Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
S7 ye yeni firmwarele rado özelliği geliyormuş ama ülkemizde hükümet buna %6vergi istemiş o sebeple ülkemize bu özellik gelmeyecek maalesef. Telefonun radosundan ne istiyorsun be adam.

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Benim always on ekranım eskiden 30 saniyede hareket ederdi ama şimdi hep yerinde duruyor neden acaba?

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Tema indirmiştim kaldırdım ayarları sıfırladım yine hareket etmiyor

kemalcakmak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Belli oluyor mu takıldığı ve telefon işini ne yaptınız?
garanti kapsamına girmiyomuş öyle kullancaz artık 1000tl istedi servis ekran değişimine gerek yok zaten 2 cm en üstte ekrana bi zararı yok üzerine film çektirdim önlü arkalı olanlardan best suit markası buff u sordum sadece ön var ve kenarları kaplamıyomuş o yüzden çektirmedim.

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
garanti kapsamına girmiyomuş öyle kullancaz artık 1000tl istedi servis ekran değişimine gerek yok zaten 2 cm en üstte ekrana bi zararı yok üzerine film çektirdim önlü arkalı olanlardan best suit markası buff u sordum sadece ön var ve kenarları kaplamıyomuş o yüzden çektirmedim.
Çok fazla 1000 TL. Sizin always on saatiniz hareket ediyor mu? Benimki ediyordu ama şuan etmiyor. Acaba güncelleme ile mi değişti

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Çok fazla 1000 TL. Sizin always on saatiniz hareket ediyor mu? Benimki ediyordu ama şuan etmiyor. Acaba güncelleme ile mi değişti
Benimki hareket ediyor bende aodli tema yükledim sildim onla alakalı değil yani. Daha yeni bir sistem olduğu için oturması zaman alacaktır. Ben arada cebimden çıkarınca açılmıyor aod ekranı mesela. Sen bi kapat aç telefonu yada aod yi kapat aç düzelir bi şekilde.

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Benimki hareket ediyor bende aodli tema yükledim sildim onla alakalı değil yani. Daha yeni bir sistem olduğu için oturması zaman alacaktır. Ben arada cebimden çıkarınca açılmıyor aod ekranı mesela. Sen bi kapat aç telefonu yada aod yi kapat aç düzelir bi şekilde.
Denedim. Ayarları sıfırladım kaparım açtım yok olmuyor. Samsung u aradım sabit kalıyor dediler

kemalcakmak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
evet hareket ediyor ve etmesi lazım diye biliyorum amoled ekranda sabit kalmaması lazım sonra iz kalabilir ekranda amoled lerde öylede bi sıkıntı var.

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Sorunu hallettim. Güncellemeleri kaldırdım hareket etmeye başladı. Güncelleme notlarını okudum. Her 1 saatte yer değiştireceği yazıyordu. Sizinki güncel sürüm değil sanırım. Samsung apps ten bakın isterseniz güncelleme olması lazım

kemalcakmak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
genelde google play i kullanıyoruz ama galaxy apps ı ada arada girmek lazım :) samsungun kendi uygulamalarını güncellemek açısından önemli.

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
genelde google play i kullanıyoruz ama galaxy apps ı ada arada girmek lazım :) samsungun kendi uygulamalarını güncellemek açısından önemli.
1 saat dokunmadım ve 1 saat sonra yer değiştirdi. Sanırım pilden biraz daha tasarruf etmek için yapmışlar ama oynamasını seviyordum ben

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
Usta şu anki cihazın idare ediyorsa bekle. Bende nokia n8 vardı adamı deli ediyordu daha fazla bekleyemedim.

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
LG G3 kullanıyorum idare eder aslında...

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
Daha önce kullanıp sattığım ithalatçı garantili s7 mde kulaklık sesi azdı. Bugün aldığım türkiye cihazında ses bayağı iyi çıkıyor. Birde onda britecell kamera vardı şimdikinde sony kamera var.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20160507-231506.png
    Screenshot_20160507-231506.png
    248.6 KB · Görüntüleme: 537

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Daha önce kullanıp sattığım ithalatçı garantili s7 mde kulaklık sesi azdı. Bugün aldığım türkiye cihazında ses bayağı iyi çıkıyor. Birde onda britecell kamera vardı şimdikinde sony kamera var.
Hayırlı olsun dostum . Umarım yine siyah almışsındır