Beyler uygulamaların arkasındaki deseni nasıl kaldırıyoruz güncellemeden sonra bulamadım

Beyler uygulamaların arkasındaki deseni nasıl kaldırıyoruz güncellemeden sonra bulamadım
Silinmiyor anormal bi durum olmadığı sürece yani gerek yokMerhaba herkese güncelleme hayırlı olsun.Güncelleme yapmadan verilerimi yedeklememe gerek varmı siliniyormu?
Vaktiniz varsa yapın derim. Elektronik üründe işi şansa bırakmamak lazım.Merhaba herkese güncelleme hayırlı olsun.Güncelleme yapmadan verilerimi yedeklememe gerek varmı siliniyormu?
Yedekleme için yeter hocam smart switche yedekleyinTeşekkür ederim peki kaç dakika sürüyor ortalama ve %80bsarj yeterlimi
Klavyeden hiç memnun kalamadım alışırım ama zamanla, klavye verileri silinmiş o da kötü olmuş. Sonra güncelleme tamamlandıktan sonra ilk 5 dakka telefon acayip kasıyor, simgeler, yeni tema bi anlamsız geliyor göze ama kısa zamanda alışıyo göz.Herkes deneyimlerini anlatsın heleiş yerindeyim yukleyemedum. Eve geçince halledeceğim inşallah
Kimsede knox sayacı 0x1 cihaz yok galibaMerhaba. Güncelleme herkese hayırlı olsun. Güzel olmuş 7. Sabah ben de güncellemeyi OTA üzerinden aldım. Sonrasında wipe data/cache işlemlerini yaptım ve dün aldığım backup tan geri kurulum yaptım,
Yalnızca 1 sorunum var. Benim cihazım fransa orange cihazıydı, csc'yi birçok deneme sonucu değiştirememiştim ancak root yaptıktan sonra TUR yaptım, stock rom yükledim ve sonrasında bütün 6 Türkiye güncellemelerini sorunsuz bir şekilde aldım, buna bugünkü 7 de dahil.
Geleyim sorunuma. S Health cihazınız ele geçirilmiş diyor ve çalılmıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Çözebilen var mı? Ya da çözümü bilen var m?
Kimsede knox sayacı 0x1 cihaz yok galiba![]()
s7 edgeye s7 romu olurmuki acaba?
0 Cihaz geliyorsa kur direkDostum ben yeni söyledim telefonu, geldiği zaman direk kursam güncellemeyi bir sorun yaşarmıyım?
Tema var mı?Ekran ayarlarında simge çerçeveleri menüsü aktif değil bende nedeni nedir ?
Klavyeyi ayarlardan değiştiremiyor musun ? Muhtemelen ayarları değişebilir kardeşim. Kasma devam ediyor mu peki daha sonra ?Klavyeden hiç memnun kalamadım alışırım ama zamanla, klavye verileri silinmiş o da kötü olmuş. Sonra güncelleme tamamlandıktan sonra ilk 5 dakka telefon acayip kasıyor, simgeler, yeni tema bi anlamsız geliyor göze ama kısa zamanda alışıyo göz.
--- Gönderi Güncellendi ---
Yeni zil sesi geldimi bi fikriniz varmı
Çok hoş minimalist bir arayüz olmuş. İlk şarjım hızlı bitti 2. Normal gidiyor şimdilik. Ara sıra uygulama geçişlerinde çok kısa takılıyor. Ama uygulama içindeki hız eskisinden iyi. Düzelir büyük ihtimalle o da. Klavye de yazım hatası yapıyorum sanırım boyutu değişmiş fakat yazma hızı efsane. AOD tam olması gerektiği gibiS7 Edge kullanan arkadaşlar, genel olarak güncellemeden memnun musunuz? Artı ve eksileri neler olmuş
Muhtelemen yakın zaman da küçük bi güncelleme ile bu takılma vs falan ufak şeyleri düzeltirler. Şu an çok hafif geçişlerde problem yaşıyorum.Çok hoş minimalist bir arayüz olmuş. İlk şarjım hızlı bitti 2. Normal gidiyor şimdilik. Ara sıra uygulama geçişlerinde çok kısa takılıyor. Ama uygulama içindeki hız eskisinden iyi. Düzelir büyük ihtimalle o da. Klavye de yazım hatası yapıyorum sanırım boyutu değişmiş fakat yazma hızı efsane. AOD tam olması gerektiği gibi
Birader guldurdun benis7 edgeye s7 romu olurmuki acaba?
Hayır olmaz. Cihaz çökers7 edgeye s7 romu olurmuki acaba?
Parmak izinde hız artışı var. Benimki arada takılıyordu şimdi öyle bi sorun yok. Bu arada iphone dediğiniz cihaz hangi iphone. 4s ile s6 yı karşılaştırmadınız umarım.S6 kullanıcısıyım emin olun s6 s7 yi aratmaz hız bakımından çok aynılar ama s5 s6 yi aratır. Arkadaşlar geçen iphone da bi oyun açayım dedim telefon önüm de dondu kitleyip açtık gene gelmedi kendine o derece ama benim cihazım bi gün bunu bana yapmadı sizinki yaptı mı bilmiyorum neyse bence bu güncelleme s6 ya çok yakışacak daha hızlı olacak
--- Gönderi Güncellendi ---
Parmak izi hizlandi mi ?
Salak miyim 6s dediğim cihaz bence o kadar geriye gittiğiniz için sorunu kendiniz de arayın 6s yeni üstelikParmak izinde hız artışı var. Benimki arada takılıyordu şimdi öyle bi sorun yok. Bu arada iphone dediğiniz cihaz hangi iphone. 4s ile s6 yı karşılaştırmadınız umarım.
Sorun olduğunu kim söyledi. iPhone 6s gibi bir cihazın normal şartlarda bunu yapması pek mümkün değil gibi. Sakin ol.Salak miyim 6s dediğim cihaz bence o kadar geriye gittiğiniz için sorunu kendiniz de arayın 6s yeni üstelik