Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
isterse s7 edge 6s i havada karada tokatlasın (!) yinede 6s alırdım aldımda, telefonun cam olması benim için almamak için tek neden. (telefonu çok düşüren birisiyim, hor kullanan o yüzden sadece samsung için değil apple dada cam olsa apple da almazdım) ayrıca performans yönünde 6s değil s7 edge...
edge de bence mavi ve siyah inci (128gb olan jet black renkli olan). black onyx bence güzel değil yani sararmış bir siyah gibi duruyor bence. s7 de ise gümüş veya altın (s7 deki renkler bence güzel değilde kötünün iyisi diyelim) ama edge de mavi cok güzel
N9 kullanmıs birisi olarak cok memnundum. telefonum ölmeseydi (tamamen kullanıcı sucu benim sucum) hala yanı basımda dururdu. Zaamanına göre cok kararlı bir sistem akıllı sistemi vardı. İnternete gireceğin zaman ordan burdan kaydırıp veya uygulama git wifi/hücresel ac demiyordunuz kendisi...
zaten kullanım sürem 6 bucuk 7 saat beklemem 20 saat filan oluyor. Sunu kesinlikle söyleyebilirim. 6s in pili g4 ten iyi gidiyor.. normalde sabah 8 de g4 sarjdan cekerdim saat 16-17 sularında sarjım 10-15 arası oluyordu. 6s de ise en az %40 oluyor. benim icin günü cok rahat cıkarıyor. ayrıca bu...
g4 kullanıyordum
--- Gönderi Güncellendi ---
g4 kullandım ve satıp iphone 6s aldım. g4 ün 6s e göre iyi yanları kameraası-ekranı-hoparlörü. Bunun dısında kalan her konuda 6s daha basarılı. Evet pil konusundada öyle en az 2-2.5 kat daha iyi pili var. 3.5-4 saat ekran süresini g4 te alıyordum...
6s hakkında kararsız olanlar varsa özellikle şarj konusunda şunu söyliyim ben cok memnun kaldım. o eski iphone şarjı çabuk biter tabusu yıkılmıs. bugün 5s bile g4 ten daha iyi gidiyorsa pili daha bir sey demiyorum. ben 3 saat konum acık 2 saat mobil veri ile kullanıp geri kalan 5 saat ile wifi...
bugun 3.günüm 6s ile g4 ten sonra şarjı ilaç gibi geldi. 6s48dk kullanım 24 saat bekleme den sonra sarjı 2 ye düştü sarja taktım. Cok memnun etti sarjı. Fakat gercektende yavas sarj oluyor. g4 ten sonra bana baya yavas geldi sarj olma süresi yinede uzun gittiği için sarjı benim icin cok sorun...
Plus düşünmüyorum artik tek elle kullanabilecegim cihaz istiyorum. Hb den alacagim 6s 2650 ye i7 3000 e geliyor. Aradaki 350 tl verilir mi bilemedim. Gpu cpu filan cok farketmiyor telefonda cok oyun oynamıyorum. Guc yonetimi konusunda cok cekincelerim var 7 cok daha mi iyi acaba
--- Gönderi...
Zam gelmeden 2 cihaz arasında kaldım. Arkadasım 6s kullanıyor. Bakıyorum pili cok iyi gidiyor. 7 ye gerek yok diyor (1 yıldır kullanıyor 6s i) kulaklık olayı cok kötü diyor. Boozulursa eski kulaklığını takmak için aparatla kullanmak tuhaf vs. diyor. Benimde 3k veresim gelmiyor içimden. Oıs yok...
g4 kullanıyorum bir ara 6s e niyetlendim sonra vazgectim cokta bir sey değişmicek hayatımdan diyer birde lg kronik sorununa olan öfkem dinince oyle oldu. Fakat iphone fiyatları tekrar artmadan almayı düsünüyoprum 6s ya da 7 32gb. bir telefona 3k veresim gelmiyıor. 6s yerine 7 için 300-400 fazla...
adacdcafgxdcaxgfdcaxdgafxg
--- Gönderi Güncellendi ---
He de geç bosver. Ugrasılmaz böylesilerle. evet 6 kötü telefon bana görede. söyle dusunelim apple da 6 serisi sıkıntı (s değil) ama lg de gördüğüm kadarıyla amiral gemilerinin her serisi sıkıntılı. g2 ekranı (ki kullanan arkadasımdada...
videolarda görmüştüm hatta aliexpress amazon gibi sitelerde 3.parti kayıslarda o apple watch a özel giriş yerlernin vidaları sökülünce normal saat kayısı oluyor (silikon haric) ondan merak etmiştim
Bana göre kar dan kısmak değil. Milletten yolunacak tüyü azaltmaktır.3000 tl olarak gelecekmiş cihaz. Acıkcası 3k para vercek olsam alternatifsiz iphone alırım. lg nin sunduğu destek oratda ortalama 2 yılda destek bitiyor veya artık gübncellemeler azalıyor. Servislerinde kronik cihazlarla bası...
ssd kaldırlmamalı. İllaki eko yapacak yer arıyorsan hdd yi düşür 1 tb yerine 500 gb vs yapmalısın. ileriki dönemde ihtiyacın olursa tasınabilir hdd alabilirsin bana göre hatta oyun icinse islemci cok büyük fark yaratmayacaktır. anakartı bilemem ama sunu kesinlikle söylerim ssd kaldırılamaz. eko...
Arkadaslar bir sorum olcak. 38mm ve 42mm lik saatlerinizde deri kayislarin genisligi kac mm? Apple watch 3.parti urunlerin deri kayislari hosuma gidiyor. Kendi kullandigim bir klasik saate kayis almak istiyorum ama olur mu olmaz mi bilemedim. Saatlerim 22mm kayis uyuyor. Internette ne kadar...
Adkdaslar bir sorum olcak. 38mm ve 42mm lik saatlerinizde deri kayislarin genisligi kac mm? Ape watc 3.parti urunlerin deri kayislari hosuma gidiyor. Kendi kullandigim bir klasik saate kayis almak istiyorum ama olur mu olmaz mi bilemedim. Saatlerim 22mm kayis uyuyor? Internette ne kadar...
