S7 ye yeni firmwarele rado özelliği geliyormuş ama ülkemizde hükümet buna %6vergi istemiş o sebeple ülkemize bu özellik gelmeyecek maalesef. Telefonun radosundan ne istiyorsun be adam.
garanti kapsamına girmiyomuş öyle kullancaz artık 1000tl istedi servis ekran değişimine gerek yok zaten 2 cm en üstte ekrana bi zararı yok üzerine film çektirdim önlü arkalı olanlardan best suit markası buff u sordum sadece ön var ve kenarları kaplamıyomuş o yüzden çektirmedim.Belli oluyor mu takıldığı ve telefon işini ne yaptınız?
Çok fazla 1000 TL. Sizin always on saatiniz hareket ediyor mu? Benimki ediyordu ama şuan etmiyor. Acaba güncelleme ile mi değiştigaranti kapsamına girmiyomuş öyle kullancaz artık 1000tl istedi servis ekran değişimine gerek yok zaten 2 cm en üstte ekrana bi zararı yok üzerine film çektirdim önlü arkalı olanlardan best suit markası buff u sordum sadece ön var ve kenarları kaplamıyomuş o yüzden çektirmedim.
Benimki hareket ediyor bende aodli tema yükledim sildim onla alakalı değil yani. Daha yeni bir sistem olduğu için oturması zaman alacaktır. Ben arada cebimden çıkarınca açılmıyor aod ekranı mesela. Sen bi kapat aç telefonu yada aod yi kapat aç düzelir bi şekilde.Çok fazla 1000 TL. Sizin always on saatiniz hareket ediyor mu? Benimki ediyordu ama şuan etmiyor. Acaba güncelleme ile mi değişti
Denedim. Ayarları sıfırladım kaparım açtım yok olmuyor. Samsung u aradım sabit kalıyor dedilerBenimki hareket ediyor bende aodli tema yükledim sildim onla alakalı değil yani. Daha yeni bir sistem olduğu için oturması zaman alacaktır. Ben arada cebimden çıkarınca açılmıyor aod ekranı mesela. Sen bi kapat aç telefonu yada aod yi kapat aç düzelir bi şekilde.
Benimki kalmıyor ama bende mi sorun var anlamadım şimdi.Denedim. Ayarları sıfırladım kaparım açtım yok olmuyor. Samsung u aradım sabit kalıyor dediler
evet hareket ediyor ve etmesi lazım diye biliyorum amoled ekranda sabit kalmaması lazım sonra iz kalabilir ekranda amoled lerde öylede bi sıkıntı var.Çok fazla 1000 TL. Sizin always on saatiniz hareket ediyor mu? Benimki ediyordu ama şuan etmiyor. Acaba güncelleme ile mi değişti
1 saat dokunmadım ve 1 saat sonra yer değiştirdi. Sanırım pilden biraz daha tasarruf etmek için yapmışlar ama oynamasını seviyordum bengenelde google play i kullanıyoruz ama galaxy apps ı ada arada girmek lazımsamsungun kendi uygulamalarını güncellemek açısından önemli.
Hocam telefon hakkında yorumlarını söyler misin bende note 5 ile s7 aarsında kaldımAn itibari ile yeniden s7 aldım bu seferki genpa garantili.
S7 donanım bakımından daha güncel bir cihaz. Note 5 in esprisi daha büyük ekran ve s pen. Bunlara ihtiyacın yoksa s7 almalısın.Hocam telefon hakkında yorumlarını söyler misin bende note 5 ile s7 aarsında kaldım
5.7 inç 3000 mah 5.1 inç 3000 mah şimdi aradaki fark baya var o yüzden s7 istiyorum yoksa note 5 güzelS7 donanım bakımından daha güncel bir cihaz. Note 5 in esprisi daha büyük ekran ve s pen. Bunlara ihtiyacın yoksa s7 almalısın.
Hayırlı olsun ben de S7 mi alsam NOTE 6 yı mı beklesem kararsızım.An itibari ile yeniden s7 aldım bu seferki genpa garantili.
Hayırlı olsun dostum . Umarım yine siyah almışsındırDaha önce kullanıp sattığım ithalatçı garantili s7 mde kulaklık sesi azdı. Bugün aldığım türkiye cihazında ses bayağı iyi çıkıyor. Birde onda britecell kamera vardı şimdikinde sony kamera var.
Kaç saatt pil kullanımı alıyosun acabaEvet yine siyah aldım. En iyisi siyah bence.
Şöyle söyleyim telefonda interneti aç tuşu kilitle. Sadece bildirimlere bak. Şarj saatte %1.5-%2 yakıyor. Full açıyorum arkada indirmeler falan 5 saat ekran veriyor bana.Kaç saatt pil kullanımı alıyosun acaba
s7 için demi bu ?Şöyle söyleyim telefonda interneti aç tuşu kilitle. Sadece bildirimlere bak. Şarj saatte %1.5-%2 yakıyor. Full açıyorum arkada indirmeler falan 5 saat ekran veriyor bana.
https://forum.shiftdelete.net/threads/samsung-galaxy-s7-ve-s7-edge-kullananlar-kulubu.451224/page-16Kaç saatt pil kullanımı alıyosun acaba
Edge ama hemen hemen yakındırs7 için demi bu ?
Yok sanmıyorumEdge ama hemen hemen yakındır