Oyun Macerasına İnternette Devam Edin

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Oyun zevkini yaşamak için süper bilgisayarlara ihtiyacınız yok. Hayatımıza 5-6 yıl önce giren tarayıcı tabanlı oyunlar o kadar gelişti ki, bazen DVD'li rakiplerini bile zorluyorlar.

Ülkemizde her ne kadar, yasaklarla anılsalar da tarayıcı (browser) tabanlı oyunlar tüm dünyada büyük bir ilgi görüyoruz.
Sadece 5-6 yıl önce hayatımıza giren bu yapımlar, zamanla o kadar geliştirler ki, Star Wars Combine gibi örnekleri DVD'i oyunlarla yarışacak hale geldi.
girl_gamer1267263037.jpg

Kendinizi kaptırmazsanız tarayıcı oyunları eğlencelidir
Pahalı bir bilgisayara gerek olmadan oynayacağınız bu oyunlar, eğer kendinizi fazla kaptırmasanız hem sosyalleşmenizi sağlıyor hem de sizi eğlendiriyor.
Sizin için türünde başarılı 8 tane browser tabanlı oyunu bir araya getirdik. İşte uzay savaşlarından, araba yarışına tarayıcı oyunları.

Herşey bu oyunla başladı
Ogame adını duymayan yoktur. Bundan 5-6 sene önce yavaş yavaş duyulmaya başlayan site, tarayıcı üzerinden de oyun oynanabileceğini tüm dünyaya göstermişti.
Bu yapımda kendi gezegeninizi yönetip diğer oyuncuların dünyalarına saldırıyorsunuz. Başka oyuncuların, gezegenlerini yağmalayabileceğiniz yapım uzayda geçiyor.
Ogame'de fatih, ekonomik güç ya da savunma devi başlıklı üç ana stratejiyi seçiyorsunuz. Çizdiğiniz stratejiye göre yüzlerce gerçek oyuncuyla savaşıyor ve onları yenmek için uğraş veriyorsunuz.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Birçoğunu oynadım şuan madeniyet ve desert operationsla devam ediyorum swon6 güzeldi ama aylarca uğraştığım beta server asıl server açılınca kapandı kocaman ordu falan yapmıştım gitti onların hepsi bir daha da yanına yaklaşmadım o gameye bi basacağını söyleyebilirim swon6nın klanlar.orgu da oynadım kingsage ve traviana benziyordu fazla kurcalamadım.Bitefightta hep aynı şeyler olduğu için bir süre sonra sıkıldım.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Çok sevdiğim bir oyun vardı:Darkborbit mi darkmı neydi ya :D

snow fox

Profesör
Reaksiyon puanı
13
metaldamage ve bitefight da ilk 100 e bile girmiştim.ogame'i de bayağı oynadım ama kullanıcı adımı bile hatırlamıyorum.armar games zaten favori oyun sitelerimden miniclip.com ile birlikte.

SmiLey

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Yazı eksik olmuş... Travian'dan da bahsedilmesi gerekiyordu.:)

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
klansavaşları vardı ama o kapatıldı onun yerine knightfight mı ne geldi bitefight monstergame sürüsüyle oyun vardı ilk browser tabanlılar armorgames en iyi flash oyuncu liste güzel olmuş sırada mmo sıralaması bekliyorum :D ama lütfen Knight online ı koymayın :D:D

fobyram

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben nedense böyle oyun oynamaktan zevk almıyorum

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Tek sen değilsin :)

silurdas

Asistan
Reaksiyon puanı
3
http://www.erepublik.com/

bu siteden hiç bahsedilmemiş süper bi strateji oyunu bence düzeltilmesi gerekilen bi konu =)

oyun şuanki dünya haritası we ülke toprakları içinde geçip savaşlarla toprak alınan ulusal bi oyun.oyuna başlayınca daha ii anlarsınız oynadğıın karakteri geliştirip ülkenin askeri olmak için uraşıyosunuz.şuan yunan ile svaş içindeyiz mesela =) isteyene referans linkide werilir bölece oyun hakkında yardım edebilirm

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Travian / Darkorbit oynadım travian zevklidir hile ve multi işin içine girmedikçe ama travian bağımlılık yapar:D gece 3-5 demeden kalkarsın :d