S7 düşünüyorsan bence edge alma bana göre hem fazladan cıkacak para hem daha dikkatli olman gerekecek bir ekranı var ayrcıa büyük telefon (son neden kişisel acıkcası sıkıldım büyük telefonlardan s7 daah ideal geliyor). S7 nin kameradaki basarısına sözüm yok ama sunuda belirtiyim. kuzenimden...
g4 önermem tam bir kronik faciası. lg telefon önermem ben kimseye. evet kullanırken cok keyifli cok hızlı deneyimi cok iyi. ama kronik sorunlar heleki anakartı yanması alınmaması gerekn bir cihaz haline getiriyor. sunuda diyim zf3 ün ses kalitesi nasıldır bilmem ama g4 ün kulaklık ses cıkısı...
arkadaşlar yeni telefon alacağım ama su soru aklımda hep. İPhone SE+ipad mini retina veya iphone 6s (se nin ekranı ilerde co ufak gelirse diye düşünüyordum) fakat bir telefonada 2.5k dan fazla da vermeyi pek düşünmüyorum. Sizce ne yapmalıyım? ipad mini2 hala alınır mı ? alırsam 32gb 950 tl veya...
bende teknosadan amıstım ve benim cihazımda 6 ay sonra anakartı yandı sonra yenisini verdiler simdide 8 ay sonra aynısı oldu. sizden ricam para iadesi için nasıl basvuru yaptınız neler gerekli neler değil (kutudanki kulaklığı kaybettim) ayrıca cihazımın cercevesinde 1 2 ezik var sorun olur mu...
bende teknosadan amıstım ve benim cihazımda 6 ay sonra anakartı yandı sonra yenisini verdiler simdide 8 ay sonra aynısı oldu. sizden ricam para iadesi için nasıl basvuru yaptınız neler gerekli neler değil (kutudanki kulaklığı kaybettim) ayrıca cihazımın cercevesinde 1 2 ezik var sorun olur mu...
Son dakika gelişmelerimden dolayı parada bir sansslık olacak gibi sanırım tr den almak durumunda kalacağım o zamaan da karşılaştırılacak bot durum yok i7 için heleki bir telefon için 3+ vermek içimden gelmiyor. Olsun Canim 6s 32lik yeter bana. Ha alabilsem bile almanyadan alırım. Satma işine pek...
İşte çok vaktım yok. 23eylülde Türkiye ye dönüyorum. Alırım en kötü kronik soru olursa garantide halledilir ya da riske girmeyip 6s alırım hala kararsızım bakalım artık. iPhone 7nin kamerası heleki düşük ışıkta çok iyi pilide 6s den iyiymiş (görmek lazım. Bence bugün bile 6s çok iyi pil sunuyor)...
Tek beğendiğim yanı ses üzerine düşmüş olmaları heleki kutudan beoplay h3 çıkacağını öğrenince baya şaşırdım. Fakat gel görki g4 ten yana lg den dilim yandı. Ayrıca cihaz çokta büyük benim için. G4 ede çok fazla alışamamıştım ekran büyüklüğüne
iPhone 7 çıkınca SE nin fiyatı düşr mi? İ7 çıkınca eski iPhone ların fiyatları tr de veya Almanya da direk düşer mi? Ona göre ya SE ya da 6S almayı düşünüyorum benim için iPhone 7nin önemi ancak bu :D
Hocam çok telefon değiştiren biri değilim. Telefonu gittiği yere kadar kullanmayı düşünürüm satmayı pek düşünmem. Fakat g4 beni kritik anlarda yatı yolda bırakınca iade işleminde bulunmayı en kötü satmayı düşünüyorum. Dediğiniz doğru 2. El de 1 yıllık olanı alırsam değeri düşer biraz daha. En...
Tam tr den alıyım demiştim. İyice karıştı kafam. Hocam o 2 yıl sanrım kanun sonucu öyle. Hayırlısı bakalım dediğiniz gibi alabilitim. Telefonsuzumda zaten su sıralar lg sağolsun. Buradanda giydirmiş olayım. Cevabınız için teşekkürler
Örneğin 6s 64gb pasaport kayıdıyla 2972 oluyor. Burda en ucuz 3300 gördüm. Bakalım attık beşlide tr den alırım (6s için ekstra AppleCare 149€ Olunca ya 1 yıllık alacam ya da tr den)
Yakın zamanda Türkiye'ye döneceğim. iPhone u Almanya'dan almayı düşünüyordum fiyat farkında Türkiye'ye göre nin 300 tl oynuyordu fakat sonradan öğrendimki o fiyatta 1 yıl apple garantisi varmış. Sizce 1 yılda olsa daha ucuza almanyadan mı almak daha mantıklı yoksa min300 daah vererek Türkiye...
Hocam beats denemiştim hatta 900liralık bir modeli denedim (model ismi aklıma gelmedi) ve beğenmemiştim. Evet ses seviyesi baya yüksek ama kalitesi düşük geldi solo2 yide denerim ama beats pek düşünmüyorum fakat yinede deneyip karar veririm. Tavsiyeniz için teşekkürler. Listeme ekledim
Yurtdışından 6s alma planındayım kendim getireceğim kargo vs. Olmayacak. Ödeyeceğim tutar telefonun fiyatı +pasaport ücreti değil mi başka vergi vs ücret ödeyecek miyim?
arkadaşlar Almanya'dan iPhone alıp Türkiye de pasaportuma işletmeyi düşünüyorum. Hesaplandığında daha ucuz gözüküyor. Ödeyeceğim tutar: cihazın parası + pasaport kayıt ücreti değil mi? Başka vergi ödeme gibi durum yok
benim aklımda sony mdr-100a modeli vardı mediamarktta 400 tl ama fiziksel mağazada 350 denemiştim g4 ile cok begendim. ama g4 üm 2.kez anakartı yandı. baskada lg ile ugrasmıcam yeni cihaz alıp bunun için 3-5 ay bekleyip paramı almak niyetindeyim. dediğim gibi g4 te bu destek avrdı hatta...
