Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başıma gelen saçma bir olaydan bahsedeyim sizlere. Dün gece saat 1 gibi eğlence modunda kulaklık ile şarkı dinliyordum birden kendini yeniden başlattı. Biraz takılma vardı cihazı şarja taktım,kapattım ve uyudum.Sabah açtım yanıma koydum, ekrana bakmadım ama 10 dk sonra kaldırdım baktım SAMSUNG...
O sorun WhatsApp'dan kaynaklanan bir sorunmuş yeni sürümde düzelir sanırım. Şuan beta aşamasında halletmişler onu. Çok gerekliyse indirebilirsiniz betayı.
Çok hoş minimalist bir arayüz olmuş. İlk şarjım hızlı bitti 2. Normal gidiyor şimdilik. Ara sıra uygulama geçişlerinde çok kısa takılıyor. Ama uygulama içindeki hız eskisinden iyi. Düzelir büyük ihtimalle o da. Klavye de yazım hatası yapıyorum sanırım boyutu değişmiş fakat yazma hızı efsane. AOD...
Çoklu ekran modu değişmiş alışamadım ve şuan anladım cihaz daha hızlı yazıyor [emoji16]
Bu arada cihazın üstüne kurdum uğraşmamak için pilde çok fazla bir düşüş yaşarsam format atacağım
Telefonum benden habersiz indirmiş fakat yüklemeyeceğim şuan. Bilgisayardan temiz bir sıfırlama ile yüklemek istiyorum. Sorun görürseniz iletir misiniz? Teşekkürler
Bakın Fatih Bey benim bir şeye inandığım falan yok ve bu forumda s7 edge I benim kadar savunan , insanlara muhteşem bir telefon olduğunu anlatmaya çalışan birini görmedim daha. Telefonumu da iphone kullanmayı bırakıp aldım. Ben sadece rom kuran arkadaşlardan bilgi almak için böyle bir soru...
Uygulamalar bölümünde düzenle seçeneğine basıp aynı klasöre taşı sonra ana ekrana veya
Game Launcher ı ana ekrana getirip kolayla oyunlara ulaşabilirsin
Bugün yüzmek için havuza girdim. Normalde telefon kirlenince yıkayan biriyim fakat bugün bir türlü suya sokmaya cesaret edemedim acaba boşuna mı kuruntu yaptım diye düşünüyorum.
Sizin suyla aranız nasıl?
Çerçeve nasıl siyah onu anlamadım yeni nesil falan mı benimkiler gümüş çünkü. Asıl soruya gelirsek ilk gördüğümde çok kafaya takmıştım hatta simgelerin yerini değiştirince ışık da değişiyor. Ama sonra genel bir şey olduğunu anladım. Şu altına da soktum sıkıntı çıkarmadı bana. Ve föhn makinesi...
2 s7 edge telefonumda da var bu gece ışığı kapat parlaklığı fazla aç yine görünüyor.Tüm mağazaları gezdim tüm s7 edge lerde var. Açıklık yok suya soktum sıkıntı yoktu. Göz yanılsaması ekran oraya bir şekilde yansıma yapıyor malesef.
Herkese iyi günler. Beni hatırlayanlar olacaktır belki iyi. Sıkı bir s7 edge kullanıcısıydım. 1 ay önce cihazımın ekranında gölgelenmeler oluştu birden bire. 6 ay olmasına 4 gün vardı cihazın servise verdim ve 6 ay olmadığını iade istediğimi söyledim. Çok fazla aldırış etmediler olmaz ekran...
Evet beyler, dün gece instagramda gezinirken birden ekranda siyah çizgiler oluştu. 6 ay olmasına 4 gün var verecem bakalım ne olacak. Para iadesi talep edeceğim
3 saatte bittiği de oluyor 5 saatte bittiği de oluyor ama 1 günde bitmediği de oluyor. Tamamen kullanımına bağlı ben çok fazla kullanıyorum. Eğer mesaj atıp arama yapacaksan arada facebook insta falan o şarj sağlam gider ama bende 150 den fazla uygulama var bir çoğu sürekli çalışıyor arkada
Geceleri hızlı şarja takmam sadece bir yere acil çıkacaksam duş alana kadar hızlı şarjda. WhatsApp grup mesajı çok oluyor mesela sabah bakıyorum 1.000 küsür mesaj öyle diyim ayrıca bileklik ile senkronize bluetooth sürekli açık
Bu o cihazın kötü olduğu anlamına gelmez. Son dönemde çıkan çoğu cihazda böyle durumlar görülüyor. Evet kötü bir şey ağır hasara yol açabilir. Ama buradaki patlama adaptör ile cihazı şarj ederken gerçekleşmiş. Cihaz cepte öylece dururken değil. Babamın iPhone'u cebinde ısındı ve alev aldı. Neyse...
