Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
bence doğru yapmışsın artı bişey yapmana gerek yok kardeş samsungun kendi virüs proğramı knox u etkinleştir yeterli. birde ayarlardan uygulama yöneticisine gözat ön yüklü gelipte işine yaramayacak uygulamaları kaldırman telefonu rahatlatacaktır.
Bence knox bile gereksiz. Ben merak edip kurdum sonra kaldırdım

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
Uygulama menüsünü kaldırıp tüm uygulamaların miui gibi ana ekranda görünmesini isterseniz ayarlar>gelişmiş özellikler>galaxy labs yolunu izleyip tüm uygulamaları ana ekranda göster i seçerek yapabilirsiniz.

Hande35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cok tesekkur ederim biraz tedirgin kullaniyordum acikcasi rahatladim sagolun arkadaslar
Birde kapali ekrandaki saat degilde ana ekrandaki saat biraz daha buyumuyormu acaba? Ugrastim ama bulamadim ben

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Cok tesekkur ederim biraz tedirgin kullaniyordum acikcasi rahatladim sagolun arkadaslar
Birde kapali ekrandaki saat degilde ana ekrandaki saat biraz daha buyumuyormu acaba? Ugrastim ama bulamadim ben
Widget ekle ve onu büyüt. Basılı kal biraz sonra çek istediğin tarafa. Ayrıca uygulama düzeninde ben 5×5 yaptım daha çok seviyorum böyle olmasını

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
Hepsiburada daki yorumu gördüm muhtemelen arkadaş özelliği nasıl açacağını bulamamıştır.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
9e368d866868796ad3c087e0d90d92ab.jpg

Pil durumları nasıl benimki böyle gayette memnunum
Gayet iyi sonuç almışsın.

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48
s7 olan arkdaşlar ekran konusunda memnun musunuz ? Yani daha büyük olsaydı diyor musunuz

Fatih175

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung galaxy s7 kullanan arkadaşlarım yardımcı olurlarsa sevinirim.
Telefonda bariz derecede ısınma olduğu söyleniyor bu konu hakkında deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Kamera 12 megapixel olduğu için 4/3 fotoğraflar çekme imkanı sunuyor muş. bu günlük hayatta sorun yaratıyor mu ?
Pil süresi hakkında deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Telefonda bariz derecede ısınma olduğu söyleniyor bu konu hakkında deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Kamera 12 megapixel olduğu için 4/3 fotoğraflar çekme imkanı sunuyor muş. bu günlük hayatta sorun yaratıyor mu ?
Oyunlarda ısınma olmadı bende. Onun dışında veri indirirken bazen ısınma hissediyorsunuz

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Telefonda öyle aman aman bir ısınma olmuyor. Kamera 4:3 çekiyor o da fotoğraf yakınlaştırırsan bozulmalar oluyor. onun dışında normal fotoğrafta netlik mükemmel kamerada sıkıntı yaşamazsın.

Xdiag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Dostum ilk olarak ısınmıa sanırım 1 kere oldu oldugunuda hava cok sıcaktı (Muğla/fethiye da yaşıyorum) ki oda cok ama cok az bir ısınma kamera hic sıkıntı yaratmıyor pil de hic sıkıntı yok bana rahat rahat 1 günü cıkartıyor kesinlikle al

aeskcrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon yeniden başlatığımda logging service durduruldu hatası alıyorum sebebi ve çözüm önerisi olan var mı ?

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
Cihaz bazen yapılan işlemlere çalıştırılan uygulamalara bağlı olarak az miktarda ısınabiliriyor. Fakat bu ısınma sonucu cihaz performansı düşmüyor yada pil daha çabuk bitmiyor. Kamera ise evet 12mp yapınca 4.3 oranında çekiyor. 16.9 yapmak isterseniz 9mp ye düşüyor. Fakat bu da bir dezavantaj oluşturmuyor 9mp çektiğim bir resimle 12mp çektiğim resim arasında zerre kadar kalite farkı yok. O yüzden mp yi 9 a düşürdüm ve fotoğrafları bu formatta çekiyorum.

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
uploadfromtaptalk1463252695107.png

Bütün gün dışarıdaydım ve bana sunduğu. Arkada çok mu şey çalışıyor diyecem ama ram tüketimi de iyi anlamadım

kemalcakmak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
öyle bişey olma ihtimali yok kardeşim. telefon teknosada samsungta vs aynı telefon sadece garanti şirketi farklı için rahat olsun.

kemalcakmak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
öyle bişey olma ihtimali yok kardeşim. telefon teknosada samsungta vs aynı telefon sadece garanti şirketi farklı için rahat olsun.

Fatih175

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g5 ve Samsung galaxy s7 arasında gidip geliyorum Şuanda internet fiyatları aşağı yukarı aynı Birisi 820 li birisi 8890 lı karar veremedim gitti Oldukça kararsız biriyim

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
Lg g5 ve Samsung galaxy s7 arasında gidip geliyorum Şuanda internet fiyatları aşağı yukarı aynı Birisi 820 li birisi 8890 lı karar veremedim gitti Oldukça kararsız biriyim
Exynos Intel gibi genel kullanımda iyi
Snapdragon AMD gibi oyunda iyi
Tabi bu Exynos oyunda kötü anlamına gelmiyor.

Fatih175

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki bir sorum daha olacak Ekran çok parmak izi tutuyormuş ve Home butonunda çizik deforme oluyormuş Ve son olarak bu note 5 deki gibi telefonun elden sabun gibi kayma olayı hala varmı ?

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
Peki bir sorum daha olacak Ekran çok parmak izi tutuyormuş ve Home butonunda çizik deforme oluyormuş Ve son olarak bu note 5 deki gibi telefonun elden sabun gibi kayma olayı hala varmı ?
Telefon önlü arkalı bayağı parmak izi tutuyor. Sabun gibi kayma olayıda var hiç düşürmedim ama. Home tuşu ilk günkü gibi sıkıntı yok. Ekranada koruyucu birşey yapıştırmadım tek bir kılcal çizik yok. Telefonu cebime koyduğum zaman yanında başka birşey olmuyor tabi.