Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Arkdaşalr S7 Aldım perşembe günü cuma günü 2110 mb güncelleme geldi sizede geldimi turkcell den aldım rica etsem resim cekip atarmısnız
Güncellemeyle neler geldi bi bakar mısınız. Ben en fazla 50 mblık aldım vende s7 edge i turkcellden aldım belirteyim bana gelmedi ve 2110 mb çok büyük android 6.1.1 mi geldi ne oldu :)

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
S7 edge çok farklı bir telefon tasarım olarak. Peki s7 içinde benzer şeyi diyebilir miyiz? Yani edge kadar olmasa da s7 gene de dikkat çeken farklı bir telefon mu? Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.

Xdiag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Güncellemeyle neler geldi bi bakar mısınız. Ben en fazla 50 mblık aldım vende s7 edge i turkcellden aldım belirteyim bana gelmedi ve 2110 mb çok büyük android 6.1.1 mi geldi ne oldu :)

Nerden bakıcam neler geldiğini vede Android 6.0.1 var

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Lg den Samsung'a geçtiğinizi belirtmişsiniz.Bir kaç soru sormak istiyorum
Lg nin hangi telefonunu kullanıyordunuz?
Lg den Samsung'a geçtiğinize pişman oldunuz mu ? Olduysanız sebebi lütfen
Lg ile Samsung arasında iyiki Samsung'a geçtim dediğiniz bir neden var mı?
İyi forumlar.
yavuz bey hicbir fark yok.lg g4 kullaniyordum.ondanda bundanda cok memnunum.hatta bu s7 edge bi tık daha üstte .fotograf kalitesi mükemmel istedigin kadar yakınlastir.asla kaliteyi bozmuyor.

Xdiag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
S7 için ekran koruyucu öneriniz varmı aklımda Spigen var sizin tavsiyeniz nedir

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Hocam edge bi ayrı farklı ama s7 tabi bi şekli var
Aradığım cevap bugün arkadaş dedi ki s7 alıyorsun bari edge al dedi 5.5 büyük olduğundan ve ışte 500 tl fazla geldi o yüzden sordum herkes edge üzerine yoğunlaşmış durumda

championlionn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Merhabalar note 5 kullanicisiyim s7 edge gecmeyi dusunuyorum.s7 edge kullananlardan bilgi edinmek istiyorum memnun oldugunuz yada olmadiginiz taraflarindan bahsedermisiniz?

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Merhabalar note 5 kullanicisiyim s7 edge gecmeyi dusunuyorum.s7 edge kullananlardan bilgi edinmek istiyorum memnun oldugunuz yada olmadiginiz taraflarindan bahsedermisiniz?
Bir cihaz ancak bu kadar eksiksiz olabilir. Çok şık cihaz ama pahali hepsiburadayi onerebilirim. Note 5 güçlü bir telefon biraz daha bekleyebilirsin bence fakat kafaya koymussan hayirli olsun.

championlionn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Bir cihaz ancak bu kadar eksiksiz olabilir. Çok şık cihaz ama pahali hepsiburadayi onerebilirim. Note 5 güçlü bir telefon biraz daha bekleyebilirsin bence fakat kafaya koymussan hayirli olsun.
Yorumun icin tesekkurler.birsey sorucam sarj nasil gidiyor note 5 de sarjdan yana sikintiliyim 3600mh nasil gidiyor

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
An itibarı ile bende hepsiburada dan siyah renk s7 siparişi vermiş bulunmaktayım. 2264tl ye ithalatçı garantili sipariş ettim. İnşallah sorunsuz bir cihaz gelirde başım ağrımaz.

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
An itibarı ile bende hepsiburada dan siyah renk s7 siparişi vermiş bulunmaktayım. 2264tl ye ithalatçı garantili sipariş ettim. İnşallah sorunsuz bir cihaz gelirde başım ağrımaz.
Hayırlı olsun dostum. Bende resmi garantili olanı sipariş vermek istiyorum bir kaç gün içinde.

