newman42
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
Şu anda o kılıfı kullanıyorum orginal değil
İce wiew özelliği var ama demi yani ekranı açmadan kılıftan bişiler yapabiliosun. Ve 80 lira eder mi tavsiye edermisin almamı ? Ekranı tam kaplamıyo mu yani bide telefon içindeyken çeksende atsan ?![]()
![]()
kılıf ile ekran arasında boşluk kalıyor kullanımı rahat değil ama iş görür![]()
Veyahut spigenin kılıfları var yine 70-80 liraya acaba ondan mı alsam ama o kdr para veripte şeffafı sararırsa kötü okur diye şeyapıyorum
Ya internette videosunu görmüştüm akıllı kılıf gibi bişeydi ondanO iğrenç naylon a 80 lira mı vereceksin yani ?
Nerden hangisinden aldın link atsan olur mu gidipte fazla para vermeym sonraBen Spigen aldım. Daha mantıklı bir seçim olur sanki..
Kendi sitesinden aldım. Zaten internette ararsan bulabilirsin. Hangisiydi şu an bilemiyorum. Bayramdan önce almıştım. Şu an kargoda bekliyor. Pazartesi ya da salı elimde olacak.Nerden hangisinden aldın link atsan olur mu gidipte fazla para vermeym sonra
50-60 a görmüştüm kendi sitesinden siyah olanlardan onlardan demi?Kendi sitesinden aldım. Zaten internette ararsan bulabilirsin. Hangisiydi şu an bilemiyorum. Bayramdan önce almıştım. Şu an kargoda bekliyor. Pazartesi ya da salı elimde olacak.
Evet ice view var ama dediğim gibi ekran ile kılıf arasındaki boşluk yüzünden bazen zorluk çekiyorum 80 lira etmez ama orginal kılıfa da 400 TL verilmezİce wiew özelliği var ama demi yani ekranı açmadan kılıftan bişiler yapabiliosun. Ve 80 lira eder mi tavsiye edermisin almamı ? Ekranı tam kaplamıyo mu yani bide telefon içindeyken çeksende atsan ?
Nerden hangisinden aldın link atsan olur mu gidipte fazla para vermeym sonra
Yalnız spigen çok kalın duruyor fotoda mı öyle çıkmış gerçektede mi öyle![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
spigen kılıf daha şık duruyor![]()
Hiç bulanmasin 6s al kurtulArkadaşlar bende telefonu almayı düşünüyorum şuan desire 820 var ancak 6s ve bunun arasında kaldim kafam çok karisik iyice bulandiriyorlar
6s in bataryası çok düşük değilmi ya 1700 mü neydiArkadaşlar bende telefonu almayı düşünüyorum şuan desire 820 var ancak 6s ve bunun arasında kaldim kafam çok karisik iyice bulandiriyorlar
Oyun oynamadığım zaman benimki 2-3 gün arası gidiyoŞarj aynı gidiyor emin ol ikisini de hergün şarj a takacaksin sonuçta
İos seviyosan onu al android seviosan bunu al ikiside uzun süre giderBenim için sarjin yani sira telefonun uzun süre gitmesi arkadaşlar HTC sağlam ve ses yönünden ortada ancak iPhone bi adi var adi yetiyor yani herşeye
İos seviyosan onu al android seviosan bunu al ikiside uzun süre gider
Uzun süre güncelleme alayım dersen 6sİos seviyosan onu al android seviosan bunu al ikiside uzun süre gider
Sen htc 10 u hiç beğenmedin heraldeUzun süre güncelleme alayım dersen 6s
HTC 10 alArkadaşlar bende telefonu almayı düşünüyorum şuan desire 820 var ancak 6s ve bunun arasında kaldim kafam çok karisik iyice bulandiriyorlar