ben bu 2 cihaz arasında kalsaydım sanırım htc10 olurdu. s pen kullanmıyorum. kamera 2side güzel tasarımları bana 2side güzelgeliyor (htc daha güvenliri geliyor cam sonucta note7) ekran konusunda note7 önde tabi ama beni ses performansı vururuyor htc 10 un. acıkcası 2side aynı fiyat olsa...
sorum baslıkta belirttiğim gibi iphone 6 almayı planlıyorum ama benim için bu konu cok olmasada öenmli bir konu. Cevaplarsanız memnun olurum. Herkese iyi günler :)
iphone se al baktın memnun kalmadım o zaamn satıp belki O s6 alrısın. iphone fiyatları düşmüyor samsung gibi. sahsen bir daha telefon alcak olsam iphone alırım eğer ios i sevemezsem onunla zamanında cıkan bir androidin belkide O ını alırım
huawei güncelleme konusunda sıkıntılı diye duymsutum kullananlarından bunu arastırman gerek. lg de ben g4 kullanıyorum pili hariç memnunum. normal kullanımda 1 günü cıkarıyor ama baazen cok hardcore kullnadıgımdan yetmedigi oluyor (günde 2 sar) fakat g5 kullananlarda sunu okudum hep. pil ve...
Sony SRS-X11 veya JBL go düşünüyorum. hangisini önerirsiniz? mediamarktta 2si içinde en uygun fiyat gördüm sony 149 jbl 99 tl. aradaki 50 tl sony cihazı için verilmeli mi?. Bir diğer sorumda su: sanırım jbl go da 1 den fazla hoparlörü aynı cihaza bağlayıp çift taraflı ses alamıyormusuz. peki...
Monster Abra a7 v6.4.1 alalı 2 gün oldu suan için memnunum öneririm. i7 6700HQ gtx960m 4gb ekran akrtı var fiyatı 3600 tl ama benimdi 17 inç 15 inçlik versiyonu 3400 tl monsterin kendi siitesinde ram i 8 gb ama ki bence su an için yeterli
İnternette arama yaptıgım sitelerin çoğunluğunda Çekçe olarak arıyor. Sonuclar çekçe diline göre cıkıyor. Google hesabıma girdiğim halde tam düzelmedi silip tekrar kurdum. (edge dede aynısı var).
Aynı sorun bendede oldu ve servise verdim 16aralık gunu daha elime ulasmadi cihaz. Demekki kronik sorunmus. Umarım servis yapamazda para iadesi alır bir iphone alırım en azından böyle seyler yasamam
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hatta telefonun fiziksl tuslarıda islemıyoo di mi mesela quç tusu
benimde hedefim kahverengi siyah bordo deri ve gold arka kapak. bunlar yapıyım tamamdır benim için aksesuar. siyah kahverengi tamam. kırmızı ucuzlarsa alırım baktım olmadı almanyaya gidişimde bulmaya calısırım diğerlerini
sansar carsıları gez oralardaki turkcell vodafone vs bayiilerde eskiden kampanyadan kalan deri kapaklar oluyor (kahverengi ve siyah) alabilirsin ve sıkıntı cıkmaz sahsen suan satın aldıgım siyahı kullanıyorum (genelde 80-100 tl arası fiyat verirler ama ben bir yerde pazarlıkla 50 tl ye aldım)...
sunuda belirtiyim telefonu baya düşürdüm gerek az önce yazdığım gibi 1.5 mden banyo zeminine düştü sonra 30 cm den tahta zemine dkine düştü durakta yüzüstü düştü (kılıf vardı o zaman ve kırılmaz cam taktırmıstım ama kılıf cok ince kılıf zore markalı bilen bilir ) yani yinede iyi dayandı.
öncelikle kamerası cok güzel ama senin için kamera cok öncelikse ve bütcen yetiyorsa z5 i bekleyebilirsin yoksa g4 te ondan asagı kalır yanı yok (odaklama dısıda). alırsanız kahverengi deri degilde siyah deri alın (sahsi fikrim) ben kahverengi almıstım ve 1-1.5 ay sonra köselerden soyulmaya...
Arkadaşlar bu ödevimi yarına vereceğim aklınızdan geçen gzel yaratıcı fikirlerinizi almak isterim. Mümkünse cok fazla zorluolmasın veya önereceğiniz siteler varsa yazarsanız cok mutlu olurum iyi aksamlar herkese (konuyu yanlıs yere actıysam özür dlerim baska bulamadım=)
Arkadslar bir kac kitapçıda farkli farkli i.k. gordum. mesela birinde "cennet" kalinliginda 3 kitabin birlesiimi gibi. Mesela simdi d&r deyim orada 3 kitabi birden "cehennem araf cennet" 48 tl bunu mu aslam acaba??
eğer ağır oyun filan oynamazsan bence en uygun fıyatlısını al. aralardında sana en yakın m5 gibi duruyor. z3x de güzel telefon her yönüyle ama ön kamerasını beğenmemiştim ben. g4 kullanıcısıym cok memnunum ama bir zaman sonra bu kadar para vermeli miydim telefona diye düşünüyorum 1500-1800...
burda gözükmüyor ama baska sitelerde o turuncu kanatlı gibi olan fotonun birde mavilisi var tersi şeklinde o foto ile NOKİA N9 cihazındakı stock duvar kağıdı olan fotoya acayip benziyor hatta çakmalık derecesinde
iş hayatı mı :D o kalem anca kıların cektiği fotoyu düzeltemede ya da normal gençlerin zevkine kullanacağı fonksiyon. emin ol gercek iş haaytında samsung kullnan yüksek kesim göremezsin hepsi iphone dur ama alt kesimlerde calısanlar da görürsün samsung
son güncelleme sonrasi isinma sorunu ortadan kalkti denebilir. dokunmatik sorunuda öyle ama az once yone 2 tiklama sonrasi algilamadi ama bu guncellemeden beri cok cok nadir oluyor yani dokunmatik sorunuda %90 azaldi (oncekine gore) z3 te guzel ama g4 teen ben simdilik memnnunum heleki kamerasi...
