Resident Evil'dan Adına Yakışır Video

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Ünlü zombi oyunun tanıtımı için öyle bir video hazırlandı ki, aklınız şaşacak. Oyun tanıtımlarını izlerken güvende sanıyordunuz değil mi?

Sürekli genişleyen oyun sektörü, reklam konusunda da Hollywood'la yarışıyor. Daha önce oyunlar için yapılan farklı reklamlara tanık olmuştuk. Karakterlerin kılığına girip sokaklarda dolaşanlara ve gizemli videolara alışığız. Ancak hiç birisi, Resident Evil: The Darkside Chronicles'ın tanıtım videosu kadar yaratıcı değil. Sadece Wii için çıkacak olan oyunun tanıtım filmi Flash desteğiyle hazırlanmış.
video1258127812.jpg

Video izlemek bile artık güvenli değil
Siz merakla, olacakları izlerken, bir anda zombiler üstünüze saldırmaya başlıyor. Bu korkunç yaratıklar ekrana vurduğu zaman ise, videonun farkı ortaya çıkıyor. Her yumrukta ekranın çatladığını görüyoruz, yanan bir zombi koşup ekrana çarptığı zaman, tüm sayfa yanmaya başlıyor bundan sonrası ise görebileceğiniz en farklı ve yaratıcı film izleme deneyimi yaşıyorsunuz. Üstelik tüm bunlar olurken, ekrana tıklayıp sizde onlara zarar verebiliyorsunuz. Videoyu buradan izleyebilrisiniz.
:: Bu tarz reklamları daha fazla görmek istiyor musunuz?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Tek kelimeyle " Müthiş "

Aşmış adamlar

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Etkileyici olmuş.. ve gördüğüm kadarı ile son animasyon filmdeki karakterlerle devam etmişler oyuna

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Gerçekten muhteşem ötesi bir video yapmışlar bana o hissi yaşattı diyebilirim bir an.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Monitörden dışarı çıkmadıkları kaldı. :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Kafalarını patlattım:D

bug

Asistan
Reaksiyon puanı
7
video linkine tıkladığımda +18 bir sayfaya yönleniyor :S:D

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
çok güzel yapmışlar ekran birden sallanmaya başladı adamlar işi iyi biliyo :D

Busss

Doçent
Reaksiyon puanı
9
3 boyutlu gözlük olsa herhalde yerimizden zıplardık güzel fikir.

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
kesinlikle harika bir video yapmışlar. bu oyunu daha önce oynama çalıştım ancak mouse kontrolu olmadığı için hoşuma gitmemişti. hala öylemi acaba.

HeLLxXx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adamlar aşmış ya mozillanın ağzı burnu yamuldu bende ne oluyo dedim. Hatta bizde ateş edebiliyoruz ya o kısımlara bittim :D. Oyun çıkmadan oynamaya başladık. :)