Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
Tabiki olumlu olumsuz her durumu paylaşırım.

YAVUZ ÇELİK

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Tabiki olumlu olumsuz her durumu paylaşırım.

Eyvallah. Bu arada şunu sorayım ses konusunda sıkıntılı dediniz.Bu durum kulaklık ta mı mevcut veya biriyle görüşme durumunda karşı tarafın sesi az mı geliyor dışarı müzik sesi nasıl geliyor ayrıten

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
Eyvallah. Bu arada şunu sorayım ses konusunda sıkıntılı dediniz.Bu durum kulaklık ta mı mevcut veya biriyle görüşme durumunda karşı tarafın sesi az mı geliyor dışarı müzik sesi nasıl geliyor ayrıten
Kulaklık sesi müzikte az geliyor görüşmede sıkıntı yok. Dahili hoparlör seside gayet yeterli ve basslı çıkıyor tiz değil. Sadece kulaklık ses seviyesini beğenmedim. Htc m7 bangır bangır veriyordu sesi.

YAVUZ ÇELİK

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Kulaklık sesi müzikte az geliyor görüşmede sıkıntı yok. Dahili hoparlör seside gayet yeterli ve basslı çıkıyor tiz değil. Sadece kulaklık ses seviyesini beğenmedim. Htc m7 bangır bangır veriyordu sesi.

Başka kulaklık denedin mi peki olabilir ya şansdan kulaklık sorunlu çıkabilir.Bir de istersen farklı bir kulaklık varsa denemeni tavsiye ederim tekrardan hayırlı olsun.

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
Htc kulaklıkla denedim yine kısık. Samsung kulaklığını nokia n8 e taktım gayet iyiydi ses yüksekliği.

Serkan.Arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
S7 kullanıcılara sesleniyorum bir gün doya doya aşırı kullanımda şarj yetiyor mu ?
S7 kullananlar keşke S7 edge alsaydım düşünceniz var mı varsa nedeni lütfen cevaplarsanız sevinirim.
İyi Forumlar.

Dostum ben s7 kullanıyorum. 24 saatten fazla kullanım alıyorum. Sürekli aktif bir şekilde kullanıyorum.
Ama ful oyun oynarsan bile istiyorsan 5000 taksanda bitirirsin. S7 ve s7 edge olayı değil.
Sistem iyise her zaman iyi yer bu bir klasikdir. Yüksek pil olsunda az yesin muhabbeti olmaz olamaz.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
ljXMqX.png

Beyazlar ve renkler s7 edge de soluk gibi ekran sanki kötü gibi geldi bana s7 edge nin

YAVUZ ÇELİK

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Dostum ben s7 kullanıyorum. 24 saatten fazla kullanım alıyorum. Sürekli aktif bir şekilde kullanıyorum.
Ama ful oyun oynarsan bile istiyorsan 5000 taksanda bitirirsin. S7 ve s7 edge olayı değil.
Sistem iyise her zaman iyi yer bu bir klasikdir. Yüksek pil olsunda az yesin muhabbeti olmaz olamaz.

Demek istediğini gayet iyi anlıyorum fakat sürekli mobil veri ve internet gezinimi olsun en basit uygulamardan en hafif uygulamara kadar yoğun şekilde kullanıyorum.Yani anlık bir durum oluyor web de anlık bir durumda pdf ile ilgili bilgi mail olarak geliyor.Canım sıkılır boş olurum oyun gibi .Benim kast ettiğim durum bu. Sürekli oyunla tabiki 1 gün şarj dayanmaz onun farkındayım.Sadece bir telefon performans ve pil olarak bana yetsin ben başka bişe istemiyorum o yüzden s7 edge almayı düşünüyorum.

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
ljXMqX.png

Beyazlar ve renkler s7 edge de soluk gibi ekran sanki kötü gibi geldi bana s7 edge nin
Amoled ekranın yapısı bu. Siyahları karşılaştıtırsan da samsung geçer ips panel beyaz renklerde üstün. Amoled ise siyah renklerde üstündür

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Amoled ekranın yapısı bu. Siyahları karşılaştıtırsan da samsung geçer ips panel beyaz renklerde üstün. Amoled ise siyah renklerde üstündür
Haklısın da siyah dışındaki renkler garip mesela insan ten rengi kırmızıya çalıyor hafif koyu renkler resimde de görüldüğü üzere daha fazla koyu

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Haklısın da siyah dışındaki renkler garip mesela insan ten rengi kırmızıya çalıyor hafif koyu renkler resimde de görüldüğü üzere daha fazla koyu
evet o konuda sende haklısın amoled renkleri doygun yapmaya çalışıyor bazen güzel sonuçlar verirken bazen de böyle kötü gösterebiliyor.

