Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Beyler edge kullanıyorum şuan farkettim metal çerçeve ile edge ekranı arasından ışık sızması var sizde de var mı acaba? Çok sinir bozucu

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
Türkiye Romu kurarsınız volte'de gelir 4.5G 'de gelir :)
Not: Arada 400 TL fark var, edge için konuşuyorum.
Usta sana başımdan geçen olayı anlatayım mı. Bende hepsiburada dan genesis adlı satıcıdan galaxy s7 telefonu aldım. Cihaz elime ulaştı kutuyu açtığımda cihazın üzerinde parmak izleri vardı. Neyse önemsemedim cihazı açtım kullanmaya başladım. Ertesi gün ekranın üst kısmında ölü piksel olduğunu fark ettim. Cihazı garantiye yollayacaktım ki dur bi internetten yorumlara bakayım dedim bakmamla eyvah demem bir oldu. Adamlara kargoyla göndermeye cesaret edemedim bizzat kendim gitmeye karar verdim. Cuma günü adamları aradım yarın geleceğim açıkmısınız dedim evet öğlen 1 e kadar açığız dediler tamam deyip kapattım. Sonra aklıma geldi dedim yarın 23 nisan resmi tatil bunlar dalgınlıkla yanlışmı söylediler acaba. Bir daha aradım yarın resmi tatil açıkmısınız diye bir daha sordum evet beyefendi açığız dediler. Cumartesi günü Sancaktepe den sirkeciye kadar gittim adamların kapsına kadar baktım kapalılar. Tepemden kaynar sular döküldü. servisi aradım kapalıyız diye bir bant kaydı. O sinirle gittim kadıköyde 1800 liraya sattım geldim bir hafta önce 2260 liraya aldığım cihazı. Cihaza sahip değilim şu an. Ben yandım siz yanmayın almayın aldırmayın ithalatçı garantili cihaz.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Usta sana başımdan geçen olayı anlatayım mı. Bende hepsiburada dan genesis adlı satıcıdan galaxy s7 telefonu aldım. Cihaz elime ulaştı kutuyu açtığımda cihazın üzerinde parmak izleri vardı. Neyse önemsemedim cihazı açtım kullanmaya başladım. Ertesi gün ekranın üst kısmında ölü piksel olduğunu fark ettim. Cihazı garantiye yollayacaktım ki dur bi internetten yorumlara bakayım dedim bakmamla eyvah demem bir oldu. Adamlara kargoyla göndermeye cesaret edemedim bizzat kendim gitmeye karar verdim. Cuma günü adamları aradım yarın geleceğim açıkmısınız dedim evet öğlen 1 e kadar açığız dediler tamam deyip kapattım. Sonra aklıma geldi dedim yarın 23 nisan resmi tatil bunlar dalgınlıkla yanlışmı söylediler acaba. Bir daha aradım yarın resmi tatil açıkmısınız diye bir daha sordum evet beyefendi açığız dediler. Cumartesi günü Sancaktepe den sirkeciye kadar gittim adamların kapsına kadar baktım kapalılar. Tepemden kaynar sular döküldü. servisi aradım kapalıyız diye bir bant kaydı. O sinirle gittim kadıköyde 1800 liraya sattım geldim bir hafta önce 2260 liraya aldığım cihazı. Cihaza sahip değilim şu an. Ben yandım siz yanmayın almayın aldırmayın ithalatçı garantili cihaz.
Sizin aldığınız ürünün garantisine bakan firma ney? İthalatçı alırken herkesten almayacaksın. İthalatçı alıyorsan delta alacaksın sıfır sıkıntı.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Valla hocam sorun birazda sizde. Ürünün üzerinde parmak izi varsa direk HB'yı arayıp iade edip yenisini talep edecektin. Garanti firması dandik birşeymiş zaten.İthalat garantili cihaz alacaklara duyuru Delta dışındaki ithalat garantilerine pek güvenmeyin.

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
Valla ben herşeyi çok aceleye getirdim 1 ay daha beklesem cihazı direk samsung mağazasından alacak kadar param oluyordu acele işe çiş karıştı durduk yere o kadar zarar ettim. Bir dahada internetten telefon almam. mağazada kontrol eder alırım.

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
Şimdi aklımda şu soru var acaba yine s7 mi alsam yoksa note 6 mı beklesem. Ama bir yandanda diyorum nokia n8 ile 3 4 ay daha sabredilirmi diye :)

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Ben de bu seneyi A7 alıp geçirip NOTE 6 fiyatı düşünce alsam mı yoksa şimdi S7 veya S7 edge den birini mi alsam çok kararsızım :)

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar s7 edge kullananlar karanlıkta parlaklığı açınca yanlardan ışık sızması gibi bir şey oluyor mu?

YAVUZ ÇELİK

Asistan
Reaksiyon puanı
20

Eyvallah dostum bilgi için bende genesis den edge almayı düşünüyordum valla çok sağol

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Beyler bu ışık sızması hakkında diyecek bir şeyi olan yok mu? Ekran üst taraftan biraz kalkık gibi duruyor bu arada tasarım mı yoksa hata mı anlamadım.

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Bu arada güncelleme ile şarj sıkıntısı başlayacak gibi. Akşam yetecek mi acaba? Çünkü şu ana kadar dünden hızlı tükendi

Serkan.Arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ben ithalat aldım delta garantili s6 edge plus hiç sorun yaşamadım. tek beni korkutan şey şarj aleti birleşik arap emirlerin ucu geldi çeviriyi ayrı yolladılar.

