Gözükmesi gerekmiyormu peki ? sadece telefona gelen mesajlar yada çağrılarmı gözüküyor ?hicbir bildirim görunmüyorki.
Anladım komik olmuş açıkcası bunu mantığı telefona gelen bildirimleri gösterip telefonun ikide bir tuş kilidinin açılmasını engellemekti değişen bir şey olmiicak o zmnBasit bir ekran o telefon ve mesajlar bildirimini gösteriyor belki ilerleyen zamanlarda genişletilebilir
gizlemiş olabilirmisiniz ?ben çagri ve msajlarin bildiriminide göremıyorumki
Hiç bir hata mesajı ıle karşılaşmadımArkadaşlar karanlıkta parlaklığı açıp ekranın yan tarafına bakar mısınız? Edge0 ekranı ile metal arasında bir ışık görünüyor mu? Ayrıca hiç logging service durduruldu hatası aldınız mı?
Hi
Hiç bir hata mesajı ıle karşılaşmadım
Gece saati modundamı ?Peki ışık sızması ile karşılaştınız mı ?
Hayır karanlıkta parlaklığı biraz açıp edge ekranı ile metal çerçeve arasına bakın ışık görünüyor mu?Gece saati modundamı ?
Usta bendede var sanırım o ışık süzmesi ama sanırım edge ekranından dolayı ışın yasıması oHayır karanlıkta parlaklığı biraz açıp edge ekranı ile metal çerçeve arasına bakın ışık görünüyor mu?
Aynen öyleUsta bendede var sanırım o ışık süzmesi ama sanırım edge ekranından dolayı ışın yasıması o
lg g5 alsaydınız pişman olurdunuz 6 ay sonra 1500 tl civarında olur fiyatı hepsiburada gittigidiyorda falan şuan lg g4 1200 tl ilk çıktığında 2400 tl ydi yarı yarıya düştü ben s7 edge yi çok beğendim note 5 im vardı daha önce s7 edge daha güzel şuan piyasadaki en iyi telefon.bu tlfonu almadan önce g5i bekleseydim keske diyordum.bugun g5 i kurcalama şansım olduda g4 bile daha orjinaldi g5 gercekten batirmislar.iyikide s7edge almisim.hicbir ilerleme göremedim g5te ayrica 2500liraydi.iyikide beklememişim diyorum ve seviniyorum.s7 edge çok cok daha üstunmus.gerek ic gerek dış görunum olarak.
Note5 güzel bir telefon değil mi? Neden bıraktınız. Bende bugün bir arkadaşıma note5 tavsiye ettim[emoji4]lg g5 alsaydınız pişman olurdunuz 6 ay sonra 1500 tl civarında olur fiyatı hepsiburada gittigidiyorda falan şuan lg g4 1200 tl ilk çıktığında 2400 tl ydi yarı yarıya düştü ben s7 edge yi çok beğendim note 5 im vardı daha önce s7 edge daha güzel şuan piyasadaki en iyi telefon.
çok güzel telefon note 5 bende tavsiye ederim . biraz takıntılıyım telefon konusunda o yüzdenNote5 güzel bir telefon değil mi? Neden bıraktınız. Bende bugün bir arkadaşıma note5 tavsiye ettim[emoji4]
telefon super bataryasi uzun gidiyor (sabah 10 dan aksam 6 ya kadar 80% oldu 6 dan sonra aksam 12 ye kadar oynadim video bakdim 30%)
kamerasinda super hemen odaklaniyor
takilma felan yok baya hizli
sorunuz varsa sorun
Gol alma da hangisini alırsan al. Ben siyah aldım önceki telefonum beyazdı ve ben tam bir bütün olarak durmasını istiyorum ekranla. Parmak izi bırakıyor ama silver sanırım daha çok belli ediyor.soruyorum hangi renk aldın renk önerin hangisi?
Renkler zevk meselesi şimdi biz sana burda senin sevmediğin rengi önersek biz önerdik dir sevmediğin rengimi alacaksınarkadaşlar sizce s7 edge hangi renk almalıyım?çiziği ve parmak izini en az belli eden hangisidir?diğer renkler hakıkındada yorumlarınızı bekliyorum
G930F Sürümü olan her rom olur cihazaArkadaşlar telefon s7 turkcell den alma sammobile dan bakıyorum telefon en son sürümleri uyuşmuyor ama güncelleme kontrol et dedim de en son sürüm gözüküyor start swicd dede en son sürüm gibi sizde resmini Çeki atarsınız benimki gibi bende çare arayayım
Sorunun ne ? Turkcell'den mis gibi tr garantili almışsın ayarlarda güncelleme yok diyorsa yoktur ne uğraşıyorsun daha anlamadımDostum türkiye romun dan Çıkmak istemiyorum pek vede rom atsam garantisi gidermi
haklısın ama yinede söyleyin sizRenkler zevk meselesi şimdi biz sana burda senin sevmediğin rengi önersek biz önerdik dir sevmediğin rengimi alacaksın![]()
Gol alma da hangisini alırsan al. Ben siyah aldım önceki telefonum beyazdı ve ben tam bir bütün olarak durmasını istiyorum ekranla. Parmak izi bırakıyor ama silver sanırım daha çok belli ediyor.
Pardon o zaman. Ben silver ışığı daha fazla yansıtıp daha fazla belli eder diye düşündümsilver mı daha çok belli ediyor yanlışın olması hocam.silver az belli ediyo diye duydum