Türkiye Romu kurarsınız volte'de gelir 4.5G 'de gelirhatta bence 200 lira fazla verip samsung garantili olanı alın ithalatçı garantili cihazlarda volte ve giga4.5 seçenekleri çıkmıyor.
Usta sana başımdan geçen olayı anlatayım mı. Bende hepsiburada dan genesis adlı satıcıdan galaxy s7 telefonu aldım. Cihaz elime ulaştı kutuyu açtığımda cihazın üzerinde parmak izleri vardı. Neyse önemsemedim cihazı açtım kullanmaya başladım. Ertesi gün ekranın üst kısmında ölü piksel olduğunu fark ettim. Cihazı garantiye yollayacaktım ki dur bi internetten yorumlara bakayım dedim bakmamla eyvah demem bir oldu. Adamlara kargoyla göndermeye cesaret edemedim bizzat kendim gitmeye karar verdim. Cuma günü adamları aradım yarın geleceğim açıkmısınız dedim evet öğlen 1 e kadar açığız dediler tamam deyip kapattım. Sonra aklıma geldi dedim yarın 23 nisan resmi tatil bunlar dalgınlıkla yanlışmı söylediler acaba. Bir daha aradım yarın resmi tatil açıkmısınız diye bir daha sordum evet beyefendi açığız dediler. Cumartesi günü Sancaktepe den sirkeciye kadar gittim adamların kapsına kadar baktım kapalılar. Tepemden kaynar sular döküldü. servisi aradım kapalıyız diye bir bant kaydı. O sinirle gittim kadıköyde 1800 liraya sattım geldim bir hafta önce 2260 liraya aldığım cihazı. Cihaza sahip değilim şu an. Ben yandım siz yanmayın almayın aldırmayın ithalatçı garantili cihaz.Türkiye Romu kurarsınız volte'de gelir 4.5G 'de gelir
Not: Arada 400 TL fark var, edge için konuşuyorum.
Sizin aldığınız ürünün garantisine bakan firma ney? İthalatçı alırken herkesten almayacaksın. İthalatçı alıyorsan delta alacaksın sıfır sıkıntı.Usta sana başımdan geçen olayı anlatayım mı. Bende hepsiburada dan genesis adlı satıcıdan galaxy s7 telefonu aldım. Cihaz elime ulaştı kutuyu açtığımda cihazın üzerinde parmak izleri vardı. Neyse önemsemedim cihazı açtım kullanmaya başladım. Ertesi gün ekranın üst kısmında ölü piksel olduğunu fark ettim. Cihazı garantiye yollayacaktım ki dur bi internetten yorumlara bakayım dedim bakmamla eyvah demem bir oldu. Adamlara kargoyla göndermeye cesaret edemedim bizzat kendim gitmeye karar verdim. Cuma günü adamları aradım yarın geleceğim açıkmısınız dedim evet öğlen 1 e kadar açığız dediler tamam deyip kapattım. Sonra aklıma geldi dedim yarın 23 nisan resmi tatil bunlar dalgınlıkla yanlışmı söylediler acaba. Bir daha aradım yarın resmi tatil açıkmısınız diye bir daha sordum evet beyefendi açığız dediler. Cumartesi günü Sancaktepe den sirkeciye kadar gittim adamların kapsına kadar baktım kapalılar. Tepemden kaynar sular döküldü. servisi aradım kapalıyız diye bir bant kaydı. O sinirle gittim kadıköyde 1800 liraya sattım geldim bir hafta önce 2260 liraya aldığım cihazı. Cihaza sahip değilim şu an. Ben yandım siz yanmayın almayın aldırmayın ithalatçı garantili cihaz.
evo garantiliydiSizin aldığınız ürünün garantisine bakan firma ney? İthalatçı alırken herkesten almayacaksın. İthalatçı alıyorsan delta alacaksın sıfır sıkıntı.
Valla hocam sorun birazda sizde. Ürünün üzerinde parmak izi varsa direk HB'yı arayıp iade edip yenisini talep edecektin. Garanti firması dandik birşeymiş zaten.İthalat garantili cihaz alacaklara duyuru Delta dışındaki ithalat garantilerine pek güvenmeyin.evo garantiliydi
Usta sana başımdan geçen olayı anlatayım mı. Bende hepsiburada dan genesis adlı satıcıdan galaxy s7 telefonu aldım. Cihaz elime ulaştı kutuyu açtığımda cihazın üzerinde parmak izleri vardı. Neyse önemsemedim cihazı açtım kullanmaya başladım. Ertesi gün ekranın üst kısmında ölü piksel olduğunu fark ettim. Cihazı garantiye yollayacaktım ki dur bi internetten yorumlara bakayım dedim bakmamla eyvah demem bir oldu. Adamlara kargoyla göndermeye cesaret edemedim bizzat kendim gitmeye karar verdim. Cuma günü adamları aradım yarın geleceğim açıkmısınız dedim evet öğlen 1 e kadar açığız dediler tamam deyip kapattım. Sonra aklıma geldi dedim yarın 23 nisan resmi tatil bunlar dalgınlıkla yanlışmı söylediler acaba. Bir daha aradım yarın resmi tatil açıkmısınız diye bir daha sordum evet beyefendi açığız dediler. Cumartesi günü Sancaktepe den sirkeciye kadar gittim adamların kapsına kadar baktım kapalılar. Tepemden kaynar sular döküldü. servisi aradım kapalıyız diye bir bant kaydı. O sinirle gittim kadıköyde 1800 liraya sattım geldim bir hafta önce 2260 liraya aldığım cihazı. Cihaza sahip değilim şu an. Ben yandım siz yanmayın almayın aldırmayın ithalatçı garantili cihaz.
