Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

Cuma öztaç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Selamlar ilk önce şunları göz önünde bulundurmak lazım telefonu sürekli elinizden düşürmüyorsanız bu gayet normal zaten.
1-)Sizin film dediğiniz zaten oyun gibi bir şarj hatta daha fazla şarj tüketebilir.Ki zaten bir film dediğiniz 2 saatten fazla nerdeyse hocam.
2-)Dinlediğiniz müzikleri youtube gibi vide oynatıcılı internete bağlı yerlerden dinliyorsunuz yine şarjı fazla tüketecektir.
3-)Sosyal medyada takıldığınızda normal bir takılma mı yoksa aşırı mı sosyal medyada video izlemekte şarjınızı aşırı tüketebilir
4-)Eğer bu dediklerinizi çok sık yapıyorsanız normal ama yok arada yapıyorsanız şansınıza batarya problemi çıkabilir direk garantiye gönderin.
5-)Tavsiyem olarak film izlemeyi bırakın ve bizlere pil performansının fotoğraflarını atın elimizden geldiği kadar buradaki her arkadaş yardımcı olacaktır.
İyi forumlar.

Cuma öztaç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Tşk ederim ama film de sürekli degil işim gereği sürekli oturuyorum dediniz gibi telefon elimden düşmüyor hani diyeceğim şu ki 2 gün pil ömrü demişlerdi hani bir günü çıkarsa yeter

Cuma öztaç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Tşk ederim ama film de sürekli degil işim gereği sürekli oturuyorum dediniz gibi telefon elimden düşmüyor hani diyeceğim şu ki 2 gün pil ömrü demişlerdi hani bir günü çıkarsa yeter
Screenshot_20160421-120950.png

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
Bulunduğunuz yerde şebeke azmı çekiyor. Şebekenin az çekmesi hatta gelip gitmesi şarjı olumsuz etkileyebilir.

Xdiag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkdaşlar s7 iye güncelleme gelmiş sanırım bir bakın sizdeki son sürüm nedir ?
pzQ4Gr.png

Xdiag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşalr s7 kullanan varmı varsa aldğından beri yeni olarak ne gelmiş güncelleme oalrak

YAVUZ ÇELİK

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Tüm kullanıcı arkadaşlara sesleniyorum telefonunuzu bir süredir kullanıyorsunuz herhangi bir sorunla karşılaştınız mı.Kasma oyunlarda FPS lerde sıkıntı çıkıp aşırı lag oluyor mu sadece oyun değil tabiki. Mesaj durumlarında veya whatsapp gibi snapchat gibi uygulamalarda sıkıntı sorun çıkartıyor mu? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.İyi Forumlar

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Tüm kullanıcı arkadaşlara sesleniyorum telefonunuzu bir süredir kullanıyorsunuz herhangi bir sorunla karşılaştınız mı.Kasma oyunlarda FPS lerde sıkıntı çıkıp aşırı lag oluyor mu sadece oyun değil tabiki. Mesaj durumlarında veya whatsapp gibi snapchat gibi uygulamalarda sıkıntı sorun çıkartıyor mu? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.İyi Forumlar
İPhone kullanıyordum buna geçtim. Samsung geliştirmiş tamam güzel oyunlar mükemmel uygulama yapımcısı düzgün yaptığı sürece uygulamalar mükemmel açılıyor ve işliyor ama ilk şarja taktığımda reset attı kendine. Bu cihazin Yapmaması lazım aslında. Onun dışında gelen güncelleme ile ram tüketimi arttı sanırım. Mesela real racing oyun içi 2gb indirmesi var. Ben iPhone da açıp arkaya atardım indirirdi o ama burda indirmiyor. Tarayıcı deneyimi güzel kolaylık sağlıyor bazı yerlerde Android. Dediğim gibi uygulama içi 0 sıkıntı ama arayüz beklentimin altında kaldı. Onun dışında her şey mükemmel tasarım olsun kamera olsun yazı deneyimi olsun. Çok narin cihaz gibi duruyor sorunum o sadece

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
İPhone kullanıyordum buna geçtim. Samsung geliştirmiş tamam güzel oyunlar mükemmel uygulama yapımcısı düzgün yaptığı sürece uygulamalar mükemmel açılıyor ve işliyor ama ilk şarja taktığımda reset attı kendine. Bu cihazin Yapmaması lazım aslında. Onun dışında gelen güncelleme ile ram tüketimi arttı sanırım. Mesela real racing oyun içi 2gb indirmesi var. Ben iPhone da açıp arkaya atardım indirirdi o ama burda indirmiyor. Tarayıcı deneyimi güzel kolaylık sağlıyor bazı yerlerde Android. Dediğim gibi uygulama içi 0 sıkıntı ama arayüz beklentimin altında kaldı. Onun dışında her şey mükemmel tasarım olsun kamera olsun yazı deneyimi olsun. Çok narin cihaz gibi duruyor sorunum o sadece
Guncellemeyle duzeltirler onlari baslardi olur boyle seyler
Ben note 5 sarjda kullanip isidan kafayi yedirttigimi biliyorum:)) ama sarjda kullandığımdan
Senin ki guncelleme ile hal olur