dostum sana katılıyorum bende batteryguru yu silmiştim vee telefondaki anlık kasmalarım filan onun yzündenmiş suan sıkıntısısz ayrıca pil benimde arttı. 4 saati bende görüyom hatta geçirir oldum 10 dk 15 dk. 2 gün önce 3 saat 45 dk aldım ekran süresi ama 31 saat beklemede kaldı telefon suan pili...
kardeş son güncelleme sonrası fikrim değişti g4 diyorum. ısınma sorunu gitti pil bir nebze iyileşti (1 günümü rahat cıkarıyor ama yinede daha iyi olabilir) menü acılısındaki o fps düşüşü sanırım dogru terim bu. oda gitti. + güc tasarruftaki alt üst bardaki krmızı serit kalkmıs (gerci g.t. modu...
yahu ios stabil tamam güzel ama bende g4 öneriyorum. son güncellemeyle telefona yeniden bağlandım dyebilirim. kasma donma yasamazsın. (facebook ta olmuyor bazen o akııcılık ama uygulamayala alakalı olabilir cünku baska bir uygulamada yasamadım) kamerası gündüzleri 2 side memnun eder ama düşük...
200 tl mediamartk sitesinde 300 tl teknosa da bence anlamsız sekilde pahalı olsa olsa olacağı fiyat 60-80 arası bence. zaten fiyat inince ve satısa sunulunca kırmızısı ve bej renginden alcam heleki bej cok cok güzel
kardeş bence seninki baya sorunlu gibi ben 23.30 da bırakıyom teefonu genelde bu civarlarda sabah 7-8 gibi kalkıyodum %1 veya en fazla %2 gidiyordu bir sey indrmezsem ekran kapalıyken şarj hiç gitmiyor
ben anlayamadım g4 ü son 2-3 gündür ısınmıyor telefon 1saat gta vice city 9 dk asphalt 8 (bunları bugün oynadım 30 dk filan son 2-3 gün için asphalt 8 oynadım +oynarken hotspot la netimi paylastım elimi yakacak sevyeye gelmedi ama birazcık ısındı o bile iyiydi) simdi snapdragon batteryguru ve...
g4 kullanıcısı olarak su anda XPERİA Z3 diyorum. pili içler acısı g4 ün (snapdragon batteryguru yükledim sanki etkisini görmeye basladım) deri kısmı kötü sekilde soyuluyor telefonu yakında garantiye göndercem simdide kameranın için pecete girdi gibi (saka değil tabi birazda ben sucluyum...
vallahi bende pişman oldum viking in dediğiğ gibi arayüzüde yansıdı kasmalr samsungtn beter bir kamerası iyi onuda ben cok kullanmıyorum keske sony z3 alsadyım diyorum birde mal giibi kasko yaptırmıstım telefona suu akılı telefonlardan bir yüğzüm gülmedi beee artık 5000 tl olsun iphone alacam...
kardeşim dediklerinin hepsni bende yasıyom suan köydeyim ve garntiye gitme fırsatım yok sen gaarantiye gönderdikten sonra sonucları burdan veya bana özel mesaj atabilir misin ? cünkü bir arkadas paylasmıs 5 sat ekran süresi almıs face whatsapp filan o süre bende 4 saat anca bekleme süresi süper...
edox kardes bende güncelleme hastasi degilim keske guncellemeseydim deedim onuda isteyerek yapamdim otomatikteymis bir baktim guncellemis kendini ama artik sorunsuz bir gunceleme buldum mu daha guncellemem gerekmedikce (otomatiktek aldim neyse suan basim agriyor sinirliydim belki biraz abarttim...
Resmen pisman oldum g4 u aldigima bu nedir yyaa telefonu guncellemez olaydim isinmayan telefon simdi isiniyor hemde eskiden asiri zorlayarak aldigim isi degeri face whatsapp instagram gireek yasiyorum. telefonun sarji dahada kötüleşti ayrica kamerada temel cekim bozulmuş ALLAH tan manuele...
suan atamam elimdeki tek kamera bu :D . fakat daha sonra atarım. birde sunu sorcam telefonun kapağının köşeleri kararmaya başladı (muhtemelen elimden dolayı biraz terler elim). kapağı silsem geçer mi ? geçer diye duymustum ama bilemedim. teknosada elemana sormustum önceden dedi ki deri...
o sorunu bende yasıyom ama arada arkadasın dediği ibi 180 mb lık guncelleme yapın bakalım düzeliyor mu ben daha yapmadım ve suan yapamam fırsatım yok ama en kısa sürede bende yapacam
arkadaşlar 4-5 gün önce telefonu 1.5-1.6 m den yüzüstü düşürdüm fakat alt kısıma...
bir sey sorcam ben kablolu kullaniyorum interneti pekinguncelleme isini pc den yaoabilirim degil mi ? suan evde degilim 1 haftaya filan guncellerim eger pc uzerinden oluyorsa pek bilmuyorumda su guncelleme isini. birde g4 icin kirilmaz cam taktircsktim ekrana o zaman dokunmatik ile sorun yasar...
Arkadaslar yaptigim görüşmeleri nasil kaydederim g4 te eger telwfon2da böyle ozellik yoksa (zaten beklemiyorum) hangi uygulama ile gorusmelerimi kaydederim ?
Lg g4 tasarim olarak karasizsin sanirim kahverengi deri olaani teknomarketlerin birinde dene ama gorevliden 0 olani soyle çünkü almadan gördüm arka deriyi ciziyorlar filan. Tasarim ilarak metal degil yan plastik cerceveler belki seni tatmin etmez (illa metal diyorsan) ama deri kismi haric. Cok...
hard reset bu kadar mı ? bende pc den filan bir seyler yapıcam sandım zamanında n9 a android port ederken birinden yardım almıstımda biraz uzundu sanki işlem mesela suan sarjda cihaz pil sıcaklığı 36.7 derece idi. dediklerini yapamazsam mesela 1 saniye sonra elimi ses tusundan cekemezsem...
