Serkan.Arslan
Öğrenci
Bende siyah sipariş ettim
Hayırlı olsun dostum umarım severek kullanıcağın bir cihazdır

Nereden sipariş verdin ? umarım güvenilir bir sitedir.
Renk kıyaslaması yaptın mı teknoloji mağazaların birinde inceleyebilirdin.
Bende siyah sipariş ettim
Siteden vermedim. Bir tanıdığın telefon mağazası var küçük bir yer. Gittim bugün siyah yoktu yarın gelecekmiş. Türkiye garantili 2950 civarı bir fiyata geliyor bana. Mağazalarda test ettim. Bizim hatayda insanlar gold düşkünü sanırım her yerde gold vardı. Samsung mağazasında silverı inceledim güzeldi ama önceki telefonum açık renk iphonedu. Aklımda siyah mi5 vardı. Çok istiyordum onu. Ama kısmet siyah s7 imiş.Hayırlı olsun dostum umarım severek kullanıcağın bir cihazdır
Nereden sipariş verdin ? umarım güvenilir bir sitedir.
Renk kıyaslaması yaptın mı teknoloji mağazaların birinde inceleyebilirdin.
Ben iphone kullanirken appstore da oluyordu. Sanirim basiş sekline gore degisirArkadaşlar s7 edge kullanıyorum henüz bir hafta olmadı alalı cihazda özellikle facebookta gezinirken yukarı aşağı gidip gelirken sanki titreme ya da takılma oluyor gibi kısacası dokunmalara net tepkiler vermiyor acaba normal mi?
teşekkürler...
instagramda çift tıkla fotoğraf beğenemiyorum o derece zayıf tepki veriyor bir ayarı var mı yoksa bi sotun olabilir mi yaşayan var mı acaba bu sorunlarıBen iphone kullanirken appstore da oluyordu. Sanirim basiş sekline gore degisir
Siteden vermedim. Bir tanıdığın telefon mağazası var küçük bir yer. Gittim bugün siyah yoktu yarın gelecekmiş. Türkiye garantili 2950 civarı bir fiyata geliyor bana. Mağazalarda test ettim. Bizim hatayda insanlar gold düşkünü sanırım her yerde gold vardı. Samsung mağazasında silverı inceledim güzeldi ama önceki telefonum açık renk iphonedu. Aklımda siyah mi5 vardı. Çok istiyordum onu. Ama kısmet siyah s7 imiş.
instagramda çift tıkla fotoğraf beğenemiyorum o derece zayıf tepki veriyor bir ayarı var mı yoksa bi sotun olabilir mi yaşayan var mı acaba bu sorunları
Teşekkür ederim, galiba çözdüm.Ayarlardan ekran ayarlarını bi incelemenizi tavsiye ederim.
İstediğiniz sonucu alamadığınız takdirde samsung yetkili bayii den sağlıklı bilgi alabilirsiniz.
Teşekkür ederim, galiba çözdüm.
erişilebilirlik>görme>büyütme hareketleri diye bir işlev var o işlevi etkinleştirmiştirm ondan sonra sıkıntı olmaya başladı ayarı kapalı duruma getirdim şimdi normale döndü, işlevin içinde de zaten uyarıyor "bu işlev etkinken telefon, hesap makinesi ve diğer uygulamaların yanıt süresi uzaya bilir" diye bence sizde bu işlevi kullanmayın boşu boşuna telefon bozuldu mu diye bunalıma girmeyin![]()
Pil grafiğinin altında uygulamalar vardır şu uygulama şu kadar batarya harcadı gibisinden, orada ekran yazısının üzerine basın ve kaç dk kullanılmış ne kadar batarya yemiş ona bakalım.Uygulamaların yüce kaç harcadığı bölümden ekrana nasip oradaki sürekli paylaşman lazım.
Tesekkur ederimAnladım dostum.
Hayırlı olsun arızasız kazasız belasız güle güle kullanman dileği ile![]()
Eşim S7 kullanıyor. Yoğun kullanıma rağmen 1 günü çıkartıyor. Batarya konusunda oldukça iyi S6 gibi değil.
Cihazı teslim aldım. Cihazdan yazıyorum şu an ekranı büyük geldi biraz. Akşam görsel atıcam.
Evet ithalatçı garantili. Cihazla beraber gelen şarj yeni bitti şimdi hızlı şarj modunda şarja taktım. fullendikten sonra yüzde 5 kalana kadar kullanır sonra pil bölümünden ekran süresi screenshot ını atarım. ama ilk şarj gerçeği pek yansıtmaz bence pilin birkaç kere şarj-deşarj olması lazım oturması için.Anladığım kadarıyla aldığınız cihaz S7 idi ve ekran büyük geldi dediniz.Yoğun kullanımı test edip pil süresini belirtirseniz sevinirim.Son olarak fiyatına göre gerçekten uygun almışsınız ithalatçı garantili mi ?
1.si sesi elbette htc kadar iyi olmayacak bu gerçek. 2.si aida64 ile kamera sensör ismine bakar mısın? Sensör Sony mi Samsung mu?Bir kaç saatlik kullanımım sonucu hoşuma gitmeyen noktalar buldum. Birincisi çektiğimiz resme zoom yapınca lg g4 e göre daha çok bozulma oluyor. farklı ışık koşullarında farklı farklı kareler çektik Lg G4 hep daha iyiydi. arkadaş başladı dalga geçmeye. hatta g4 ü bırak huawei p8 lite bile zoom yapınca s7 kadar bozmadı resmen alay ettiler bozuldum. yakınlaştırma yapmayınca gayet mükemmel görünüyor. ikinci husus kulaklık ses yüksekliği çok vasat. htc m7 den sonra bayağı bi kısık geldi. ve kulaklık ses kaliteside htc nin kulaklığı kadar hoşuma gitmedi. Bunlar dışında bir problemim yok şu an.
Sensörlerde veya kamerada veya internete yaz çıkar. Taşınabilir bataryan güzelmiş aynı markanın kulaklığını öneririm. piston 3Hangi kısımdan bakılıyorki bulamadım
Cihazlar kısmından bakılıyorHangi kısımdan bakılıyorki bulamadım
Aynen samsung sensör çıkmış şansına keşke sony çıksaymışBritecell dedikleri zamazingo galiba benimki
Sıfırlamayı dene uygulama yoksa o kadar kötü olmaması lazımNeyse ya zoom yapmayız bizde.
Evet ithalatçı garantili. Cihazla beraber gelen şarj yeni bitti şimdi hızlı şarj modunda şarja taktım. fullendikten sonra yüzde 5 kalana kadar kullanır sonra pil bölümünden ekran süresi screenshot ını atarım. ama ilk şarj gerçeği pek yansıtmaz bence pilin birkaç kere şarj-deşarj olması lazım oturması için.