Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Beyler uygulamaların arkasındaki deseni nasıl kaldırıyoruz güncellemeden sonra bulamadım
b693d711d108c59687add720b5a03bed.jpg

Bluebeat11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba herkese güncelleme hayırlı olsun.Güncelleme yapmadan verilerimi yedeklememe gerek varmı siliniyormu?

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Herkes deneyimlerini anlatsın hele :) iş yerindeyim yukleyemedum. Eve geçince halledeceğim inşallah

emir_kr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Herkes deneyimlerini anlatsın hele :) iş yerindeyim yukleyemedum. Eve geçince halledeceğim inşallah
Klavyeden hiç memnun kalamadım alışırım ama zamanla, klavye verileri silinmiş o da kötü olmuş. Sonra güncelleme tamamlandıktan sonra ilk 5 dakka telefon acayip kasıyor, simgeler, yeni tema bi anlamsız geliyor göze ama kısa zamanda alışıyo göz.
--- Gönderi Güncellendi ---
Yeni zil sesi geldimi bi fikriniz varmı

TttEee

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Merhaba. Güncelleme herkese hayırlı olsun. Güzel olmuş 7. Sabah ben de güncellemeyi OTA üzerinden aldım. Sonrasında wipe data/cache işlemlerini yaptım ve dün aldığım backup tan geri kurulum yaptım,

Yalnızca 1 sorunum var. Benim cihazım fransa orange cihazıydı, csc'yi birçok deneme sonucu değiştirememiştim ancak root yaptıktan sonra TUR yaptım, stock rom yükledim ve sonrasında bütün 6 Türkiye güncellemelerini sorunsuz bir şekilde aldım, buna bugünkü 7 de dahil.

Geleyim sorunuma. S Health cihazınız ele geçirilmiş diyor ve çalılmıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Çözebilen var mı? Ya da çözümü bilen var m?
Kimsede knox sayacı 0x1 cihaz yok galiba :)

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
HD Ekranda genelde yarı parlaklıkta kullandım. %92'de şarjdan çektim. yaklaşık 1 saat oyun oynadım. 1 saat kadar da indirme yaptım. HD ayara göre çok da iyi değil. Ekran çözünürlüğünü değiştirmenin çok bi katkısı olmuyor galiba. Yarın bir de FHD ekranda hiçbir indirme yapmadan deneyeyim bakalım. Bu arada telefon 7 saat 50 dakikadır açık.

765d43e39d11133a6dbb5eb46406a3e1.jpg

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Klavyeden hiç memnun kalamadım alışırım ama zamanla, klavye verileri silinmiş o da kötü olmuş. Sonra güncelleme tamamlandıktan sonra ilk 5 dakka telefon acayip kasıyor, simgeler, yeni tema bi anlamsız geliyor göze ama kısa zamanda alışıyo göz.
Yeni zil sesi geldimi bi fikriniz varmı
Klavyeyi ayarlardan değiştiremiyor musun ? Muhtemelen ayarları değişebilir kardeşim. Kasma devam ediyor mu peki daha sonra ?

Dejavu0707

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
S7 Edge kullanan arkadaşlar, genel olarak güncellemeden memnun musunuz? Artı ve eksileri neler olmuş

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
S7 Edge kullanan arkadaşlar, genel olarak güncellemeden memnun musunuz? Artı ve eksileri neler olmuş
Çok hoş minimalist bir arayüz olmuş. İlk şarjım hızlı bitti 2. Normal gidiyor şimdilik. Ara sıra uygulama geçişlerinde çok kısa takılıyor. Ama uygulama içindeki hız eskisinden iyi. Düzelir büyük ihtimalle o da. Klavye de yazım hatası yapıyorum sanırım boyutu değişmiş fakat yazma hızı efsane. AOD tam olması gerektiği gibi

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Çok hoş minimalist bir arayüz olmuş. İlk şarjım hızlı bitti 2. Normal gidiyor şimdilik. Ara sıra uygulama geçişlerinde çok kısa takılıyor. Ama uygulama içindeki hız eskisinden iyi. Düzelir büyük ihtimalle o da. Klavye de yazım hatası yapıyorum sanırım boyutu değişmiş fakat yazma hızı efsane. AOD tam olması gerektiği gibi
Muhtelemen yakın zaman da küçük bi güncelleme ile bu takılma vs falan ufak şeyleri düzeltirler. Şu an çok hafif geçişlerde problem yaşıyorum. :)

Mehmet Kuş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
%80 den sonra nougat kullanmaya basladim super ekran 2k ayarinda

Ekli dosyalar

• Screenshot_20170214-034642.jpg
    Screenshot_20170214-034642.jpg
    120.7 KB · Görüntüleme: 534

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
S6 kullanıcısıyım emin olun s6 s7 yi aratmaz hız bakımından çok aynılar ama s5 s6 yi aratır. Arkadaşlar geçen iphone da bi oyun açayım dedim telefon önüm de dondu kitleyip açtık gene gelmedi kendine o derece ama benim cihazım bi gün bunu bana yapmadı sizinki yaptı mı bilmiyorum neyse bence bu güncelleme s6 ya çok yakışacak daha hızlı olacak
Parmak izi hizlandi mi ?

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
S6 kullanıcısıyım emin olun s6 s7 yi aratmaz hız bakımından çok aynılar ama s5 s6 yi aratır. Arkadaşlar geçen iphone da bi oyun açayım dedim telefon önüm de dondu kitleyip açtık gene gelmedi kendine o derece ama benim cihazım bi gün bunu bana yapmadı sizinki yaptı mı bilmiyorum neyse bence bu güncelleme s6 ya çok yakışacak daha hızlı olacak
Parmak izi hizlandi mi ?
Parmak izinde hız artışı var. Benimki arada takılıyordu şimdi öyle bi sorun yok. Bu arada iphone dediğiniz cihaz hangi iphone. 4s ile s6 yı karşılaştırmadınız umarım.

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Parmak izinde hız artışı var. Benimki arada takılıyordu şimdi öyle bi sorun yok. Bu arada iphone dediğiniz cihaz hangi iphone. 4s ile s6 yı karşılaştırmadınız umarım.
Salak miyim 6s dediğim cihaz bence o kadar geriye gittiğiniz için sorunu kendiniz de arayın 6s yeni üstelik

Reaksiyon puanı
1
Bildirim çubuğunda whatsapptan gelen sadece son mesaj gözüküyor eskisi gibi büyütüp hepsini göremiyorum bildirim ayarlarlarindan da denedim ama çözüm bulamadım yardımcı olabilecek biri var mı (s7 edge nougat)