HTC 10 Kullananlar Kulübü

hasan231

Asistan
Reaksiyon puanı
2
son güncelleme ile video çekerken ki odaklama sorunu kısmen çözülmüş. Çok hızlı şekilde kamera odaklanıyor ama az bişey ışık hüzmesi olsun gene elinizle odaklamanız lazım ve odaklama yaptıktan sonra hep elinizle odaklama yapmanızı istiyor. Umarım çözerler ama gözümde büyüttüğüm bir sorun değil.

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
Ben bu siteden sipariş verdim . Kapıda odeme ile . Ama sipariş gelmedi ustune 2 tane mail attim geri donmediler. Arkadaşlar malesef htc türkiye tarafından kazıklandık . Ürün geliyor ama şarj aleti yok piyasada . Çok sinirlendim bu duruma . Bu konuda hukuki bir hakkımız olmalı bence .
gecmis olsun kardeşim bende aradım açmadılar

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
note 7 sarj aleti alsam ne olur htc 10 için

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
cok gec gelir yav
Kaç gündür tüm konulara yazı yapacağınıza siparişi verseydiniz gelmiş olurdu çoktan. 10 dolar üstü ürünler daha hızlı geliyor 15-20 gün civarı. Gerçi yine sertifikalı ürünler Türkiye de mevcut ama 80 liradan aşa alamazsın

gkhns89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Son gelen 1.90.401.5 sürümünden sonra Wifi bağlantısı sağlayamıyorum aynı sorunu yaşayan var mı acaba? Telefonu yeniden başlattım hatta modemi baştan kurdum 2 ayrı modeme de bağlanamıyorum.

Sorunum 2 ayrı modemden kaynaklıymış şans işte ;) HTC sorunsuz olduğunu kanıtladı modemlerin elektriğini kesip tekrar denedim telefon bağlantı kurdu Wifi sıkıntım yok.

Son düzenleme:

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
Son gelen 1.90.401.5 sürümünden sonra Wifi bağlantısı sağlayamıyorum aynı sorunu yaşayan var mı acaba? Telefonu yeniden başlattım hatta modemi baştan kurdum 2 ayrı modeme de bağlanamıyorum.

Sorunum 2 ayrı modemden kaynaklıymış şans işte ;) HTC sorunsuz olduğunu kanıtladı modemlerin elektriğini kesip tekrar denedim telefon bağlantı kurdu Wifi sıkıntım yok.
wifi çekiyor bende

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
Kaç gündür tüm konulara yazı yapacağınıza siparişi verseydiniz gelmiş olurdu çoktan. 10 dolar üstü ürünler daha hızlı geliyor 15-20 gün civarı. Gerçi yine sertifikalı ürünler Türkiye de mevcut ama 80 liradan aşa alamazsın
parası çok önemli değil 70 80 çıkabilirim de güvenmek lazım bir tane önerir misin?

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Tam hafıza kartıyla ilgili yazacaktım hafıza kartı konuşuluıyormuş. 130 liraya SanDisk Ultra almıştım şu 80 MB/s olanlardan. 128 GB tabi. Bir haftadır sinirden telefonu kaldırıp duvara vurmak üzereydim. Hafıza kartı durduk yere bağlantıyı kesiyordu. Telefon ne karttaki uygulamaları ne de medya dosyalarını görüyordu. Kart dahili hafıza olarak biçimlendirildiği için de sanırım ScreenShot almama bile izin vermiyordu telefon. Araştırdım, çözümü buldum şu anda çözmekle meşgulüm.

Hafıza kartı alınca, biçimlendirme yapmadan takmayın, 2-3 farklı programla biçimlendirirseniz daha sağlıklı bile olacağını yazmışlar xda'da. En kötü ihtimalle Windows üzerinden biçimlendirin yoksa 3 ay içinde benim yaşadığım sorunu yaşamanız muhtemel. :)

Edit: Bence 95 MB/s olanına hiç gerek yok o paraya 128 alırsınız 80 MB/s ama tercih sizin. :)

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Ben samsung evo + aldım 64 gb . Çok memnunun aldığım gibi formatsız taktım . Canavar gibi çalışıyor . 80 mb yetiyor.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Bende telefon arayışındayım m8 var bende samsungla kıyaslamaları inceledim genel anlamda kamera hız olarak iyi fakat şarj konusunda samsung daha ileride

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben samsung evo + aldım 64 gb . Çok memnunun aldığım gibi formatsız taktım . Canavar gibi çalışıyor . 80 mb yetiyor.

İlk 3 ay benim de canavar gibi çalıştı. :) Dün gece 20 GB dosyayı kopyalamam kartın sürekli hata vermesi yüzünden 1 saatten uzun sürdü. Şimdi sorun çözülmüş gibi gözüküyor.

krdnzburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Dün aldım telefonu. Bugun geri vermeye gittim yarın birebir değişim için gidicem. Telefondaki sorun video cekimlerinde donma ve kasmalar olması .sizde de var mı acaba. 2 nci üründe de ayni sorun olursa iade almaya calisicam ancak nasil olucak tam bilmiyorum oldu site dusunerek yardimci olarak biseyler yapabilirsin diye anlatirsaniz sevinirim.tabii bisey olmazsa kullanicam yoksa cok sevdim cihazi bi kamera sorun oda bence onemli.mediamarkt tan aldım

patlakkat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Eveet hepsiburadadan 2799 liraya sipariş verdiğim htc 10 ile bende htc 10 kullananlar kulubünden oldum :) telefon yarın falan gelicek :) yılın en gelişmiş telefonu seçildi ufak tefek sorunlar olcaktır tabi ama süper ve stabil bi telefon olduğunu düşünüyorum. Telefonla ilgili sormak veya test etmek istediğiniz bişi varsa seve seve :)

clonpear

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Eveet hepsiburadadan 2799 liraya sipariş verdiğim htc 10 ile bende htc 10 kullananlar kulubünden oldum :) telefon yarın falan gelicek :) yılın en gelmişmiş telefonu seçildi ufak tefek sorunlar olcaktır tabi ama süper ve stabil bi telefon olduğunu düşünüyorum. Telefonla ilgili sormak veya test etmek istediğiniz bişi varsa seve seve :)
Umarım ithalatçı garantili vermemişsindir. Çünkü 200tl ye türkiye garantili almak gerçekten önemli. Olur da bir sorun çıkarsa yardımcı olurlar. Bu arada hayırlı olsun güle güle kullan.

krdnzburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
İnstagramdan ön kamerayla video çektim donarak izliyorum videoyu kaydedip s7edge gönderdim çektiğim video orda çok güzel bir şekilde izleniyor sorunu anlayamadım