Canınızı sıkmayın ve size bana göre bu cihazlar serviste söküldüğü zaman adam akıllı çalışmayabilirler. Yalıtımın iç taraftan olduğu için. Mümkünse servise vermeyin ve güncelleme bekleyin
Biraz sakin olun. Benim s7 edge ilk aldığım ayda böyle bir sorunu vardı. Sonra tak diye güncelleme geldi ve bitti. Biliyorum o kadar para verdiniz. Kusursuz olmasını bekliyorsunuz çok dert etmeyin
Bir şey dicem sensör ayarları falan var mı acaba hani şu arayanın sesini kapatmak için telefonu ters çeviriyorsun ya onun gibi ve müziği nerden açıyorsun?
Arkadaşların arasında hava atmak için mi istiyorsun cihazı yoksa ihtiyaçtan dolayı mı? Sana tavsiyem bu seviyelere çıkma eğer tam anlamıyla kullanmayacaksan cihazı. Soruna gelirsek tamamen zevk meselesi ama bence güncel cihazı tercih et
Çok fazla kötülemişsiniz bence bu dediğiniz dokunmatik sorununu bir gece bende yaşadım kendi kendine basıyordu. Power tuşuna bastım ve geçti bir daha yaşamadım
Öncelikle şunu söyleyim sorun adroidde değildi. Sorun telefonu üreten firmadaydı. 2 aydır kullanıyorum. Şuana kadar sorun olarak kabul edilebilecek bir şey yok.
10 dk gibi bir süre olması lazım. Karanlıkta izlemek yada güneş altında izlemek durumu çok değiştiriyor. Ben bütün gün güneş altındayım. 3 saat ekran veriyor. Ama bina içindeyse 5 saat veriyor. Parlaklık çok etkiliyor
Size ufak bir bilgi vereyim. Diyafram açıklığıyla o kadar övünüyorlar. Ama unutulan bir gerçek var. Aldığı ışık artıyor evet güzel ama aldığı detay azalıyor.Işık alacam diye detaydan mahrum kalıyor fotoğraf. Bir de zoom olayı benimde hoşuma gitmedi
Bende oyunlarda ısınma yok. Normal kullanımda oluyor. Bugün hava sıcaktı. Çıkardım kullanacaktım. Sağ taraf bayağı sıcaktı. Bıraktım 2 dk soğudu öyle kullandım. Oyunda ısınma yok bende deli oluyorum zaten bir cihaz nasıl oyunda ısınmaz da normal işlerde ısınır
Bunu geçen yıl almıştım. Logitech f710 kablosuz oyun kolu. Kutunun içinden çıkan aparatı deneyim dedim. Mouse klavye oyun kolu hepsini algılıyor.Telefonu kol ile yönetebiliyorum bile.
Eskiden mağazalarda tanıtım amacıyla koyulan ürünlerde çok sık olurdu. Sürekli aynı ekran açık kaldığı için ekranda yapmalar olurdu. Şimdi çoğu yer dikkat ettiyseniz ekran koruyucu koyuyor tanıtım cihazlarına. Yani bu yanma dediğimiz olay sürekli aynı ekran kalınca yaşanan bir şey o yüzden...
Buradaki hiç kimse sırf bu cihazın sahibi olduğu için kötü özelliklerica söylememezlik yapmıyor zaten. Isınma bende sadece gece belirli bir zaman diliminde oluyor. 2 dk yere bırak soğuyor. Benden habersiz bir şeyler indirdiğinden yada bir uygulamadan şüpheleniyorum. Çok iddialı konuşuyorsun...
İlk başta büyük olduğu için edge almayacaktım ama adamlar öyle bir ekran gövde oranı yapmışlar ki alışmam iki gün sürdü şimdi 4.7 yada 5.1 inçlik telefonlar çok küçük geliyor
Sorular bir anda mı aklına geldi. Tüm telefon özelliklerini kapsıyor neredeyse. Sondan cevap veriyim ben. Koruma yokken bir defa elimden düştü yere köşeye geldi ama darbe izi yok. Yani bulamadık arkadaşla onun dışında masaya ön yüzünü koyarken hep ön cam çarpıyordu bir şey olmadı. Ama hep bir...
