newman42
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
QuickpicGaleri için ne kullanıyorsunuz ?
QuickpicGaleri için ne kullanıyorsunuz ?
Resmi distribütör garantili aldım hepsiburadada zaten tek var oda buUmarım ithalatçı garantili vermemişsindir. Çünkü 200tl ye türkiye garantili almak gerçekten önemli. Olur da bir sorun çıkarsa yardımcı olurlar. Bu arada hayırlı olsun güle güle kullan.
uyumlu yani telefona nerden ne kadara aldın?Ben samsung evo + aldım 64 gb . Çok memnunun aldığım gibi formatsız taktım . Canavar gibi çalışıyor . 80 mb yetiyor.
ürüne baktım yalnız bu seyehat sarj diyor kardeşim normali yok mudur? ne farkı varEve gidince yazayım.
şey sorcam samsung alsam uyumlu olur mu 64 gb 80 mbs veya 60mbs birde biçimlendirme ne oluyor nasıl yapılır?Tam hafıza kartıyla ilgili yazacaktım hafıza kartı konuşuluıyormuş. 130 liraya SanDisk Ultra almıştım şu 80 MB/s olanlardan. 128 GB tabi. Bir haftadır sinirden telefonu kaldırıp duvara vurmak üzereydim. Hafıza kartı durduk yere bağlantıyı kesiyordu. Telefon ne karttaki uygulamaları ne de medya dosyalarını görüyordu. Kart dahili hafıza olarak biçimlendirildiği için de sanırım ScreenShot almama bile izin vermiyordu telefon. Araştırdım, çözümü buldum şu anda çözmekle meşgulüm.
Hafıza kartı alınca, biçimlendirme yapmadan takmayın, 2-3 farklı programla biçimlendirirseniz daha sağlıklı bile olacağını yazmışlar xda'da. En kötü ihtimalle Windows üzerinden biçimlendirin yoksa 3 ay içinde benim yaşadığım sorunu yaşamanız muhtemel.
Edit: Bence 95 MB/s olanına hiç gerek yok o paraya 128 alırsınız 80 MB/s ama tercih sizin.![]()
Ben evo plus aldım biçimlendirmeyi telefondan birkere yaptım. Gayet guzel calisiyor.şey sorcam samsung alsam uyumlu olur mu 64 gb 80 mbs veya 60mbs birde biçimlendirme ne oluyor nasıl yapılır?
biçimlendirme nasıl oluyor ne kadara aldın?Ben evo plus aldım biçimlendirmeyi telefondan birkere yaptım. Gayet guzel calisiyor.
Şaka mısın sen cihaz 1kez şarja takılmışTamam o lazer fln şeyi kamera kirlendiği içinmiş sildim geçti , bu arada htc 10 un pili az gidiyo diyodunuz bence hiçde öyle değil güncelleme fln yaptım oyun oynadım baya kurcaladım böyle oldu yani bence baya iyiEkli dosyayı görüntüle 9322
En fazla 1 dk fln taktımŞaka mısın sen cihaz 1kez şarja takılmış
Yalan söylüyorsun toplamda %20 lik artış varEn fazla 1 dk fln taktım
Hayır ,ister inan ister inanma en fazla 3-4 dk takmışımdır 3-4 dakikadada %20 sarj oluosa bilmem.Yalan söylüyorsun toplamda %20 lik artış var
Dostum batarya omru istiyorsan lgg5 şarj aleti oneririm . Ben kullaniyoeum hiLi sarji da calisiyor.Hızlı sarj aleti yerine 2 2.5 Amperlik bir sarj aleti almam mantıklı olur mu uzun kullanımda batarya ömrü için? Eğer öyleyse bir tane önerir misiniz?
NFCYukarıda kulaklık işaretinin yaninda n gibi bişey var o ney acaba dünden beri çözemeye çalışıyorumEkli dosyayı görüntüle 9352
g5 aleti 1.8 amper ? :SDostum batarya omru istiyorsan lgg5 şarj aleti oneririm . Ben kullaniyoeum hiLi sarji da calisiyor.
Dene gör ozmng5 aleti 1.8 amper ? :S
Htc 10 un şarj aleti mi bozuldu ?HTC mağdur etti... Şarj aletim bozulmuştu KVK geldim telefonun şarj aleti bozuldu başka şarj aleti ile şarj oluyor dedim telefonla sarj aletini birlikte vermeniz gerekiyor dedi telefon da sorun yok dedim maalesef öyle alamıyoruz 10 iş günü içerisinde veririz dedi bunun üzerine teleservice gittim orasi şarj aletini alırız telefon gerek yok dedi tamam dedik bu seferde telefon yeni diye sisteme girilmemiş garantiye alamıyoruz dedi ve telefonu aldığıma pişman etti..
evetHtc 10 un şarj aleti mi bozuldu ?
Vav benimkinde hiç bi sorun yok
ben şanssızım demek kiVav benimkinde hiç bi sorun yok
Htc 10 la ilgili çok şanssız var almadan önce bi korkmuştum ama en ufak soeun yok bende neysekiben şanssızım demek ki![]()
valla bende de wifi sorunu ki bu genel bir de sarj sorunu çıktı onun dışında iyiHtc 10 la ilgili çok şanssız var almadan önce bi korkmuştum ama en ufak soeun yok bende neyseki![]()