yunus789
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 22
ekran ayarlarında kapatıp açma seçeneği var.arkadaslar ben bu siyah ekrandaki saati kapatmak istiyorum.ama bulamadim .yardimci olurmusunuz
ekran ayarlarında kapatıp açma seçeneği var.arkadaslar ben bu siyah ekrandaki saati kapatmak istiyorum.ama bulamadim .yardimci olurmusunuz
hemen araştiriyorum.teşekkur ederimekran ayarlarında kapatıp açma seçeneği var.
Rica ederim.always on u kapattm.saolun
Neden kapattınız. Şarj sorunu mu yarattı?always on u kapattm.saolun
ya sanki sarji yicekmiş gibi geliyor.birde tik oldum.gòzum surekli telefonda.saate bakma gereksinimi hissediyorum.Neden kapattınız. Şarj sorunu mu yarattı?
O konuda açıklama yapıldı şarjı etkilemeyecekmiş. Zaten saate bakmak için defalarca açıp kapıyoruz ekranı ve o şekilde daha çok şarjı gidiyo yani always on özelliği şarj konusunda bir iyileştirmedir.ya sanki sarji yicekmiş gibi geliyor.birde tik oldum.gòzum surekli telefonda.saate bakma gereksinimi hissediyorum.
ilerleyen zamanlarda aktifleştirirm ozamanO konuda açıklama yapıldı şarjı etkilemeyecekmiş. Zaten saate bakmak için defalarca açıp kapıyoruz ekranı ve o şekilde daha çok şarjı gidiyo yani always on özelliği şarj konusunda bir iyileştirmedir.
Siz bilirsinizilerleyen zamanlarda aktifleştirirm ozaman
müzik çaları google play'e koymuş samsung ordan indirin samsung'un kendi çalarını...müzik çaları yok.play muzik var ama oda cok karisik.bana önerebileceginiz saat kurmali muzik calar varmi uygulama indireyim enazindan
Saat kurmalı müzik çalar nedir ?müzik çaları yok.play muzik var ama oda cok karisik.bana önerebileceginiz saat kurmali muzik calar varmi uygulama indireyim enazindan
Zamanlayıcıdan bahsediyo galiba.Saat kurmalı müzik çalar nedir ?
Sony'nin music uygulamasını yükleyebilirsiniz.aynen zamanlayici
tamam google playda vardir heraldeSony'nin music uygulamasını yükleyebilirsiniz.
Evet orada bulabilirsiniz.tamam google playda vardir heralde
tamam tesekkur ederimsamsungun kendi müzik çalarında da varayarlar kısmında otomatik kapatma. Sanırım işinizi görecektir.
arkadaslar samsung apps den samsung music diye bi uygulama yükledim.daha dogrusu cihazin icinde varmiş kurdum.
ancak masa üzerine inmemis uygulamayi bulamiyorum.lg den gectim samsunga yanlis yaptigim biseymi varki
Aslında google play music daha kullanışlı ama kendi müzik çaları da kötü değil kullanışlı müzikle aranız çok iyiyse Size musixmatch uygulamasını öneririm şarkı sözlerini senkronize olarak Size gösteriyor[/IMG]![]()
tamam buldum.tlfonun fabrika cıkışli müzik çalarini buldum.
internet acik olmasimi lazim peki.indrdikten sonraAslında google play music daha kullanışlı ama kendi müzik çaları da kötü değil kullanışlı müzikle aranız çok iyiyse Size musixmatch uygulamasını öneririm şarkı sözlerini senkronize olarak Size gösteriyor
Musixmatch Music Lyrics Player - Google Play'de Android Uygulamaları
İndirdikten sonra şarkı sözlerini bir kez indirmeyi yeterli ondan sonra Offline yani internetsiz şarkı sözlerini girebiliyorsunuz uygulama türkçeinternet acik olmasimi lazim peki.indrdikten sonra
tamam tesekkur ettim.İndirdikten sonra şarkı sözlerini bir kez indirmeyi yeterli ondan sonra Offline yani internetsiz şarkı sözlerini girebiliyorsunuz uygulama türkçe
arkadaslar samsung apps den samsung music diye bi uygulama yükledim.daha dogrusu cihazin icinde varmiş kurdum.
ancak masa üzerine inmemis uygulamayi bulamiyorum.lg den gectim samsunga yanlis yaptigim biseymi varki