HTC 10 Kullananlar Kulübü

Fëanor_Enes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Yarın alıyorum inş cihaz sorunlu çıkmaz :D Bu arada htc'nin eski şarj aletlerinibde amper değerleri oldukça iyi geçiştirmelik olarak onlarlada idare edebilirdin aslında

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
Telefonun arka kamerası flash ile bile yeteri kadar ışık alamıyor bunu nasıl düzeltirim, güncelleme mi beklemek lazım yoksa bir uygulama ile düzelir mi?

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
İlk kez Htc kullandığım için biraz üzgünüm.. Birkaç kez düşürdüm ve alttan metal renk görünmeye başladı. Ayrıca birkaç tane de çok küçük ezik var. Eskiden kullandığım M8’i kaç kez, nerelere düşürdüm hiçbir şey olmadı. 10’da bu sorunlarla karşılaşmak beni bayağı hayal kırıklığına uğrattı...

patlakkat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
İlk kez Htc kullandığım için biraz üzgünüm.. Birkaç kez düşürdüm ve alttan metal renk görünmeye başladı. Ayrıca birkaç tane de çok küçük ezik var. Eskiden kullandığım M8’i kaç kez, nerelere düşürdüm hiçbir şey olmadı. 10’da bu sorunlarla karşılaşmak beni bayağı hayal kırıklığına uğrattı...
Ben de 1-2 kere düşürdüm ama benimkine bişey olmadı

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Siyah da çok güzel görünüyordu o yüzden almıştım ama o güzellikten eser kalmadı pek :/

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Ön taraf beyaz olunca eaki.model dandik samsunglar gibi gözüküyor

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Telefonlara siyahı çok yakıştırıyorum ben. İlk kez siyah kullanayım dedim o da soyuldu biraz :(

patlakkat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hepsiburadada bi ice wiew kılıf gördüm 70 küsür liraydı almayı düşünüyorum ama nası olur bilmiyorum çünkü normal fiyati 500 lira flndı , alıyım mı sizce bi baksanız dediğim ürüne ?

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Hepsiburadada bi ice wiew kılıf gördüm 70 küsür liraydı almayı düşünüyorum ama nası olur bilmiyorum çünkü normal fiyati 500 lira flndı , alıyım mı sizce bi baksanız dediğim ürüne ?

Ben de görmüştüm bunu ama dış görünüşü pek güzel gelmedi...