YAVUZ ÇELİK
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 20
Aynen samsung sensör çıkmış şansına keşke sony çıksaymış
S7 edge de aynı durum mevcut dimi hangisi şansa gelirse
Aynen samsung sensör çıkmış şansına keşke sony çıksaymış
Tabiki olumlu olumsuz her durumu paylaşırım.
Doğrudur şansa bağlıS7 edge de aynı durum mevcut dimi hangisi şansa gelirse
Kulaklık sesi müzikte az geliyor görüşmede sıkıntı yok. Dahili hoparlör seside gayet yeterli ve basslı çıkıyor tiz değil. Sadece kulaklık ses seviyesini beğenmedim. Htc m7 bangır bangır veriyordu sesi.Eyvallah. Bu arada şunu sorayım ses konusunda sıkıntılı dediniz.Bu durum kulaklık ta mı mevcut veya biriyle görüşme durumunda karşı tarafın sesi az mı geliyor dışarı müzik sesi nasıl geliyor ayrıten
Kulaklık sesi müzikte az geliyor görüşmede sıkıntı yok. Dahili hoparlör seside gayet yeterli ve basslı çıkıyor tiz değil. Sadece kulaklık ses seviyesini beğenmedim. Htc m7 bangır bangır veriyordu sesi.
Htc kulaklıkla denedim yine kısık. Samsung kulaklığını nokia n8 e taktım gayet iyiydi ses yüksekliği.
S7 kullanıcılara sesleniyorum bir gün doya doya aşırı kullanımda şarj yetiyor mu ?
S7 kullananlar keşke S7 edge alsaydım düşünceniz var mı varsa nedeni lütfen cevaplarsanız sevinirim.
İyi Forumlar.
Evet beyaz dengesi iphone'da daha başarılı.![]()
Beyazlar ve renkler s7 edge de soluk gibi ekran sanki kötü gibi geldi bana s7 edge nin
Dostum ben s7 kullanıyorum. 24 saatten fazla kullanım alıyorum. Sürekli aktif bir şekilde kullanıyorum.
Ama ful oyun oynarsan bile istiyorsan 5000 taksanda bitirirsin. S7 ve s7 edge olayı değil.
Sistem iyise her zaman iyi yer bu bir klasikdir. Yüksek pil olsunda az yesin muhabbeti olmaz olamaz.
![]()
Beyazlar ve renkler s7 edge de soluk gibi ekran sanki kötü gibi geldi bana s7 edge nin
Amoled ekranın yapısı bu. Siyahları karşılaştıtırsan da samsung geçer ips panel beyaz renklerde üstün. Amoled ise siyah renklerde üstündür![]()
Haklısın da siyah dışındaki renkler garip mesela insan ten rengi kırmızıya çalıyor hafif koyu renkler resimde de görüldüğü üzere daha fazla koyuAmoled ekranın yapısı bu. Siyahları karşılaştıtırsan da samsung geçer ips panel beyaz renklerde üstün. Amoled ise siyah renklerde üstündür
evet o konuda sende haklısın amoled renkleri doygun yapmaya çalışıyor bazen güzel sonuçlar verirken bazen de böyle kötü gösterebiliyor.Haklısın da siyah dışındaki renkler garip mesela insan ten rengi kırmızıya çalıyor hafif koyu renkler resimde de görüldüğü üzere daha fazla koyu
mümkün olduğu kadar bilgi vermeye çalıştım. Batarya en merak edilen konular arasında.
Teşekkür ederiz paylaşımın için. S7 nin batarya konusunda olduğunu biliyordum ama sen belgeli açıkladınmümkün olduğu kadar bilgi vermeye çalıştım. Batarya en merak edilen konular arasında.
Anlıyorum. Şöyle bir şey ben öğrenciyim ve okul bitene kadar telefonla ilgili bi sıkıntı çekmek istemiyorum bi tane tam iyi bir şey alıp gittiği yere kadar götürmek istiyorum ve galiba yavaş yavaş tekrar samsungdan uzaklaşıyorum. Yorumunuz için teşekkürler.Eski cihazlardaki kasmalar eski touchwiz yüzündendi. Şimdi yepyeni bir touchwiz var ve pek kasacak gibi durmuyor birde s7 donanımıyla birleştiğini düşündüğümüzde yani. Yinede tam bilemeyiz ilerde kasabilirde. Garanti konusunda kesinlikle bir apple olamaz tabiki.
Kasma olmaz artik.Anlıyorum. Şöyle bir şey ben öğrenciyim ve okul bitene kadar telefonla ilgili bi sıkıntı çekmek istemiyorum bi tane tam iyi bir şey alıp gittiği yere kadar götürmek istiyorum ve galiba yavaş yavaş tekrar samsungdan uzaklaşıyorum. Yorumunuz için teşekkürler.
Demek istediğini gayet iyi anlıyorum fakat sürekli mobil veri ve internet gezinimi olsun en basit uygulamardan en hafif uygulamara kadar yoğun şekilde kullanıyorum.Yani anlık bir durum oluyor web de anlık bir durumda pdf ile ilgili bilgi mail olarak geliyor.Canım sıkılır boş olurum oyun gibi .Benim kast ettiğim durum bu. Sürekli oyunla tabiki 1 gün şarj dayanmaz onun farkındayım.Sadece bir telefon performans ve pil olarak bana yetsin ben başka bişe istemiyorum o yüzden s7 edge almayı düşünüyorum.
Anlıyorum seni.
Edge tabikide daha iyi bir başarılı olucaktır ama emin ol hiç üzmiceğini tahmin ediyorum.
Bende yoğun bir şekilde kullanıyorum akşam eve geldiğimde %60 üzeri sarjım kalıyor ve akşamda istediğimi yapıyorum.
Slm kardeş bana neden yetmiyor peki ben oyunda oynamıyorum günde iki kez şarj ediyorum film müzik sosyal medya başka bir şey yok sabah 7 gibi çekiyorum fişten saat 4gibi şarjım bitiyor dolduruyorum yatana kadar yetiyor yapmam gereken bir şey mi var