Benim eski. Telefon nokia n9 idi. Telefon batarya öldü be sarj olmuyodu acilmiuodu. Cok sorunluydu yani heleki g2 m olsa asla degistirmezdim benimki mecburiydi. Birde bir sorum olacak uygulamalara sifre konuluyor sanirim markette ki g4 un bir uygulamada sifre vardi sanirim birde 2g ye nasil...
teşekkür ederim. sanırım normal gibi. simdiwhatsapp filan kullanırken cok hafif bir ısı var oyun oynadım dead trigger 2+marvel future fight yarım saat pil en cok 43.7 buldu incelemelerdede böyleydi sanırım elimi rahatsız etmiyo ama iste telefon yeni olunca panik oluyo insan. o zaman biraz...
Acikcasi ilk tam akilli telefonum gibi bir sey bu ve reset atma gibi seyleri bilmiyorum biri yardim etse iyi olurdu. Fakat 2-3 gune telefon kendini toparlar mi? Olabilir mi ? Yahu hevesim kursağimda kaldi resmen
işin şakası o bee :) çizmedim ama marketteki g4 le benim g4 derisine fark var ben yapmadıysamda millet çizmiş soldurmuş
kullana kullana derinin rengi gitmiş birde dikişlerin rengide kahverengi olmus ve gerçetekn bos kalmıyodu telefon
birde telefon kamerada sanki biraz ısınıyor birde şarj olurken acık tutrarsamda hafif ısı var sank ama hemen soğuyor sence problem mi yoksa cihaz yakında kendini toparlar mı ? birde telefon %100 olunca sarjı alırım değil mi şarjdan yani 100 saate gerek yok ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -...
kahverengi deri olanı aldım birde sunu diyim hızlı şarj özelliği var mı yok mu bilemedim ama tel şajda 30 dakika oldu sarşa koyalı %16 dan %46 ya cıkmıs eğer hızlı şarj yoksa teelfonda olduğu zaman nasıl olur bilemedim :)
pardon 25 dakika oldu koyalı %30 artımıs...
vikings g4 almış bulunmaktayım ALLAH pişman etmesin biraz da senin tavsiyenle aldım ve kamerasından gerçekten memnunum otoparkta ışık yokken bile güzel selfie cekebiliosun. varsın su geçirmez olmasın :)
birde telefonun büyüklüğünden korkanlar varsa almaya...
elime alınca farketmiştim kullanıcı odaklı olduğunu. Aslında eskiden bende compact modeleri beğeniyordum ama yinede artık ekran biraz büyük olsun ister oldum (5 inç civarı). ellerim küçük olduğu için g4 sanki biraz zor uzanıyordum köşelere ama bugün nasipse bir daha bakacam umarım güzel olur da...
katılıyorum videolarda telefon cok dandik duruyordu (bence hele o parlak kısmı) ama elime alınca hiç öyle değldi demekkiartık inceleme videosundan önce telefonu görmek gerekiyomus (bence bu durum bütün telefonlar için geçerli)
birde deri ileri zamanlarda koku...
arkadaşlar peki deri olan terleme koku filan yapıyor mu ? (tabi bastaki yorumlarda yapmıyor deniyordu sanırım ama en azından biraz kullandıktan sonra da yapıyor mu yapmıyor mu ? ) telefonun çevresindeki o parlak kısım soyulur mu ilerde ? ben tekno markette iyice tırnakla çizdim bir sey olmadı...
aynen aklıma o yattı sonucta 2side mahcup etmez bu kadar takmıyım ama 2000 verilir mi z3 e bilemedim :D birde kasko olmalı mı ? sonucta deişim filan sorunsuz oluyormus.
birde güncellemesi iyi olsun geç gelsin erken gelsin farketmez ama gelene kadar sağlam calıssın telefon
ssanırım öyle yapacam :) yoksa işin içinden cıkamam :)
arkadaşlar bugün mediamrkt a gittim. Orada lg g4 ü inceledim biraz. plastik milastik ama videodaki gibi kötü gelmedi gözüme aksine derisi cok hos ama z3 e de baktım metali camı sanki daha güzel geldi. orada calısan kafamı biraz karıstırdı z3 ü cok övdü bilemedim öncelikle kulanım amaçlarım...
bence 2.sezona bağlı 2.sezon cok iyi olursa 3 olur ama devam etmez sonucta 2018 de The Flash filmi cıkacak (farklı kişi oynayacak barry i) filmi baltalamaması için erken bitiriler ama zevkliydi dizisi ama kesinlikle kaliteli değildi iyiki filmi farklı olacak :)
bende senin gibi seviyom sony arayüzünü geçişleri seviyorum bir tek bildirim cubuğu ve ayarlar menüsü hiç estetik değildi lolipopla güzel olmus z3+ bende düşünüyodum ama hangi telefon olursa olsun 2500 gibi bir fiyat vermem (paramda var ama vermeyi düşünmüyorum) z3+ cıkınca z3 fiyatına +...
sallamışmış bak bakalım gta s.a ı max ayarda yağ gibi oynatıyor mu ? zenfone 2 de xperia e4g bile onatabiliyor haa teelefonu alı mıyım gercekten hos güzel telefon ama fiyatı biraz falza ona göre birde simdiden bazı oyunlarda baslarsa ilerde neler olur ondan tedirginim
- - - Mesaj Güncellendi...
aykut 4 sorum olcak 1-nerden aldın 2-kaça aldın 3-pili nasıl en cok bu merak ettiriyor beni bende z3 veya g4 düşünüyordum ama z3 bazı oyunlarda kasması beni düşündürdü ama bende senin gibi z3ün tasarımını cok beğeniyordum 4- g4 plastik telefon ama nasıl bir hissiyat veriyor umarım cevap verirsin...