Arkadaşlar s7 edge kullananlar karanlıkta parlaklığı açınca yanlardan ışık sızması gibi bir şey oluyor mu?
S7 edge iyidir. Tavsiye ederim.Vallahi beni S7 edge almaktan soğutacaksınız LG g5 mi alayım illa![]()
Güncellemeyi yükledim. Oyunlardan atma kalktı. Reset atmadı. Ram kullanımı düştü sistem daha stabil oldu fakat pili olumsuz etkiledi, oda tuzu biberi olsun. Ayrıca ışık sızması hakkında bir kaç telefona baktım hepsinde aynı şey var edge ekranın yansıması sanırım ama siyahtan daha fazla görünüyor
Edge. dün 20 saat aldım bugün 16-17 saat. Telefonumun tek yazılım hatası var oda 'logging service durduruldu' yazısı geliyor arada ne olduğunu bilmiyorum. Ayrıca kafama takılan dün belirttiğim ışık sızması durumu oda herkeste var sanırımSenin telefon S7 mi S7 edge mi unuttum da eğer s7 edge ise pil performansı kötüyse bence bir göster derim ben
Sen gold modelini mi aldın ve bi de hangi firmaydı??Ben ithalat aldım delta garantili s6 edge plus hiç sorun yaşamadım. tek beni korkutan şey şarj aleti birleşik arap emirlerin ucu geldi çeviriyi ayrı yolladılar.
Evo bilişim sıkıntılı bende baya araştırdım memnuniyet çok azdı.
Arkadaslar merhaba sıķı bir samsung kullanicisiyim tum galaxy serisini kullandim edge e gecmek istiyorum ama birsey duydum 1.si kenarlari kavisli oldugu icin ekran filmi takilmiyormus 2. Cok fazla edgeden sikayet gelmis durup dururken egilimli olan yerdeki camlar kendiliginden catliyor ya da kiriliormus telefon isindigi zaman ekran cami genlesio ama yan taraflar tepkisiz kalio ve soguk sicak oldugu zmn catlama yapiomus boyle bi durumla karsilasan var mi o kdr da kasasini begeniordum bunu duyunca soru isareti olustu bende s7 ye devam bir de kenarlari cok hassas diolar arka cepte tasimayi dusunmeyin diolar kullanan varsa yorum yapabilir mi tesekkurler
Şuan için 4g sıkıntım yok turkcell. Seninkini bilemiyorumben ankarada yaşıyorum yeni aldım s7edge vodafone kullanıyorum. 4.g de şebeke sorunu yaşıyorum mobil internetim açık olmasına rağmen kendi kendine kapanıyor ayarlardan bağlantı seçeneğini 2g ve 3g olarak değiştirdim sorun yok şuan ama 4.5 g yi aktif ettiğimde yine mobil internetim kopuyor ve kendi kendine gelmiyor ayarlardan bağlantı seçeneği işlemini yaptıktan sonra geliyor ancak. bu sorunu yaşayan varmı başka?
Evet kardeş bugün bende yaşadım bu sorunu Vodafone yi aradım yok şebekeyi güncellediler ama düzelmedi dedim hart reset atayım attım ayarları kurdum yine olmadı tekrar aradım Vodafone yi oradaki bayan ×3636# tuşla arama yap dedi yaptım gelen ayarları yaptım hat güncellemesi yaptım tekrar geldi 4.5 gben ankarada yaşıyorum yeni aldım s7edge vodafone kullanıyorum. 4.g de şebeke sorunu yaşıyorum mobil internetim açık olmasına rağmen kendi kendine kapanıyor ayarlardan bağlantı seçeneğini 2g ve 3g olarak değiştirdim sorun yok şuan ama 4.5 g yi aktif ettiğimde yine mobil internetim kopuyor ve kendi kendine gelmiyor ayarlardan bağlantı seçeneği işlemini yaptıktan sonra geliyor ancak. bu sorunu yaşayan varmı başka?