Xdiag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bende s7 var ekran koruyucu olarak buff sipariş vericem sizce veriyimi tavsiyeniz nedir

Serkan.Arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Selamlar arkadaşlar s6 edge plus dan s7 e geçiş yaptım bu konu hakkında bir kaç görüşlerimi bildirmek istedim.
Gerçekden müthiş s6 edge plusdan s7 e geçince bile hızlı kullanımı muazzam şekilde hissettim.
Şarj konusunda 24 saat i çok rahat çıkartıyorum ve her istediğimide yapıyorum. S6 edge plus dan daha uzun kullanım sağlıyor.
pil ekranımda ek olarak ekledim :)
not: whatsap %4 olarak harcamıştır. oda ekran fotoğrafında görünmemektedir:)

Gerçekden her yönüyle tavsiye ediyorum. Perfonmas hız sarj tasarım beğeni ile zevkli bir şekilde kullanıyorum.
Almak istiyenlere tez zamanda Allah kavuştursun diyelim :)

İyi geceler bol kazançlar shiftdelete ailesi :)

8ZrAJ7.jpg
7gL55Y.jpg

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Selamlar arkadaşlar s6 edge plus dan s7 e geçiş yaptım bu konu hakkında bir kaç görüşlerimi bildirmek istedim.
Gerçekden müthiş s6 edge plusdan s7 e geçince bile hızlı kullanımı muazzam şekilde hissettim.
Şarj konusunda 24 saat i çok rahat çıkartıyorum ve her istediğimide yapıyorum. S6 edge plus dan daha uzun kullanım sağlıyor.
pil ekranımda ek olarak ekledim :)
not: whatsap %4 olarak harcamıştır. oda ekran fotoğrafında görünmemektedir:)

Gerçekden her yönüyle tavsiye ediyorum. Perfonmas hız sarj tasarım beğeni ile zevkli bir şekilde kullanıyorum.
Almak istiyenlere tez zamanda Allah kavuştursun diyelim :)

İyi geceler bol kazançlar shiftdelete ailesi :)

8ZrAJ7.jpg
7gL55Y.jpg
S7 mi s7 edge mi aldınız. Hangisini ve hangi rengini önerirsiniz? Ayrıca elden mi aldınız? Teşekkürler

Serkan.Arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
S7 mi s7 edge mi aldınız. Hangisini ve hangi rengini önerirsiniz? Ayrıca elden mi aldınız? Teşekkürler

s7 aldım. Sebebi ise edge ekranı teknoloji gerçekden çok güzel ama kullanış açısından zorluk çektim. Özellikle kamera kullanırken biraz titizlik istiyor. gün içersinde otobüsde seyahat ederken tek elde sıkıntılı olduğu için edge tercih etmedim.

Ben siyah aldım. silver rengi çok güzel ama güneşli ışıklı ortamda çok parladığını düşündüğüm için almadım ama bu kötü anlamda değil tercih senin için hangisi ön plandaysa seçebilrisin.

Mall of İstanbul avm den Samsung bayi den peşin fiyatına satın aldım.

Xdiag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar s7 iyi geceler 00:00 da şarj dan çıkarım vede sabah 8 de çıkardım okula gittim orta burada şekilde oynadım az faceblok girdim oyun oynadım sizce iyimi batarya performansı

Ekli dosyalar

• Screenshot_20160414-000936.png
    Screenshot_20160414-000936.png
    138.6 KB · Görüntüleme: 710

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar s7 iyi geceler 00:00 da şarj dan çıkarım vede sabah 8 de çıkardım okula gittim orta burada şekilde oynadım az faceblok girdim oyun oynadım sizce iyimi batarya performansı
Uygulamaların yüce kaç harcadığı bölümden ekrana nasip oradaki sürekli paylaşman lazım.

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
22163476cffabb7c01eed462ecc46162.jpg

9064fba173a91a72ed1838716033f6d3.jpg

ben silver tercih ettim.cok begendim.tlfna ayri bi hava katmiş
tercih edilesi bi renk

Serkan.Arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hayırlı olsun.
Evet çok hoş telefon ama ışıklı ortamlarda çok parlama yapıyor güneşdede cok yansıma yapıyor. :)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Beyler beceriksiz kardeşim telefonun arka camını kırmış garanti kaç para ister buna?

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
Cihazı dün akşam 2264tl den sipariş ettim bugün 2239 a düşmüş şansa bak.

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Black onyx edge yarın akşam bende. Her şey için teşekkürler