8gb olmasaydı hafızası cok iyi olurdu birde sorum olacak bütün yükleyeceğimiz uygulamalar hafıza kartına tasınıyor mu ? (ve sanırım Türkiye'ye 16gb gelmicekmiş)
peki bu kamera yazılımı diğer telefonlara gelir mi (z serileri) yani 2500 lira gibiyse düşünmem heralde almam ama z3 ün fiyatı inerse almak niyetindeyim eğer o yazılımı z3te kullansa güzel olur kararsızım bu aralar
İlk yorum satılıktır :D saka maka kulübe girmemi cihazın fiyatı belirleyecek 2200 lira bile telefona fazla ama 2200 gibi girerse beni benden alır daha fazlaysa z3 düşünüyorum hadi bakalım neler olacak :)
benim kepek problemim vardı annem bir aktardan ''mecitefendi'' markalı bir sampuan aldı sarımsaklı filan (ama cok cok az kokuyo oda zaten bas haric vücut jeliyle yıkanınca hiç kokusunu hissettirmiyor öneririm. Ondan mıdır bilmem ama sacımda cok cok az kepek var bence oda normal olanı...
jüri tabi biraz daha mantıklıymıs fakat ben yarısmayı izlerken suda geçti aklımdan rusya nın nineleri bile 2. oluyorsa bu kız kesin 1. olur :D (ninelerin sarkısı için değil rus kızları babında düşündüm :D )
elnur un sarkısı bence hem güzel değildi hemde taklit gibiydi melodisi filan 2 sarkının nakaratını birlestirmişler gibiydi. hatta 12. lik bile 1. lik gibi olmalı bu sene bizler için .
tv yi actığım isveç güzeldi ama 1. olur mu bilememiştim ben Rusya olur diyordum ama 2.oldu birde...
acıkcası diziden cok umutlu değilim yani görsel efekt acısından film olsa en yüksek çözünürlüklü indirirdim ama ben 480p buldum (sanırım) ve bana yeter bu :) bence dizi için hele ki böyle dizi için pekte değmez ha sizin AKK yoksa bilemem birde zevk ve renk meseleside olabilirr diyeceğim 480...
tabi sıralamyı yayınlamadılar değil mi yarın finalin birde azerbaycan performans nasıldı yarısmada :) birde 1tv georgia yı fraknsı girdim tvde final olur mu o kanalda ?
başlıktada belirttiğim gibi telefonun şarjından şikayetçiyim not 3 telefonumda ekran parlaklığı %60-70 ekran full acık ve full internete giriyorum (face instagtam twitter whatsapp bazende chrome) ekran süresine baktığımda 2saat 40 dakika veriyor. Sizce telefonda sorun var mı ? telefonun...
bakalım supergirl etekten frikik verir mi ? :DAVFHSAVFS sırf bunun için bakanda olur :D saka maka izlerim heralde ama hemen cıksın da bakıyım havasında değilim zaten kaliteli bir yapıma benzemiyor çerezlik gibi bende felicity e benzeetim basta ama arrow 3. sezonda sonra tiksiniyorum...
Bir an nick ine baktım bu benim diğer hesapta ben bunu ne zaman yazdım diye. Sadece evcil hayvan dışında her seyi aynı düşünüyorum bende üni ye gitcem bu hallerimize çare bulursan banada söyle (evcil hayvan sevmediğim anlamına gelmesin, yalnız kalayım ki o bile olmasın hesabı)
Peki spofity de film müzikleri olur mu veya senfoni tarzı müzikler bende daha almadım telefon birde iphone 6 güzeel ama ne bileyim o kadar para verirsem parkinson hastası filan olurum :D sanırım onu alacam gibi duruyo en güven veren o gibi
sen iphone 6 alıp satıp m8 almıstın sanırım neden androidden uzak durmak istiyosun ? yanlıs anlama sadece bende yakında yeni telefon alcamda merak ettim bu iphone düşüncesi neden tekrar geldi aklına diyede :)
hayırlı olsun almısssın sonunda :) darısı basıma :) z4 (avrupa için) tanıtılsın g4 fiyatı beli olsun sonra bende sececem birini veya iphone 6 da olabilir bakalım sonra alacağı sıralar sorarım sana deneyimlerini :)
polemiğe girmeyeceğim sadece sunu söyleyeceğim vikings senin prfil fotoların hep güzel oluyor ve Seyhoo senin prfoil fotonuda cok beğendim :) (biraz ortam yumusasın)
Benim anlamadığım 6 al 6s cıkınca satar alırsın demeniz ? hadi 5sten 6 ya geçersin ekran diye ama 6s cıkınca 6 yı satıp almak nedir ? olsa olsa bir şarj problemi çözülür ama onuda bu sene çözmez apple. bu kadar savurgan olmayın tüketim cılgınlığına gitmeyin bende kararsızım simdi birr telefon...
Bana bir gösterir misin nered 2600 ?
birde bir sey gördüm oyunlarda indirmeden önce cok yer istiyormus 3gb gibi (büyük oyunlarda) doğru mu bu ? acaba
Vikings
spotify nasıl bir sey bilemiyorum yani su sıralar bu tip seylere kafa yoramıyorum cok mesgülüm bu aralar ama artık telefonumun pili bitti. yeni bir sy sart oldu aldım mı götürdüğü yere kadar götürsün ve kocaman bir tel olmasın ondan 5s ya da 6 alayı uzun ömürlü olsun diye 64 lük alsam...
arkadaşlar iphone 5s 16/32 gb ya da iphone 6 16 gb alaxcam da sizce iphone da 16 gb yeterli mi birde bir sey sorcam hiç akıllı telefon kullanmadım (dolaylı olarak kullandım) mesela güncelleme yaptığımız zaman telefonun hafizasından mıo gidiyor? mesela bize 12 gb gibi bir alan verecek sanırım...
senin gibiyim bende aynı üniversiteye gitcem ama 2850 lira vermek te ne bliliyim cok fazla param olmadığından değil ama o paraya baska seylerde alırım diyorum ama 5s te ekran küçüklüğü ilerde sıkıntı cıkarır mı onuda bilemedim
aslında beklentilerimi en iyi karşılayan iphone gibi duruyo ama bir yandan kafamı baska telefonlarda çeliyo ve evet büyük ekranda film oyun güzel ama büyük ekranlarda tasımak en büyük sıkıntı birde bol kıyafet giymem pek ondan dolayı 4.7 inç iyi gerçekten z3c de güzel sadece biraz kalın oda pil...
ne bileyim yav sonra belki tekrardan soru sorarım herkese mmayıs gelmeden aalacam ev dısında oyun oynamam pek aslında hç yani benim sorum su oyunlarda ekran küçük geliyo mu size ?
birde emeyi unuttum müzikte dinleyeceğim (film müzikleri gibi seyler öyle bass lı...
