Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Basit bir ekran o telefon ve mesajlar bildirimini gösteriyor belki ilerleyen zamanlarda genişletilebilir

gurhan35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Basit bir ekran o telefon ve mesajlar bildirimini gösteriyor belki ilerleyen zamanlarda genişletilebilir
Anladım komik olmuş açıkcası bunu mantığı telefona gelen bildirimleri gösterip telefonun ikide bir tuş kilidinin açılmasını engellemekti değişen bir şey olmiicak o zmn ;)

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar karanlıkta parlaklığı açıp ekranın yan tarafına bakar mısınız? Edge0 ekranı ile metal arasında bir ışık görünüyor mu? Ayrıca hiç logging service durduruldu hatası aldınız mı?

gurhan35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hi
Arkadaşlar karanlıkta parlaklığı açıp ekranın yan tarafına bakar mısınız? Edge0 ekranı ile metal arasında bir ışık görünüyor mu? Ayrıca hiç logging service durduruldu hatası aldınız mı?
Hiç bir hata mesajı ıle karşılaşmadım

gurhan35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hayır karanlıkta parlaklığı biraz açıp edge ekranı ile metal çerçeve arasına bakın ışık görünüyor mu?
Usta bendede var sanırım o ışık süzmesi ama sanırım edge ekranından dolayı ışın yasıması o

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
bu tlfonu almadan önce g5i bekleseydim keske diyordum.bugun g5 i kurcalama şansım olduda g4 bile daha orjinaldi g5 gercekten batirmislar.iyikide s7edge almisim.hicbir ilerleme göremedim g5te ayrica 2500liraydi.iyikide beklememişim diyorum ve seviniyorum.s7 edge çok cok daha üstunmus.gerek ic gerek dış görunum olarak.

kemalcakmak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bu tlfonu almadan önce g5i bekleseydim keske diyordum.bugun g5 i kurcalama şansım olduda g4 bile daha orjinaldi g5 gercekten batirmislar.iyikide s7edge almisim.hicbir ilerleme göremedim g5te ayrica 2500liraydi.iyikide beklememişim diyorum ve seviniyorum.s7 edge çok cok daha üstunmus.gerek ic gerek dış görunum olarak.
lg g5 alsaydınız pişman olurdunuz 6 ay sonra 1500 tl civarında olur fiyatı hepsiburada gittigidiyorda falan şuan lg g4 1200 tl ilk çıktığında 2400 tl ydi yarı yarıya düştü ben s7 edge yi çok beğendim note 5 im vardı daha önce s7 edge daha güzel şuan piyasadaki en iyi telefon.

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
lg g5 alsaydınız pişman olurdunuz 6 ay sonra 1500 tl civarında olur fiyatı hepsiburada gittigidiyorda falan şuan lg g4 1200 tl ilk çıktığında 2400 tl ydi yarı yarıya düştü ben s7 edge yi çok beğendim note 5 im vardı daha önce s7 edge daha güzel şuan piyasadaki en iyi telefon.
Note5 güzel bir telefon değil mi? Neden bıraktınız. Bende bugün bir arkadaşıma note5 tavsiye ettim[emoji4]

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48
S7 kullanan arkadaşlar deneyimlerini söylebilirler mi acaba büyük ekran sevdiğim için s7 veya s6 edge plus arasında kaldım note 5 de var bunların arasında

mzf1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sizce s7 edge hangi renk almalıyım?çiziği ve parmak izini en az belli eden hangisidir?diğer renkler hakıkındada yorumlarınızı bekliyorum

mzf1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon super bataryasi uzun gidiyor (sabah 10 dan aksam 6 ya kadar 80% oldu 6 dan sonra aksam 12 ye kadar oynadim video bakdim 30%)
kamerasinda super hemen odaklaniyor
takilma felan yok baya hizli

sorunuz varsa sorun

soruyorum hangi renk aldın renk önerin hangisi?

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
soruyorum hangi renk aldın renk önerin hangisi?
Gol alma da hangisini alırsan al. Ben siyah aldım önceki telefonum beyazdı ve ben tam bir bütün olarak durmasını istiyorum ekranla. Parmak izi bırakıyor ama silver sanırım daha çok belli ediyor.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
arkadaşlar sizce s7 edge hangi renk almalıyım?çiziği ve parmak izini en az belli eden hangisidir?diğer renkler hakıkındada yorumlarınızı bekliyorum
Renkler zevk meselesi şimdi biz sana burda senin sevmediğin rengi önersek biz önerdik dir sevmediğin rengimi alacaksın :)

Xdiag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar telefon s7 turkcell den alma sammobile dan bakıyorum telefon en son sürümleri uyuşmuyor ama güncelleme kontrol et dedim de en son sürüm gözüküyor start swicd dede en son sürüm gibi sizde resmini Çeki atarsınız benimki gibi bende çare arayayım

Ekli dosyalar

• Screenshot_20160430-164238.png
    Screenshot_20160430-164238.png
    206 KB · Görüntüleme: 314

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Arkadaşlar telefon s7 turkcell den alma sammobile dan bakıyorum telefon en son sürümleri uyuşmuyor ama güncelleme kontrol et dedim de en son sürüm gözüküyor start swicd dede en son sürüm gibi sizde resmini Çeki atarsınız benimki gibi bende çare arayayım
G930F Sürümü olan her rom olur cihaza

Xdiag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dostum türkiye romun dan Çıkmak istemiyorum pek vede rom atsam garantisi gidermi

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Dostum türkiye romun dan Çıkmak istemiyorum pek vede rom atsam garantisi gidermi
Sorunun ne ? Turkcell'den mis gibi tr garantili almışsın ayarlarda güncelleme yok diyorsa yoktur ne uğraşıyorsun daha anlamadım

mzf1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gol alma da hangisini alırsan al. Ben siyah aldım önceki telefonum beyazdı ve ben tam bir bütün olarak durmasını istiyorum ekranla. Parmak izi bırakıyor ama silver sanırım daha çok belli ediyor.

silver mı daha çok belli ediyor yanlışın olması hocam.silver az belli ediyo diye duydum

mzf1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisi olan var mı teknosada telefona kasko yapıyolar mın alırken.kasko neleri karşılıyor