HTC 10 Kullananlar Kulübü

patlakkat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Umarım ithalatçı garantili vermemişsindir. Çünkü 200tl ye türkiye garantili almak gerçekten önemli. Olur da bir sorun çıkarsa yardımcı olurlar. Bu arada hayırlı olsun güle güle kullan.
Resmi distribütör garantili aldım hepsiburadada zaten tek var oda bu

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
Tam hafıza kartıyla ilgili yazacaktım hafıza kartı konuşuluıyormuş. 130 liraya SanDisk Ultra almıştım şu 80 MB/s olanlardan. 128 GB tabi. Bir haftadır sinirden telefonu kaldırıp duvara vurmak üzereydim. Hafıza kartı durduk yere bağlantıyı kesiyordu. Telefon ne karttaki uygulamaları ne de medya dosyalarını görüyordu. Kart dahili hafıza olarak biçimlendirildiği için de sanırım ScreenShot almama bile izin vermiyordu telefon. Araştırdım, çözümü buldum şu anda çözmekle meşgulüm.

Hafıza kartı alınca, biçimlendirme yapmadan takmayın, 2-3 farklı programla biçimlendirirseniz daha sağlıklı bile olacağını yazmışlar xda'da. En kötü ihtimalle Windows üzerinden biçimlendirin yoksa 3 ay içinde benim yaşadığım sorunu yaşamanız muhtemel. :)

Edit: Bence 95 MB/s olanına hiç gerek yok o paraya 128 alırsınız 80 MB/s ama tercih sizin. :)
şey sorcam samsung alsam uyumlu olur mu 64 gb 80 mbs veya 60mbs birde biçimlendirme ne oluyor nasıl yapılır?

patlakkat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ya htc 10 da kameraya girdiğimde bazen uyarı geliyo otomatik lazer odaklama engellendi fln diyo o ne oluyor ve nasıl düzeltilir bilen var mı?

patlakkat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Tamam o lazer fln şeyi kamera kirlendiği içinmiş sildim geçti , bu arada htc 10 un pili az gidiyo diyodunuz bence hiçde öyle değil güncelleme fln yaptım oyun oynadım baya kurcaladım böyle oldu yani bence baya iyi
Screenshot_20160824-164301.png

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
Hızlı sarj aleti yerine 2 2.5 Amperlik bir sarj aleti almam mantıklı olur mu uzun kullanımda batarya ömrü için? Eğer öyleyse bir tane önerir misiniz?

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Hızlı sarj aleti yerine 2 2.5 Amperlik bir sarj aleti almam mantıklı olur mu uzun kullanımda batarya ömrü için? Eğer öyleyse bir tane önerir misiniz?
Dostum batarya omru istiyorsan lgg5 şarj aleti oneririm . Ben kullaniyoeum hiLi sarji da calisiyor.

patlakkat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yukarıda kulaklık işaretinin yaninda n gibi bişey var o ney acaba dünden beri çözemeye çalışıyorum
Screenshot_20160825-090357.png

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sakın orjinal aleti harici birşey kullanmayın hızlı şarjı kapatma varsa kapatıp kullanın sadece

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
HTC mağdur etti... Şarj aletim bozulmuştu KVK geldim telefonun şarj aleti bozuldu başka şarj aleti ile şarj oluyor dedim telefonla sarj aletini birlikte vermeniz gerekiyor dedi telefon da sorun yok dedim maalesef öyle alamıyoruz 10 iş günü içerisinde veririz dedi bunun üzerine teleservice gittim orasi şarj aletini alırız telefon gerek yok dedi tamam dedik bu seferde telefon yeni diye sisteme girilmemiş garantiye alamıyoruz dedi ve telefonu aldığıma pişman etti..

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
HTC mağdur etti... Şarj aletim bozulmuştu KVK geldim telefonun şarj aleti bozuldu başka şarj aleti ile şarj oluyor dedim telefonla sarj aletini birlikte vermeniz gerekiyor dedi telefon da sorun yok dedim maalesef öyle alamıyoruz 10 iş günü içerisinde veririz dedi bunun üzerine teleservice gittim orasi şarj aletini alırız telefon gerek yok dedi tamam dedik bu seferde telefon yeni diye sisteme girilmemiş garantiye alamıyoruz dedi ve telefonu aldığıma pişman etti..

patlakkat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Htc 10 un şarj aleti mi bozuldu ?