Arkadaşlar size bir sey sorcam kafayı yiyecem. telefon alacam (acilliyetten) ve aldığım telefon beni uzun zzaman götürsün büyük bir telefon istemiyom (5 inc ve üstü) o yüzden aklımda 5s 6 z3c z4c (cıkarsa eğer) benim sorum su ip5s oyunlarda ekranı küçük geliyo mu size ? (cok oyun oynayacam...
Arkadaşlar kablolu 100 mbit (artik nasil deniyorsa) hizim var fakat malum dünkü elektrik olayindan sonra internetim 1 mbit gibi olmaya basladi bayaği yavasladi youtube da 6 videolari 240p de bile açamaaz hale geldi acaba sorun bende midir yoksa hala su elektrik kesintisin sonucu mudur bu ?
arkadaşlar kardeşim 2014 mayıs basında note 3 aldı cihaz ilk zamanlar kasıyodu fakat simdi arada cok az bir tekleme oluyor hatta ekran fotosu aldım ram i için 1-1.2 arası ram i bosta bir arkadaşın dediği gibi ram i bosaltmayı bilirsen sorunyok ama ben telefon alsam samsung almam arayüzü sıkıcı...
z3 compact a da bak derim çok hoş bir görünümü var (kalınlığı dışında ama cok rahatsız edici değil) birde beyaz rengi cok güzel z3 c de z3 gibi bakır rengi olatydı iyiydi :)
Senin gibi bende sinemada pek etkilenmedim bir kaç sahne dısında bende extended versiyonu bekliyorum suan :D ama son kez orta dünyayı görmek için bile gidilir filme :)
ben person of intereste bir kaç bölüm baktım ve adamalr her bölüm birini kurtarıyor beni sarmadı yani ne bilim o kadar iyi değil gibi fakat Dexter ve hele ki Breaking Bad izlemeni öneririm
bende boy 1.70 bir ara 85 kiloydum 72 ye düştüm nasıl mı ? sabahları peynir domates ve 2 ince dilim ekmek ve OLMAZSA OLMAZ yumurta yiyorum (rafadan) öğllenleri pek acıkmıyorum (ilk baslarda kolay olmayabilir) acıkırsamda sulu yemek (genelde corba) yiyorum aksamları
da pek acıkmamaya basladım...
Arkadaşlar the walking dead izlemeye calısıyorum ama altyazılarda sorun var söyle ki : mesela 2.sezon 1.bölümü izlemek için gom playerdan actım sonra altyazısını getirdim baktığımda altyazıya spartacüs tü (pc de o dizide var ) ddaha sonra altyazıda sorun vardır diye bir daha indirdim fakat...
Arkadaşlar bugüne kadar sadece cocukluğumda çizgi dizi izlerdim fakat dün Justice League The Flashpoint paradox u izledim ve keyif aldım peki baska önerebileceğiniz güzel süperkahramanlı (marvel dc ) anime/animasyon (her ne deniyorsa ismine) var mı ? birde her seyi izleyemem güzel bölümlü olan...
Yav dublaj film mi olur ! vallahi böyle şeyleri görünce sinirleniyorum her seyin doğalı orjinali zaten bizim ülkede dublaja değer mi var ? kimi bulurlarsa ona seslendirtiyorlar bana göre film dediğin orjinali ile güzel asıl o zaman oyunculujklar ön plana cıkıyor
bu sezon beşiktaşın sezonu bana göre ligte %90 şampiyon olur avrupadada iyi derece yakalar gerçeken bu bilic i ve oyunucuları co iyi bulmuslar totthenam macınıda izledim gerçekten kaliteli takım gibi oynuyolar birde gs ye baktım gercekten bazı oyuncuları alt lig takımı gibiydi (fenerliyim ama gs...
bana göre hiçte haklı değil sonucta karsı takımın teknik direktörünü eezmeye calısmıs bir yeri baya kalkmıs bu halilin hakan ünsalın dediği gibi önceki maclarda oyuncusunu satandan ne beklenir ki... yarın bursa ile mac yapsın trabzon sonnra senol güneş demez mi senin nasıl basarın var ben dünya...
alin ya siz hala%52 yi verin bugün telefon yayın başka bir şey o kalan postalar cebe iniyor ben para biriktirmeye çalışırım telefon için yapılana bak !
bencede cok yuanlıs bu benim 2. denemem ve eğer senin gibi yapanlar cok kişi veyaz az kişi varsa hepsine hakkım haram olsun zaten ilerde cocuk istersem KESİNLİKLE bu ülkede yapmam ben ilkokuldan basladım sınav maratonuna yok böyle yasam s**ayım resmen böyle sisteme f** the system o derece neyse...
bence başarı hepsine getirmesinde değil. zaten z cıkalı 2 yıl olmadı bırakta versin tabi z3 ü görünce baya eski gibi geliyor telefon bence zaten vermeliydi sonucta amsungta s4 türevlerine kit katı vermisti (zamana göre bir tür karsılastırma yaptım) asıl basarı hepsne aynı anda getirebilmek bana göre
iphone 5s 32 gb 2099 tl apple store ve pupa da (pupa da bir nevi apple sotore) bende senin gibi düşünce içindeyim benimde aklımdan ip5s geçiyo ama 1 nesil geride kaldı birde ileride (3-4 yıl) sonra ekran küçük gelmeye başlar mı diye düşünmüyor değilm
bence o zararlı bende zamanında basladım diyete 3 günde 3 kilo verdim yemedim devamlı yürüdüm sonra okudum zararlıymıs bazılarınız sacı ne dökülmüş bıraktım bende artık haftada 1.-1.5 kilo vermeye calısıyom
sınav sey ettiğimin sınav olmasa meb i cok anıyorum bu...
