ATI Sahibi Mass Effect 2'cilere Müjde!

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Geçtiğimiz günlerde satışa sunulan ve büyük ilgi gören Mass Effect 2 için ATI kullanıcılarına özel hotfix yayınlandı. ATI kart sahiplerinin performans karşılaştığı hatalar ortadan kalkacak!

BioWare'in tüm dünyada büyük ilgi gören fenomeni Mass Effect 2'yi oynamak isteyen ATI kullanıcıları, çeşitli problemlerle karşılaşıyordu. Özellikle CrossfireX'de karşılaşılan anti-aliasing sorunu yüzünden zor anlar yaşayan oyuncular için bir düzeltme yaması hazırlandı.

mass-effect-screenshot-2-1024x5561264608824.jpg

112 MB boyutundaki bu hotfix ile ATI kullanıcılarını etkileyen problemler gideriliyor. FileFront üzerinden indirilebilecek dosyaya ulaşmak için tıklayın.

:: Mass Effect 2'yi sizce türünün en iyileri arasında yer bulabilir mi?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Ben indiridim bu hotfix yamasını mass effect 2 türünün en iyileri arasında yer bulabilmesi için biraz daha zamana ihtiyacı olacak...

s7v7n

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Ati aldığıma pişman oldum. Hotfix indirmekten, driver güncellemekten telef ediyorlar insanı.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Her zaman derim oyunlar genelde nvidia destekli çıkar.. Nvidia neredeyse her oyun için driver çıkartır Ati kullanıcıları ise hep bekler.. Nvidia'dan şaşmam.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Her zaman derim oyunlar genelde nvidia destekli çıkar.. Nvidia neredeyse her oyun için driver çıkartır Ati kullanıcıları ise hep bekler.. Nvidia'dan şaşmam.

HD 57xx , HD 58xx ve HD 59xx serisi NvidiA'nın anasını ağlattı ama :D:D:D:D

windows7seven

Asistan
Reaksiyon puanı
6
HD 57xx , HD 58xx ve HD 59xx serisi NvidiA'nın anasını ağlattı ama :D:D:D:D

Şuan ekran kartlarında lider bu hep değişecek bir ati bir nvidia herzaman tek firma lider olcak diye birşey yok ama şunu söyleyebilirimki yazılımda en kötüler arasında AMD - Ati var.

5870 Cros ekran kartıyla sabouteur oynayamadım videosu bile 10 dakkada geçti dona dona.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kardeş bende nvidia var 8500 gt video başlayamadı daha the saboteurde kaldı öyle siyah ekran kaldı bir yağmur sesi falan var hiçbirşey yapamıyorum.O hatalar oyunla ilgili.