Benim oyun günüm yok sizin gibi (güzel bir günmüş bu arada) ama boş vaktimde bir şeyler izlerim. youtube kanal bildirimi gelir açar direk izlerim. Buralarda dolaşırım haber okurum her hesaptan anında bildirm gelir
Zor.işlemci ile ilgili bir şey olmalı. Yada telefonun sağ tarafı güç tuşunun olduğu tarafta ne konumlandırılmış ise o. Orası acayip şekilde ısınıyor. 65° gördüm
Çok güzel bir bilgisayar o. Kendi alanında önemli yere sahip. Peki iş istasyonu bilgisayarlarla oyun oynanır mı adam akıllı. Yoksa işe odaklan bırak oyunu tarzı bir şey mi?
Bu arda dell xps15 9550 lere hastayım incecik çerçeve muazzam bir şey
Acer almıyorsun. Onda bir anlaşalım ısınma hat safhada. Monster al Servis zaten 10 numara benim kasa kargoda kırılmış gönderdim adam yenisini taktı bunların hepsi 1 hafta sürdü. Monster alıyorsun. Konu tartışmaya kapalı. İstersen a7 yerine a5 alabilirsin
Nahitciğim çok hızlısın az önce Tweeter daydın. Neyse konuya gelelim. Yazılım işini pek bilmiyorum ama benim kuzen mimarlık için msi dan güzel bir notebook koydu cebe. Yazılım için Apple yarı yolda bırakmaz diye düşünüyorum çok şık cihazlar bu arada. Birde buralarda Tweeter üzerinden bir...
Arkadaşlar bir şey soracağım. Ben oyun oynarken cihazda ısınma yok ama mobil veriye yüklenince video arkada yükleme güncelleme webte gezinti cihaz ısınıyor. Acaba işlemci özelliğinden mi? Malum oyunlar gpu dan faydalanır. Sizde oluyor mu acaba?
Benim telefonum şebeke çekmeyen yerde ise çok fazla harcıyor o. Şebeke çeken yerde ise az harcıyor. Ve ayarlara girip pilden kontrol edildiğinde güzel bir açıklama mevcut
Lütfen beni kötü anlamayın. Bende yıllardır iPhone kullandım yeni androide geçtim. Gerçekten hiç yaşamadığım deneyimleri yaşattı bu bana. O yüzden söylüyorum bunları. Anti iPhone gibi bir düşüncem yok iyi akşamlar
Mail den bir belge geldi okuyacağım okuyamadım. Adobe indirimde açtı ancak
Ama gel gelelim güzel tarafı yok mu oda var. Bugün bir video çektim 60 fps yok böyle bir arıcılık hiç takılmadan çekti izledim muhteşemdi
En basitinden animasyonlar çok yavaş. Uygulama taşıyacağım yer değiştireceğim alıyorum uygulamayı ordan diğerleri yavaş yavaş teker teker yer değiştiriyor. Eskiden çok göze çarpmazdı belki ama 7 yi kullanınca çok göze çarpıyor. Bunun üstüne kilit açılış yine yavaş lap diye açılmıyor eskisi gibi...
Beklemede çok az yiyor saatte % 2 gibi. Bugün iPhone 6 kullandım. Bu telefondan sonra hantal yavaş küçük ve zor bir telefon geldi bana. Eşşşeeek telefonu koydum adını (kullananlar kusura bakmasınlar)
Bu arada bir şey söylemek istiyorum kamera evet güzel ama biraz yüklenince takılıyor Arada netleme sorunu yaşıyor bir kaç sn ve ois pek hissedilir olmuyor 60 fps videoda
Eğlence mi? Tabiki android hatalarla boğuşmacalar falan bayağı eğlendirir seni. Şaka bir yana bunca yıldır ios kullanıp androide geçtim. İyiki de geçmişim. Teknoloji burada.
Aralarında çok az bir fark var. Bende dışarıdan duyduklarımla 820 daha iyi bu kötü sanıyordum. Bence öyle değil. Mercedes-Benz in kendi motorunu koyduğu araba 2 yılda bir arıza yapar. C200 e koyduğu Renault motoru servisten çıkmıyor. Bizim buradaki Mercedes servisi Renault motorlu araçlarla...
Benimki edge elimden düşmüyor. 5-6 saat ama yukarıda arkadaş 7 saat almış şaşırdım gerçekten kullanıma göre değişiyor ama iki s7 de üzmez kullanıcısını
Şöyle söyleyim telefonda interneti aç tuşu kilitle. Sadece bildirimlere bak. Şarj saatte %1.5-%2 yakıyor. Full açıyorum arkada indirmeler falan 5 saat ekran veriyor bana.