İnception (hala izlemeyen varsa en az 2 kere izlesin 2.de bile bazı yerler kacabilir o kadar derin ve harika bir film) , Koku: Bir Katilin Hikayesi bu filmde cok sağlam izlemenizi öneririm en son malefiz i izledim oda idare ederdi 10/7
bir sey sormak istiyorum. misal iphone un basına bir sey geldi değişim gerekli oldu o zaman o değişimi ''pupa '' mağazasıda yapar mı yoksa illa apple kendisi mi veya garanti belgesini aldığın yer mi ?
Hannibal 1. sezon sıkıcı gelebilir ama 2. sezon gerçek final sezonu gibiydi hem 3. sezonda cıkacak bence ondan baslayabilirsin. Birde şiddetle Dexter önerebilirim arrow da 1. sezon basları 2. sezonun sonu güzeldi ama değer mi bilemem.
komedi izlemem diyordum biraz...
Arkadaşlar babam öğretmen ve devletin dağıttığı gm e-tab4 tableti vardı tablette saat ayarlarını yapmaya calısıyordum (ayarlarda gözükmüyo) erişebilirlik moduna baktım onu etkinleşirdim ve sanırım öğretici mod gibi bir sey ve ondan cıkamadım (cıkıs yap dedim ama cıkmadı) bende tableti kaapattıp...
Arkadaşlar cok yakın bir zaman içinde iphone 5s 32gb alacağım ve sorularım var sizlere.
1-Hangi renk iyidir ? -Bana göre 3 renkte hoş fakat soyulma vb. sorunlar olur mu (bununla ilgili yazıalr var ama bilgi güncel olsun istiyorum)
2-Nereden alayım ? -(İnternetten almayacağım) Teknosa...
Arkadaşlar note 3 animasyon ayarlarında bır sey olmustu kapandı heralde uygulama geçişlerinde hiç animasyon yok yani direk açılıyor uygulama bunun için biri dediki ayarlar dan cihaz hakkındaya gir ordan yapım numarasına 10 kere ne bas dedi bende yapıyorum ama geliştirici seceneklri açmak...
Kardeş bastım yapım numarasına ama geliştirilen olmak için 2 adım kaldı bir daha bastım 1 adım dwdi ama bn geliştirici seçeneğini açmak istemiyorum su adımları geri alabilir miyiz ??
ben almadım kardeşim aldı oda hem film izlemek hem face fasa fiso için birde havam olsun diye note 3 aldı
sana mı sorcam neyi kullanacağımı ?
yok zaten android alırsam lg düşünüyodum ama cok düşük bir ihtimal yoksa baska...
1020 kullanmadım ama dediklerine göre kamerada cok durunca sorun olabiliryormus tekrar belirtiyim baskalarının görüşü bu beni yargılmayın bu duyumum için. Fakat söyle bir gercek var 41 mp kamera tm iyi ama kapladığı yeri düşünün fotoğrafın ? bence illa nokia diyosan (benim hiç sevmediğim marka...
yanıt için teşekkürler ama kardeşimde bende rom mom hakkında bilgi sahibi değiliz hatta bilesem bile kardeşim risk almaz böyle bir sey için. peki bir sey yapmazsak sorun olur mu telefonda birde samsung bayii ye götürsek aldığımız yere orda yapılabilir mi ? ben nokia n9 kullanıyorum android...
Arkadaşlar 2 mayısta kız kardeşime note3 aldık. ilk zamanlar sorun yok gibiydi(gerçi simdi diyeceğim seyde sorun değildir heralde) simdilerde ise bir değişim oldu. acıklayayım size bu konuyu : note 3 te orta tusu varya fiziksel uygulamadan cıkmayı yarayan önceden uzun basınca uygulamalar...
bende başta z2 düşünüyodum ama sogudum. sogumamın sebeleri ise o dediğin sorunlar korkuttu beni birde gaantisi cok önemli benmim için ve sony de bunda basarısızmıs. daha sonra arkadşta ip5s deneme fırsatı m oldu ve hayran kaldım hem kardeşimde note 3 var hemen hemen bunlarla büyüklüğü aynı...
orası öle ama yava kalıyo internet birde yyalaya ne gitsem aboo zaten su aralar ders calısıyom ondan indirmeye bırakıyom diziyi indiktien sonra izlemiyom zaten Ramazan a stok yapıyom :)
teşekkürler birde o uygulama ücretsiz mi ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -...
arkadaşlar iphone almak istiyorum su saatten itibaren sanırım telefonum öldü ve lys sınavından sonra telefon alacam gibi gözüküyo ondan iphone istiyorum pc den dizi indirmiyom kotalı ama mobil internetim sınırsız simdi androiddi telefonum yabancı dizi izle dizicu gibi programlar vardı birde ADM...
ben iphone 5s xperia z2 karşılaştırıyodum ve 5s e karar kıldım. hemen %90 sizin gibi kullanıyorum telefonu. fark ise şarj ve oyundu. bazıları ekran küçük der ama suan n9 kullanıyorum 3.9 inç ekran bana yetıyo tek elle kullanım benim için önemli. zaten büyük işler için tabletim var. Değiştirme...
Arkadaşlar, kardeşim 1 ay önce Türkiye'den note 3 aldı. Elimde telefonu kurcalarken ram i dikkatimi çekti. 3 gb ram diyolar 2.65 gb üstelik 1.65-1.80 arası dolu. nasıl iştir bu yav ? Açıklayabilir misiniz? (birde z2 eline geçenlerden bir isteğim var, onlarda ram kaç gösteriyo ve kacı kullanılmıs...
Arkadaşlar kafama koydum iphone alcam ama biraz mecburen de olsa değiştireceğim. alacağım telefon beni min. 2-3 yıl götürmesi gerekiyo. ondan dolayı ip5s alsam beni tatmin eder mi? yoksa azıcık daha dişimi sıksam ip6 mı alsam ? hadi öyle oldu diyelim birde bunun parası var :biggrin: ip6 safir...