Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

YAVUZ ÇELİK

Asistan
Reaksiyon puanı
20

(PS63)

Asistan
Reaksiyon puanı
2
S7edge plus çıkacakmı bi bilgisi olan varmı?

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Bazı uygulamalar ramda yer olmasına rağmen uyutuluyor. 1 GB kadar boş yer oluyor ama bazen uygulamalar tekrar açılıyor. Küçük bir problemdi yani. Bunun dışında kamera ayarlarında ufak iyileştirmeler olmuş yazıldığı gibi farkı hissediyorsunuz. Edge ekranındaki dokunma sorunu hala duruyor ama ben çok yaşamıyorum sadece video izlerken 2 elle tutunca bazen değiyordurup o kadar. Biraz daha bakıp size daha detaylı bilgiler verebilirim. Yarın daha detaylı yazarım. Kapanma sorunu da büyük ihtimalle güncelleme yüzünden olmuştur. 1 kereye mahsustur sıkıntı olmaz bide bakabilir misiniz telefon ayarlarında otomatik reset etkin mi ?

Son düzenleme:

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Bazı uygulamalar ramda yer olmasına rağmen uyutuluyor. 1 GB kadar boş yer oluyor ama bazen uygulamalar tekrar açılıyor. Küçük bir problemdi yani. Bunun dışında kamera ayarlarında ufak iyileştirmeler olmuş yazıldığı gibi farkı hissediyorsunuz. Edge ekranındaki dokunma sorunu hala duruyor ama ben çok yaşamıyorum sadece video izlerken 2 elle tutunca bazen değiyordurup o kadar. Biraz daha bakıp size daha detaylı bilgiler verebilirim. Yarın daha detaylı yazarım. Kapanma sorunu da büyük ihtimalle güncelleme yüzünden olmuştur. 1 kereye mahsustur sıkıntı olmaz bide bakabilir misiniz telefon ayarlarında otomatik reset etkin mi ?
Kapalı görünüyor. Bende de dokunma sorunu olmuyor edge ekranına. Yorumunu bekleyeceğim

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Screenshot_20160425-210448.jpg
Dolu dolu 20 saat LTE açıktı ve 2 GB indirme yaptım onun dışında oyun, YouTube ve müzik vardı(YouTube az şarj yiyor bence) Bir reset ve real racing durduruldu hatası aldım onun dışında ara sıra parmak izinin geç okuyor gibime geldi. Animasyonlar veya çoklu duvar kağıdından dolayı sanırım. Bana bir kılıf lazım önerisi olan varsa alabilirim. Teşekkürler

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
S7edge plus çıkacakmı bi bilgisi olan varmı?
Plus modeli çıkmayacak düz olarak ekranı büyütüp kapattılar olayı. Ama note 6 nın edge modeli çıkabilir. Samsung tek bir model çıkaracak ya düz ekran yada edge ekranlı çıkacak. İstersen bi bekle note 6 yı tam canavar olacak masterpiece yapacak bu sene samsung

YAVUZ ÇELİK

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Hb'dan ürünü alırken satıcı farklı lakin garanti sağlayıcısı kim onu nasıl öğrenebiliriz?

Aynen bu soruyu bende soruyorum? örneğin hb da genesis adlı Evobt bir firma var ürün alan varmı.Firmanın sitesine girdim garanti ile ilgili pek bişe göremedim bilgilendiren biri olursa memnun olurum.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Aynen bu soruyu bende soruyorum? örneğin hb da genesis adlı Evobt bir firma var ürün alan varmı.Firmanın sitesine girdim garanti ile ilgili pek bişe göremedim bilgilendiren biri olursa memnun olurum.
Google'da Genesis diye arattım saçma sapan seyler çıktı :)

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
Genesis yazan Evo bilgi teknolojileri oluyor milleti çok mağdur etmiş bir firma tercih etmeyin.

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
hatta bence 200 lira fazla verip samsung garantili olanı alın ithalatçı garantili cihazlarda volte ve giga4.5 seçenekleri çıkmıyor.

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
Senin aldığın ithalatçı garantili telefonda s7 almıştın galiba 4.5 g desteği çıkmadı mı hocam
4.5g vardıda giga4.5 dedikleri olay yok. yani mobil veri ile wifi bağlantısının birleştirilip daha hızlı erişim elde edilmesi. gerçi ne kadar gerekli olduğu tartışılır.

Cuma öztaç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
3-4 haftadır kullananlar var s7 edge onlara soruyorum.Azıyla çoğuyla herkes telefonuna bişeyler yükledi bu telefonu nasıl etkiledi bide yani. Sen Note5 le mutlusun fakat arkadaşlar S7 edge ile mutlumu pişman mı onu öğrenmek istiyorum
Dipnot: Her telefon lag yapar Lag yapmıcak telefonu da daha kimse üretemedi sorun aşırı lag var mı?
Ben çok memnunum gerçekten olağan dışı

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
Güncellemeden sonra ufak sorunlar yaşayanlar varsa, verileri yedekleyip cihazı fabrika ayarlarına döndürsün. faydası olabilir.