Sorunu hallettim. Güncellemeleri kaldırdım hareket etmeye başladı. Güncelleme notlarını okudum. Her 1 saatte yer değiştireceği yazıyordu. Sizinki güncel sürüm değil sanırım. Samsung apps ten bakın isterseniz güncelleme olması lazım
Turkcell kullanıyorum geçen gün telefonda şebeke var görünüyor ama arama veya İnterneti kullanamadım yarım saat. Onun dışında problem çıkarmadı şimdiye kadar. Sana tavsiyem böyle bir durum olunca başka bir operatörün kartını tak test et.
Gol alma da hangisini alırsan al. Ben siyah aldım önceki telefonum beyazdı ve ben tam bir bütün olarak durmasını istiyorum ekranla. Parmak izi bırakıyor ama silver sanırım daha çok belli ediyor.
Arkadaşlar karanlıkta parlaklığı açıp ekranın yan tarafına bakar mısınız? Edge0 ekranı ile metal arasında bir ışık görünüyor mu? Ayrıca hiç logging service durduruldu hatası aldınız mı?
Edge. dün 20 saat aldım bugün 16-17 saat. Telefonumun tek yazılım hatası var oda 'logging service durduruldu' yazısı geliyor arada ne olduğunu bilmiyorum. Ayrıca kafama takılan dün belirttiğim ışık sızması durumu oda herkeste var sanırım
Güncellemeyi yükledim. Oyunlardan atma kalktı. Reset atmadı. Ram kullanımı düştü sistem daha stabil oldu fakat pili olumsuz etkiledi, oda tuzu biberi olsun. Ayrıca ışık sızması hakkında bir kaç telefona baktım hepsinde aynı şey var edge ekranın yansıması sanırım ama siyahtan daha fazla görünüyor
Beyler bu ışık sızması hakkında diyecek bir şeyi olan yok mu? Ekran üst taraftan biraz kalkık gibi duruyor bu arada tasarım mı yoksa hata mı anlamadım.
Dolu dolu 20 saat LTE açıktı ve 2 GB indirme yaptım onun dışında oyun, YouTube ve müzik vardı(YouTube az şarj yiyor bence) Bir reset ve real racing durduruldu hatası aldım onun dışında ara sıra parmak izinin geç okuyor gibime geldi. Animasyonlar veya çoklu duvar kağıdından dolayı sanırım. Bana...
Bugün konum açıkken 'Loging Service Durduruldu' hatası aldım bir kaç sefer üzerine düşmedim fazla. Onun dışında 1 kere simgeler geç geldi. Daha öncede dediğim gibi ufak arayüz sorunları var ama bu kadar pahalı olan cihazın bunları aşması lazımdı diye düşünüyorum. Telefona bugün meyve suyu...
İPhone kullanıyordum buna geçtim. Samsung geliştirmiş tamam güzel oyunlar mükemmel uygulama yapımcısı düzgün yaptığı sürece uygulamalar mükemmel açılıyor ve işliyor ama ilk şarja taktığımda reset attı kendine. Bu cihazin Yapmaması lazım aslında. Onun dışında gelen güncelleme ile ram tüketimi...
Anladığım kadarıyla telefonla fazla zaman geçirmiyorsun sanırım. 6s 16 gb işini görür diye düşünüyorum. S7 edge aldım muazzam telefon, elime aldığımda o kadar zarif duruyordu ki bir an dedim ki ben bu telefonu nasıl koruyacam?Ama şuan 2200 gibi bir fiyata satılan note5 veya s6 edge de işini...
Aslında s6 ve s6 edge gibi ekran boyutu aynı kalsaydı çok daha iyi olurdu. Telefonu tek elle kullanmaya çok alıştım hatta screenshot yaparken bile tek el kullanırdım. Ekran boyutu evet büyük ama ekran gövde oranı ve arkanın bir nebze olsun kavisli olması o açığı kapatıyor gibi. Alışmak tabii zor...
Siteden vermedim. Bir tanıdığın telefon mağazası var küçük bir yer. Gittim bugün siyah yoktu yarın gelecekmiş. Türkiye garantili 2950 civarı bir fiyata geliyor bana. Mağazalarda test ettim. Bizim hatayda insanlar gold düşkünü sanırım her yerde gold vardı. Samsung mağazasında silverı inceledim...