Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

yunus789

Asistan
Reaksiyon puanı
22
ya sanki sarji yicekmiş gibi geliyor.birde tik oldum.gòzum surekli telefonda.saate bakma gereksinimi hissediyorum.
O konuda açıklama yapıldı şarjı etkilemeyecekmiş. Zaten saate bakmak için defalarca açıp kapıyoruz ekranı ve o şekilde daha çok şarjı gidiyo yani always on özelliği şarj konusunda bir iyileştirmedir.

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
O konuda açıklama yapıldı şarjı etkilemeyecekmiş. Zaten saate bakmak için defalarca açıp kapıyoruz ekranı ve o şekilde daha çok şarjı gidiyo yani always on özelliği şarj konusunda bir iyileştirmedir.
ilerleyen zamanlarda aktifleştirirm ozaman

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
müzik çaları yok.play muzik var ama oda cok karisik.bana önerebileceginiz saat kurmali muzik calar varmi uygulama indireyim enazindan

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
müzik çaları yok.play muzik var ama oda cok karisik.bana önerebileceginiz saat kurmali muzik calar varmi uygulama indireyim enazindan
müzik çaları google play'e koymuş samsung ordan indirin samsung'un kendi çalarını...

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
samsungun kendi müzik çalarında da varayarlar kısmında otomatik kapatma. Sanırım işinizi görecektir.

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar sizden bir şey rica edeceğim Telefonlarınıza Aida64 adlı programı indirip kamera sensörlerinizin ismine bakarmsıınız? İki çeşit sensör varmış diye duydum. Teşekkürler

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
arkadaslar samsung apps den samsung music diye bi uygulama yükledim.daha dogrusu cihazin icinde varmiş kurdum.
ancak masa üzerine inmemis uygulamayi bulamiyorum.lg den gectim samsunga yanlis yaptigim biseymi varki

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
arkadaslar samsung apps den samsung music diye bi uygulama yükledim.daha dogrusu cihazin icinde varmiş kurdum.
ancak masa üzerine inmemis uygulamayi bulamiyorum.lg den gectim samsunga yanlis yaptigim biseymi varki
7bc375c2328c998411548b6c40eaf87c.jpg
[/IMG]

tamam buldum.tlfonun fabrika cıkışli müzik çalarini buldum.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97

Xdiag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkdaşalr S7 Aldım perşembe günü cuma günü 2110 mb güncelleme geldi sizede geldimi turkcell den aldım rica etsem resim cekip atarmısnız

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar sizden bir şey rica edeceğim Telefonlarınıza Aida64 adlı programı indirip kamera sensörlerinizin ismine bakarmsıınız? İki çeşit sensör varmış diye duydum. Teşekkürler

YAVUZ ÇELİK

Asistan
Reaksiyon puanı
20

Lg den Samsung'a geçtiğinizi belirtmişsiniz.Bir kaç soru sormak istiyorum
Lg nin hangi telefonunu kullanıyordunuz?
Lg den Samsung'a geçtiğinize pişman oldunuz mu ? Olduysanız sebebi lütfen
Lg ile Samsung arasında iyiki Samsung'a geçtim dediğiniz bir neden var mı?
İyi forumlar.