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
S7 lag yapacak telefon mu :) yapma lutfen:)

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Guncellemeyle duzeltirler onlari baslardi olur boyle seyler
Ben note 5 sarjda kullanip isidan kafayi yedirttigimi biliyorum:)) ama sarjda kullandığımdan
Senin ki guncelleme ile hal olur
Genelde hızlı şarjı açmıyorum normal kullanıyorum ısınmıyor şarja. Şuan şarjda yazıyorum sicaklik normal

YAVUZ ÇELİK

Asistan
Reaksiyon puanı
20
S7 lag yapacak telefon mu :) yapma lutfen:)

3-4 haftadır kullananlar var s7 edge onlara soruyorum.Azıyla çoğuyla herkes telefonuna bişeyler yükledi bu telefonu nasıl etkiledi bide yani. Sen Note5 le mutlusun fakat arkadaşlar S7 edge ile mutlumu pişman mı onu öğrenmek istiyorum
Dipnot: Her telefon lag yapar Lag yapmıcak telefonu da daha kimse üretemedi sorun aşırı lag var mı?

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
ben cok memnunum.foto,video cekimleri başarılı.
ayrica hic kasma olmadi.tek sorun egimli tlfn kullanmaya daha alisamamak sanirim.mesaj,yorum yazarken avcumun ici sag alt kisma degiyor.ve yazarken yazarken emojileri cikariyor.ama ben bununlada mutluyum.
ama ara ara g5 i beklesemiydim acaba diyorum.lg 4ten gectim buna oyuzden sanirim.

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
3-4 haftadır kullananlar var s7 edge onlara soruyorum.Azıyla çoğuyla herkes telefonuna bişeyler yükledi bu telefonu nasıl etkiledi bide yani. Sen Note5 le mutlusun fakat arkadaşlar S7 edge ile mutlumu pişman mı onu öğrenmek istiyorum
Dipnot: Her telefon lag yapar Lag yapmıcak telefonu da daha kimse üretemedi sorun aşırı lag var mı?
Bugün konum açıkken 'Loging Service Durduruldu' hatası aldım bir kaç sefer üzerine düşmedim fazla. Onun dışında 1 kere simgeler geç geldi. Daha öncede dediğim gibi ufak arayüz sorunları var ama bu kadar pahalı olan cihazın bunları aşması lazımdı diye düşünüyorum. Telefona bugün meyve suyu döküldü güzelce bir yıkadım sorum yok. Bunların dışında ses performansı beni çok etkiledi bu kadar yüksek ve net ses beklemiyordum.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Insan bile lagli bir yaratimken :)
Telefonun kusursuz olmasini beklemek sacmalik zaten
Artik yeni cikan bir model artik cok lag yapmaz

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Bugün konum açıkken 'Loging Service Durduruldu' hatası aldım bir kaç sefer üzerine düşmedim fazla. Onun dışında 1 kere simgeler geç geldi. Daha öncede dediğim gibi ufak arayüz sorunları var ama bu kadar pahalı olan cihazın bunları aşması lazımdı diye düşünüyorum. Telefona bugün meyve suyu döküldü güzelce bir yıkadım sorum yok. Bunların dışında ses performansı beni çok etkiledi bu kadar yüksek ve net ses beklemiyordum.
Guncelleme cozer onlari telefonu guc tasarrufda ve sarjda kullaniyorsaniz lag ihtimali artik
Cunku ısı artiyor bunuda unutmayin:)
Guvenlik guncellemesi ile hallederler

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Pil kullanım verisi ve az önce ekranıma gelen yazı

Ekli dosyalar

• Screenshot_20160424-203339.png
    Screenshot_20160424-203339.png
    457.6 KB · Görüntüleme: 376
  • Screenshot_20160424-113437.jpg
    Screenshot_20160424-113437.jpg
    460.8 KB · Görüntüleme: 464

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Elimin yapısı mı bilmiyorum ama yazarken elim edge ekranına değiyor ama orayı algılanıyor çok seri yazıyorum

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43

Xdiag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar s7 de volte desteği varmı varsa nasıl kullanıcam kullanan varmı hat turkcell

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Screenshot_20160425-140354.png
Biraz önce s7 edge e güncelleme geldi. Bazı performans sorunlarım vardı bakalım üstesinden gelmişler mi.
Screenshot_20160425-140349.png

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Screenshot_20160425-135938.jpg
Screenshot_20160425-135938.jpg Screenshot_20160425-135938.jpg 2 GB 4g indirmesi yapıldı bir kaç oyun daha var ama yazmıyor