Memento Morx105
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 48
5 saat değildir 4 saat felandırEdge ama hemen hemen yakındır
5 saat değildir 4 saat felandırEdge ama hemen hemen yakındır
Ekran küçük!5 saat değildir 4 saat felandır
Ve sana bir şey söyleyim. Ben günde 2 GB veri indiriyorum buna. Normal bir kullanıcı benimkinden çok ekran süresi alır5 saat değildir 4 saat felandır
Şunlara bir bakmanı öneririmArkadaşlar merhaba galaksi s7 edge telefon aldım. Fakat bir türlü rehberim ve s planlayıcı mı senkronizasyon edemedim samsunglarda oluyordu acaba s7 edgede bu özellik kalktımı. Yada bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?
Şunlara bir bakmanı öneririm
kardeş aynı sorun bendede olmuştu hesaplarınının hepsini kaldır tekrar giriş yap öyle dene bi ben öyle hallettim.Arkadaşlar merhaba galaksi s7 edge telefon aldım. Fakat bir türlü rehberim ve s planlayıcı mı senkronizasyon edemedim samsunglarda oluyordu acaba s7 edgede bu özellik kalktımı. Yada bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?
Teşekkür ederim. Malesef böylede olmadı. İnşallah bir çözüm bulan olur.kardeş aynı sorun bendede olmuştu hesaplarınının hepsini kaldır tekrar giriş yap öyle dene bi ben öyle hallettim.
Söyleyince düştü jeton çok saol [emoji12]Samsung apps te görmüştüm. Kids Mode sanırsam
Arkadaşlar yardımcı olcak hiç kimse yok mu?Arkadaşlar merhaba galaksi s7 edge telefon aldım. Fakat bir türlü rehberim ve s planlayıcı mı senkronizasyon edemedim samsunglarda oluyordu acaba s7 edgede bu özellik kalktımı. Yada bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?
Fabrika ayarlarına dönüp tekrar deneyin olmadı, wipe yapın o da olmazsa iade edin telefonu.Arkadaşlar yardımcı olcak hiç kimse yok mu?
Bende de oluyordu. Şöyle hallettim uygulamalara gir üstten sistem uygulamalarına bas. Logging service i bul veriyi sil. Bende düzeldiSlm lar arkadaşlar s7 edge kullanıyorum ama bu gün logging servis durduruldu diye devamlı olarak ekrana yazı geliyor yardımcı olursanız sevinirim
Saolasin deneyim hrmenBende de oluyordu. Şöyle hallettim uygulamalara gir üstten sistem uygulamalarına bas. Logging service i bul veriyi sil. Bende düzeldi
Vrsayılan ile arasında fark var mı?Yazı tipi olarak samsung sans öneririm çok güzel duruyor bence.
Şuan kullanıyorum. O yüzden sordum. Cool jazz da iyi duruyorÇok küçük boyutlu birşey zaten 1dk indirip deneyebilirsiniz.
Hepsini denedim en çok sans hoşuma gitti onu kullanıyorum.Şuan kullanıyorum. O yüzden sordum. Cool jazz da iyi duruyor
bence doğru yapmışsın artı bişey yapmana gerek yok kardeş samsungun kendi virüs proğramı knox u etkinleştir yeterli. birde ayarlardan uygulama yöneticisine gözat ön yüklü gelipte işine yaramayacak uygulamaları kaldırman telefonu rahatlatacaktır.Arkadaslar tel yeni aldim iphone kullaniyordum biraz yabanci kaldim bu modele ilk olarak yapmam gereken birsey varmi virus programi fln birazcik bilgi verirmisiniz lutfen?
Bayağı kötüymüş. Daha iyisi olmalıydı. Şaka bir yana Benimkinden iyi hatta kat kat iyi. Ben hiç 7 saat almadım. Belki de abandığım içindir bilemiyorum![]()
Pil durumları nasıl benimki böyle gayette memnunum