Evo bilişim sıkıntılı bende baya araştırdım memnuniyet çok azdı.

burakdu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese selamlar arkadaşlar, acil yardımınıza ihtiyacım var. Hong Kong dan kore versiyon s7 edge alacağım. Versiyon olarak G935S/K/L olduğunu belirtiyor satıcı. Burada herhangi bir uyumsuzluk yaşar mıyım acaba? teşekkürler..

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Güncellemeyi yükledim. Oyunlardan atma kalktı. Reset atmadı. Ram kullanımı düştü sistem daha stabil oldu fakat pili olumsuz etkiledi, oda tuzu biberi olsun. Ayrıca ışık sızması hakkında bir kaç telefona baktım hepsinde aynı şey var edge ekranın yansıması sanırım ama siyahtan daha fazla görünüyor

YAVUZ ÇELİK

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Güncellemeyi yükledim. Oyunlardan atma kalktı. Reset atmadı. Ram kullanımı düştü sistem daha stabil oldu fakat pili olumsuz etkiledi, oda tuzu biberi olsun. Ayrıca ışık sızması hakkında bir kaç telefona baktım hepsinde aynı şey var edge ekranın yansıması sanırım ama siyahtan daha fazla görünüyor

Senin telefon S7 mi S7 edge mi unuttum da eğer s7 edge ise pil performansı kötüyse bence bir göster derim ben

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Senin telefon S7 mi S7 edge mi unuttum da eğer s7 edge ise pil performansı kötüyse bence bir göster derim ben
Edge. dün 20 saat aldım bugün 16-17 saat. Telefonumun tek yazılım hatası var oda 'logging service durduruldu' yazısı geliyor arada ne olduğunu bilmiyorum. Ayrıca kafama takılan dün belirttiğim ışık sızması durumu oda herkeste var sanırım

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Ben ithalat aldım delta garantili s6 edge plus hiç sorun yaşamadım. tek beni korkutan şey şarj aleti birleşik arap emirlerin ucu geldi çeviriyi ayrı yolladılar.

Evo bilişim sıkıntılı bende baya araştırdım memnuniyet çok azdı.
Sen gold modelini mi aldın ve bi de hangi firmaydı??

kemalcakmak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben ankarada yaşıyorum yeni aldım s7edge vodafone kullanıyorum. 4.g de şebeke sorunu yaşıyorum mobil internetim açık olmasına rağmen kendi kendine kapanıyor ayarlardan bağlantı seçeneğini 2g ve 3g olarak değiştirdim sorun yok şuan ama 4.5 g yi aktif ettiğimde yine mobil internetim kopuyor ve kendi kendine gelmiyor ayarlardan bağlantı seçeneği işlemini yaptıktan sonra geliyor ancak. bu sorunu yaşayan varmı başka?

kemalcakmak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
full body ekran filmleri var kardeşim ben yaptırdım tavsiye ederim . kılıf sevmediğim için filmle kullanıyorum ben best suit diye bi marka n11 de gittigidiyorda falan 30 tlye bulailirsin kaliteli ürün ön ve arka olarak çektirirsin anlayan birine

kemalcakmak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar merhaba sıķı bir samsung kullanicisiyim tum galaxy serisini kullandim edge e gecmek istiyorum ama birsey duydum 1.si kenarlari kavisli oldugu icin ekran filmi takilmiyormus 2. Cok fazla edgeden sikayet gelmis durup dururken egilimli olan yerdeki camlar kendiliginden catliyor ya da kiriliormus telefon isindigi zaman ekran cami genlesio ama yan taraflar tepkisiz kalio ve soguk sicak oldugu zmn catlama yapiomus boyle bi durumla karsilasan var mi o kdr da kasasini begeniordum bunu duyunca soru isareti olustu bende s7 ye devam bir de kenarlari cok hassas diolar arka cepte tasimayi dusunmeyin diolar kullanan varsa yorum yapabilir mi tesekkurler

Yeni
full body ekran filmleri var kardeşim ben yaptırdım tavsiye ederim . kılıf sevmediğim için filmle kullanıyorum ben best suit diye bi marka n11 de gittigidiyorda falan 30 tlye bulailirsin kaliteli ürün ön ve arka olarak çektirirsin anlayan birine. ayrıca ekran kavisli olduğu için cam lar bu kavis sayesinde diğer camlara göre daha da güçlü ve dayanıklı oluyo. yanlılş duymuşsun kardeşim merak etme iki tarafıda kavisli o yüzden çok sağlam zayen tel de çok ısınmıyor.

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
ben ankarada yaşıyorum yeni aldım s7edge vodafone kullanıyorum. 4.g de şebeke sorunu yaşıyorum mobil internetim açık olmasına rağmen kendi kendine kapanıyor ayarlardan bağlantı seçeneğini 2g ve 3g olarak değiştirdim sorun yok şuan ama 4.5 g yi aktif ettiğimde yine mobil internetim kopuyor ve kendi kendine gelmiyor ayarlardan bağlantı seçeneği işlemini yaptıktan sonra geliyor ancak. bu sorunu yaşayan varmı başka?
Şuan için 4g sıkıntım yok turkcell. Seninkini bilemiyorum

Cuma öztaç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Evet kardeş bugün bende yaşadım bu sorunu Vodafone yi aradım yok şebekeyi güncellediler ama düzelmedi dedim hart reset atayım attım ayarları kurdum yine olmadı tekrar aradım Vodafone yi oradaki bayan ×3636# tuşla arama yap dedi yaptım gelen ayarları yaptım hat güncellemesi yaptım tekrar geldi 4.5 g

gurhan35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar bu gün S7 Edge aldım bi sorunla karşılaştım WhatsApp'tan gelen bildirimler neden Always On Displayde gözükmüyor telefon kapalıyken ?