90 metrelik inanılmaz uçuş!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ekstrem sporların ikonu Travis Pastrana, 'Araba ile En Uzun Atlayış Dünya Rekoru'nu kırmayı başardı.

Ekstrem sporların ünlü ismi Pastrana, kullandığı aracı suyun üzerinden uçurarak suda yüzen bir rampaya indi. İki rampa arasındaki mesafenin 269 feet (yaklaşık 90 metre) olduğu ifade edildi.

[SDNTV3]http://video.haber7.com/video_contents/01012010202846.flv[/SDNTV3]

GizemliAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ne var bunda altındakı araba nos subaru birde dıkkat edın rampa en az 20 metre ıster ıstemez fızık kuvvetını bılen vardır ıtecek o arabayı 200 metre olsaydı belkı super dıyebılırdım ama 90 metreyı ben bıle o arabayla aşarım ;)

Araba çok gucluydu.

bican

Asistan
Reaksiyon puanı
3
gelsinde birde bizim doğanla denesin çift fark atar

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yine Red Bull, yine Red Bull. Nerede bir aksiyon nerede bir adrenalin orada Red Bull, dünyanın en iyi çalışan pazarlama departumanına sahip olabilirler. Saygıyla eğiliyorum.

yasark

Asistan
Reaksiyon puanı
5
İş => % 10 şöför + %90 araba. Ama ikisi bir bütün ...
Kesinlikle takdir edilmesi gerekir ...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Dün dirt 2 yi kurdum yarışçı seçecektim listede travis pastrana da vardı hatta ilk olarak onu tanıtmıştı bana bende o girişteki yeşil beyaz subaruyu ken block sürüyor diye ken blocku seçmiştim travis pastranayı mı seçseydim acaba?

CerkezEthem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İş => % 10 şöför + %90 araba. Ama ikisi bir bütün ...
Kesinlikle takdir edilmesi gerekir ...

Hayır arkadaşım yanlışın var tam tersi olacak o. Steven Everts 4 markada fim dünya kupası sahibidir. Dediğin gibi olsa illa birinde başarısız olurdu ama bu iş makinada değil ruhta biter o arabanın içinde o pedala basacak bi delikanlı ister. Saygılarımla.

erkofb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tam 82 metre uctu herif helal olsun daha 26 yasinda

Busss

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Matematik ve Fizik ide unutmayalım ama iyi bir hesaplamayla uçak gibi kondurdu tebrik ederim.Yaparım diyene de bu dublor yarışmalarında araba kullananları incelemesin tavsite ederim tecrübesi olmayan çakılıyor.