak sabırsızlıkla bekliyorum sdn inşaallah oyunun çıktığı tarihi verir.(makale olarak)Hatta üzerine birde ellerine çabuk geçerse inceleme yaparlarsa tadından yenmez.

eleanor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bu oyunu çok sabırsızlıkla bekliyorum.

Dehcik*

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ben hayatımda bu kadar güzel bir trailer görmedim mükemmel.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Tüylerim diken diken oldu, 5 gün nasıl geçer Allah'ım...

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
kafayı yemek üzereyim büyük ihtimalle benim pc kaldırmayacak ben nerde oynayacagım bu oyunu:D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
CoD'un rakibi yok benim için.

Grafikler fena değil ama karanlık sahnelerdeki ışığın nesnelere çarpması sonucu oluşan ışıklar patlıyor. Tek renk kullanılmış birbirine yakın ama farklı tonlarda(Geçiş şeklinde) kullanılsaymış çok daha gerçekçi olurmuş.

Fotoğrafta değilde videoda daha çok belli oluyor.

Sana katılıyorum, ilk oyunda benim garibime gitmişti zaten. Kötü bir görüntü oluşturuyor.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
cıksın galiii deli olcam sonunda xbox aldıracaklar