Modern Warfare 2 PC'de Sorun Çıkartıyor

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Merakla beklenen savaş oyunu Modern Warfare 2'nin PC konusundaki şansızlıkları bitmiyor. Şimdi de genel bir hata olarak oyunu DVD-Rom'lar görmüyor.

Daha şimdiden yılın oyunlarından biri olarak gösterilen Modern Warfare 2, PC konusunda adete lanetlenmiş gibi. Önce yapımla ilgili üst üste gelen dedikodular sonra da satış sitelerinin boykotu bilgisayar kullanıcılarının başını oldukta ağrıtmıştı. Şimdi de dünyanın her yerinden gelen, arıza haberleri hem yapımcıları hem de oyuncuları üzecek.
mw2GNC12518026831257689937.jpg

Oyunu önce oynayacağız diye sevinenler hatayla karşılaştı
İki DVD olarak satılan oyunda, disklerden bir tanesi sürücü tarafından tanınamıyor. Bazılarında, sadece ekstra seçeneklerin olduğu ikinci disk hata verirken, bazı kullanıcılar ise oyunun bulunduğu ilk DVD'yi açamıyorlar. Bu sorunun ne kadar genel olduğu bilinmiyor. Ancak Yapımcı firmanın internet sitesine birçok şikayet mesajı geldi. Büyük ihtimalle sorunlu oyunlar toplatılıp yenisiyle değiştirilecek.
Ancak PC oyuncuları konsol sahiplerine göre biraz daha geç bu yapımın tadını çıkartacaklar. Oyunun resmi çıkış tarihine birkaç gün var. Yapımı erken ele geçiren dergiler ve ön sipariş avantajını yaşayan kullanıcılar bu şansızlığı yaşadı. Şu anda, perakendecilere yollayanan oyunlardan kaç tanesinde arıza çıkacağı ise bilinmiyor. Geçtiğimiz baharda çıkan Terminator Salvation oyununda da aynı hata yaşanmıştı.

:: Sorunla ilgili ne düşünüyorsunuz?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11
Valla Modern Warface2 Mi Yoksa lef 4 dead 2 mi diye düşünüyordum kaç gündür.. Ama artık kararımı verdim left 4 dead 2 alıcam :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla ben ikisini de alıcam ama korsan:D

tuning79

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Vallahi arkadaşların çoğu internetten temin edeceğine göre bence sorun yok.:devil2:

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Korsan kullanmak ayrı bir şey bir de bununla övünmek ayrı bir şey :) Yani bakın ne güzel araba çalıyorum eşya çalıyorum oluyor bu...

özgür deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
korsan kullanımını hırsızlıkla hele de emek hırsızlığıyla karıştırmamak lazım bence. sadece ederi olamayan fiyatlara karşı gösterilen bir tepki ve eylemdir... uygun fiyata indirildiğinde lisanslıpro ve oyun alıyoruz ama bir vga parasını bir oyuna vermemektern gurur duyuyoruz :)

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
4 gözle oyunun düşmesini bekliyorum... :D

Turk_ST@Rs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ps3 versiyonun alacagım için no problem ah 1de gt5 cıksa :D

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
cod4 ü bile pek beğenmediğim için bitirmedim combat arms oynuyorum =) hem online hem fps action bu güzel olursa ve sistemi yormassa (zorlamassa) indiririz=)

çünki fiyatlar çok pahalı alırız demiyorum sadece kendimizi kandırmış oluruz.

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Hocam oyun 12 gb civarıymış ben indirip direk bilgisayardan daemon tools ile çalıştıracam dvd okuyucudan değil benim için sorun değil yeterki bir an önce çıksın...