seyhmus21
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 255
Parlaklık seviyesi nasıldı düşük seviyedemi oynadınızBen 2.30 saat mc4 oynadım can sıkacak bir ısınma yoktu ve yüzde 30 civarı bi şarj yedi.
Parlaklık seviyesi nasıldı düşük seviyedemi oynadınızBen 2.30 saat mc4 oynadım can sıkacak bir ısınma yoktu ve yüzde 30 civarı bi şarj yedi.
Otomatik. Yarıdan biraz azdı.Parlaklık seviyesi nasıldı düşük seviyedemi oynadınız
Düşündürdü .Ben 2.30 saat mc4 oynadım can sıkacak bir ısınma yoktu ve yüzde 30 civarı bi şarj yedi.
Bende diyorum %30 nasıl yedi MC4 s7 edge'in yaklaşık 4-6 saat arasında kullanıma göre ekran süresi vermesi lazım tabi parlaklık kısılırsa bu oran daha da artar.Otomatik. Yarıdan biraz azdı.
6 çok zor ya. Bide benim telefon beklemede çok kalıyor ve arka plan işlemleri çok ekran süresinden düşüyor daha daBende diyorum %30 nasıl yedi MC4 s7 edge'in yaklaşık 4-6 saat arasında kullanıma göre ekran süresi vermesi lazım tabi parlaklık kısılırsa bu oran daha da artar.
Edge için mi buff taktırdınArkadaşlar silikon kapak bence tasarımını kapatıyor bende arka için jelatin alıcam sizin önerdiğiniz marka varmı ön cam da buff var
Yok normel s7 vede s7 ide nasıl öngörücü yazıyı açıcaz bilen varmıEdge için mi buff taktırdın
Eğer elektronik kalemle sanal not yazacağım, iş amaçlı kullanacağım diyorsan Nota 5 alabilirsin. Ama eğer ben en yüksek performansı istiyorum yanındada geniş büyük ekran istiyorum kaliteli kamera istiyorum her donanımı üst seviye olsun istiyorum diyorsan, Samsung galaxy s7 edge almalısın.Sizce S7 mi almalıyım Note 5 mi?
Annem bana sıfır Samsung galaxy s7 edgeyi bu temmuz ayı içerisinde alacak... Hoşgeldin 1080p 60 fps videolar ..Kasası çok güzel ama hassas sağlam bir kılıfla kullanılması gerekir almak istiyorum biraz para biriktirip alacam inşallah çok güzel telefon
Nasıl 6 saat ya hep karanlıkta mısın? Herşey kapalı mı? Hep oturuyor musun?Arkadaşlar merhaba
S7 edge aldım kullanıyorum ve hiç ısınma sorunu yaşatmadı bana telefonu elimden düşürmek istemiyorum o derece sevdim. Ekran deneyimi müthiş sadece tek elle kullanırken bazen sıkıntı oluyor o da normal bence şarj süresi de iyi gidiyor 6 saat ekran süresinin altına düşmüyorum hiç. Almayı düşünen arkadaşlar varsa kesinlikle öneririm.
Amiral gemisi takıntın yoksa note 5 alabilirsin kasmaya gerek yokSizce S7 mi almalıyım Note 5 mi?
Nasıl 6 saat ya hep karanlıkta mısın? Herşey kapalı mı? Hep oturuyor musun?
bence note 7 yi bekle ne olur olmaz...Arkadaşlar Ağustos sonuna doğru 2500-3000 tl bandında bir telefon almayı düşünüyorum.Şuan arasında kaldığım iki model varGalaxy S7 ve LG G5 .Beklediğim telefon ise Galaxy Note 7...
Fotoğraf performansı benim için çok önemli LG G5 te geniş açı Samsung'ta hızlı odak ve gece çekim avantajı var.Gündüz performansları hemen hemen aynı .Siz bu iki telefonun gündüz çekim performansı hakkında ne düşünüyorsunuz,bunu benimle paylaşırsanız sevinirim.
Diğer yandan iPhone 7 ve Galaxy Note 7 önümüzdeki günlerde çıkacak .iPhone 7 çıkınca rakiplerinde bir indirim olur diye düşünüyorum ;Note 7 2800-3000 bandında olacak gibi Sizce 3-4 aylık süreçte NOTE 7 yi beklemeli miyim?![]()
Nasıl 6 saat ya hep karanlıkta mısın? Herşey kapalı mı? Hep oturuyor musun?
Merhaba ekran parlaklığını orta ve bazen az altında kullanıyorum çünkü benim gözümü alıyor çok parlak olması açıkçası güneş altında yoğun kullanmadım ama oyun ve sosyal medyadan geri kalmıyorum hiç. Benim bi tanıdıkta 7 buçuk saat aldı bende ona şaşırdım büyük ihtimal oyun çok oynamamıştır o.Nasıl 6 saat ya hep karanlıkta mısın? Herşey kapalı mı? Hep oturuyor musun?