patlakkat
Öğrenci
Bende hiç bi sorun yok vallaha tek sorunu ağır oyunlar oynayınca ısınıyo o da kılıf takınca pek sorun olmuyovalla bende de wifi sorunu ki bu genel bir de sarj sorunu çıktı onun dışında iyi
Bende hiç bi sorun yok vallaha tek sorunu ağır oyunlar oynayınca ısınıyo o da kılıf takınca pek sorun olmuyovalla bende de wifi sorunu ki bu genel bir de sarj sorunu çıktı onun dışında iyi
evet kılıfla hissedilmiyor benı sarj aleti magdur etti garantiye de veremedim...Bende hiç bi sorun yok vallaha tek sorunu ağır oyunlar oynayınca ısınıyo o da kılıf takınca pek sorun olmuyo
Hayırlı olsun inşallah sorunu olmaz. Nereden kaç liraya aldın ?Yarın alıyorum inş cihaz sorunlu çıkmazBu arada htc'nin eski şarj aletlerinibde amper değerleri oldukça iyi geçiştirmelik olarak onlarlada idare edebilirdin aslında
Hayırlı olsun inşallah sorunu olmaz. Nereden kaç liraya aldın ?Yarın alıyorum inş cihaz sorunlu çıkmazBu arada htc'nin eski şarj aletlerinibde amper değerleri oldukça iyi geçiştirmelik olarak onlarlada idare edebilirdin aslında
m8 sarj aleti turkcell t60 sarj aletinden daha yavaş sarj ediyorHayırlı olsun inşallah sorunu olmaz. Nereden kaç liraya aldın ?
Bence ışığı iyiTelefonun arka kamerası flash ile bile yeteri kadar ışık alamıyor bunu nasıl düzeltirim, güncelleme mi beklemek lazım yoksa bir uygulama ile düzelir mi?
Ben de 1-2 kere düşürdüm ama benimkine bişey olmadıİlk kez Htc kullandığım için biraz üzgünüm.. Birkaç kez düşürdüm ve alttan metal renk görünmeye başladı. Ayrıca birkaç tane de çok küçük ezik var. Eskiden kullandığım M8’i kaç kez, nerelere düşürdüm hiçbir şey olmadı. 10’da bu sorunlarla karşılaşmak beni bayağı hayal kırıklığına uğrattı...
Evet okunuştum başka kişilerdende onun için gümüş modelini aldım benSiyah olan model kolay soyuluyor .
Bence arka tarafta gümüş daha güzelSoyulsada siyah çok cool![]()
Bence güzel önü de , arka tarafta zaten htc tasarımı en iyi olan tlfonÖn taraf beyaz olunca eaki.model dandik samsunglar gibi gözüküyor
Kılıf takarsın belli olmaz yaTelefonlara siyahı çok yakıştırıyorum ben. İlk kez siyah kullanayım dedim o da soyuldu biraz![]()
Telefonları kılıfla kullanmayı pek sevmiyorum ama mecbur aldım..Kılıf takarsın belli olmaz ya
Kılıfsız daha güzel tabi ama kılıf takmazsan telefon gümbürtüye giderTelefonları kılıfla kullanmayı pek sevmiyorum ama mecbur aldım..
Gitti bileKılıfsız daha güzel tabi ama kılıf takmazsan telefon gümbürtüye gider![]()
Hepsiburadada bi ice wiew kılıf gördüm 70 küsür liraydı almayı düşünüyorum ama nası olur bilmiyorum çünkü normal fiyati 500 lira flndı , alıyım mı sizce bi baksanız dediğim ürüne ?
Benim merak ettiğim acaba orjinal mi yoksa eften püften bişey mi yani sonuçta gerçek fiyatı 500 flnBen de görmüştüm bunu ama dış görünüşü pek güzel gelmedi...
Orjinal olduğunu düşünmüyorum. 500 liralık şeyi 80 liraya satmak bayağı absürd çünkü.Benim merak ettiğim acaba orjinal mi yoksa eften püften bişey mi yani sonuçta gerçek fiyatı 500 fln