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
S7 ilk pil sonuçlarım
cihaz saat 12 sularında yarım saat kadar kapalı kaldı boşluk o yüzden
Cihazı sabah 7 de şarjdan çektikten sonra hiç takmadım şekil bu
Mobil veri 3g-4g otomatik modda full açık parlaklık auto.
cihaz öğle sıcağında güneş altında oldukça ısınmış bir vaziyettede bir süre kullanıldı.
Bol bol resim video çekilip oyun oynandı.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Vercetti tamam batarya iyi gitmiş ama batarya destanı yazmışsın

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
mümkün olduğu kadar bilgi vermeye çalıştım. Batarya en merak edilen konular arasında.

aknkurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar herkese merhabalar. Samsung ailesine katılmayı düşünüyorum ve s7 ile katılmayı düşünüyorum daha önce iphone4 kullanıcısıydım 6s e geçmeyi düşünüyordum ama enteresan bi şekilde samsung galaxy s7 beni kendi tarafına çekti. Ama hala ufak çekincelerim var siz samsung kullanıcısı arkadaslardan bazı konularda yorumlarını almak istedim şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için. Çekindiğim bir konu samsung beni yarı yolda bırakır mı ? Biraz daha açayım bir bucuk iki yıl sonra kasmalar baş göstermeye başlar mı güncelleme almasın sıkıntı değil stabil çalışsın ilk gün ki akıcılığını korusun kafasındayım. Ve bir diğer çekincem garanti konusunda bi apple garantisi kadar güven veriyorlar mı yani beni ugrastırır mı bi sıkıntı durumunda. Tekrar cevaplarınız için teşekkürler.

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
Eski cihazlardaki kasmalar eski touchwiz yüzündendi. Şimdi yepyeni bir touchwiz var ve pek kasacak gibi durmuyor birde s7 donanımıyla birleştiğini düşündüğümüzde yani. Yinede tam bilemeyiz ilerde kasabilirde. Garanti konusunda kesinlikle bir apple olamaz tabiki.

aknkurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eski cihazlardaki kasmalar eski touchwiz yüzündendi. Şimdi yepyeni bir touchwiz var ve pek kasacak gibi durmuyor birde s7 donanımıyla birleştiğini düşündüğümüzde yani. Yinede tam bilemeyiz ilerde kasabilirde. Garanti konusunda kesinlikle bir apple olamaz tabiki.
Anlıyorum. Şöyle bir şey ben öğrenciyim ve okul bitene kadar telefonla ilgili bi sıkıntı çekmek istemiyorum bi tane tam iyi bir şey alıp gittiği yere kadar götürmek istiyorum ve galiba yavaş yavaş tekrar samsungdan uzaklaşıyorum. Yorumunuz için teşekkürler.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Anlıyorum. Şöyle bir şey ben öğrenciyim ve okul bitene kadar telefonla ilgili bi sıkıntı çekmek istemiyorum bi tane tam iyi bir şey alıp gittiği yere kadar götürmek istiyorum ve galiba yavaş yavaş tekrar samsungdan uzaklaşıyorum. Yorumunuz için teşekkürler.
Kasma olmaz artik.
Note 5 kullaniyorumda yok oyle seyler artik samsung da bir apple kadar hata veriyor.
Bence s7 alabilirsin

Serkan.Arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Demek istediğini gayet iyi anlıyorum fakat sürekli mobil veri ve internet gezinimi olsun en basit uygulamardan en hafif uygulamara kadar yoğun şekilde kullanıyorum.Yani anlık bir durum oluyor web de anlık bir durumda pdf ile ilgili bilgi mail olarak geliyor.Canım sıkılır boş olurum oyun gibi .Benim kast ettiğim durum bu. Sürekli oyunla tabiki 1 gün şarj dayanmaz onun farkındayım.Sadece bir telefon performans ve pil olarak bana yetsin ben başka bişe istemiyorum o yüzden s7 edge almayı düşünüyorum.

Anlıyorum seni.
Edge tabikide daha iyi bir başarılı olucaktır ama emin ol hiç üzmiceğini tahmin ediyorum.
Bende yoğun bir şekilde kullanıyorum akşam eve geldiğimde %60 üzeri sarjım kalıyor ve akşamda istediğimi yapıyorum.

Cuma öztaç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Slm kardeş bana neden yetmiyor peki ben oyunda oynamıyorum günde iki kez şarj ediyorum film müzik sosyal medya başka bir şey yok sabah 7 gibi çekiyorum fişten saat 4gibi şarjım bitiyor dolduruyorum yatana kadar yetiyor yapmam gereken bir şey mi var

YAVUZ ÇELİK

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Slm kardeş bana neden yetmiyor peki ben oyunda oynamıyorum günde iki kez şarj ediyorum film müzik sosyal medya başka bir şey yok sabah 7 gibi çekiyorum fişten saat 4gibi şarjım bitiyor dolduruyorum yatana kadar yetiyor yapmam gereken bir şey mi var

Selamlar ilk önce şunları göz önünde bulundurmak lazım telefonu sürekli elinizden düşürmüyorsanız bu gayet normal zaten.
1-)Sizin film dediğiniz zaten oyun gibi bir şarj hatta daha fazla şarj tüketebilir.Ki zaten bir film dediğiniz 2 saatten fazla nerdeyse hocam.
2-)Dinlediğiniz müzikleri youtube gibi vide oynatıcılı internete bağlı yerlerden dinliyorsunuz yine şarjı fazla tüketecektir.
3-)Sosyal medyada takıldığınızda normal bir takılma mı yoksa aşırı mı sosyal medyada video izlemekte şarjınızı aşırı tüketebilir
4-)Eğer bu dediklerinizi çok sık yapıyorsanız normal ama yok arada yapıyorsanız şansınıza batarya problemi çıkabilir direk garantiye gönderin.
5-)Tavsiyem olarak film izlemeyi bırakın ve bizlere pil performansının fotoğraflarını atın elimizden geldiği kadar buradaki her arkadaş yardımcı olacaktır.
İyi forumlar.